تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه جوشواره ترکمنی
تهیه جوشواره ترکمنی یک غذای سنتی و خوشمزه از آشپزی ایرانی است که در استان گلستان و شمال ایران معروف است. این غذا از گوشت گوسفند یا گاو، لوبیا چیتی و انواع مختلفی از سبزیجات و ادویههای خوشمزه تهیه میشود.
برای تهیه جوشواره ترکمنی، ابتدا گوشت قطعات کوچک شده به همراه پیاز ریز شده و روی حرارت قرار داده شده تا رنگی طلایی بگیرد. سپس انواع ادویههایی مانند زردچوبه، زنجبیل، فلفل دلمه، دارچین و نمک و فلفل به آن اضافه میشود تا طعم خوشمزهای به گوشت بدهد.
بعد از تفت گوشت و افزودن ادویهها، لوبیا چیتی که پیشتر خیس کردهایم و سبزیجاتی مانند تره فرنگی، شوید، گشنیز و کرفس ریز شده به آن اضافه میشود. سپس از آب یا سوپ گوشت بریزید و آن را برای حدود یک ساعت به کوتاه بگذارید تا مواد خوب آبکش شود و غذا مناسب قوام بگیرد.
در انتها، جوشواره ترکمنی را با برنج پخته یا نان ترکمنی که معروف به تنوری است سرو میکنیم. این غذا با زیبایی و ترکیب مواد خوشمزه خود میتواند یک گزینه عالی برای هر وعده غذایی باشد.
