طرز تهیه ته چین مرغ بدون فر
ته چین مرغ یکی از شیرینیهای سنتی چینی است که با استفاده از انواع مواد اولیه ساخته می شود. با این حال، شما میتوانید این غذا را در خانه تهیه کنید، حتی اگر از یک فر نیز محروم باشید. به عنوان یکی از دستورپختهای پپعبدی معروف چین، ته چین مرغ معمولاً با طعم سرلاکی، شیرین، تند و رقیق سرو می شود.
دستور تهیه ته چین مرغ بدون استفاده از فر، شامل مراحل زیر است:
1. تمام دستگاه های داخل اتوپرز از جمله ماهیچه ها و پوست های مرغ را با آب بشوئید. سپس، مرغ را با دستمال کاغذی نیرو مالیده و خشک کنید.
2. مرغ ماریناس را تهیه کنید. در کیسه ای مخصوص آشپزی، سویا سس، ادویه سبزیجات، سرکه، عسل، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را قرار دهید. سپس کیسه را محکم ببندید و همه مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید.
3. مرغ را قرار دهید. مرغ را در کیسه یا ظرفی دیگر قرار دهید و سس مرغ را به خوبی به هم رقیق کرده و روی مرغ بریزید. مرغ را تغلیظ کرده تا همه سطح آن پوشیده شود.
4. مرغ را پهن کنید. مرغ را در یک پیمانه بزرگ یا تابه ای ریخته و آن را با فویل آلومینیوم پوشانده و درون آن اندازه یک ساعت بگذارید، در این صورت مرغ در دمای متوسط بخارپز خود پخت شود. بعد از یک ساعت، پوشش فویل را از مرغ بردارید و به مرغ دستور بدهید که به طور کامل پخت شود.
5. پتچنگ ته چین را تهیه کنید. در یک قابلمه بزرگ ، آجیل های خرد شده، سویا سس، شکر، سس شیرینی و سرکه را با هم مخلوط کنید و آن را روی حرارت بجوشانید و هم بزنید تا ته چین تشکیل شود.
6. مرغ را اضافه کنید. پس از اینکه ته چین آماده است، مرغ را به آن اضافه کنید و آن را برای چند دقیقه به طور مستمر تحریک کنید تا کاملاً پوشیده شود.
7. سرو کنید. حالا این وعده شام آماده است برای سرو شدن. می توانید آن را با برنج سفید سرو کنید و با گرمای آن از این غذای خوشمزه لذت ببرید.
راهکارهایی برای پخت ته چین مرغ بدون فر
پخت ته چین مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای خانوادگی است که بیشتر خانمها و آقایان از آن لذت میبرند. اما چگونه ته چین مرغ بدون استفاده از فر پخته شود؟ در اینجا راهکارهایی برای پخت ته چین مرغ بدون فر را بررسی میکنیم.
راهکار اول برای پخت ته چین مرغ، استفاده از تابه و سرخ کردن مرغ است. در این روش، ابتدا مرغ را خرد کنید و به همراه مرغابی، فلفل دلمهای و لوبیای سبز در تابه سرخ کنید. سپس مواد دیگری را همانند ته چین ساده، به تابه اضافه کنید و برای چند دقیقه در حرارت بالا بگذارید. نتیجه این روش، یک ته چین مرغ شاداب و خوشمزه بدون استفاده از فر است.
راهکار دیگر استفاده از ماکروویو است. در این روش، ابتدا مرغ را به همراه مواد دیگری مانند نودل، سس و سبزیجات در ظرف مخصوص میکروویو قرار دهید و به مدت چند دقیقه در مایکروویو با حرارت مناسب پخت کنید. نتیجه این روش، یک ته چین مرغ کاملاً پخته و لذیذ است.
