طرز تهیه ته چین مرغ بدون فر مرحله به مرحله

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ته چین مرغ بدون فر مرحله به مرحله

ته چین یکی از محبوب‌ترین غذاهای چینی است که در تمام دنیا شناخته شده است. در این روش به طور سنتی علاوه بر مرغ، سوخاری و تخم مرغ نیز برای تهیه استفاده می‌شود.

مواد لازم:

- نیم کیلوگرم گوشت مرغ

- سیب زمینی به اندازه دو عدد متوسط

- پیاز به اندازه یک عدد متوسط

- فلفل دلمه‌ای به اندازه دو عدد

- هویج به اندازه دو عدد متوسط

- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

- سرکه سفید به اندازه یک قاشق غذاخوری

- روغن خوراکی به اندازه چند قاشق غذاخوری

- آرد چند قاشق غذاخوری

- پودر سیر و زنجبیل به میزان لازم

مرحله اول – پخت مرغ:

برای تهیه ته چین، ابتدا باید گوشت مرغ را در یک قابلمه با آب کاملاً پخته و در هنگام پخت به آن نمک بدهید. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه وقت لازم است که مرغ به درستی پخته شود.

مرحله دوم – خلال کردن مواد:

در مرحله بعدی، سیب زمینی، پیاز، فلفل دلمه‌ای و هویج را خلال کرده و به گوشت مرغ پخته شده اضافه کنید.

مرحله سوم – سوخاری گوشت و سبزیجات:

حال باید مواد تهیه شده را با روغن خوراکی در یک ماهیتابه سرخ کنید تا گوشت و سبزیجات سرخ شوند. برای سرخ کردن بهتر گوشت و سبزیجات، بهتر است از یک ماهیتابه با روکش استفاده کنید.

مرحله چهارم – تهیه سس:

حالا نوبت به ساخت سس می‌رسد. برای این منظور، در یک کاسه کوچک، روغن خوراکی، سرکه سفید و پودر سیر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس با اضافه کردن آرد، مخلوط را به یک سس سفت و سخت تبدیل کنید.

مرحله پنجم – تهیه ته چین:

در این مرحله، مواد سرخ شده را به همراه سس تهیه شده در تابه نچسب با هم مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کرده و مواد را به‌طور کامل باهم مخلوط کنید تا ته چین آماده تحویل شدن به میز می‌شود.

همچنین می‌توانید بعضی از تزئینات را اضافه کنید، مانند خیار شور یا نمک کروی. حالا ته چین شما آماده است. لذت ببرید.



مرحله ۱: تهیه مواد اولیه

با توجه به وسعت موضوع "مرحله ۱: تهیه مواد اولیه"، توضیح کامل این موضوع به چندین پاراگراف تقسیم می‌شود.

- پاراگراف اول: مفهوم و اهمیت تهیه مواد اولیه

تهیه مواد اولیه به معنای تسلط بر روش‌های خرید و آماده‌سازی موادی است که جهت تولید کالایی مورد نیاز در دسترس هستند. این مرحله از فرآیند تولید به عنوان مهمترین مرحله شناخته می‌شود زیرا از کیفیت و صحت مواد اولیه بستگی دارد. هدف از تهیه مواد اولیه، تأمین وجود مواد با کیفیت و با قیمت مناسب برای تولید کالاهای مختلف است. در عدم تأمین مواد اولیه با کیفیت، کیفیت کالای تولید شده نیز کاهش پیدا خواهد کرد.

- پاراگراف دوم: عوامل موثر در تهیه مواد اولیه

در تهیه مواد اولیه، عواملی مانند تأمین کنندگان مواد، کیفیت مواد، قیمت مواد و میزان موجودی مواد اولیه در موجودی‌های شرکت موثر هستند. در صورتی که تأمین کنندگان مواد با دقت انتخاب نشوند، ممکن است مواد اولیه با کیفیت پایین، با تأخیر یا حتی به طور کامل تأمین نشود. همچنین، کیفیت مواد اولیه حتماً باید با توجه به استانداردهای مشخص شده در صنعت تولید، پایین، وسط یا بالا رتبه‌بندی شود. در صورتی که قیمت مواد اولیه در مرحله تهیه بالا باشد، صرفه‌جویی در هزینه‌های تولید به‌سختی انجام خواهد شد.

- پاراگراف سوم: روش‌های تهیه مواد اولیه

روش‌های مختلفی برای تهیه مواد اولیه وجود دارد، که بسته به نوع صنعت و محصولی که تولید می‌شود، به کار گرفته می‌شود. در برخی صنایع مثل زراعت و دامداری، خود تولیدکنندگان مواد اولیه پرورش بخشیده و در برخی صنایع دومی، از تأمین کنندگان مواد استفاده می‌شود. با توجه به پیچیدگی و نوع صنعت، ممکن است برای تهیه مواد اولیه از روش‌های مختلف استفاده شود.

