طرز تهیه ته چین مرغ ساده در فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ته چین مرغ ساده در فر

ته چین مرغ یکی از غذاهایی است که در این روزها بسیار محبوب شده است. این غذا هم به صورت سنتی و هم به صورت مدرن تهیه می‌شود، اما در هر دو صورت، ته چین مرغ علاوه بر طعم خوشایند، از مواد ساده و راحت تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ در فر شامل مرغ، کارآمد، سیر، نمک، فلفل و روغن زیتون است. برای شروع، مرغ را با کمی نمک و فلفل درون فر می‌گذاریم تا داخل مرغ پخته شود. سپس آن را از فر در می‌آوریم و آن را برای خنک شدن به یک ظرف جداگانه منتقل می‌کنیم.

سیر را خرد کنید و در حالی که مرغ خنک شده است، آن را با مرغ همراه کرده و در ماهیتابه‌ای روی حرارت بالا به مدت چند دقیقه به همراه کارآمد سرخ کنید. نیمی از کارآمد را باید وقتی که مرغ سرخ می‌شود، با آن همراهی کنیم و بقیه را نیز در ماهیتابه ریخته و آنها را نیمه پخته کنیم.

سپس ماهیتابه را از حرارت برداشته و محتوای آن را به داخل ظرفی که مرغ در آن قرار دارد منتقل کنید. حال باید این مخلوط را برابر نظیری برای چند دقیقه داخل فر قرار دهید تا کارآمد تماما پخته شود. در پایان، آن را از فر در می‌آوریم، با سس سویا و روغن سیر تزئین کرده و سرو می کنیم. همچنین می‌توانید با اضافه کردن سبزیجات به آن طعم اضافه کنید، تا به طعم خوشایند ته چین مرغ برسید.



طرز تهیه ته چین مرغ ساده در فر

ته چین مرغ یکی از محبوب‌ترین غذاهای چینی است که در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته است. تهیه آن در فر نیز بسیار ساده است و با توجه به مواد اولیه موجود در خانه، به راحتی قابل تهیه است.

برای تهیه ته چین مرغ ساده در فر، ابتدا باید مرغ را با آب برای چند ساعت به صورت کامل رطوبت دهید. سپس آن را در فر می‌گذاریم و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد حدود ۲۵ دقیقه آن را پخته کنیم. در این میان، می‌توانید یک سس ساده با استفاده از روغن، سرکه، سویا و شکر تهیه کنید.

بعد از پخته شدن، مرغ را از فر خارج کرده و با چاقو یا چنگال، آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس در یک قابلمه، پیاز و سیر را به صورت کوچک خرد کرده و با روغن داغ به همراه فلفل قرمز نیمه خشک برای حدود ۳-۴ دقیقه تفت می‌دهیم.

سپس مرغ را به قابلمه اضافه کرده و با استفاده از قاشق، آن را برای حدود ۵-۶ دقیقه با مواد دیگر مخلوط کنید. در نهایت، سس تهیه شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱-۲ دقیقه بر روی حرارت ملایم گرم شود. بعد از آماده شدن، ته چین مرغ را با استفاده از برنج یا نان خرد شده سرو کنید.



دستور تهیه ته چین مرغ در فر

ته چین یکی از غذاهای محبوب چینی است که امروزه در سراسر جهان شناخته شده است. ته چین مرغ یکی از نوع‌های پرطرفدار این غذا است که با استفاده از مرغ و مواد اولیه دیگر تهیه می‌شود.

برای تهیه ته چین مرغ، ابتدا باید مرغ را برش داده و پاک کرد. سپس آن را درون تابه آهکی یا فری آهکی قرار داده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۳۰ دقیقه پخته و سپس آن را از فر درآورده و با استفاده از چند ورق پارچه مرطوب، روی آن را می‌پوشانیم تا مرغ خنک شود.

در پایان، برای تهیه سس ته چین، ما آرد، نمک، فلفل، سس سویا و آب را با هم مخلوط می‌کنیم تا سس آماده شود. با استفاده از تابه آهنی، پیاز را سرخ می‌کنیم تا رنگی طلایی به خود بگیرد. سپس، مرغ را به همراه سبزیجاتی مانند هویج، پیاز سبز و فلفل دلمه درون تابه می‌ریزیم و سس را همراه با آب ولرم به آن اضافه می‌کنیم. بعد از پخت به مدت ۱۰ دقیقه، ته چین مرغ آماده است. می‌توانید این غذا را در کنار برنج سفید سرو کنید.

