طرز تهیه جوجه چینی با سس بنیه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه جوجه چینی با سس بنیه

تهیه جوجه چینی با سس بنیه یکی از غذاهایی است که در بسیاری از رستوران‌ها سرو می‌شود و می‌توانید در خانه نیز به راحتی تهیه کنید. برای تهیه این غذا به چند مرحله احتیاج دارید که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

اولین مرحله برای تهیه جوجه چینی، پختن جوجه‌ها است. برای پخت جوجه‌ها ابتدا آن‌ها را با نمک و فلفل به همراه سس سویا و سس خردل مخلوط کرده و در یک تابه با روغن سرخ کنید. بعد از پخته شدن جوجه‌ها، آن‌ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

در مرحله بعدی، سس بنیه را تهیه کنید. برای تهیه این سس، یک قاشق آرد را با دو قاشق آب درون تابه مخلوط کنید و آرد را دائماً هم بزنید تا سریعتر بپزد. سپس به آرد شیر بالغ اضافه کرده و دائماً هم بزنید تا سس آردی شما برای جوجه چینی آماده شود. بعد از آماده شدن سس، آن را به جوجه در کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس کاسه را به روی حرارت قرار دهید تا برای چند دقیقه داغ بماند.

در مرحله آخر، جوجه‌های چینی با سس بنیه را روی بشقاب سرو کنید و آن‌را با تزئیناتی مانند انواع سبزیجات و پنیر پارمزان دکوره کنید. حالا غذای لذیذ و شیرینی که تهیه کرده‌اید را همراه با دوستان و خانواده خود لذت ببرید.



طرز تهیه جوجه چینی با سس بنیه

جوجه چینی با سس بنیه یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین غذاهای چینی است که به راحتی در خانه می‌توانید تهیه کنید. برای شروع، باید از یک عدد جوجه چینی تازه و چند مواد دیگر مانند سیب زمینی و پیاز و سس بنیه استفاده کنید.

برای آماده کردن جوجه چینی، ابتدا باید آن را از پوست خارج کنید و سپس در وسط آن را با چاقو برش بدهید. سپس آن را با پودر سیر، نمک و فلفل سیاه پخته و پخش شده روی سطح جوجه چینی قرار دهید و آن را در فر به مدت چهل و پنج دقیقه خاموشی و درجه حرارت دمای ۳۷۰ درجه فارنهایت پخته و نرم کنید.

پس از پخته شدن جوجه چینی، باید سس بنیه را آماده کنید. برای تهیه سس بنیه، باید یک قاشق آرد برنج، یک و نیم لیوان شیر، چند قاشق سرکه سفید و چند قاشق شکر را در یک ظرف به هم مخلوط کنید و به مدت چهارده تا پانزده دقیقه روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظ شود.

برای سرو کردن، جوجه چینی را روی بشقابی بچینید و سس بنیه را بر روی آن ریخته و با سس کیوی و تند، سبزی خورشتی خشک و برگ های کاج بهمراه بپزید. در نهایت، می‌توانید با ارائه این غذا به میهمانانتان در هر مناسبتی، از لذت کاملی که از این غذای خوشمزه به دست می‌آید، برخوردار شوید.



راه اندازی مواد لازم برای تهیه جوجه چینی با سس بنیه

تهیه جوجه چینی با سس بنیه یکی از غذاهای محبوب در بین خانواده‌ها و رستوران‌هاست. برای تهیه این غذا، مواد لازم شامل جوجه چینی، سس بنیه و ادویه‌های لازم هستند.

ابتدا جوجه چینی را با روش دلخواه پخت کنید، سپس داخل ماهیتابه‌ای بگذارید. برای تهیه سس بنیه، بهتر است از گردو استفاده کنید. برای این کار، گردو را پوست کنید و آن را خرد کنید. سپس آن را به همراه شیر، سیر خرد شده، نمک، فلفل سیاه و عسل به یک قابلمه اضافه کرده و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس آن را تا مدتی به مدت حدود ۱۰ دقیقه به نرمی بپزید.

پس از مدتی، سس با رنگ طلایی درست می‌شود. حالا، داخل ماهیتابه که جوجه چینی به آن اضافه کرده‌اید، سس را پخش کنید و آن را به همراه جوجه چینی به مدت ده دقیقه دیگر در حرارت ملایم تفت دهید تا طعم و مزه‌ی خوبی به غذای شما بدهد.

با اضافه کردن ادویه‌های معمولی مانند زنجبیل، فلفل قرمز و فلفل سبز، طعم بیشتر و خوشمزه‌ای به ماهیتابه داده میشود. در نهایت، غذایتان را با آجیل‌های خوراکی تزیین کرده و سرو کنید. این غذا حاوی پروتئین و ویتامین آ است و میتواند به سرعت تهیه شود و در دسترس مصرف کنندگان قرار گیرد.



آماده سازی جوجه چینی برای پخت

آماده سازی جوجه چینی برای پخت یکی از مراحل مهم در پختن این غذای لذیذ و محبوب است که برای همه علاقه‌مندان به این خوراکی اساسی است. در این مقاله، مراحل آماده سازی جوجه چینی برای پخت بطور کامل شرح داده شده است.

اولین مرحله، خرید جوجه چینی است. برای انتخاب بهترین جوجه چینی باید به نکاتی همچون درجه سن، استفاده از غذای سالم و متنوع، سلامتی جسمانی و ... توجه کرد. جوجه چینی باید به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود تا به درستی خنک شود و برای آماده سازی آن آماده باشد.

