طرز تهیه جوجه کباب در خانه با استفاده از فر
برای تهیه جوجه کباب با استفاده از فر، اولین قدم انتخاب و پختن جوجه است. برای این کار، می توانید از گردن جوجه یا قسمت سینه استفاده کنید. پس از پخت جوجه، آن را به خلال های مناسب برش داده و در حالتی که هنوز داغ است، با ترکیبی از پیاز رنده شده، زعفران، نمک و فلفل سیاه در کاسه مربوطه رنده کنید و خوب مخلوط کنید.
سپس، این ترکیب را به قطعات جوجه اضافه کرده و دو دقیقه به داخل یخچال بگذارید. در این مدت، دو میزان آبلیمو، دو میزان روغن، نمک، فلفل سیاه و روی چکیده شده را با هم مخلوط کرده و به عنوان ترشی جوجه کباب در کاسه دیگری تهیه کنید.
حالا، پس از گذشت دو دقیقه، جوجه ها را با مواد ترشی شده و زیره سبز پوشانده و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید تا اجازه دهید مواد داخل جوجه نفوذ کند. پس از گذشت این مدت، جوجه ها را روی اسپیدی رد یا تیزه های فلزی مشابه قرار داده و اجازه دهید کاملاً خشک شوند.
حالا، فر را به درجه حرارت ۲۲۵ درجه سانتیگراد درآورید و جوجه ها را بر روی پلاک فریزری داخل فر قرار دهید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخت کنید. پس از گذشت این مدت، پلات فریزری را از فر بیرون بیاورید و جوجه ها را با چاقوی تیز برش داده و برای سروینگ با سبزیجات تزیین کنید. غذای جوجه کباب آماده خوردن است!
طرز تهیه جوجه کباب در خانه با استفاده از ماهیتابه
جوجه کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در بخشهای مختلف کشور، بهعنوان چوبسوزان به طور کامل ارائه میشود. با این حال، شما به راحتی میتوانید این غذای لذیذ را در خانه خود با استفاده از ماهی تابه تهیه کنید.
ابتدا، پیاز را به صورت ریز خرد کرده و به همراه چند قطره از روغن گرم کرده و سپس تفت میدهیم. سپس قرار می دهیم تا خنک شود و با مرغ ترکیب می کنیم. سپس به آن چند قاشق روغن و ادویه های مورد نظر مانند زعفران، پودر سیر، پودر دارچین، نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
حالا، مرغ را در این ترکیب به مدت چند ساعت بخشید تا ادویه ها و طعم های خود را به مرغ بدهند. برای تهیه جوجه کباب، جوجه را با استفاده از ماهیتابه و روغن در حرارت بالا سرخ کرده و پس از آن به خوراک خودمان تبدیل می کنیم.
بهتر است جوجه را بیشتر از یک طرف پخته کنیم و بعد آن را برعکس کرده و از طرف دیگر آن را بپزید. بعد از پخت، میتوانید این خوراک را با سبزیجات تازه و یا نان خامهای سرو کنید.
در مجموع، تهیه جوجه کباب در خانه با استفاده از ماهی تابه بسیار ساده و کم هزینه است و به شما امکان می دهد یکی از محبوب ترین غذاهای خانه را با طعم و ادویه های دلخواه خود تهیه کنید.
طرز تهیه جوجه کباب در خانه با استفاده از مرغ کوبیده
جوجه کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که انواع مختلف آن با استفاده از گوشت چرخ کرده، مرغ و بلدرچین تهیه میشود. در این مطلب، روش تهیه جوجه کباب با استفاده از مرغ کوبیده را معرفی خواهیم کرد.
برای تهیه جوجه کباب با مرغ کوبیده، ابتدا باید مرغ را تمیز کرده و بعد مرغ را به قطعات ریز کوبیده و داخل ظرفی ریخته شود. سپس به مرغ کوبیده، فلفل سیاه، پودر گشنیز و زرد چوبه اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کرده و در کنار یکدیگر قرار داده و حدود ۴۰ دقیقه برای سرد شدن بزارید.
بعد از گذشت ۴۰ دقیقه، با استفاده از دستهای خودتان، از مرغ کوبیده شکل گرفتهی به شکل استیکهای کوچک بسازید. سپس با توجه به تنوع مزههایی که شما دوست دارید، به استیک های مرغ چندمدت ریخته شده از باقی مواد مثل پیاز، فلفل دلمه ای، کارداموم، زرشک، لیمو و شوید در ظرف قرار دهید و مازاد چند ساعت تا یک شب در فریزر بگذارید تا حداقل7 ساعت به خودتان مشغول تهیه جوجه کباب در خانه شوید.
بعد از گذشت از وقت تعیین شده، باید استیکهای مرغ را بر روی برگهای خشک کرده و چوبهای ریخته شده سوزانده را روی آنها بگذارید و برای مدت ۲۰ دقیقه داخل قریب دستی قرار دهید. سپس بهتر است پس از دو روز، المانهای آرامش را در بالای وجود دارد و بزرگ شده توسط رژیم غذایی مخصوص ترقه، در صورت تمایل پیش بینی شده روی آنها با قیمتی مشخص بازیابی کنید.
