طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی برای 8 نفر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی برای 8 نفر

ته چین مرغ مجلسی یکی از غذاهایی است که با چسبیده‌شدن به نوعی ایرانی شدن در مناقصه با دیگر غذاهای شرقی خود را جایگاه بخشید. بسیاری از مردم از این غذا با طعم تند و خوشمزه و پخش عطر گرم و شیرینش لذت می‌برند که مواد اصلی آن شامل مرغ، سس شیرین و ترش، سبزیجات و یعنی شیشه غلتک است.

برای تهیه ته چین مرغ مجلسی، اولین گام نیاز به آماده‌سازی مرغ دارید. برای این منظور، 2 عدد مرغ متوسط با پوست و بدون استخوان را انتخاب کنید. سپس با شستشوی دقیق ، درون پیکر مرغ را با چاقو برید و داخل آن را پاک کنید.

بعد از پخت مرغ، باید سس را آماده کنید. شما می‌توانید سس خود را از موادی مانند رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل سیاه، سرکه، شکر و سایر ادویه‌های مورد علاقه خودتان تهیه کنید. برای حضور بهتری در سسیج فرید، می‌توانید مرغ را برای مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون محلول پرورش دهید.

بعد از پخت مرغ و آماده شدن سس، می‌توانید به سبب باریک شدن تسکینی و قلمی، آن‌ها را با ته‌چین و سبزیجات به دلخواه خود تزئین کنید. بعد از این کار، کنار آن هرچه را که می‌خواهید و دلخواه شماست، قرار دهید و غذای خود را با خانواده یا مهمانان خود به اشتراک بگذارید.



مواد لازم برای ته چین مرغ مجلسی برای 8 نفر

ته چین مرغ مجلسی یکی از خوراکی‌های پرطرفدار و خوشمزه می‌باشد. این غذا از چندین مرحله تهیه شده و مواد لازم برای آن شامل مرغ، فلفل دلمه، پیاز، سیر، زرشک، فلفل سبز، کارت فرآورده‌های لبنی، روغن، نمک، فلفل سیاه و نمک به مقدار کافی می‌باشد.

ابتدا باید مرغ را شسته و خشک کرده و شروع به برش ورقه‌های بلند و باریک کنید. سپس در یک حکّاک بزرگ، پیاز را خرد کنید و آن را بریزید. پس از آن، فلفل دلمه را خرد کرده و همراه با فلفل سبز و سیر به حکاک اضافه کنید تا تفت دهید.

سپس مرغ را به همراه نمک و فلفل سیاه و روغن درون حکاک بریزید و آن را تفت دهید. سپس وقت آن است که به آن کارت فرآورده‌های لبنی را اضافه کرده و مخلوط کنید. برای پایان دادن به تهیه غذا، پودر زرشک را به آن اضافه کنید تا شیرینی و ترشی خاص خود را به غذا بدهد.

ته چین مرغ مجلسی در کنار نان تازه و کمی رب گوجه فرنگی سرو می‌شود. این غذا به عنوان یک غذای اصلی در دیدارها و مهمانی‌های رسمی محبوبیت خود را از دست نمی‌دهد و می‌تواند همراه با سالاد و دسر نیز سرو شود.



گام های تهیه ته چین مرغ مجلسی برای 8 نفر

برای تهیه ته چین مرغ مجلسی برای 8 نفر، ابتدا باید مرغ را به قطعاتی درآورده و درون ماهیتابه‌ای با روغن داغ سرخ کنیم. سپس فلفل دلمه‌ای و پیاز را همراه با مرغ سرخ شده در ماهیتابه بریزیم و همراه با روغن دوباره سرخ کنیم.

بعد از آن، به مواد دیگر نظیر قارچ، فلفل دلمه‌ای، فلفل سبز، زرد چوبه، زنجبیل و همچنین خامه‌ی ترش نیز اضافه کنیم و بگذاریم مواد با هم ترکیب شوند. سپس نیمی از گل سرخ و نیمی از گل نرگسی را هم به مواد اضافه کنیم.

