مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ ساده قابلمه ای
ته چین مرغ ساده قابلمهای یکی از غذاهای محبوب در خانوادههای ایرانی است. این غذا بسیار ساده و با موادی قابل دسترس تهیه میشود. در ادامه به توضیح تمامی مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ ساده قابلمهای میپردازیم.
اولین مادهی مورد نیاز برای تهیه ته چین مرغ ساده قابلمهای مرغ است. میتوان از شکمپر و بدون استخوان مرغ هم استفاده کرد. برای پختن مرغ باید آن را برشهای کوچک و منظم تقسیم کنید.
بعد از مرغ، مواد دیگری مانند پیاز، سیر، زنجبیل و فلفل دلمهای نیز به تهیه ته چین مرغ ساده قابلمهای اضافه میشوند. پیاز را به صورت رنده شده و سیر و زنجبیل را نیز به صورت خرد شده اضافه کنید و به دلخواه شما میتوانید چند حبه فلفل دلمهای را نیز اضافه کنید.
در مرحله بعد، مواد اصلی یعنی نودل را به جوش آورده و از آب جدا کرده و کمی روغن روی آن بریزید. سپس مرغ که پخته شده و به رنگ طلایی درآمده است روی آن قرار بدید و با سبزیجاتی مانند تره وجعفری تزیین کنید.
با کمی نمک و فلفل سیاه، ته چین مرغ ساده قابلمهای آماده خوردن است. برای طعم دلخواه، میتوانید از ادویههای دیگری نیز مانند زعفران و کری بهره بگیرید.
مراحل آماده سازی مواد ته چین مرغ ساده قابلمه ای
برای آماده سازی ته چین مرغ ساده قابلمه ای، مراحلی را میتوان دنبال کرد. این مراحل شامل پخت مرغ، سرخ کردن سبزیجات و آماده سازی ته چین است.
اولین مرحله در پخت مرغ، شستن مرغ و پاک کردن آن است. پس از آن، مرغ را در یک قابلمه بزرگ ریخته و آب و نمک به آن اضافه کنید. سپس مرغ را بر روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. حرارت را پایین کنید و آرام آرام مرغ را پخته و آبی که جمع شده است را با ترد کردن مرغ بریزید. پس از آماده شدن مرغ، آن را از آب بیرتان خارج کرده و خرد کنید.
مرحله دوم، سرخ کردن سبزیجات است. ابتدا یک قاشق سبزیجات (مانند پیاز، سیر، فلفل دلمه ای، قارچ و...) را خرد کنید و در یک قابلمه با روغن سرخ کنید. حرارت را روی حداکثر قرار دهید تا سبزیجات سریعاً سرخ شوند. پس از آن، مرغ خرد شده را به آنها اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر بر روی حرارت قرار دهید.
مرحله آخر، آماده سازی ته چین است. در این مرحله، ابتدا نودلهای را از مغازه خریداری کنید و در آب جوش حدود ۷ دقیقه بجوشانید. سپس زیراب را به نمک بپاشید تا نودلها خراب نشوند. پس از برداشتن نودلها از آب، آنها را با روغن و سس سویا در ماهیتابه ریخته و زردیچ خوبی بعد از سرخ شدن به سطح نودلها از خود رون خواهد داد. سپس نودلها را با مرغ سرخ شده و سبزیجات مخلوط کرده و ته چین مرغ ساده قابلمه ای شما آماده است.
طرز تهیه ته چین مرغ ساده قابلمه ای در قابلمه
ته چین مرغ یکی از غذاهایی است که در ایران و جهان به طور گسترده مصرف میشود. آمادهسازی این غذا به سادگی در قابلمه امکانپذیر است و بسیاری از خانهداران در طول زمان تجربه و آموختهاند چگونگی تهیه این غذا را. در این متن، نحوه طرز تهیه ته چین مرغ ساده قابلمه ای در قابلمه به شما توضیح داده خواهد شد.
مواد مورد نیاز:
۵۰۰ گرم مرغ
۱ بیشتر ماهیچه تکه شده
۳ باقلوا چینی
۴ پیاز کوچک
۳ حبه سیر
۲ سویا سوس
۲ قاشق غذاخوری روغن
۱ قاشق چایخوری نمک
۳ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری شکر
۱ قاشق چایخوری جعفری
۱ قاشق چایخوری نمک ناشتا
روش تهیه:
1. ابتدا، مرغ را با آبی که به آن نمک و سیر رنده شده اضافه شده، پخته و جدا کنید.
2. در یک قابلمه بزرگ، پیاز را به همراه روغن داغ کنید و اضافه کنید. پس از آن، به پیاز، تکههای ماهیچه و باقلوا چینی را اضافه کنید و بعد از ۳ دقیقه، به آن سویا سوس، شکر، فلفل سیاه، نمک ناشتا، نمک معمولی و ۳ پیمانه آب را اضافه کنید. بعد از آن، غذا را در حرارت ملایمی حدود ۲۵ دقیقه سرخ کنید.
3. پس از گذشت زمان، مرغ پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و مواد را بهطور کامل مخلوط کنید. غذا را به مدت ۱۵ دقیقه دیگر پخته کرده و در آخر با جعفری تزئین کنید.
4. ته چین مرغ در حالی کامل و خوشمزه شده که تمامی مرغ و ماهیچه بهآسانی جا گرفته و همه مواد در هم مخلوط شوند. طبق این موارد قدم به قدم رفته و تهیه ته چین مرغ ساده قابلمه ای را با موفقیت به پایان برسانید.
