مواد لازم برای تهیه جوجه کباب رستورانی در ماهیتابه
تهیه جوجه کباب رستورانی در ماهیتابه یکی از پرکاربردترین غذاهای ایرانی است که در رستورانها و فستفودها پرطرفداری دارد. برای تهیه این غذا ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب رستورانی شامل: جوجه تازه یا قطعات جوجه، پیاز خوراکی، نمک، فلفل سیاه، زعفران، زرشک، روغن زیتون، لیمو ترش و یا دوغ، طلا کوب، نعناع خشک و آب میشود.
جوجه در ابتدا باید پاک شود و قطعات آن به اندازه چند سانتیمتر درآورده شود. سپس پیاز خوراکی رنده شده به آن اضافه میشود. نمک، فلفل سیاه، زرشک و زعفران نیز به مواد افزوده میشوند تا طعم خوبی به جوجه بدهند.
در مرحله بعدی جوجه در مخلوط مواد کمی طلا کوب، روغن زیتون و لیمو ترش یا دوغ قرار میگیرد و حرارت مناسب برای پختن به آن داده میشود تا کباب شود. درپایان کباب پخته شده با زرشک، نعناع خشک و سس تزیین و سرو میشود.
استفاده از مواد خوب و تازه در تهیه جوجه کباب رستورانی در ماهیتابه به خوبی نتیجهای لذیذ و غذایی تولید میکند که همه دوستش خواهند داشت. دقت در اجرای مراحل و استفاده از روشهای بهداشتی نیز مهم است.
مراحل آماده سازی جوجه برای کباب رستورانی در ماهیتابه
برای آماده سازی جوجه برای کباب رستورانی در ماهیتابه، نیازمند چندین مرحله هستیم که در زیر به توضیح هر یک از آنها پرداخته شده است.
1- خلط: در ابتدا، جوجه را با یک مخلوطی از زیره، فلفل، زنجبیل، نمک، پودر سیر و پودر پیاز خلط میکنیم تا مزه آن افزایش یابد و به بهترین شکل ممکن در کباب ظاهر شود.
2- مرحله دوم این است که جوجه را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهیم. این کار باعث میشود تا مزه جوجه داخل گوشت جذب شده و شما یک کباب با مزه و طعم فوقالعاده تهیه کنید.
3- بعد از آماده شدن جوجه، میتوانیم آن را در ماهیتابه قرار دهیم. برای طعم دهی بیشتر، میتوانیم کمی روغن، نمک، فلفل و سایر ادویهها را به آن اضافه کنیم.
4- شعلههای آتش میبایستی در حد خفیف باشد تا جوجه خوب پخت شود. با توجه به این که این نوع از کبابها جوشانده نمیشوند، شما میتوانید طعم دلخواه خود را به کباب دهید.
5- نکته آخر این است که در صورتی که میخواهید که جوجهها در آن محیط داغ و خشک شوند، بیشتر از یکبار باز کردن درب ماهیتابه بپزید. برای بدست آوردن شکلی سرخ و داشتن کباب بهتر، همه ی سطوح جوجه را به شعله مستقیمی تر گرم کنید.
با عبور از این مراحل، شما یک کباب گوشت جوجه برای خانواده و دوستانتان تهیه کردهاید که حتما خوراکی لذیذی خواهد بود.
گردآوری و آماده سازی ادویه جات برای تهیه جوجه کباب رستورانی
برای تهیه جوجه کباب رستورانی، استفاده از ادویه جات بسیار مهم می باشد. برای این منظور، باید ادویه جات را با دقت و به درستی انتخاب کرد و آماده سازی کنیم. ادویه های متنوعی برای تهیه کباب استفاده می شود که شامل زعفران، فلفل سیاه، فلفل قرمز، دارچین، زیره، پودر سیر، پودر دارچین و نمک می باشد.
در ابتدا، باید ادویه جات را به صورت جداگانه خرد کرده و درون یک مخلوط کن مخلوط کنیم. برای همه عناصر، حدود یک قاشق غذاخوری از ادویه ها را در یک مخلوط کن قرار دهید و آنها را با هم ترکیب کنید. سپس آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکنواخت ایجاد شود.
بعد از این کار، جوجه ها را با سرکه، نمک و پیاز رنده شده روی مواد مخلوط شده قرار دهید و آنها را درون آن صافی سیمی قرار دهید. بعد از ۴ تا ۶ ساعت، جوجه ها را در یخچال نگه داشته و به طور مرتب آنها را مخلوط کنید تا ادویه ها درون حباب های موجود در سس جذب شود. در پایان، جوجه ها را روی آتش نیم سوخته کنید تا نرم شوند و آماده خوردن شوند. این مواد بهترین مرافق برای کباب می باشد.
مراحل تهیه مرغ برای کباب رستورانی
تهیه مرغ برای کباب رستورانی به چند مرحله تقسیم میشود که هر مرحله باید با دقت و هوشمندی انجام شود. در ادامه، پاراگرافهایی درباره مراحل تهیه این نوع کباب آمده است.
اولین مرحله برای تهیه مرغ برای کباب رستورانی انتخاب مرغ است. درباره انتخاب مرغ باید توجه داشت که مرغی که برای تهیه کباب میخواهید بگیرید قسمتهای چرب زیادی نداشته باشد و چاقی زیادی نداشته باشد. همچنین بهتر است که وزن مرغ همیشه حداکثر سه کیلو باشد.
دومین مرحله نظافت مرغ است. برای طهیه مرغ برای کباب رستورانی باید در ابتدا مرغ را خالی کرد و از اعضای داخلی آن نظیر کله، کلمپه و مغزیر خالی کنید. سپس، مرغ را به دو قسمت سینه و ران تقسیم کنید. در نهایت قسمتهای مرغ را با آب شستشویی بشویید.
