مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ روی اجاق گاز
ته چین مرغ یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در کشور ما است. این غذا در اکثر رستوران های چینی و سایر رستوران های غذایی نیز قابل تهیه و سرو شده است. برای تهیه این غذا کافی است مواد زیر را تهیه کنید:
- مرغ: یک قطعه مرغ پوستدار و بدون استخوان را خرد کنید و به صورت کوچک خرد کنید.
- ماهیچه مرغ: یک پوست ماهیچه مرغ را خرد کنید و به صورت کوچک خرد کنید.
- پیاز: دو عدد پیاز را خرد کرده و به صورت خرد شده روی مرغ بریزید.
- فلفل قرمز: به میزان دلخواه فلفل قرمز را به مرغ اضافه کنید.
- نمک: به مقدار لازم نمک به خلیط بیف آرد و مرغ اضافه کنید.
- زعفران: در صورت تمایل به اضافه کردن رنگ غذا به خلیط زعفران اضافه کنید.
- نان: یک لایه نان ترد را با ابعادی حدود ۲۰ در ۲۰ سانتیمتر، روی مرغ بریزید.
- روغن: درون کف تابه روغن را بریزید و آن را گرم کنید.
- تخم مرغ: یک عدد تخم مرغ را با ۲ قاشق آب به هم بزنید و به یک طرف نان بریزید.
با تهیه مواد فوق، می توانید ته چین مرغ را بر روی اجاق گاز شروع کنید. در نهایت، با جوش جایزه طعم و بوی غذای خوشمزه ای که برای خوراک به لیست وعده های مورد پسند خودتان می توانید اضافه کنید.
گام های مهم در تهیه ته چین مرغ روی اجاق گاز
برای تهیه ته چین مرغ روی اجاق گاز، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل مرغ، سیب زمینی، پیاز، فلفل دلمه ای، روغن، فلفل سیاه و نمک می باشد. برای شروع، مرغ را به ریزه ریزه تیز کنید و در یک کاسه با کمی فلفل سیاه و نمک صاف کنید.
سپس، سیب زمینی و پیاز را به صورت ریز خلالی یا نیمه خلالی خرد کنید. در یک تابه، روغن را گرم کرده و پیاز و سیب زمینی را به همراه فلفل دلمه ای به آن اضافه کنید. حرارت را به حداقل برسانید و آنها را برای 15 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.
سپس، مرغ را به تابه اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید. بهتر است در هنگام استفاده از تابه، حرارت روی حداقل باشد تا مواد داخل آن سوخته نشوند. پس از مدت زمان مشخص شده، ته چین را با روتیل یا قاشق بزرگ به هم مخلوط کرده و به تابه اضافه کنید. حرارت را بالا برده و ته چین را برای 10 تا 15 دقیقه درون تابه بپزید تا طلایی شود.
در پایان، برای تزیین ته چین می توانید از سبزیجات خرد شده مثل جعفری و ریحان استفاده کنید. روش تهیه ته چین مرغ روی اجاق گاز بسیار ساده است و این غذا می تواند به عنوان یک غذای کامل و شاداب برای اعضای خانواده شما سرو شود.
روش آماده سازی مرغ برای تهیه ته چین
برای تهیه ته چین، اولین قدم آماده سازی مرغ است. بهترین نوع مرغ برای تهیه ته چین، مرغ ماهیچهای یا تن مرغ است که گوشت آن نسبتاً نرم و اندکی ریز است. برای آماده سازی مرغ، باید آن را با آبکشی کرد و سپس با پوست و استخوان آن جدا شده و به قطعات کوچکتر تقسیم شود.
سپس در یک ظرف مناسب، مرغ را با نمک و فلفل داخل آن را با هریسه، سیر و پیاز رنده شده و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کرده و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود که مزه و طعم مرغ بهتر شود و آماده سازی مواد اصلی برای تهیه ته چین به دست آید.
