طرز تهیه ته چین مرغ در فر برای دو نفر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ته چین مرغ در فر برای دو نفر

ته چین مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای چینی در جهان است که در تمامی رستوران‌های چینی به عنوان غذای اصلی و بی نظیری سرو می‌شود. در ادامه به تشریح نحوه تهیه ته چین مرغ در فر برای دو نفر خواهیم پرداخت.

مواد لازم:

- دو تکه مرغ

- دو پیاز

- پنیر پارمزان

- ادویه‌های کمّین، زنجبیل، هویج، فلفل سیاه

- روغن زیتون

- نمک و فلفل به میزان کافی

- آب طبیعی

- نودل ته چینی

طرز تهیه:

1. ابتدا مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و سپس با استفاده از نمک، فلفل سیاه و ادویه‌های کمین، زنجبیل و هویج آن را تند بپزید.

2. سپس مرغ را از آب برداشته و به همراه پیاز نازک خرد شده و کمی روغن زیتون در تابه به مدت حداکثر پنج دقیقه آبکشی کنید.

3. در مرحله بعد، نودل را در آب جوش به مدت چند دقیقه پخته و سپس آن را نیز ابکشی کنید.

4. حال در یک تابه کوچک، مرغ و پیاز را با هم ترکیب کنید و به همراه نودل در ظرفی مناسب قرار دهید.

5. سپس روی نودل، پنیر پارمزان را ریخته و آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت سی دقیقه پخته و می‌توانید به عنوان شام یا ناهار خود مصرف کنید.

با این روش ساده و سریع می‌توانید یک غذا با طعم بسیار خوشمزه و شاداب تهیه کنید و از آن لذت ببرید.



مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ در فر برای دو نفر

برای تهیه ته چین مرغ در فر برای دو نفر نیاز به مواد زیر است:

- یک عدد سینه مرغ تمیز شده و خرد شده به اندازه یک انگشت

- یک عدد پیاز چرخ شده به اندازه کوچک

- یک عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده به اندازه ریز

- یک عدد قارچ تازه جوشانده و خرد شده به اندازه کوچک

- یک قاشق سوپ خوری روغن

- یک عدد تخم مرغ

- دو قاشق سوپ خوری آب

- نمک و فلفل به میزان لازم

- یک بسته نودل

برای شروع، پیاز و فلفل دلمه‌ای را در یک ماهیتابه با روغن سرخ می‌کنیم تا طرفین آن‌ها قهوه‌ای شوند. سینه مرغ خرد شده و قارچ را به ماهیتابه اضافه کرده و کاملاً پخته شوند.

در میانه ماهیتابه یک بیضی را با یک قاشق سوپ خوری آب تخلیه کرده و آن را به خورش اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از آماده شدن، خورش را از روی حرارت برداشته و به طور کامل خنک شود.

حالا نودل را طبق دستورالعمل بسته تهیه کنید و در ظرفی مناسب برای فر قرار دهید. روی نودل، تهیه شده از سینه مرغ، قارچ و پیاز را قرار دهید. در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، ته چین را حدود ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا به طور کامل پخته شود.

پس از گرم شدن، ته چین را از فر خارج کرده و بر روی بشقاب مناسب برای سرو سرد کرده و سرو کنید. قبل از سرو، نمک و فلفل را به طعم خود اضافه کنید. در ضمن، اگر برای مهمانی تهیه می‌کنید، می‌توانید با ترکیب سبزیجات تازه و یک چند قطعه لیمو به سفره خود رنگ و طعم ببخشید.



طرز تهیه ته چین مرغ در فر برای دو نفر در چند مرحله

ته چین مرغ یکی از غذاهایی است که در آشپزی چینی به کار می‌رود و به دلیل طعم بسیار خوشمزه‌اش، در تمامی نقاط جهان مرسوم شده است. با توجه به این که این غذا در فر تهیه می‌شود، روش تهیه آن نسبت به سایر روش‌های پخت مرغ، متفاوت است. از طرفی برای تهیه این غذا، باید از مواد بهینه استفاده شود تا علاوه بر طعم خوشمزه، ظاهری شگفت‌انگیز و ظریف هم به دست آید. در اینجا به شما طریقه تهیه ته چین مرغ در فر برای دو نفر را به صورتی کامل و دقیق توضیح خواهم داد.