اکنون فرداک یا نان را با روغن سرخ کنیم و روی آن‌ها تهیه شده را قرار دهیم. در پایان، روی ته چین مرغ، مغز پسته را اسلایس کرده و درونش بریزیم و سپس تمام آن را با مواد دیگر تزیین کنیم. به این ترتیب، ته چین مرغ مجلسی برای 8 نفر آماده خوردن است.



راهکارهایی برای بهبود طعم ته چین مرغ مجلسی

همه‌ی ما در جشن‌های مختلف و مراسم‌های شاد طعم ته چین مرغ مجلسی را به یاد داریم، اما با گذشت زمان، شاید این طعم همانند اولین روز‌ها نباشد و کمی کثیف و سنگین به نظر برسد. در این مقاله، راهکارهایی برای بهبود طعم ته چین مرغ مجلسی ارائه می‌شود.

۱- استفاده از مرغ تازه: مرغ تازه دارای طعم بهتر و استفاده از آن در ته چین مرغ مجلسی باعث می‌شود که غذایی با طعم تازه و خوشمزه در اختیار مهمانان قرار بگیرد.

۲- استفاده از ادویه و چربی مناسب: استفاده از ادویه‌های مناسب مانند زرد چوبه، زنجبیل و فلفل سیاه به استفاده از طعمی خوشمزه کمک می‌کند. همچنین انتخاب چربی مناسب مانند روغن‌های گیاهی باعث می‌شود که طعم غذای شما دلپذیر و لذت‌بخش تر شود.

۳- زمان پخت به روشی صحیح: پخته شدن ته چین مرغ مجلسی به شکل صحیح و در زمان مناسب باعث می‌شود که مزه‌ی غذای شما بهتر شود. پخت غذا در درجه حرارت مناسب و به مدت نسبتاً کوتاه، به تهیه غذایی باطعم بیشتر کمک می‌کند.

در نتیجه، با استفاده از این راه‌ها، می‌توانیم ته چین مرغ مجلسی را با یک طعم تازه و لذت‌بخش برای مهمانان پیشکش کنیم.



طریقه سرو هنری ته چین مرغ مجلسی برای 8 نفر

برای سرو هنری ته چین مرغ مجلسی برای 8 نفر، مواد لازم عبارتند از: مرغ، خمیرهای ته چین، سبزیجات ( فلفل دلمه، پیاز، نخود فرنگی، کلم، هویج)، روغن، نمک، فلفل، ادویه‌های آسیایی ( سس سویا، سس قارچ، سس چینی) و دانه‌های سویا و نارگیل به عنوان تزئین.

ابتدا، مرغ را بپزید و بعد از خنک شدن آن را از استخوان جدا کنید و تکه‌های کوچک برش دهید. سپس، سبزیجات را به صورت رقیق و کوچک برش داده و همه را درون تابه با روغن سرخ کنید. در این مرحله، نمک، فلفل و ادویه‌های آسیایی را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

برای ته چین، خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کرده و داخل آب جوش بریزید. بعد از آنکه خمیرها نرم شدند، آن‌ها را از آب دربیاورید و به صورت تفنگی سرخ کنید.

حالا به مرحله سرخ کردن مرغ می‌رسیم. تکه‌های مرغ را در تابه داغ به همراه سبزیجات سرخ کرده و آماده سرو شدن می‌شوید. برای سرو، ته‌چین‌های سرخ‌شده را در بسته روی دیس اولیه قرار دهید و روی آن از مرغ و سبزیجات سرخ شده قرار دهید.

تزئین کردن با دانه‌های سویا و نارگیل به عنوان تزئین، سرو هنری ته چین مرغ مجلسی را تکمیل می‌کند. حالا شما می‌توانید از این دستور غذایی خوشمزه و هنری برای سرو در مهمانی‌ها، جشن‌ها و خود انواع مناسبت‌ها استفاده کنید.