سومین مرحله، پخت مرغ برای کباب رستورانی است. در این مرحله قسمت سینه مرغ را بر روی یک صفحه شیشهای قرار داده و با چاقو نازکی روی سینه مرغ ایجاد کرده و به همراه یک قاشق از همان زیر قسمت بدنه مرغ آن را سوراخ کنید تا به سمت ران مرغ بتوانید حرکت دهید. پس از آن قسمت سینه را بر روی ضمیر گریل قرار دهید و مدتی پخت دهید. سپس قسمت ران را بر روی ضمیر گریل قرار داده و همینطور برای این قسمت نیز پخت کنید.
چهارمین مرحله، اضافه کرد تنوع به مرغ برای کباب رستورانی است. برای تهیه مرغ برای کباب رستورانی، از چند گزینه میتوانید استفاده کنید که شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر فلفل شیرین و یا مرغابی است. در هر صورت اجازه دهید مرغ حداقل سه ربع قبل از طهیه در مخلوط خمیری ترکیبی قرار بگیرد تا طعم گرفته تر شود.
در نهایت، پنجمین مرحله نوشتن مزه خاص کباب رستورانی است. در این مرحله شما میتوانید انواع چاشنیها و ترکیبات برای دادن مزه و عطر خاص به مرغ اضافه کنید. از انواع ادویههای گرم نظیر زردچوبه، فلفل، دارچین و میخک هند استفاده کنید تا به مزه منحصر به فردی برای مرغ دست یابید. در نهایت، بعد از اضافه کردن ترکیبات باید بهترین روش پخت را انتخاب کرده و طعمی لذیذ با مزه منحصر به فرد از مرغ کباب رستورانی بینظیر خود را بچشید.
آماده سازی ماهیتابه برای پخت جوجه کباب رستورانی
آماده سازی ماهیتابه برای پخت جوجه کباب رستورانی، یک فرآیند مهم در طبخ این غذای پرطرفدار است. این روش پخت مخصوص به خودش دارای چندین مرحله است که در ادامه به توضیح هر مرحله پرداخته میشود.
مرحله اول، آماده سازی ماهیتابه است. بهتر است از یک ماهیتابه به اندازه کافی بزرگ استفاده شود. این ماهیتابه بهتر است از نوع ضخیم و تولید شده از مواد مرغوب باشد. بعد از شستشوی دقیق، ماهیتابه باید خشک شده و روغنگیری شود تا جوجه کباب در این ماهیتابه بهتر و سریعتر پخت شود.
مرحله دوم، آماده کردن مواد لازم برای تهیه جوجه کباب رستورانی است. مرغ باید بدون پوست و استخوان و به تکههای کوچک شده باشد. همچنین، برای آماده کردن چنین جوجهای، باید از مواد دیگری همانند نمک، فلفل سیاه، استخوان جوجه و چند قاشق غذاخوری روغن نیز استفاده شود.
مرحله سوم، آماده سازی جوجه کباب رستورانی است. برای تهیه این غذا، تکههای مرغ باید در روغن داغ از هر دو طرف سرخ شده و سپس به ماهیتابه افزوده میشود. پس از اینکه جوجه کباب در ماهیتابه قرار میگیرد، بهتر است یک برگ کرفس بهمراه آن گذاشته شود تا غذا از ظرف نچسبد.
مرحله چهارم و آخر، پخت جوجه کباب رستورانی است. برای پخت این غذا، میتوان ماهیتابه را درون فر معمولی یا پخت روی شعلهی گاز گذاشت و تحت حرارت متوسط در حدود 25 تا 30 دقیقه بپزانید. باید در نظر داشته باشید که پخت جوجه کباب رستورانی باید به گونهای باشد که جوجه خشک نشده باشد و طعم و مزه مناسبی داشته باشد.
در نهایت، باید جوجه کباب رستورانی را با کنار هایی مانند نان، برنج، خیار شور و ماست تزئین کنید تا در فضای خانوادگی، جایزه غذایی برگزار شود.
مراحل پخت جوجه کباب رستورانی در ماهیتابه
جوجه کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای رستورانها و کافیشاپها است که در بسیاری از مناطق جهان به عنوان یک غذای پرطرفدار شناخته میشود. جوجه کباب رستورانی در ماهیتابه نیز یکی از انواع پخت این غذا است که طرز تهیه آن بسیار ساده و دلچسب است.
برای شروع، باید جوجه را به اندازه مورد نیاز برش داده و در یک ماهیتابه قرار دهید. برای طعم مناسب، میتوانید به آن ادویههای مختلفی مانند زرد چوبه، گشنیز، فلفل سیاه و کمی نمک بیفزایید. سپس به مدت حداقل چهار ساعت جوجه را در یخچال گذاشته تا مزه ادویهها به آن نفوذ کند.
پس از گذشت زمان مقرر، ماهیتابه را به داخل فر معمولی قرار داده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. در طول این مرحله، شما میتوانید به میزان طهی میپردازید و در صورتی که خواستید ماهیتابه را جابجا کنید تا جوجه روی همهی سطح آن آتش بگیرد.
بعد از حدود ۳۰ دقیقه، جوجه کباب رستورانی شما آمادهی سرو و خوردن است. میتوانید آن را با نان تازه و سس ترشتند سرو کنید و یا همراه با سالاد و پیاز تازه خوردنی شما را کامل کند. بهیاد داشته باشید که مجبور به روشن کردن یک استخوان برای اطمینان از کاملا طهی شدن جوجه نیستید، زیرا تمامی لحم جوجه در حین طهی کاملا پخته میشود.