طرز تهیه جوجه کباب در خانه با استفاده از روش گریل
جوجه کباب یکی از پرطرفدارترین و طعمدارترین غذاها در کشور ماست. ترکیبی از تکههای گوشت مرغ با ادویههای گیاهی و دارای طعمی فوقالعاده است که سبب شده مردم بسیاری در ایران، به خصوص در مناطق شمالی این غذا را با خود برای خوردن در طبیعت حمل کنند. در حالی که برخی از افراد برای تهیه جوجه کباب به رستورانها و فستفودها مراجعه میکنند، اما مهارت آشپزی برای تهیه آن در خانه نیز برای بسیاری مهم است. در ادامه، با روش تهیه جوجه کباب با استفاده از روش گریل در خانه آشنا میشویم.
اولین مرحله در تهیه جوجه کباب، مرحله آمادهسازی مرغ است. برای آنکه گوشت مرغ خوب پخت شود، بهتر است برای پخت آن از سینه مرغ استفاده کنید. پس از شستشوی دقیق سینه مرغ، آن را به تکههای کوچک تقسیم کنید. سپس درون یک مخلوط ادویهها را بریزید و به خوبی با گوشت مرغ مخلوط کنید.
در مرحله بعدی، گوشت مرغ را روی نوارهای گریل قرار دهید. با پهن کردن نوارها، مطمئن شوید که فاصله دقیق بین گوشتها رعایت شده است. برای سرخ کردن و پختن سریع تر گوشت مرغ، دمای گریل را بالا ببرید و با چرخاندن نوارها هر ۳ تا ۴ دقیقه، گوشت را سرخ کنید.
در نهایت، پس از پخت کامل گوشت مرغ و تکمیل آماده سازی جوجه کباب، آن را روی بشقاب مناسبی قرار دهید و با یک سس ساده تزیین کنید. سس جوجه کباب معمولاً شامل چندین مواد است، با توجه به سلیقه خود میتوانید مواد مورد نظر خود را با هم ترکیبکنید. با این روش ساده، می توانید در خانه به راحتی جوجه کباب پخته و از آن لذت ببرید.
طرز تهیه جوجه کباب در خانه با استفاده از روش پیشپزش کوچک
جوجه کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که به خاطر طعمِ خوشمزه و رایحهی مطبوعش، همه را به خود جذب میکند. در حال حاضر، یکی از روشهای محبوب تهیه جوجه کباب در منزل استفاده از پیشپزش کوچک است که باعث میشود طعم و لذتی بهتری از جوجه کباب کسب شود.
اولین قدم در تهیه جوجه کباب با استفاده از پیشپزش کوچک، خرید جوجه است. برای دستیابی به نتیجهی ایدهآل، بهتر است از گوشتِ تازه و بدون هیچگونه نشانِ فساد استفاده کنید. بعد از پاک کردن جوجه از پوست و ساقه، آن را به شکل قطعات کوچکتر برش دهید. سپس درون کاسهی پیشپزشتان، موادی همچون زعفران، نمک، فلفل، پیاز، نیشکر، نعناع و چند روغن اضافه کنید.
بعد از آمادهسازی مواد، جوجه را نیز به داخل کاسه بریزید و آن را به خوبی با مواد مخلوط کنید. حال بهتر است حداقل برای چند ساعت، کاسهی از پیشپزشتان را در یخچال نگه دارید تا اجازه دهید مواد مختلطه درون جوجه جذب شود. پس از گذراندن زمان مورد نیاز، کاسهی پیشپزش را بگیرید و محتویات را به داخل شومیز بریزید.
حال کافی است شومیز را بر روی زمین قرار داده و آن را همراه با جوجه کباب، بسته و با استفاده از روش پیشپزش کوچک با حرارت بالا نیمه پخته کنید. پس از نیمهپخته شدن، شما میتوانید جوجه کبابِ آمادهی خود را، در یک بشقاب مناسب قرار داده و با نانِ لواشک و سسِ ماست میل کنید. والا! جوجه کباب تهیه شده از روش پیشپزش کوچک، آماده سرو می باشد.
طرز تهیه جوجه کباب در خانه با استفاده از پیشپزش بزرگ
تهیه جوجه کباب با استفاده از پیشپزش بزرگ یکی از بهترین روشهای تهیه کباب در خانه است. برای تهیه این کباب، ابتدا باید پیشپزش بزرگ را به دست آورد. پس از آماده سازی این وسیله، جوجهها را باید به قطعات کوچک تقسیم کرده و با انواع ادویهها و نمک به مدت حدود ۲-۳ ساعت در یخچال قرار داد تا این مواد به آنها جذب شود و طعم جوجه کباب قویتر شود.
پس از این مرحله، جوجهها را باید بر روی پیشپزش بزرگ قرار داد و در صورتی که آن را برای اولین بار استفاده میکنید، باید ابتدا آن را با یک لایه روغن پخش کنید تا جوجهها به آن چسبیده و برای پخت بهتر بهتر بنشسته باشند. جوجهها را باید به مدت حدود ۲۰ دقیقه روی پیشپزش بزرگ بگذارید تا اولین طرف آنها طلایی شود و سپس آنها را به سمت دیگری بچرخانید تا طرف دیگری نیز طلایی شود.
بعد از این مرحله، جوجهها را باید به مدت درست ۳۰ دقیقه داخل پیشپزش بزرگ بگذارید و بعداً آنها را با چاشنیهای مورد علاقهی خود به همراه سبزیجات و نان تازهای که تهیه کردهاید سرو کنید. بهترین چیز در این روش، این است که در صورت استفاده از پیشپزش بزرگ، جوجه کباب درخانه به راحتی تهیه میشود و هیچ نیازی به استفاده از گریل نیست که حتماً باید به صورت حرفهای روی آتش گرم شود.