آموزش تهیه ته چین مرغ بدون نی نی سایت
ته چین مرغ یکی از غذاهایی است که در خانه های ایرانیان بسیار محبوب میباشد و به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد. در این راهنمایی ما قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه میتوانید ته چین مرغ بدون استفاده از نی نی درست کنید.
مرغ را پس از شستن آن با آب داغ و تمیز در قیف مرغی قرار دهید. سپس آن را با کمی نمک، فلفل و یک قاشق علی سیاه درست شده، داخل قیف مرغی بپختید. پس از پخته شدن، آن را از حالت قیف خارج و خنک کنید. سپس آن را تندک مانند ذرت بریزید.
یک قابلمه را روی حرارت داشته باشید و روغن را در آن گرم کنید. پیاز را تکه تکه خرد کرده و در روغن سرخ کنید. ادویه های مورد نظر همچون زنجبیل، سیر و خردل را به پیاز اضافه کرده و برای چند دقیقه دیگر بگذارید سرخ شوند.
سپس مرغ تهیه شده را به سس اضافه کرده و آن را همراه با سبزیجات مورد علاقه خود برای پخت به مدت چند دقیقه نیمه پخته کنید. حالا آماده خوردن ته چین مرغ بدون استفاده از نی نی هستید. این غذای شاداب کننده میتواند راهی برای شادی و لذت آمیز بودن وعده غذایی شما باشد.
راهنمای تهیه ته چین مرغ بدون استفاده از فر
ته چین یکی از مشهورترین غذاهای چینی است که در ایران نیز بسیار محبوب شده است. اگرچه برای تهیه این غذا باید از فر استفاده کنیم، اما راه های دیگری نیز وجود دارد که می توان به راحتی ته چین بدون استفاده از فر تهیه کرد.
ابتدا باید نان تست را با چاقو تکه تکه کرده و درون ظرف کوچکی قرار دهید. سپس پوست مرغ را از بدن جدا کرده و گوشت را تکه تکه کنید. پیاز را نیز به شکل خلال کرده و در کنار گوشت اضافه کنید.
سرخ کردن گوشت و پیاز درون تابه تفاله ای با روغن لازم است. سپس فلفل قرمز و سیاه را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. مواد دیگر مانند فلفل دلمه ای، هویج، فلفل دلمه ای و سیب زمینی نیز شیوه نگهداری مشابه گوشت و پیاز را دارند. با تفت دادن مواد نیز سرخ شوند و ظاهری سرخابی پیدا کنند.
پس از این که تمام مواد سرخ شد، نان تست های تکه تکه شده و نیمی از آن هارا نمک کرده و بقیه را نیز به عنوان یک لایه روی مواد قرار دهید. سپس همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و روی آن هم یک لایه روغن ریخته و پلیکان را تنظیم کرده و تا ۱۰ دقیقه بگذارید تا ته چین شود.
بعد از ۱۰ دقیقه، از روی پلیکان ته چین را معکوس کنید و پیشانی دیگر نیز تا ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید تا ته چین شود. حالا ته چین شما حاضر است و می توانید آن را سرو کنید.
طرز تهیه ته چین مرغ در منزل بدون نی نی سایت
ته چین مرغ یکی از غذاهای محبوب در کشورهای آسیایی است که به راحتی می توان آن را در منزل تهیه کرد. برای تهیه ته چین، نیاز به موادی مانند مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر، زنجبیل، جوانه نخود، سس سویا و سس چینی داریم. برای شروع، مرغ را برش داده و با نمک و فلفل سیاه پخته و پس از خنک شدن آن را به قطعات ریز تر دوباره خرد کنید.
سپس پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را رنده کرده و درون ماهیتابه بریزید و پس از تفت دادن آنها، زنجبیل و جوانه نخود را اضافه کنید و در ادامه به مرغ اضافه کنید. در همین مرحله، شما می توانید سس سویا و سس چینی را هم به مواد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. بعد از آن، مواد را به مدت چند دقیقه روی حرارت بگذارید تا همه با هم ترکیب شود.
آخرین مرحله تهیه ته چین، اضافه کردن نودل به مرغ می باشد. برای این منظور، نودل را به آب جوش بریزید و بعد از چند دقیقه، به مواد مرغ اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. حال ته چین آماده سرو شدن می باشد و می توانید از آن به عنوان یک غذای کامل و لذیذ برای خانواده خود استفاده کنید.
تهیه ته چین مرغ با روش ساده و بدون نی نی سایت
تهیه ته چین مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای چینی است که در سراسر جهان شناخته شده است. این غذا با استفاده از مرغ، سبزیجات و روشهای مختلف طبخ، طعم و مزه خاصی دارد. در این مطلب، روش ساده و بدون نی نی برای تهیه ته چین مرغ را بیاموزید.