راهکار سوم استفاده از فر برقی است. در این روش، مرغ را به همراه مواد دیگری مخلوط کرده و در ظرف مخصوص فر برقی قرار دهید و برای چند دقیقه در حرارت مناسب پخت کنید. نتیجه این روش، یک ته چین مرغ شاداب و لذیذ است که میتوانید به صورت شبیه به ته چین سنتی سرو کنید.
در کل، با استفاده از راهکارهای ذکر شده، میتوانید ته چین مرغ بدون استفاده از فر با کیفیت خوبی پخت کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ بی فر
ته چین مرغ بی فر یک غذای سریع و محبوب است که در بسیاری از رستورانها و فستفودها قابل دسترسی است. این غذا با استفاده از مواد ساده و ارزان قیمت تهیه میشود که باعث شده به یک غذای محبوب و معروف تبدیل شود. در اینجا به توضیح مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ بی فر میپردازیم.
تهیه ته چین مرغ بی فر به مواد ساده و اساسی از جمله برنج، تخم مرغ، مرغ، پیاز، سیر، فلفل دلمهای و نمک نیاز دارد. برای تخم مرغ در تهیه این غذا باید آن را درون یک کاسه بزرگ اندازه بزنید و برای مرغ باید آن را به قطعات ریز تقطیع کنید.
بعد از تهیه مواد اولیه، در ظرف کبابی مرغ را با 1 قاشق چایخوری پودر سیر، 2 قاشق چای خوری روغن و نمک پخته و بکنیم. در پایین ظرف برنج و فلفل دلمهای فراورده شده را قرار بدهید. بعد از پخته شدن مرغ، ظرف کبابی را از روی شعله بردارید.
حالا برای تهیه ته چین مرغ بی فر، برنج پخته و فلفل دلمهای را با هم مخلوط کرده و در ظرفی چرب شده بریزید. سپس مرغ پخته شده و سبزیجات خرد شده را (مثلا نعناع، جعفری و تره) به مواد ترکیب شده برنج اضافه کنید. در نهایت این ترکیب را به کمک سرکه، روغن، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و به همراه تخم مرغ پخته، روی برنج ریخته و مخلوط کنید. حالا ته چین مرغ بی فر شما آماده سرو و مصرف است.
طرز تهیه مرغ تفنگی برای تهیه ته چین مرغ بی فر
برای تهیه ته چین مرغ بی فر، احتمالا نیاز به یک وعده غذایی سریع و آسان دارید که به همه سلیقه ها می پسندد. یکی از گزینه های خوب برای این منظور، ته چین مرغ بی فر است. این غذا با استفاده از مرغ تفنگی تهیه می شود.
برای آماده سازی مرغ تفنگی، در ابتدا پوست آن را تمیز کنید و سپس آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس مرغ را در یک ظرف مسطح قرار دهید و با اضافه کردن انواع مختلفی از ادویه جات و یک قاشق روغن زیتون، مرغ را به مدت 10 تا 15 دقیقه در طول روزانه ماساژ دهید. بعد از ماساژ کردن مرغ، آن را برای برش به فریزر بگذارید.
به شما توصیه می شود که برای تهیه ته چین مرغ بی فر از مرغ تفنگی استفاده کنید. زیرا، مرغ تفنگی حاوی گوشتی نرم و با طعم مطبوعی است که باعث می شود غذا شیرین و خوشمزه شود. پس از اینکه مرغ را به قطعات کوچکی تقسیم کردید، آن را در تابه ای با اضافه کردن یک قاشق چایخوری روغن کوکوت به مدت 5 تا 7 دقیقه سرخ کنید تا با فر تمیز و داغ سفت شود.
بعد از اینکه مرغ سرخ شد، با اضافه کردن سبزیجات حاصل از تنوع گیاهان، یک قاشق چایخوری روغن سودانی، دو فنجان رب گوجه فرنگی و یک قاشق چایخوری زعفران، تهیه ته چین مرغ بی فر خود را آماده کنید. با اینکه زیره و زعفران در همه انواع فری سپاری های مرغی به کار می روند، اما هنوز بیشترین کاربرد را در تهیه ته چین مرغ بی فر دارند.
