طرز تهیه جوجه تابه ای بدون سیخ
طرز تهیه جوجه تابه ای بدون سیخ یکی از غذاهایی است که در طول سال با تنوع بسیاری مورد استفاده قرار میگیرد. این غذا با طعمی خوشایند و دستور پختی آسان در کنار سالاد، نان یا پلو سرو می شود و همواره برای خوردن بهتر همراه با دستمال فرشته گنجانده میشود.
برای تهیه این غذا، نیاز به چند مواد اولیه بسیار ساده است که عبارتند از: چند قطعه جوجه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پیاز، سیر، گوجهفرنگی و فلفل دلمهای.
ابتدا جوجهها را بشویید و به خوبی خشک کنید. در ادامه آنها را در تابهای با روغن داغ و متمایل به سمت طرفین که نیمی از جوجه داخل آن باشد، بریزید. پس از آن سبزیجات را هم به صورت کامل روی جوجهها بریزید. سپس در پایین تابه حرارتخاصی برای پخت جوجه قرار دهید و تغییری در حرارت دادن به تابه اجازه ندهید.
زمان پخت جوجه به طور قطع بستگی به اندازه جوجهها، نوع تابه و حرارت است. اما به طور معمول پخت جوجهها باید به مدت 15 تا 20 دقیقه در حرارت ملایم تابه ادامه پیدا کند.
در نهایت، جوجهها را به همراه سبزیجات به صورت پخته شده و کامل در بشقابی سرو کنید. با چاشنی نمک و فلفل سیاه خشک، طعم آن را بهبود بخشید و با نان، سالاد یا پلو سرو شود. این غذا را می توانید به راحتی در منزل خود تهیه کنید و از آن برای سفره خانه و جمعهای خانوادگی استفاده کنید.
دستور پخت جوجه تابه ای بدون استفاده از سیخ
از جمله غذاهایی که ممکن است در خانواده ها بسیار محبوب باشد، جوجه تابه ای است. این غذا که به دلیل مزه خوشایند و راحتی در طبخ معروف شده است، ممکن است برای بعضی از علاقمندان غذای سنتی و محلی باشد. اگرچه طرز آماده سازی جوجه تابه ای با استفاده از سیخ و در حالت زیر دونه کردن بسیار شناخته شده است، اما میتوانید این غذا را بدون استفاده از سیخ آماده کنید و لذت بخشی آن را با حفظ طعم و مزه اصلی به دست آورید.
برای شروع، بهتر است از مرغ یا جوجه تازه و تمیز استفاده کنید. یک قاشق غذایی روغن را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس، یک پیاز خرد شده را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به روغن اضافه کنید و آن را بریزید تا پخته شود. سپس، مرغ را به روغن اضافه کرده و آن را تفت دهید تا رنگ پوست آن تغییر کند و مواد مخلوط شده با هم شوند.
میتوانید به ترتیب مختلف از مواد دیگر نیز استفاده کنید، که میتواند شامل فلفل دلمه ای، نعناع خشک، زنجبیل خرد شده، سیب زمینی و سیب سرخ شده، پیاز سرخ شده، کدو حلوایی و سایر مواد خواسته شده در تابه باشد. بسته به سلیقه، میتوانید از این مواد در طبخ خود استفاده کنید و به این دوران داده که جوجه تابه ای با فرمول باروتی ذهن کمی اغوا کننده و لذت بخش باشد.
در پایان، قرار دهید جوجه تابهای شما با غذاهای دیگر مانند نان فرنی، برنج الوده شده و سسها خورد شود. میتوانید در عرض کمتر از یک ساعت غذای خود را با این دستور طبخ کنید و از لذت آن لذت ببرید.
نحوه ساخت جوجه تابه ای بدون نیاز به سیخ
در این روش جوجه تابه ای بدون نیاز به سیخ، در ابتدا باید مواد لازم برای تهیه آن را آماده کنید. بهترین نوع گوشت برای ساخت جوجه تابه ای مرغ است. باید مرغ را بریده و به شکل رندهای ریز نمایید و به آن نمک، فلفل و سایر ادویههای مورد نظرتان را اضافه کنید.
پس از مخلوط کردن گوشت مرغ با ادویه ها، باید به آن نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید تا طعم بهتری به آن ببخشید. سپس به جای سیخ، برای ساخت جوجه تابه ای از فویل آلومینیوم به صورت رول استفاده میکنیم. فویل را در طول کل روی میز باز کنید و مخلوط شدهی گوشت را در قسمت وسط فویل قرار دهید.
حالا فویل را بهصورت رول ببندید و برای پختن آن به یک دیگ عمیق یا تابه عمیقی بگذارید. سپس دکمه آتش را بزنید و مرغ نازک رول شده را در تابه درجه بالا قرار دهید. این مرحله حدود 10-15 دقیقه در طبقه بالای تابه به همراه چرخش مداوم صورت میگیرد. بعد از پختن، جوجه تابه ای بدون نیاز به سیخ آماده سرو و مصرف است، که میتوانید با سماق، گردو و نان تازه سرو کنید.