برای شروع، پوست مرغ را دور کنید و گوشت آن را به قطعات کوچک ترکیب کنید. سپس با روغن مایع، پیاز خرد شده و سیر را به مدت چند دقیقه تفت دهید. بعد از گرم شدن پیاز، قارچهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملاً کم شوند.
در مرحله بعد، قطعات مرغ را به تفت دادههای سبزیجات اضافه کرده و با حرارت متوسط به مدت چند دقیقه پخته شوند. سپس، به مخلوط سبزیجات و مرغ، آرد سوخاری اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا به مرغ کاملاً چسبیده شود.
سرانجام، با اضافه کردن آب و سس سویا، مرغ را تهیه کنید. با حرارت متوسط، مواد را هم بزنید تا همگن شوند و ترکیب شوند. ته چین مرغ شما حاضر است. می توانید آن را با برنج و یا نودل سرو کنید. نتیجه نهایی این غذا غنی به پروتئین است و می تواند باحالتهای مختلف و در تمام فصول سال لذت بخش باشد.
طرز تهیه ته چین مرغ در منزل بدون استفاده از فر
ته چین مرغ یکی از غذاهای محبوب و معروف چینی است که در طول تاریخ به صورت سنتی تهیه میشده است. در ایران نیز ته چین مرغ به عنوان یک غذای خوشمزه و محبوب شناخته میشود و بسیاری از خانوادهها در برنامه غذایی خود از آن استفاده میکنند. در اینجا به نحوه تهیه ته چین مرغ در منزل بدون استفاده از فر پرداخته خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ شامل مرغ، ارد، تخم مرغ، نمک، نشاسته ذرت، روغن، سیر، فلفل سیاه و هویج است. ابتدا مرغ را پاک و ریز کرده و با نمک و فلفل به خوبی تند میکنیم. سپس مقداری ارد را در بشقابی ریخته و گرد گرد کرده و تخم مرغ را در آن شکسته و با یک قاشق به خوبی هم میزنیم.
در قدر مناسب، روغن را روی حرارت بالا قرار دهید و مرغ را به مدت چند دقیقه سرخ کنید تا کاملاً پخته شود. سپس مرغ را از قدر بیرون بیاورید و روی کاغذ آشپزی برای خنک شدن قرار دهید.
بعد از آن، هویج را رنده کرده و در قدر مناسب قرار داده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آرد به آن بچسبد. در آخر نشاسته ذرت را با کمی آب مخلوط کرده و به خلوت داده هویج بریزید. بعد از تفت دادن هویج به مدت گفت، مرغ سرخ شده را به مواد تفت داده شده اضافه کرده و برای تفت دادن مجدد، کمی روغن را به قدر اضافه کنید.
بصورت مرحلهای به آرامی مواد ریخته و طبق دستورالعمل درست کردن ته چین مرغ باید آنها را به هم بزنید. هنگامی که همه مواد به خوبی با هم مخلوط شدند، قدر را از حرارت بردارید، سیر خرد شده را بریزید و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. حالا غذای خوشمزه ته چین مرغ شما آماده خوردن و لذت بریدن است.
آموزش تهیه ته چین مرغ بدون استفاده از دستگاه پخت
ته چین مرغ یکی از خوراکیهای محبوب و سرشار از طعم و مزه است که در آشپزخانهها به راحتی تهیه میشود. در این روش آموزشی، قصد داریم که نحوه تهیه ته چین مرغ را به شما آموزش دهیم، بدون استفاده از دستگاه پخت.
ابتدا برای تهیهی ته چین مرغ، باید مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید و در یک کاسه با 2 قاشق غذاخوری از سس سویا، فلفل سیاه، شکر، نمک و نشاسته ذرت مخلوط کنید و به مدت حداقل ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مرغ به خوبی مزه بگیرد.
سپس در یک قابلمه عمیق، روغن را به مقدار کافی ریخته و گرم کنید. سپس مرغها را داخل روغن مذاب کنید و آنها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه به رنگ طلایی سرخ کنید. سپس آنها را با کمک یک ماهیتابه، به سمت یک طرف قابلمه روی کاغذ آشپزی برای جذب اضافی روغن واگذار کنید.
سپس برای تهیه سس، داخل قابلمه ۱ قاشق غذاخوری از روغن، ۲ حبه سیر خرد شده، یک عدد پیاز خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری از سس سویا، ۲ قاشق غذاخوری شراب شور، ۱ قاشق غذاخوری از پودر چشمه، ۱ قاشق غذاخوری شکر و نمک به میزان لازم بریزید و به هم بزنید تا ترکیب کاملا مخلوط شود.
سپس مرغ را به سمت دیگری از قابلمه برگردانده و سس تهیه شده را بر روی آن ریخته و آن را به همراه سبزیجات و یا برنج سفید سرو کنید. در نهایت، با دارچین و آلبالو تزیین کنید. حالا ته چین مرغ با تزیین فوقالعاده خود آماده مصرف است.