نکته مهمی که باید به آن توجه کنید، این است که باید رعایت کنید که حتما مرغ را برای پختن در فر، باید بریده یا خمیری شود تا در سطح برابر باشد و حجم تمامی قطعاتی که داخل فر قرار می‌گیرد، یکسان باشد. همچنین برای تهیه عصاره خوشبو، می‌توانید از روش پختن ابریشمی استفاده کنید که باعث خواهد شد غذا طعم و مزه بیشتری به خود بگیرد.



نحوه ساخت ته چین مرغ با استفاده از فر

ته چین مرغ یک غذای معروف و خوشمزه در اکثر نقاط جهان است که با استفاده از فر نیز می‌توان آن را پخت. در این طرز تهیه ته چین مرغ، نیاز به گرم کردن فر در 350 درجه فارنهایت است.

ابتدا مرغ را قطعات کوچک کنید و به مدت 10 دقیقه در آب جوش بگذارید تا برای پختن سریعتر آماده شود. سپس روی آن را با پودر سیر، شویدر، چیلی پودر و فلفل سیاه پاشید. حال مرغ را درون فر بگذارید و به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود و رنگ طلایی‌ای به خود بگیرد.

یکی دیگر از مواد مورد استفاده در ته چین مرغ، سبزیجات است. برای تهیه آن‌ها، پیاز را نرم کرده و به همراه سبزیجاتی همچون هویج، فلفل دلمه‌ای، شاهی ادویه‌ای و جعفری در کنار مرغ پخته شده به داخل فر بگذارید و به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا سبزیجاتی که انتخاب کرده‌اید نرم شود و طعم دلخواهتان را به ته چین ببخشد.

سس ته چین مرغ نیز بسیار مهم است و باید با دقت و با مقدار مناسبی تهیه شود. برای سس، جوش‌دهنده یک قاشق سوپخوری از سس کاری داخل آن یک قاشق سوپخوری کنجد روغن و سس صویا و دو قاشق سوپخوری شکر را ترکیب کرده و در حالی که مواد ترکیب‌شده را با هم مخلوط می‌کنید، یک قاشق سوپخوری از جوهر لیمو را به آن اضافه کنید. حتماً باید سس را قبل از پذیرایی تمامی مواد را داخل تابه‌ای بریزید و روی آن داغ بکنید تا به دمای مطلوب خود برسد.

با توجه به مراحلی که توضیح داده شد، برای تهیه ته چین مرغ با استفاده از فر، پوست خارجی تند و طعم‌داری دست می‌آورید که درون آن مرغی نرم و طراوت‌بخش در انتظار نوش جان‌های شماست.



مرغ ته چینی ساده با فر

مرغ ته چینی یکی از غذاهای پرطرفدار در فرهنگ غذایی چینی است که به راحتی در خانه هم قابل تهیه است. برای تهیه این غذا لازم است ابتدا تکه های مرغ را تفت داده و سپس به ترکیبی از سس چیلی، سس سویا، سرکه، آب، برنجک، زنجبیل، سیر و شکر اضافه کنید. این ترکیب به شما اجازه می دهد تا طعم شیرین، تند و تلخی را در غذای خود داشته باشید که این شانس به شما داده می شود تا عادت غذای کودکان خود را نیز تغییر دهید.

در تهیه این غذا می توانید از مرغ سینه استفاده کنید که در مراحل تهیه شده، با کمترین چربی به دست‌ می‌آید. در صورت تهیه با فر ابتدا بهتر است مرغ را برای یک روز در یخچال گذاشته و در ظرفی با یک کمی آب و یک عدد سیر خرد شده بگذارید تا مرغ در شرایط بهتری خود را آماده تهیه شدن کند.

مواد لازم برای تهیه را می توان به سادگی در فروشگاه ها پیدا کرد. در این رسپی، چیلی فلیکس، سس سویا، زنجبیل، سیر، سرکه و شکر در ظرفی ترکیب شده و با مرغ تفت داده شده در فر ترکیب می شوند. توصیه می شود که از سس چیلی و زنجبیل به میزان خودداری کنید، زیرا طعم تند و پرطرفدار آن ها می تواند اضافه شود در صورت بروز نیاز.