مرحله اول: ابتدا برای تهیه ته چین نیاز به مرغ دارید که قبل از پخت باید در یک پیاز و مقدار کمی رب گوجه فرنگی تفت داده شده به مدت کافی خیس کنید. به این منظور، مرغ داخل مخلوط پیاز و رب گوجه فرنگی می‌ریزیم، خوب با دست آن را می‌مالیم تا پیاز و رب به خوبی روی تمامی قسمت‌های مرغ استفاده شود و سپس آن را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا به خوبی مزه بگیرد.

مرحله دوم: پس از گذشت زمان لازم، مرغ را از یخچال خارج کرده و آن را با یک وعده نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون، شربت حنا، زعفران و نمک خوراکی پاک کرده و خوب با هم مخلوط می‌کنیم. در اینجا نکته مهمی که باید رعایت شود، استفاده از مقدار مناسب مواد نیمه مایع است.

مرحله سوم: بعد از این که مواد با هم مخلوط شدند، مرغ را داخل فر می‌ریزیم. برای پخت ته چین مرغ در فر، باید فر را با دمای حدود ۲۲۰ درجه سلسیوس در ۱۵ دقیقه گرم کنید. در میانه پخت، مرغ را در فر بچرخانید و فر را به مقداری پایین‌تر (حدود ۱۸۰ درجه سلسیوس) تنظیم کنید تا مرغ به خوبی پخته شود.

مرحله چهارم: پس از این که مرغ به خوبی پخته شد، آن را از فر خارج کرده و آن را روی یک لیوان آب باریک منبسط قرار دهید تا زیرین آن خوب جدا شود و ته آن به خوبی سرخ شود. حتما قبل از سرو کردن، ته چین مرغ را با غذا سرو کنید.

با این روش ساده، می‌توانید طعمی ناب و بی نظیر از ته چین مرغ را در خانه و با بودجه کم تهیه کنید.



نحوه خرد کردن مرغ برای تهیه ته چین مرغ در فر

برای تهیه ته چین مرغ در فر، باید مرغ را به طور صحیح خرد کرد. این کار به صورت زیر انجام می‌شود:

ابتدا باید مرغ را با کره استریل شده یا روغنی که محبوب شماست بپزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در درجه حرارت 375 درجه فارنهایت بگذارید.

سپس مرغ را بیرون بیاورید و با چاقو خوراکی به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید. بهتر است که قطعات حدود 1 اینچی باشند. در صورت نیاز، می‌توانید پوست مرغ را از بین برید.

سپس مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار داده و به آن تخم‌مرغ، نمک، فلفل و دیگر ادویه‌های مورد نظر اضافه کنید. سپس با دستانتان همه چیز را با هم مخلوط کنید تا درجات داخل تخم مرغ به خوبی بر روی قطعات مرغ بچسبد.

ابتدا یک تابه را روی حرارت متوسط گذاشته و به وسیله کره یا روغن آن را روغن کنید. ممکن است بخواهید برای ارتقای طعم 1 یا 2 قاشق غذاخوری سبوس گندم یا قهوه تلخ روی بستنی قرار دهید. این کار باعث رنگ زیبا و ترشی طبیعی می‌شود.

قطعات مرغ را داخل تابه قرار داده و به مدت 2 تا 3 دقیقه به آهستگی سرخ کنید. باید مطمئن باشید که از هر طرف و به یکنواختی سرخ شوند. سپس آنها را روی ورق فویل داخل سینی فر قرار دهید.

مزه دهی قطعات مرغ با پوست از طریق ارتواز و روشنایی و فرم دهی تشکیل می‌شود. از 30 تا 35 دقیقه در 375 درجه فارنهایت درون فر پخته شود. مرغ در داخل باید به صورت کامل پخته شود و درجه داخلی آن در حدود 165 درجه فارنهایت باشد. برای اطمینان از حالت پخته بودن مرغ، می‌توانید اندازه ترمومتر داخلی را بررسی کنید.



روش پختن مرغ در فر برای تهیه ته چین مرغ در فر برای دو نفر

روش پختن مرغ در فر برای تهیه ته چین مرغ برای دو نفر بسیار ساده و کاربردی است. برای این کار، ابتدا مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید. پس از آن، پودر آرد و نمک را در یک ظرف قرار داده و مرغ قطعات را در این مخلوط غلت می‌کنیم تا تمامی قطعات به خوبی محصول گردند.

سپس، یک تابه را روی شعله کم و در آن روغن داغ کنید؛ ولی حتماً باید اطمینان حاصل کنید که روغن به دمای مطلوبی رسیده است. بعد از آن، قطعات مرغی را که ابتدا در آرد غلت کردید را به داخل تابه بیاندازید و آن‌ها را به مدت چند دقیقه که هر دو طرف قهوه‌ای شود، سرخ و قرمز کنید.

