طرز تهیه ته چین گوشت در قابلمه
ته چین گوشت یکی از غذاهای پرطرفدار در کشور ما است و بسیاری از خانواده ها آن را در جمع سبزیجات خود قرار می دهند. برای تهیه این غذا زمان و دقت بسیاری لازم است، اما با رعایت مراحل درست کردن، می توان غذایی شیرین و خوشمزه را آماده کرد.
مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت عبارتند از گوشت چرخ کرده، پیاز، روغن، کره، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، آب، کنجد و نارگیل خرد شده. برای شروع، پیاز را خرد کرده و با چند قطره روغن و کره در قابلمه سرخ می کنیم. سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه بیشتر سرخ می کنیم تا گوشت به طور کامل پخته شود و از آب متصل خود خود رها شود.
سپس زردچوبه، نمک، فلفل سیاه را به مواد تهیه شده اضافه کرده و زمانی که به خوبی مخلوط شد، اما نسوخت، آب را به ته چین اضافه کرده و امکان دهید برای حداقل ۲۰ دقیقه در حرارت ملایم سربپز خود بماند.
در مدت زمانی که ته چین گوشت به پختن خود ادامه می دهد، کنجد و نارگیل را با یکدیگر مخلوط کرده و در تابه به سرخیان می دهیم. زمانی که کنجد و نارگیل به خوبی سرخ شد، آنها را به ته چین اضافه کرده و به لایه های باریکی خرد کرده نمایش دهید. اکنون ته چین گوشت شما آماده مصرف است. با اضافه کردن ادویه های دلخواه و سبزیجات مختلف، این غذا را بسیار خوشمزه تر می توانید نمایش دهید.
گام به گام تهیه ته چین گوشت در قابلمه
ته چین گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در ایران است که به راحتی در خانه تهیه میشود. برای تهیه این غذا بهتر است از قابلمههایی با قطر بزرگ استفاده کرد. بعد از خرد کردن گوشت به اندازه مطلوب، ما از مواد دیگری مانند پیاز، سیر، فلفل قرمز، زعفران، به لیمو و... استفاده میکنیم.
اولین قدم در تهیه ته چین گوشت، خرد کردن پیاز است. پیاز را در داخل قابلمه ریخته و با روغن تفت میدهیم. پس از اینکه پیاز نرم شد، گوشت را به پیاز افزوده و آن را تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر کند و چربی آن جدا شود.
سپس باید به ترتیب باقی مواد را به قابلمه اضافه کرد. سیر را بعد از گوشت افزوده و سرخ کردن کنید تا بوی خوبی بدهد. بعد از این مرحله، فلفل قرمز، زعفران و به لیمو را به غذا اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس باید آب را به قابلمه اضافه کرد. آب میتواند از قابلمهها روی حرارت گاز باشد یا اگر در کنار قابلمه آب گرم دارید میتوانید از آن استفاده کنید. پس از اضافه کردن آب، غذا را روی حرارت خاموش قرار دهید و آن را با شعله کم به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم پخت کنید تا ته چین گوشت شما آماده شود.
این غذا را میتوانید با برنج سفید و سبزی خوراکی سرو کنید. همچنین، میتوانید برای تزیین آن از نمک، فلفل و زرشک استفاده کنید. با دنبال کردن مراحل تهیه ته چین گوشت، میتوانید این غذا خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.
بهترین روش تهیه ته چین گوشت در قابلمه
ته چین یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب مردم است که با گوشت قرمز و سبزیجات تهیه میشود. برای تهیه این غذا، میتوان به چندین روش متفاوتی از جمله تهیه در قابلمه با کمی روغن و گوجه فرنگی به روش سنتی یا استفاده از ماشین تهیهکن تهیه کرد. همچنین میتوان از گوشت قرمز مختلفی مثل گوشت بوقلمون، گوشت گوساله و حتی گوشت مرغ نیز برای تهیه غذا استفاده کرد.
برای تهیه ته چین گوشت در قابلمه، بهتر است از گوشت قرمز با کیفیت و تازه استفاده شود. گوشت را به قطعات کوچک تر خرد کرده و در قابلمه به همراه روغن، پیاز خرد شده و سیر رنده شده را به صورت داغ و سرخ کنید. سپس گوشت را به قابلمه اضافه کرده و با حرارت بالا برای چند دقیقه سرخ کنید تا رنگی زیبا به آن ببخشید. در ادامه، گوجهفرنگی و سبزیجاتی مثل بادمجان و هویج را به قابلمه اضافه کرده و به مدت حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا مواد کاملاً نرم شوند.
برای حاصل کردن طعم خاص ته چین، میتوانید از ادویههای مختلفی مانند فلفل سیاه، زیره، زنجبیل و دارچین استفاده کنید. سپس با اضافه کردن نمک و فلفل به طعم ته چین دلخواه خود برسید. در انتها میتوانید از تخم مرغ خام روی ته چین بریزید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در حرارت کمتری بپزانید تا تخم مرغ پخته شود.
در نتیجه، تهیه ته چین گوشت در قابلمه یکی از روشهای ساده و خوشمزهای است که میتوانید در خانه به راحتی آن را تهیه کنید و با خانواده خود لذت ببرید.