- پاراگراف چهارم: نکات قابل توجه در تهیه مواد اولیه

تهیه مواد اولیه به نقش بسیار مهمی در تولید محصول ایفا می‌کند و لازم است به نکاتی دیگر نیز توجه شود. برای مثال، این مهم است که مواد اولیه بانکی از تأمین‌کنندگان به قیمت مناسب تهیه شود. همچنین، مواد اولیه باید به وسیلهٔ تکنولوژی بالا استفاده شود و باید بدون داشتن هیچ‌گونه عیب و نقص برای تولید محصول به کار گرفته شود. در مجموع، تهیه مواد اولیه در تولید هر محصولی مهم و بسیار حیاتی است و در صورتی که به مراحل صحیح و با دقت انجام شود، تأثیر مطلوب در بهبود کیفیت کالا دارد.



مرحله ۲: آماده کردن مرغ

مرحله دوم در آماده سازی غذا، آماده کردن مرغ است. در این مرحله باید مرغ را به درستی تمیز کرد و آماده پخت کردن کرد. ابتدا باید مرغ را تمیز کرد. برای تمیز کردن مرغ، از داخل آن را با آب شسته و از پوست اضافی آن جدا شده، پنجه ها و سر آن را تماما پاک کنید. پس از تمیز کردن مرغ، باید آن را به خوبی خشک کنید.

سپس باید مرغ را برای پخت به درستی آماده کنید. ابتدا باید مرغ را با نمک و ادویه مورد علاقه تان پخته کنید تا گوشت آن نرم و روان شود. برای این کار باید برنامه‌ریزی کنید که چقدر زمان مرغ باید پخته شود. برخی از مراحل پخت مرغ شامل انتخاب روش مناسب پخت، تنظیم زمان پخت، اینکه آیا با یک بوقلمون آرام در روغن سرخ شود یا در یک فر درجه حرارت مخصوص باشد و یا با استفاده از یک اسپیسیالیتی چربی نرم شود.

در نهایت، پس از پخته شدن مرغ باید دمای آن را چک کنید تا ببینید آیا به خوبی پخته شده است یا نه. برای اینکار می توان از یکی از روش‌هایی مثل بریدن قیچی در بخشی از مرغ یا استفاده از ترمومتر استفاده کرد. با رعایت این مراحل می توانید مرغ خام را به صورت بهداشتی و خوبی پخته کنید.



مرحله ۳: طرز تهیه سس ته چین

سس ته چین یکی از خانواده سس های آسیایی است که در غذاهای چینی و ژاپنی استفاده می شود. این سس با طعم خوشمزه و پر مزه، ترکیبی از مرکبات، عسل، سویا، زنجبیل، سیر و پنیر را تشکیل می دهد. در اینجا با روش تهیه سس ته چین آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای سس ته چین شامل نصف فنجان عسل، یک سوم فنجان سویا، یک قاشق غذاخوری شکر، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، زنجبیل، سیر، چیلی فلیک، نارنج.

ابتدا زنجبیل و سیر را رنده کرده و در تابه ای به همراه روغنی که برای تهیه سس استفاده می کنید، سرخ کنید. سپس عسل، سویا و شکر را به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. سس ته چین باید با طعم و مزه مناسب خودتان باشد، بنابراین با دقت مقدار هر کدام از مواد را انتخاب کنید.

بعد از آن افزودن چیلی فلیک و نارنج به مزه سس کمک می کند. آخرین مرحله، سرده شدن سس است. برای این کار سس را در یک ظرف ذخیره سازی مناسب قرار دهید و روی آن را بپوشانید و در یخچال نگه دارید.

پایان مراحل تهیه سس ته چین است. این سس را با غذاهای مختلفی مانند ماهی، مرغ و سبزیجات مخلوط می کنید. با تهیه این سس، می توانید به غذاهایتان طعم جدیدی بدهید و در مزاج خانواده و مهمانان تأثیر بگذارید.



مرحله ۴: تهیه ته چین مرغ

تهیه ته چین مرغ یکی از غذاهای ارزشمند و پرطرفدار در سراسر جهان است. این غذا از خورشت همراه با ته چین ساخته می‌شود که با مرغ، سبزیجات و نان سوخاری تهیه می‌شود. در ادامه به نحوه تهیه ته چین مرغ پرداخته می‌شود.

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ شامل گوشت مرغ، سیب‌زمینی، پیاز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، فلفل دلمه‌ای، نعناع و آب مرغ است. برای شروع از یک پیاز ریزخرد شده شروع کنید و آن را در روغن داغ تفت دهید. به آن سیب‌زمینی، گوشت مرغ و سایر ادویه‌ها را اضافه کنید و همه‌ی آنها را باهم تفت دهید تا گوشت بافت دهد.