نکات مهم در تهیه ته چین مرغ ساده قابلمه ای
تهیه ته چین مرغ ساده قابلمه ای یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که به راحتی در خانه تهیه میشود. برای تهیه این غذا از مرغ، برنج، سبزیجات، نخودفرنگی و ادویههای مختلف استفاده میشود. در این مقاله نکات مهم در تهیه ته چین مرغ ساده قابلمه ای به شما معرفی خواهد شد.
اولین نکته در تهیه ته چین مرغ ساده قابلمه ای استفاده از مرغ تازه و با کیفیت است. برای این کار بهتر است یک مرغ ساسی یا گردنه را انتخاب کنید. قبل از استفاده مرغ را به دقت شسته و تمیز کنید.
در نوع ساده قابلمه ای ته چین مرغ، برنج حتما باید به صورت شده باشد. برای درست کردن برنج شده ابتدا برنج را حدود 2 تا 3 ساعت در آب خیس بگذارید سپس آن را با آب شور به مدت کوتاهی جوش دهید. سپس برنج را صاف کرده و نمک و روغن را به آن اضافه کنید.
یکی دیگر از نکات مهم در تهیه ته چین مرغ ساده قابلمه ای استفاده از سبزیجات تازه و با کیفیت است. میتوانید از سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، گوجه فرنگی، نخودفرنگی و کرفس استفاده کنید. این سبزیجات را برای چند دقیقه در روغن سرخ کنید تا نرم شوند. سپس به آنها نمک، فلفل سیاه و ادویههای مورد نظر اضافه کنید.
در آخر باید تمامی مواد را به صورت لایهای درون قابلمه قرار داده و قرار دهید تا برای مدت حدود 45 دقیقه درون فر به دمای 180 درجه سانتیگراد پخته شود. بعد از این که ته چین مرغ ساده قابلمه ای آماده شد، آن را با سس سویا و چیلی تزیین کرده و سرو کنید.
چگونگی سرو کردن ته چین مرغ ساده قابلمه ای
برای سرو کردن ته چین مرغ ساده قابلمه ای، ابتدا لازم است مرغ را در قابلمه ای با آب و گیاهان دلخواه به مدت حداقل یک ساعت بپزید تا کاملا پخته شود. سپس مرغ را از قابلمه خارج کنید و به خوبی روی یک دسته از تراشی خورده ها (تخم مرغ، نان تست و ...) برای سرو آماده کنید.
سپس ته چین را با حرارت کافی به روغن گرم بریزید تا طلایی شود. بعد از اینکه ته چین طلایی شد، مرغ پخته شده را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مرغ به طور یکنواخت در ته چین قرار بگیرد.
سپس ته چین و مرغ پخته شده را در بشقاب سرو کرده و به دلخواه خود گیاهان تزیینی، مانند پیاز سرخ شده و تره فرنگی، اضافه کنید تا ظاهر و رنگی را به آن ببخشید. سرو آن را با سس آماده شده و دلخواه، نظیر سس شیرین تند، سس گردو یا سس سویا، تزئین کنید.
نکته مهم در سرو کردن ته چین مرغ ساده قابلمه ای، تزیین زیبا است که میتواند ظاهر صحفه را بسیار زیبا کند. همچنین سرو آن در بشقابی مسطح به طرزی زیبا، رنگی و طعمی بسیار شیک دارد و برای لذت بردن از غذای خوشمزه بسیار دوست داشتنی است.
تهیه ته چین مرغ ساده قابلمه ای در دیگر روش ها
ته چین مرغ، یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان است که مخصوصاً در کشورهای آسیایی به شکل گسترده مصرف میشود. تهیه ته چین مرغ ساده قابلمه ای، یک روش محبوب و سریع برای پخت این غذا است. در این روش، ته چین مرغ در یک قابلمه آهکی یا فلزی پخته میشود.
قبل از شروع به تهیه ته چین مرغ، مواد لازم برای پختن باید آماده شود. برای تهیه ته چین مرغ ساده قابلمه ای، نیاز به مرغ، خمیر نشاسته، کره، نمک، فلفل، سیر خرد شده، سبزیجات و ادویههای دلخواه دارید. برای شروع، مرغ با شوید یا آب جوش بخار پخته میشود. سپس، با استفاده از چنگال یا نیزه، گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و کوچک میکنیم.
در مرحله بعد، خمیر نشاسته، کره، نمک، فلفل و سیر به ترتیب به گوشت اضافه میشوند و همه با هم مخلوط میشوند. سپس، مواد خمیر شده در قابلمهای آهکی یا فلزی قرار میگیرد و روی آن سبزیجات نگه داشته میشوند. در این مرحله، قابلمه بسته شده و درون دیگری با آب جوش برای بخارپزی قرار میگیرد. پس از درج آب، دیگری را رویش قرار داده و همه این موارد را بر روی شعله متوسط به مدت حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخته میشوند. در این مرحله، گوشت و سبزیجات به رنگ زرد و شفاف درمیآیند و طعم غذا تلخی خاصی که دارد، با طعم ادویههایی که به آن اضافه میشوند، مخلوط میشود.
در نهایت، ته چین مرغ ساده قابلمهای را با برنج یا نان سرو میکنیم و میتوانیم با نمک و فلفل دلخواه آن را به طعم دلخواه خود تنظیم کنیم. این غذا را میتوان با سبزیجات تازهای مانند لوبیا سبز یا سبزی های رنگارنگ تزیین کرد. در کل، تهیه ته چین مرغ ساده قابلمه ای یکی از روشهای سریع و ساده برای پخت این غذاست که میتواند به راحتی در خانههای همه پخته شود.