کارایی از چاشنیهای مختلف برای ترش کردن ته چین مرغ بی فر
ته چین مرغ بی فر یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب در جشنوارهها و مهمانیهای مختلف است. اما برای ترش کردن آن، میتوان از چندین نوع چاشنی استفاده کرد که هر کدام به دلیل خاصیتهای خودشان میتوانند به طعم و ظاهر این غذا کمک کنند و آن را شیرین و تلخ نکنند.
در این صدد، اولین چاشنی که میتواند برای ترش کردن ته چین مرغ بی فر مورد استفاده قرار بگیرد، سرکهی سیب است. این چاشنی، به دلیل ترشی طبیعی و خوشمزهی خود، میتواند به طعم و ارمغانهایی اضافه کند که در غیر اینصورت به راحتی قابل دسترسی نیستند و مخصوصاً ترشی طبیعی و صحیحهایی را میتواند جایگزین کند.
چاشنی دیگری که برای ترش کردن ته چین مرغ بی فر استفاده میشود، لیموی ترش است. این بازگشت به طبیعت و نزدیکی به خوراکیهایی که بهسختی و مشکلات تولید میشوند، میتواند به دلیل خاصیت ترشکننده و مرغوبی که در آن موجود هست، به عنوان چاشنی اصلی در ترش کردن ته چین مرغ بی فر استفاده شود.
علاوه بر این، میتوان بهرهی مناسبای از ادویهها و چاشنیهای دیگر نیز برای ترش کردن ته چین مرغ بی فر بهره برد. بهطور مثال، میتوان از پودر چیلی، نمک، پیاز، روغن زیتون و سیر استفاده کنید و با ترکیب مختلف این چاشنیها، میتوان طعمی خاص و جالبی برای ته چین مرغ بی فر تهیه کرد. با تجربه و تلاش، چاشنیهای جدیدی نیز میتوانید بیافرینید که به ترش کردن ته چین مرغ بی فر کمک کنند و یک طعم متفاوت و شاید حتی منحصر به فرد به این غذا ببخشند.
چگونگی آبپز کردن ته چین مرغ بی فر
آب پز کردن ته چین مرغ بیفر، یکی از روشهای ساده و سریع پختن چینیهاست که امروزه بسیار محبوب و رایج شده است. با این روش، از مصرف روغن در پخت غذا کاسته میشود که به سلامتی بدن کمک میکند و همچنین نکته مهمی در افزایش ماندگاری و طعم پخته شدن غذا دارد.
برای آبپز کردن ته چین مرغ بی فر، ابتدا باید ته چین را در وعده به روش سوخاری روی شعلهی بالا، تفت داده و به رنگ طلایی کمی روغن کرده و آن را به سبک غذاهای چینی، برای سرو قرار دهید.
سپس مرغ را با پیاز، سرکه، ادویهها و کمی نمک و فلفل طبق دستور العمل و با کمی آب در قاب آبپز میریزیم و روی آن یک لایه از ته چین قرار میدهیم. سپس کل قاب را با دقت در قاب آبپز قرار میدهیم و در فشار بالا برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آبپز میکنیم.
پس از گذشت این مدت زمان، آتش را خاموش کرده و قاب را به بیرون میکشیم. سپس باید با احتیاط، ته چین را از روی مرغ برای سرو به صورت جداگانه جدا کنیم و حاوی مرغ و سس در تابهای یا کاسهای برای سرو آماده کنیم. بهتر است اگر ته چین را در ظرف دیگری جدا سرو کنیم تا طعم و ماندگاری آن تضمین شود.
در نهایت، این غذای خوشمزه و سالم آماده سرو است که روی آن میتوانید تنوعهای مختلفی از طریق اضافه کردن برگهای نعناع و ... به آن انجام دهید.