طرز تهیه توپک مرغ کنجدی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه توپک مرغ کنجدی

توپک مرغ کنجدی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوبی است که با استفاده از چند ماده اصلی و ساده قابل تهیه می‌باشد. این غذا سبک و سریع در تهیه و بسیار خوشمزه است. به دلیل این خواص، به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار در بین خانواده‌ها و رستوران‌ها شناخته شده است.

مواد لازم برای تهیه توپک مرغ کنجدی شامل مرغ چرخ‌کرده، نان تست، آرد، روغن، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و کنجد است. برای شروع، مرغ چرخ‌کرده همراه با نان تست در میکسر آماده می‌شوند و سپس افزودن آرد و تخم مرغ به مخلوط تهیه شده است.

حالا نوبت به پختن این مخلوط می‌رسد. روغن در تابه گرم می‌شود و مواد مخلوط شده روی آن قرار می‌گیرد. بهتر است این غذا را به صورت کوچک و گرد در طرفین یکسان پخته شود. پس از پخته شدن توپک‌ها، آنها را در کنجد پاشیده و با اضافه کردن فلفل و نمک، سرو می‌شوند.

نهایتاً، توپک مرغ کنجدی آماده خوردن است. بهتر است در هنگام سرو، آن را روی پودر کنجد بریزید و با یکم فلفل سیاه و نمک، طعم دلخواه خود را به آن ببخشید. این غذای خوشمزه و سبک را می‌توان با نان تست، سالاد سبزیجات یا حتی برنج سفید همراه کرد.



مرغ کنجدی به سبک خانگی

مرغ کنجدی یک غذای خوشمزه و سرشار از انرژی است که اغلب در رستوران‌ها و برخی از فست‌فودها سرو می‌شود. اما آیا می‌دانید که می‌توانید این غذای خوشمزه و محبوب را به سبک خانگی درست کنید؟

نحوه طبخ مرغ کنجدی خانگی بسیار ساده و آسان است. ابتدا قسمت‌های مختلف مرغ را برای حذف چربی با یک پارچه تمیز پاک کنید و سپس به صورت تکه تکه برش دهید. سپس در یک کاسه کوچک، نمک و فلفل به میزان لازم را به تکه‌های مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید.

بعد از آن، در یک قابلمه، روغن را روی حرارت بالا قرار دهید و تکه‌های مرغ را به ترتیب در آن بگذارید. مرغ را به مدت چند دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید.

سپس مرغ را از قابلمه بیرون آورده و آن را در یک کاسه قرار دهید. در کاسه، سس به میزان لازم را با یک قاشق مخصوص هم بزنید. سس مرغ کنجدی خانگی از عسل، سس سویا، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، سیر، زنجبیل و کنجد تشکیل شده است.

سپس، سس را با تکه‌های مرغ ترکیب کنید و آنها را به صورت نیمه‌پخته به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید. بعد از این مدت، تکه‌های مرغ را از فریزر بیرون آورده و به مدت 20 دقیقه دیگر درون فر به دمای 180 درجه سلسیوس پخته کنید.

سرانجام، مرغ کنجدی خانگی آماده خوردن است. شما می‌توانید این غذا را با برنج سفید سبوس دار و سالاد سبزیجات تهیه شده از خیار، گوجه‌فرنگی و سبزیجات دلخواهتان سرو کنید. این غذا را می‌توانید به عنوان ناهار یا شام خود همراه با خانواده و دوستانتان لذت بخشید.



طرز تهیه توپک مرغ کنجدی ساده

برای تهیه توپک مرغ کنجدی ساده، نیاز به چند مواد اولیه است که شامل مرغ گوشتی، نمک، فلفل، آرد، تخم مرغ، پنیر پیتزا و کنجد هستند. در ابتدا، مرغ را خرد کرده و با اضافه کردن نمک و فلفل آن را طعم دهیم.

در مرحله بعد، آرد را در یک ظرف جداگانه با تخم مرغ مخلوط کرده و آن را به مرغ اضافه می‌کنیم. سپس به دقت همه مواد را با هم مخلوط کنید.

حالا، برای تهیه توپک ها از مواد آماده شده استفاده می‌کنیم. از هر توپک مقداری می‌گیریم و آن را شکل داده و سپس داخل آرد ریخته و با انگشتان به خوبی پوشانده و کنجدی را روی آن بکار می‌بریم.

سپس توپک ها را در یک ماهیتابه با روغن گرم کنید و به مدت حداقل ۱۰ دقیقه بپزید تا کاملا سرخ شود. پس از سرخ شدن، توپک های مرغ کنجدی آماده هستند و می‌توانید آنها را با سس گوجه فرنگی و یا سس مایونز سرو کنید.



طرز تهیه توپک مرغ کنجدی با سس آسان

برای تهیه توپک مرغ کنجدی با سس آسان، ابتدا مرغ را خرد کرده و با فلفل سیاه، نمک و ادویه های دلخواه خود مخلوط کنید. سپس درون تابه روغن را گرم کنید و مرغ را به مدت چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.

سپس تخم مرغ را با کنجد و نمک درون کاسه ای قرار دهید و گوشت سرخ شده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس با دست های مرطوب توپ هایی را شکل داده و در تابه روغنی تهیه شده به مدت چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.