در نهایت در این غذا، تزیین کردن با کرفس و فلفل دلمه ای نیز انتخاب می شود که می تواند ظاهر غذا را جذابتر کند. در مجموع، مرغ ته چینی با فر یکی از غذاهای لذیذ و سریع تهیهی است که با استفاده از مواد کمی و جذاب، می تواند تجربه با مزه ای بی نظیری در سفره شما به ارمغان بیاورد.



طرز تهیه ته چین سبک و ساده در فر

ته چین یکی از غذاهای محبوب و معروف چینی است که در سراسر جهان شناخته شده است. در این روش ته چین به روش فر شیرین و خوشمزه به دست می آید. برای تهیه ته چین سرخ کاربردی در سرویس دهی در جشن ها، مراسم ها، میهمانی ها و جشنواره ها دارد. در این مقاله به شیوه تهیه ته چین سبک و ساده در فر اشاره می کنیم.

ابتدا باید با تهیه مواد لازم برای این غذا آغاز کرد. این مواد عبارتند از: ارزن های خشک شده، گوشت چرخ کرده، سس سویا، فلفل قرمز، سیر، فلفل دلمه ای، آب، روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و شکر.

سپس باید ارزن های خشک شده را به مدت 15 دقیقه در آب سرد خیس کرد و پس از آن آن ها را خوب آبکشی کرد و روی حوله صاف کنید. در مرحله بعد با استفاده از یک قابلمه کوچک، گوشت چرخ کرده را با روغن زیتون تفت داده و به شکلی قرار دهید که رنگ آن تغییر کند. سپس به آن سس سویا، فلفل قرمز و سیر اضافه کرده و برای مدتی دیگر در حرارت داغ گذاشته شود. در مرحله بعد فلفل دلمه ای را اضافه کرده و به ترکیب مزخرف تبدیل کنید.

سپس ارزن های خشک شده و آب را به ترکیب گوشت اضافه کرده و برای مدتی آن را پخته و داغ نگه دارید. در نهایت، باید با استفاده از فلفل سیاه، شکر و نمک بپزید و سپس غذا را در بشقاب سرو کنید. ته چین سبک و ساده در فر آماده خوردن است. با مزه و طعم لذیذ چینی، این غذا همیشه در جشن ها و میهمانی ها شناخته شده و مورد توجه قرار می گیرد.



راهنمای تهیه ته چین مرغ آسان در فر

ته چین مرغ یکی از غذاهای سریع و ساده است که در بیشتر رستوران‌های چینی سرو می‌شود. با این حال، شما می‌توانید این غذای خوشمزه و سریع را در خانه با استفاده از فر آماده کنید. در اینجا نحوه تهیه ته چین مرغ آسان در فر را برای شما توضیح می‌دهیم.

برای تهیه ته چین مرغ، از اولین مرحله، باید تهیه مرغ باشید. آن را پاک کنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس، آن را در یک ظرف مناسب بریزید و به آن سس سویا، سیر، زنجبیل، سرکه، شکر و یک قاشق غذاخوری روغن سبزیجات یا روغن سرخ کردن اضافه کنید.

سپس، ظرف را با کناره‌های آلومینیومی پوشش دهید و آن را در فر درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید. در طی این زمان، چند بار محتویات ظرف را هم بزنید تا مرغ همگی به خوبی با سس پوشیده شود.

هنگام سرو، ته چین مرغ را روی یک بشقاب با ماکارونی یا برنج جاسازی کنید و از سبزیجات خرد شده یا سس‌هایی مانند سس چیلی و سس سویا به عنوان تزئین استفاده کنید. بهتر است ته چین مرغ را با دسته‌های لیمو تزئین کنید تا به طعم خوبی آن بخشید. سپس، غذا را با چنگال و کمی نان سفت سرو کنید و لذت ببرید.

از آنجا که این دستور پذیرایی ساده و سریع است، می‌توانید آن را در هر زمانی که می‌خواهید، به عنوان یک غذا تقدیم کنید. همچنین، اگر دوست دارید می‌توانید سبزیجات دیگری را مانند فلفل دلمه‌ای، پیاز، مرغ یا خیار ترش به این دستور اضافه کرده و غذای خود را از لحاظ تغذیه‌ای نیز بهبود بخشید.