پس از گذشت زمان لازم، سبزیجات مورد نیاز را هم آماده میکنیم. باید سبزیجات مختلف را شسته و خرد کنیم. برای این منظور، میتوانیم یک میانبر همراه با ذرت شیرین، گل مغربی، فلفل دلمهای و سوپ خاص تهیه کنیم.
در نهایت، باید مرغ را به خوبی بپزیم و آن را با سبزیجات و سوپ تهیه شده تلفیق کنیم. برای پخت مرغ، میتوانیم آن را در تابه با روغن داغ سرخ کنیم و سپس با سایر مواد در استوانه مورد نظر ریخته و به مدت کافی درون آن بپزیم تا تمام مواد به هم متصل شوند و ته چین شاداب و خوشمزه تر به دست آید.
نحوه ریز شدن ته چین مرغ روی اجاق گاز
مرغ ته چین یکی از غذاهای سنتی و محبوب ما در ایران است که طعم خوشایند و مناسبی دارد. در این غذا، ته چین مرغ به صورت کُلی به همراه مرغ به داخل قابلمه یا تابهای ریخته میشود و سپس به مدت ۱ تا ۲ ساعت روی حرارت کم فربه میشود تا آماده سرو شدن شود. در اینجا به نحوه ریز شدن ته چین مرغ بر روی اجاق گاز میپردازیم.
1. اولین مرحله در ریز کردن ته چین مرغ، پخت مرغ است. برای پختن مرغ، ابتدا مرغ را شسته و مقعد آن را با تیغهای تیز برش دهید. سپس مرغ را به همراه یک سیر و کمی نمک و فلفل به داخل تابه یا قابلمه ریخته و با حرارت ملایم فقط اجازه دهید تا قسمت بیرونی مرغ طلایی شود.
2. سپس مرغ را از آب تابه بیرون بیاورید و با استفاده از یک چاقوی تیز، گوشت مرغ را از استخوان آن جدا کنید. سپس این گوشت را به همراه ریزههای تابه به یک ظرف مناسب بریزید.
3. پس از اینکه مرغ پخته شد، نوبت به ته چین است. برای ته چین، اولین قدم ذوب کننده گردیدن چند قاشق غذاخوری کره در یک قابلمه است. سپس پیاز خرد شده را به همراه مقداری نمک و فلفل به کره اضافه کرده و تا مدتی روی حرارت ملایم به آنها اجازه دهید که نرم شوند.
4. در مرحله بعد، روغن گرفته شده از پوست مرغ را به پیازهای نرم شده در قدم قبل اضافه کنید. این روغن، به ته چین ما کمک میکند تا رنگ زرد تیره و طعم خاص خود را بگیرد.
5. حالا نوبت به اضافه کردن مواد دیگر همچون شیرینیها، مغزهای پسته، بادام، آجیل و ... است. آنها را به ته چین اضافه کنید و به مدت چند دقیقه به آرامی به تفت دهید.
6. در نهایت، با افزودن مرغ به مواد ته چین، همه چیز را با هم مخلوط کرده و به مدت ۱ تا ۲ ساعت آن را روی حرارت کم فربه می کنید تا طعم آن به خوبی تقسیم شود و حجم ماجراجویانه آن کوچک شود.
در نهایت، غذای ته چین مرغ آماده سرو شدن است. بهتر است در هنگام سرو کردن ، روی آن نوتلا و پنیر رشتهای به همراه نون و خیارشور ارائه شود. این روش سرو کردن به شما کمک خواهد کرد تا تجربه خوشایند تری از مزه ته چین مرغ داشته باشید.
روش تفت دادن ته چین مرغ با سس خاص
روش تفت دادن ته چین مرغ با سس خاص یکی از پرطرفدارترین غذاهای چینی در سراسر جهان است. این غذا معمولاً با مرغ ته چینی و سسی مخصوص، که شامل مزه های شیرین، تند و تلخ است، سرو می شود. در این مطلب، به شما نحوه تهیه این غذا را آموزش می دهیم.