طریقه پخت جوجه تابه ای بدون استفاده از سیخ
تابه ای یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان است. یکی از نوعی این غذاها، جوجه تابه ای است که بسیار خوشمزه و راحت در تهیه آن هست. در این روش، تابه در دمای بسیار بالا گرم شده و قطعات جوجه در ان قرار داده می شود. اطلاعات بیشتری در زیر برای طرز تهیه این غذا داده شده است.
مواد لازم برای جوجه تابه ای شامل: قطعات جوجه (از بدنه یا دریچه ها)، سیر خرد شده، زعفران، فلفل زرد، نمک، روغن زیتون، پیاز، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی خرد شده، خرد شده بادام و برگ های شوید.
ابتدا، قطعات جوجه را بر روی سینی خود قرار داده و سیر، زعفران، فلفل زرد و نمک را با آن ها مخلوط کرده و چند دقیقه بمانده تا به خوبی ترکیب شود. در یک تابه با دمای بالا، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز و فلفل دلمه ای را تا زمانی که طلایی شوند، سرخ کنید. سپس، گوجه فرنگی را به آن ها اضافه کنید و آن ها را روی حرارت بالا تا زمانی که آب گوجه فرنگی خشک شود، سرخ کنید.
حالا، قطعات جوجه را به تابه اضافه کنید و آن ها را برای چند دقیقه تفت دهید تا گوشت آن ها پخته شود. خرد شده بادام و برگ های شوید را به ان اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. جوجه تابه ای آماده است. این غذا را ممکن است با چندین طریق مختلف سرو کرد. می توان آن را با نان، برنج، سالاد و یا سوپ همراه کرد. در همه ی موارد، جوجه تابه ای یکی از بهترین غذاهایی است که می توانید تهیه کنید.
راهنمایی برای تهیه جوجه تابه ای بدون استفاده از سیخ
تهیه جوجه تابه ای یکی از محبوبترین غذاهای مردم در سراسر جهان است. این غذا در بسیاری از کشورها به دلیل طعم بسیار خوشمزه و آسانی در تهیه، مورد علاقه بسیاری از مردم قرار گرفته است. اما استفاده از سیخ در تهیه این غذا میتواند مشکلاتی از جمله خطر آتش سوزی و صدمات جسمی را برای شما به همراه داشته باشد.
با این حال، شما میتوانید جوجه تابه ای را به روش زیر، بدون نیاز به استفاده از سیخ، تهیه کنید:
۱. ابتدا قطعات جوجه مورد نظر را با مواد مورد نیاز (مثلاً نمک، فلفل و زعفران) مخلوط کرده و برای مدت حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا دربخش ترد شود.
۲. در وعده بعدی، قطعات جوجه را در تابهی ضخیم تفت دهید تا با رنگ طلایی خوبی پخت شوند.
۳. بعد از پخت، قطعات جوجه را به صورت یکجا بر روی تابه ریخته و با مواد تزیینی همچون نعناع تازه، پیاز و لیمو تزئین کنید.
با اجرای این فرایند، شما میتوانید به راحتی و با استفاده از یک تابه، جوجه تابهای خوشمزه و سرشار از پروتئینهای مورد نیاز را بدون نیاز به سیخ تهیه کنید. علاوه بر این، به دلیل استفاده از تابه، نیازی به نگرانی از ریختن چیزهایی مانند آهک و درماندگی آن وجود ندارد. چنین جوجه تابهای دارای عطر و طعمی فوقالعاده است و بدون شک، خانواده شما از آن لذت خواهد برد.
طرز تهیه پنیر پیتزا جوجه تابه ای بدون سیخ
تهیه پنیر پیتزا جوجه تابه ای بدون سیخ یکی از غذاهایی است که بسیاری از افراد علاقهمند به خوردن آن هستند. برای تهیه این غذا نیاز دارید که با استفاده از چند مواد اولیه و چند گام ساده، آن را بهراحتی درست کنید.
ابتدا پوست یک عدد گوجهفرنگی و دو عدد پیاز را خرد کنید و به همراه دو قاشق غذا خوری روغن به تابه اضافه کنید. سپس جوجه را خرد کرده و به تابه اضافه کنید. بعد از اینکه جوجه طلایی رنگ شد، شما میتوانید تنها با اضافه کردن پنیر و ادویههای بیشتر، غذای خود را کامل کنید.
پنیر را داخل تابه ریخته و مخلوط کنید تا پهن شود. سپس یک قاشق غذا خوری کمی رب گوجهفرنگی به مواد داخل تابه اضافه کنید. پنیر را روی موادی که داخل تابه هستند پخش کنید و فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. بعد از پنج دقیقه، غذای خود را بررسی کرده و آن را با پنیر بیشتر پوشانده و برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید.
در انتها، اگر میخواهید تاپینگ خاصی داشته باشید، میتوانید آن را با زیتون و فلفل دلمهای تزئین کنید. به این ترتیب غذای خود را آماده کرده و میتوانید لذت ببرید.