ترفندهایی برای سریع تر و آسان تهیه ته چین مرغ

راه‌های ساده و آسانی برای تهیه ته چین مرغ وجود دارد که باعث می‌شود این غذای خوشمزه جزو آسان‌ترین غذاها باشد که از آشپزخانه شما بیرون می‌آید. در ادامه به معرفی چند ترفند ساده برای تهیه ته چین مرغ می‌پردازیم:

ابتدا مرغ را با چند قاشق غذاخوری روغن تفت داده و لحظاتی را بر روی حرارت بگذارید. سپس مرغ را کنار گذاشته و کمی پیاز را درون قابلمه بریزید و تفت بدهید. قبل از این که پیاز شروع به سرخ شدن کند، شاید دوست داشته باشید برخی سبزیجات را (مانند سبزیجات داغ قهوه‌ای یا نعناع) درون آن بریزید تا پخش شوند. پس از این مرحله، چند سینه مرغ که روی آن‌ها پوست حروف دار و علایم قطعی ندارد را بریزید و با مواد دیگر مخلوط کنید.

برای این کار، از موادی مانند شومر، سیر، زردچوبه، جعفری، فلفل، نمک و نعناع استفاده کنید. پس از این مرحله، تفت داده و هم بخوانید تا مرغ کاملاً کم رنگ شود. سپس یک لیوان آب را بریزید و مرغ را تا زمانی که آب کاملاً جذب شود، پخت کنید.

سبزیجات داغ را همراه با ته چین مرغ سرو کنید تا طعم خوشمزه و دلپذیری ایجاد شود. همچنین، این غذای خوشمزه را می‌توانید با گارنیش تازه‌ای از فلفل دلمه، شاهی، لیموترش، پیاز کرده و برگه‌های جعفری سرو کنید. به این ترتیب، یک ته چین مرغ خوشمزه و آسان به راحتی شما را خوش پذیرایی خواهد کرد.



نکات مهم در طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

ته چین مرغ مجلسی یک غذای سنتی و خوشمزه است که در میان ایرانیان بسیار محبوب است. برای تهیه آن ابتدا باید دو عدد سینه مرغ را به ریز نگینی‌ها خرد کنید و با نمک و فلفل سیاه و سفید فراوان مخلوط کنید. سپس دو عدد تخم مرغ را با یک قاشق سوپخوری روغن زیتون کافی و یک قاشق غذاخوری کم آب لیمو ترش مخلوط کرده و مرغ کوبیده را به آن اضافه کنید. سپس این مخلوط را حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملاً درفت کند.

سپس برای تهیه سس ته چین، یک پیاز را خیلی ریز خرد کنید و در یک قابلمه در دو قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ کنید، سپس نیم لیوان شراب سفید، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، دو قاشق غذاخوری سس سویا، دو قاشق غذاخوری شیره انگور، نمک، فلفل سیاه و دو قاشق غذاخوری آب پایه را به آن اضافه کنید و برای حدود 15 دقیقه به مدت متوسط بپزید تا سس غلظ شود.

سپس دو دانه سیر را خیلی ریز خرد کنید و در تابه‌ای در دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بپزید، سپس مرغ را به آن اضافه کنید و با حرارت زیاد، به‌صورت پخته سرخ کنید. سپس دو قاشق غذاخوری خیس شده‌ی کینوا، دو قاشق غذاخوری نعناع تازه و دو تا سه ساقه رزماری را به آن اضافه کنید و با حرارت کم ترک کنید تا مواد خوب مخلوط شوند. در آخر محتویات تابه را به سس ته چین اضافه کرده و همه‌ی آن‌ها را با هم تفت دهید تا مرغ و سس خوب مخلوط شوند. سپس ته چین مرغ را با سبزیجات تزئین کرده و سرو کنید.