سپس به مواد یک لیوان آب اضافه کنید و آن را برای ۱۰ دقیقه بجوشانید تا سیب‌زمینی نرم شود و غذا آماده‌ی سرو شدن باشد. در آخر به آن نمک، فلفل دلمه‌ای و نعناع ریز خرد شده را اضافه کنید. پس از آن، باهم مخلوط کنید تا ته چین سفید و سبک شود.

در ادامه نان سوخاری و ته چین را روی آتش قرار داده و با هم مخلوط کنید. غذا آماده‌ی سرو شدن است و می‌توانید آن را با یک میوه‌ی تازه یا برنج سفید سرو کنید. این غذا با طعم شگفت‌انگیز و بویی ادویه‌ای فوق‌العاده می‌تواند یکی از باکیفیت‌ترین غذاهای شما در یک مهمانی باشد.



مرحله ۵: تزئین و سرو ته چین

مرحله پایانی در آماده‌سازی یک غذای خوشمزه و جذاب، تزئین و سرو ته چین است. تزئین به معنای تزین و زینت‌بخشیدن به ظاهر غذاست و سرو ته چین به معنای قرار دادن غذا در ظروف، پلاک‌ها و سرویس‌های مخصوص غذایی است.

برای تزئین غذا می‌توان از مواد مختلفی مانند نان تست، سبزیجات تازه، میوه‌ها، گل‌های سرشار از رنگ و زیبایی و سایر بهترین تزئینات و تکه‌های ظاهری دیگر استفاده کرد. می‌توانید مهارت‌های خلاقیت خود را به کار بگیرید و مدل‌های مختلفی از تزئینات را طراحی کنید. استفاده از انواع مختلفی از نان و شیرینی، سبزیجات و میوه‌ها باعث ایجاد ظاهری جذاب و براق برای غذای شما می‌شود.

پس از تزئین، نوبت به سرو ته چین می‌رسد که این فرآیند به معنای قرار دادن غذا در بشقاب‌ها، ظروف به منظور سرو در میان افراد مختلف است. در رستوران‌ها و خانه‌های غذا خوری، سرو ته چین بسیار مهم است زیرا به شکل ظاهری غذای شما را می‌تواند جذاب تر در ذهن مردم قرار دهد. می‌توانید ظروف و پلاک‌های زیبا را جهت سرو ته چین خود انتخاب کنید و به دقت غذا را در هر یک از آن‌ها قرار دهید.

در کل، تزئینات و سرو ته چین از جمله مهم‌ترین عواملی هستند که می‌توانند نفوذ و تاثیر بسزایی روی شکل‌دهی ظاهری و جذابیت غذا داشته باشد. استفاده ازین تکنیک‌ها می‌تواند غذای شما را در ذهن مردم به یادداشت بیشتری بیفزاید.



مرحله ۶: نکات مهم در تهیه ته چین مرغ

ته چین مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاها در سراسر جهان است که در مهمانی ها و جشن های مختلف بسیار تقدیر می شود. این غذا با ترکیب بین تکه های مرغ، خمیر حلقوی، سس و مخلفات دیگر تهیه می شود. در ادامه به بررسی چند نکته مهم در تهیه ته چین مرغ می پردازیم.

نکته اول در تهیه ته چین مرغ، انتخاب تکه های مرغ مناسب است. بهتر است برای تهیه این غذا از تکه های سینه مرغ که بدون پوست و استخوان هستند استفاده شود. همچنین تکه های مرغ باید به اندازه مساوی بریده شوند تا در طبقات متفاوت خمیر حلقوی به صورت یکنواخت توزیع شود.

نکته دوم در تهیه ته چین مرغ، به دقت در تهیه خمیر حلقوی است. برای تهیه خمیر حلقوی، باید تمام مواد را برای تهیه آن، به دقت نسبت داده و به آرامی با هم مخلوط کنیم. علاوه بر این، از خمیر حلقوی تازه استفاده شود تا عدم توانایی در نوردیدن خمیر و تغییر رنگ آن به دلیل اکسایش آن، جلوگیری شود.

نکته سوم در تهیه ته چین مرغ، نحوه سرخ کردن آن است. برای سرخ کردن ته چین، باید حرارت را نسبتاً کم کرد تا خمیر حلقوی درون آن کامل بپزد و داخل آن شفاف شود. همچنین باید دقت کنیم که حرارت روی ته چین تعادلی باشد و در یک طرفه سرخ نشود.

در نهایت، نکته چهارم در تهیه ته چین مرغ، سرو کردن آن است. برای سرو کردن ته چین، می توانیم از سس های مختلف مانند سس سویا یا سس شیرین ترش استفاده کنیم. همچنین می توانیم آن را با سبزیجات و مخلفات دیگر همراه کنیم تا ظاهر و طعم آن بهتر شود.