ترفند های تهیه غذای تهیه ته چین گوشت در قابلمه
غذای ته چین با گوشت برای بسیاری از افراد یکی از جذاب ترین غذاهای چینی است. هشتانگ، نودل چینی و سرخ کردن گوشت از مهمترین اجزای آن هستند. در این مطلب به ترفند های تهیه غذای ته چین گوشت در قابلمه خواهیم پرداخت.
اولین قدم در تهیه غذای ته چین با گوشت، خرد کردن خوب گوشت است. گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید و به آن یک قاشق غذاخوری سرکه بریزید. سپس با ماساژ دادن گوشت می توانید عمل پخت آن را سریع تر کنید.
در قدم بعدی، همراه با گوشت، مواد دیگر مانند پیاز، فلفل، شوگر و سس از شکل دادن پذیرفته شده اند. پیاز و فلفل را خرد کرده و در قابلمه روی حرارت بالا تا زمانی که پیاز نرم شود سرخ کنید. اکنون گوشت را به آن اضافه کنید و بخوبی با مواد مخلوط کنید.
سپس با اضافه کردن آب به قابلمه و غلیظ ساختن آن، غذای ته چین با گوشت آماده می شود. در جریان پخت این غذا، بهتر است آن را برای 30 دقیقه بپزید تا گوشت نرم شود.
در نهایت، هنگام سرو در چینی، می توانید با استفاده از نودل چینی و همچنین خیار شور و سس سویا، غذای ته چین با گوشت را لذت بخش تر کنید.
استفاده از روش های ذکر شده در تهیه غذای ته چین با گوشت در قابلمه به شما کمک می کند تا این غذای پرطرفدار را در خانه تهیه کرده و در کمترین زمان ممکن به همراه خانواده خود لذت ببرید.
طرز تهیه ته چین گوشت با مواد ساده
ته چین گوشت یکی از خوراکیهای پرطرفدار و محبوب در کشورمان است که میتوان آن را به راحتی با استفاده از مواد ساده و در دسترس در منزل تهیه کرد.
برای تهیه ته چین گوشت نیاز به گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده، نمک، فلفل سیاه، روغن و آب است. ابتدا در یک کاسه، گوشت چرخ کرده را با پیاز، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و به خوبی با هم مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه برای مزهدهی در یخچال قرار دهید.
در مرحله بعد، در یک ماهیتابه، روغن را گرم کرده و گوشت مخلوط شده را روی آن بریزید و با کمی فاصله دادن به آنها، بگذارید تا سرخ شوند. پس از مدتی تفت دادن گوشت، به آن حداقل نصف فنجان آب اضافه کنید تا گوشت در آن بپزد. همچنین، میتوانید پیاز را به همراه گوشت تفت دهید تا در دمای کم طلا کند.
بعد از پخت شدن گوشت، با استفاده از چنگال و قاشق، آنها را خرد کرده و به مدت چند دقیقه به همراه آبی که در هنگام پخت گوشت بهمراه آن اضافه شد، روی حرارت بگذارید تا حداکثر مزه را به دست آورید.
سرانجام، گوشت تهیه شده را به همراه برنج یا نان یا کنسرو ماهی میتوانید سرو کنید و این خوراکی خوشمزه را با سس چیلی یا سس سویا و یک دسته پیاز سبز تزئین کنید.
با طرز تهیه ته چین گوشت ساده و کاملاً شفاف، خودتان را با یکی از پر مخاطبترین برنامههای کاربردی خوراکیهای خانگی روزانه تجربه، مربوط به این موضوع شوید.
تهیه ته چین گوشت در قابلمه به صورت حرفه ای
برای تهیه ته چین گوشت در قابلمه، در ابتدا باید قطعاتی از گوشت را با نمک و فلفل سیاه و سیر رنده شده ترکیب کرده و به آنها یک ساعت زمان دهید تا طعم گوشت بهتر شود. سپس، بهتر است گوشت را با روغن داغ در قابلمه سرخ کنید تا رنگ طلایی بگیرد.
در مرحله بعد، بهتر است برنج را در آب جوش به مدت 15 دقیقه پخته و آن را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 پیمانه آب جوش مخلوط کنید. سپس قاشقی از برنج را در قابلمه برای اصلاح قالب ته چین نهاده و آن را صاف کنید.
سپس روی برنج، یک لایه گوشت را قرار دهید و آن را با یک ملافه پوشش داده و آرام آرام لایه بعدی را اضافه کنید. همین کار را تا جایی که میخواهید ته چین داشته باشید تکرار کنید.
در مرحله بعد، آبی روی ته چین ریخته و قابلمه را روی حرارت کم میگذاریم و ته چین را برای حدود 45 دقیقه- 1 ساعت میپزیم، تا ظرفیت آن در برابر سرما و گرما افزایش یابد و حالت جامدی به خود بگیرد.
در نهایت، بعد از پخت ته چین، میتوانید آن را برای 15 دقیقه درون قابلمه بگذارید تا قطعات گوشت تازه فرصت داشته باشند تا کاملا جذب شوند و بوی بهتری به تهچین بدهند. سپس ته چین را با چاشنی های مورد علاقهی خود سرو کنید و از غذای لذیذتان لذت ببرید.