دومین مرحله، شستشوی جوجه چینی است. برای این کار، جوجه چینی باید با آب شیرین و تمیز شسته شده و کاملا خشک شود. در این مرحله باید آن را ازرفتنی و اجساد غیرضروری خالی کنید.

مرحله سوم، تدارک جوجه چینی است. در این مرحله جوجه چینی باید با ادویه‌های مختلف همچون فلفل، سیر، زردچوبه، نمک و ... طعم دار شود. برای رفع بوی نامطبوع و رنگ زرد، می‌توان از لیموی فرشته نیز استفاده کرد.

مرحله چهارم، نگهداری جوجه چینی در یخچال است. پس از تدارک کردن جوجه چینی با ادویه‌ها، باید آن را درون یخچال قرار داد تا به مدت حداقل ۲۴ ساعت بخشی از ادویه‌ها درون گوشت جوجه چینی نفوذ کند.

در نهایت، برای پخت جوجه چینی، آن را در حالت دلخواه درون فر یا روی آتش قرار داده و به مدت مناسب پخت داده و سرو کنید.



روش پخت جوجه چینی در تابه

جوجه چینی یکی از غذاهای پرطرفدار در سراسر دنیا است که با تمامیت خودش می تواند حسابی روز را بهتر کند. طرز تهیه این غذا بسیاری از کشورها متفاوت است اما در اینجا روش پخت حرفه ای و صحیح آن در تابه توضیح داده شده است.

مرحله اول پاک کردن جوجه است که باید آن را با آب جوش بشوییم و سپس خشک کنیم. سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و آن را با روغن گیاهی یا طعم دهنده دلخواه بپوشانیم. سپس جوجه را قرار داده و فراموش نکنید عمق تابه را دسته یابید، تا جوجه را بدون مشکل و با کاملترین حالت پخت کنید.

مرحله بعدی پخت جوجه است که بهتر است بدون خشک شدن گوشت، آن را به مدت کافی در تابه بگذارید. در طول این فرآیند می توانید عسل، سس سویا و ادویه کاری دلخواه خود را برای بهبود طعم جوجه اضافه کنید. این مرحله حدود 25-30 دقیقه طول می کشد.

در نهایت، وقت به تحویل جوجه به دست می آید که باید آن را تزیین کنیم. می توانیم با استفاده از سبزیجات تازه یا نمک غذایی زیباتر و خوشمزه تر کنیم. بهتر است این غذا را با برنج یا سبزیجات سرو کنید. غذای خوشمزه جوجه چینی در تابه می تواند سفره غذایی شما را تکمیل کند.



روش پخت جوجه چینی در فر

روش پخت جوجه چینی در فر یکی از روش‌های ساده و البته اصیل برای پخت این غذاست. در ادامه، چند مرحله اولیه را برای شما توضیح می‌دهیم.

ابتدا از سه فصله پوست جوجه چینی را بکنید. سپس پوست را با کمی سوخاری و سس هویج و هویج‌رنده شده مرغوب درست کنید. پوست جوجه چینی را از دو طرف به طور آهسته درون سس پوشانده و به واقع کرمی شده، تا در نهایت آن را به یک ظرف مناسب برای قرار دادن در فر منتقل کرده و سایر اجزای آن را بر روی آن به ترتیب بگذارید.

سپس شما می‌توانید مرحله‌ بعدی را آغاز کنید. در این مرحله باید سیخ مرغ را در مخلوطی از ادویه‌های خاص تابلویی و نرم کننده ساعتی، ایجاد شده به شدت مطبوع در بستنی فریزر کنید. سپس سیخ دارای مرغ را به مدت کوتاهی روی شعله‌ کمی داغ قرار دهید تا ادویه‌ها به داخل گوشت راه پیدا کنند.

در نهایت، شما می‌توانید سیخ‌های مرغ را در کنار دسته‌هایی از سیب‌ زمینی، پیاز و فلفل دلمه شده به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر درجه حرارت 200 درجه درجه حرارت صافی کامل به پخته‌سازید. در نهایت، با روشی ساختن سس شیرین ترش به همراه مرغ و سبزیجات مورد نظر و سرو کنید.



روش پخت جوجه چینی در فریت

برای پخت جوجه چینی در فریت، ابتدا باید جوجه‌ها را با یک ترشی کوچک شستشو دهید و سپس آن‌ها را خشک کنید. سپس با مخلوط کردن یک قاشق غذاخوری از آبلیمو، دو قاشق غذاخوری از روغن زیتون و نمک و فلفل به طوری که یک پاستا سالسا شبیه باشد، جوجه‌ها را بشویید و به مدت یک ساعت بگذارید تا طعم آن در گوشت جذب شود.

پس از گذراندن یک ساعت، جوجه‌ها را بر روی سینی فریت قرار داده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای ۲۵ دقیقه بپزید. پس از گذشت این مدت زمان، برای دیدن آیا جوجه ها پختند و درصد پخت آنها، یک شاخه چوب را به جوجه ها کابوس داده و مشاهده کنید که آیا در داخلش خون دارد یا خیر. باز هم جوجه‌ها را در فریت قرار دهید تا به کامل پخته شدنشان بپردازید. بهتر است قبل از سرو همه جوجه ها باید درجه حرارت داخلی آن‌ها را چک کنید که باید بین ۷۴ و ۷۶ درجه سانتی‌گراد باشد.

در نهایت، می‌توانید با سرو کردن جوجه‌های چینی در کنار سبزیجات تزئینی و سس مورد علاقه خود تمام روز خستگی و استرس را فراموش کنید. با این روش ساده، جوجه‌های چینی در فریت یک غذای خوشمزه و سالم را برای خانواده یا دوستان خود آماده کنید.