برای تهیه این غذا، نیاز به چند مواد پایه داریم. برای مثال، نیاز به مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، روغن، سس چینی، سیر و ادویه جات داریم. ابتدا باید مرغ را پاک و خشک کنید، سپس آن را به خلیطی از فلفل سیاه، نمک و زردچوبه نگهداری کنید.
سپس پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت مجزا در روغن تفت می دهیم. پس از آن، مرغ را به آن اضافه کنید و آن را برای چند دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت مرغ را از تابه بیرون بیاورید و آن را در یک سینی جداگانه قرار دهید.
در مرحله بعد، باید سس خاص خود را تهیه کنید. برای ساخت سس، چند مواد متفاوت استفاده می شود. برای مثال، شراب شره ، سرکه، سس آیسترشین، پنیر پارمزان، نمک، فلفل سیاه و آب را با هم مخلوط می کنیم و آن را به همراه سیر تفت می دهیم. سپس مواد را تا زمانی که غلیظ شود، تفت می دهیم.
حالا بعد از ساخت سس، باید آن را با گوشت مرغ مخلوط کرده و آنها را بر روی حرارت بالا قرار داده تا گرم شوند. باید به یاد داشته باشید که باید در حین فرایند تفت دادن، غذای خود را همیشه مخلوط کنید تا نسوزد.
در نهایت، بعد از آماده شدن چین مرغ، آن را با سبزیجات و برنج سرو کنید و از این غذای خوشمزه و لذیذ لذت ببرید.
نکته هایی که در تهیه ته چین مرغ روی اجاق گاز باید رعایت شود
تهیه ته چین مرغ یکی از پرمصرفترین و خوشمزهترین غذاهایی است که در سراسر جهان تهیه و مصرف میشود. این غذا با ترکیبی از تکههای مرغ، سبزیجات و ادویه جات، طعم و مزه خاص خود را به خود اختصاص میدهد. به منظور تهیه این غذا به شیوه رایج، باید به چند نکته مهم در تهیه ته چین مرغ روی اجاق گاز توجه ویژه داشته باشید.
نکته اول، در فرایند تهیه ته چین مرغ، باید تکههای مرغ را در مقداری نفت یا روغن خردلی داغ کرد تا سطح مرغ طلایی شود. باید مطمئن شوید که از روغن خاموش نشده و سبز نشاندهنده گرمای کافی آن است.
نکته دوم، باید درست مثلی که برای تهیه خورشت یا سایر غذاها استفاده میکنید، آب و مرغابی را نیز باید به غذا اضافه کنید. این باعث می شود که سبک تر شود و لذت بخش تر باشد.
نکته سوم، باید برای تاثیر بخشیدن به طعم ته چین مرغ، از ادویههایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، رازیانه و زنجبیل استفاده کنید. این ادویه ها خاصیت گرمازا دارند و بسیاری از بافت گوشت و مرغ را نرم و خوشمزه میکنند.
نکته چهارم، برای پیچیده شدن پخت غذا نیز در جای خنک نگهداری و گذاشتن آن در سردخانه قبل از پخت آن ضروری بود. این اقدام باعث لطافت گوشت و غذا می شود.
نکته پنجم، بهتر است با مواد تمیز و شسته شده ته زین مرغ را تهیه کنید تا احتمال ابتلا به بیماریهای مختلف را کاهش دهید. همچنین، در زمان نگهداری آن در یخچال، غذا را به درستی بسته بندی کنید تا کیفیت و ماندگاری آن حفظ شود.
در نهایت، تهیه ته چین مرغ روی اجاق گاز از جمله غذاهایی است که به راحتی می توان فرایند آن را انجام داد. در نظر داشته باشید که با فراگیری تکنیکهای صحیح تهیه، می توانید طعم و مزه بی نظیر این غذا را به دست آورید و در دنیای پر فراز و نشیب آشپزی شاد و خلاق به سر ببرید.