برای تهیه سس آسان، ابتدا آب لیمو را با شکر در یک قابلمه کوچک اضافه کنید و به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم اجازه دهید تا شکر کاملا حل شود. سپس روی شعله بالا قرار دهید و به مدت حدود ۵ دقیقه داغ کنید تا سس شفاف شود. سپس اسکله های آماده شده را در سس قرار داده و خوب مخلوط کرده و سپس در بشقاب سرو کنید.

توپک مرغ کنجدی با سس آسان آماده است. این غذا را می توان به صورت پیش غذا یا نوشیدنی برای یک پارتی سریع و آسان سرو کرد. همچنین می توانید آن را با نان سرخ شده و سالاد سرو کنید. این غذا باعث رضایت خانواده و میهمانان شما خواهد شد.



تهیه توپک مرغ کنجدی با نون تست

تهیه توپک مرغ کنجدی با نون یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین غذاهای خانه داری است. برای تهیه این غذا از چند مواد اساسی استفاده می‌شود که در ادامه به تفصیل به آنها پرداخته می‌شود.

مواد اولیه برای تهیه توپک مرغ کنجدی با نون شامل مرغ چرخ کرده، نان تست، کنجد، پیاز، روغن و ادویه‌ای است که با ترکیب این مواد می‌توان توپک مرغ خوشمزه و شادابی تهیه کرد.

برای تهیه این غذا ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا کمی سبک شود و بعد مرغ چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم. سپس کنجد را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند و ترکیباتشان تقویت شوند.

سپس نان تست را خرد می‌کنیم و با کمک دستانمان مرغ چرخ کرده و کنجد را به آن اضافه می‌کنیم و خوب با هم مخلوط می‌کنیم. سپس این ترکیب را به‌گوشت‌پز بریزیم و بعد از پخت ،توپک‌های مرغ را با دستانمان شکل می‌دهیم.

با سرو کنجد تزیین می‌کنیم و با نون تست سرو می‌کنیم. این غذا بسیار سریع و ساده تهیه می‌شود و همه از آن لذت خواهند برد. برای افزایش مزه روی سطح توپک ها کمی کنجد شکری ریخته شود.



توپک مرغ کنجدی با سبزیجات تازه

توپک مرغ کنجدی با سبزیجات تازه یکی از غذاهای خوشمزه و سالم برای صرف وعده‌های ناهار و شام است. این غذا با استفاده از گوشت مرغ، آرد، تخم مرغ و کنجد به دست می‌آید. سبزیجات تازه نیز به غذای توپک مرغ کنجدی رنگ و طعم منحصر به فردی می‌بخشد.

برای تهیه این غذا، ابتدا گوشت مرغ را با دسته‌های کوچک خرد کرده و با تعداد کمی تخم مرغ، آرد و کنجد مخلوط نموده و به شکل توپک‌هایی رنده شده در آورده و در روغن گرم کمی سرخ شده و همراه با سبزیجات تازه مثل کاهو، خیار، گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای سرو می‌شود.

این غذا علاوه بر طعم فوق‌العاده به دلیل استفاده از سبزیجات تازه، ارزش غذایی بالایی نیز دارد. سبزیجات تازه صمغ، ویتامین، مواد معدنی و فیبر بالایی دارند که می‌تواند جهت حفظ سلامتی بدن بسیار مفید باشد.

در نهایت، توپک مرغ کنجدی با سبزیجات تازه یک غذای کاملا سالم و تغذیه‌ای بوده و می‌تواند به نوبت به عنوان یک وعده کامل داخل برنامه غذایی قرار داده شود.



روش تهیه توپک مرغ کنجدی با مرغ چرخ کرده

توپک مرغ کنجدی با مرغ چرخ کرده یکی از خوراکی‌هایی است که معمولاً با دیدن آن خوشحالیم. در این رسپی، مرغ چرخ کرده با نان، کنجد و ادویه‌ای مثل پودر سیر، پودر پیاز و زردچوبه ترکیب می‌شود تا این توپک شیرین و تند را بسازند.

ابتدا، مرغ چرخ کرده را با یک قاشق روغن و مقدار کافی پودر سیر و پودر پیاز در ماهیتابه سرخ کنید تا از لطافت مرغ نگه داشته شود. بعد از سرخ شدن مرغ، آن را تا زمانی که خشک شود، مخلوط کنید.

آنگاه، 2 قاشق غذاخوری کنجد را در حرارت ملایم درون یک تابه آهسته به هم بزنید تا اجزای چرخ کرده خشک شوند. بعد از حدود 5 دقیقه، کنجد را درون یک بشقاب بریزید تا خنک شود.

حال، مرغ را با کنجد، زردچوبه و نان روغنی مرطوب شده در یک کاسه بزرگ قرار دهید و استفاده از دست برای تهیه توپ‌های کوچک با شکل گرد و اندک‌اندازه کمک زیادی به شما خواهد کرد. تهیه شده این توپک‌ها را در ماهیتابه کمی روغن به صورت داغ نزدیکی برای پخت یا سرخ‌کردن دارند.

برای سرو بهترین حالت، می‌توانید توپک‌ها را با یک سس آیولی خامه‌ای و نعنای تازه تزئین و سرو کنید. این غذا به صورت وعده‌ی خوشمزه‌ و جذابی برای هرگونه مهمانی یا مهمان در خانه شما مناسب است.