حالا برای روشن کردن مزه غذا، یک کیسه ته‌چین برای دو نفر را به صورت جداگانه (می‌توانید از کیسه‌های آماده خریداری شده نیز استفاده کنید) درست کنید. بعد از اینکه قطعات مرغ سرخ شدند، آن‌ها را به داخل کیسه ته چین اضافه کنید و همراه با مقداری اب و تخم‌مرغ مخلوط کنید.

سپس، برای درست کردن ته چین مرغ، کیسه را در فر بگذارید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۳۰ دقیقه پخت می‌کنیم. پس از گذشت این مدت، ته چین مرغ شما آماده شده است و می‌توانید آن را از فر درآورده و به همراه سالاد و نوشابه سرو کنید.



نکات مهم در تهیه ته چین مرغ در فر برای دو نفر

تهیه ته چین مرغ در فر یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. در این رسپی، مرغ با مرغابی، پیاز، نان تست و سبزیجات ترکیب می‌شود و در فر مخصوص برای پخت داخل محفظه‌ای تهیه می‌شود. در ادامه، نکات مهم پیرامون تهیه ته چین مرغ در فر برای دو نفر آورده شده است:

- برای تهیه ته چین مرغ در فر، ابتدا مرغ قطعاتی را با نمک و فلفل سیاه و سیر خرد شده می‌پزیم تا به پختن نزدیک شود. سپس مرغ را از آب درمی‌آوریم و آن را با پیاز و یک سالاد شامل خیار، گوجه فرنگی و پیاز که خرد شده‌اند ترکیب می‌کنیم.

- برای تهیه نان تست، نان را به شکل مکعب یا تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم. سپس آن‌ها را به مقداری روغن و پیاز سرخ شده اضافه می‌کنیم تا به رنگ سبز برسد.

- در ادامه، مرغ را به همراه خلط پیاز، نان تست، سبزیجات خرد شده و مرغابی در ظرف فر مخصوص می‌ریزیم و آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای ۳۰ دقیقه پخت می‌کنیم.

- پس از گذشت زمان، ته چین مرغ آماده خوردن است. می‌توانید آن را با یک سالاد سبز تزئین کنید.

اگر بخواهید به طور دقیق تهیه ته چین مرغ در فر را انجام دهید، بهتر است دستورالعمل را از قبل بخوانید و مراحل آن را به دقت دنبال کنید. با رعایت نکات مهمی که در بالا آمده است، می‌توانید یک ته چین مرغ خوشمزه و لذیذ را تهیه کنید که مخصوصا برای فصل پاییز و زمستان بسیار مناسب است.



چگونگی تهیه سس ته چین برای مرغ

سس ته چین یکی از معروف‌ترین سس‌های چینی است که معمولاً در همراه با مرغ سرو می‌شود. این سس، با طعم ترش و شیرین، دارای بافت لطیف و متمایل به کرم است که به خوراکی خود مزه و رنگ خاصی اضافه می‌کند. در ادامه نحوه تهیه سس ته چین برای مرغ را با شما مرور می‌کنیم:

مواد لازم:

- کره یا روغن

- یک قاشق سوپخوری سیر خرد شده

- دو قاشق سوپخوری سس سویا

- دو قاشق سوپخوری ترشی خیار خرد شده

- یک قاشق سوپخوری آب

- یک قاشق سوپخوری شکر

- یک قاشق تنظیم طعم نمک

- یک قاشق چای‌خوری آرد ذرت

طرز تهیه:

1- کره یا روغن را در یک قابلمه در حرارت ملایم بگذارید تا ذوب شود.

2- سیر را به کره یا روغن اضافه کنید و برای چند ثانیه بگذارید تا بوی خود را بدهد.

3- سس سویا، ترشی خیار، آب، شکر و نمک را به قابلمه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

4- آرد ذرت را به ترکیب اضافه کرده و به مواد دیگر اضافه کنید. سپس به مدت یک دقیقه بگذارید تا سس غلیظ شود.

5- سس آماده است. برای سرو کردن، بهتر است سس را بعد از پخت مرغ به آن اضافه کنید.

نتیجه:

اگر دوست دارید مرغ خود را با یک سس لذیذ و ترش و شیرین سرو کنید، تهیه سس ته چین انتخاب خوبی است. با دنبال کردن روش تهیه فوق العاده ساده و سریع، می‌توانید با چند مواد آشپزخانه، سس ته چین خود را تهیه کرده و از آن در سرو کردن مرغ یا هر غذای دیگری که دوست دارید، لذت ببرید.