طرز تهیه ته چین مرغ با سس مایونز

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ته چین مرغ با سس مایونز

ته چین مرغ با سس مایونز، یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه می‌باشد که معمولا در رستوران‌های چینی سرو می‌شود. این غذا برای سرو در وعده ناهار و شام بسیار مناسب است. طرز تهیه آسان و سریع این غذا باعث شده تا بسیاری از خانواده‌ها در منازل نیز آن را تهیه کرده و به دلخواه خود سرو کنند.

برای تهیه این غذا ابتدا باید مرغ را پخته و خرد کرد. برای پختن مرغ، می‌توانید از فر یا طبقه بندی استفاده کنید. با استفاده از فر، مرغ را در دمای 180 درجه سانتی‌گراد در مدت 20 دقیقه پخته و بعد از خنک شدن، آن را خرد کنید.

در مرحله بعد باید ته چین را تهیه کنید. برای تهیه ته چین، فرآورده‌ی برنجی یا نودل را به شکل رشته‌ای خرد کنید. سپس آب را به جوش درآورید و ته چین را به مدت 3 تا 5 دقیقه در آب جوش بندازید. بعد از مدت زمان مشخص، ته چین را از آب خارج کرده و آن را با ذغال چوبی یا روغن فرآورده‌هایی مثل چند قطره‌ی روغن سبزیجات، فرآورده‌ی سویا یا فرآورده‌ی تخم مرغ به مدت 5 دقیقه بپزید تا کمی سرخ شود.

در مرحله‌ی آخر، باید سس مایونز را تهیه کنید. برای تهیه سس، می‌توانید از مایونز، آب لیمو، سویا سس و تخم مرغ استفاده کنید. با ترکیب تمام این موارد، یک سس خمیری تهیه کنید. بعد از آماده کردن سس، از آن روی ته چین و مرغ پخته استفاده کنید و سرو کنید. با نوش جان کردن ته چین مرغ با سس مایونز، خاطره‌ی خوبی برای شما ایجاد خواهد شد.



طرز تهیه ته چین مرغ با سس مایونز

ته چین مرغ با سس مایونز یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای چینی است که در ایران نیز با استقبال بسیاری از افراد مواجه شده است. در زیر توضیحاتی جامع درباره طرز تهیه این غذا آمده است.

مواد لازم برای ته چین مرغ با سس مایونز: مرغ (یک عدد در حد نیم کیلو)، تنور نان (یک بسته)، خیار شور (یک عدد)، هویج (یک عدد)، فلفل دلمه‌ای (یک عدد)، سیب‌زمینی (دو عدد)، سرکه، آرد، نمک، ادویه کاری چینی، زردچوبه، روغن مایع، مایونز، سس چیلی.

ابتدا مرغ را به شکل ریز خرد کرده و در ظرفی وارد کرده و نمک، فلفل، زردچوبه و سرکه را به‌عنوان ادویه‌های اصلی اضافه می‌کنیم و خوب هم‌زدن می‌کنیم تا مرغ کاملاً پوشیده شود. سپس آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار داده و شرایطی برای رفع استرس مرغ ایجاد می‌کنیم.

در مرحله بعد حجمی از روغن را در اجاق گاز داغ می‌کنیم و پس‌از آن، مرغ را به داخل روغن می‌ریزیم و به مدت سه دقیقه به‌طور مداوم هم‌خلط می‌کنیم. پس از این مرحله، مرغ را از روغن خارج می‌کنیم و آن را در کنار میکسی که تهیه کرده‌ایم قرار می‌دهیم.

به منظور تهیه میکس باید هویج، سیب‌زمینی، خیار شور و فلفل و یا هر موادی که دوست دارید را خرد کرده و در تابه ای روغنی به‌عنوان سس تفت دهید. سپس به‌عنوان وابسته به‌آن شما می‌توانید برای بهبود طعم سس چیلی و مایونز را به‌کار ببرید و با معطوف کردن آنها به‌روی میکس، تهیه‌ای بی‌نظیر خواهید داشت. در پایان می‌توانید تنور نان را به‌عنوان پخت آن روی میکس قرار دهید. این جایی است که بازی رنگ‌های بین مرغ، میکس و تنور نان شروع می‌شود و برای شما تجربه‌ای تازه و خوشمزه بوجود می‌آید.



بهترین روش تهیه ته چین مرغ با سس مایونز

ته چین مرغ با سس مایونز یک غذای خوشمزه و سرشار از پروتئین است که با استفاده از چند مواد ساده قابل تهیه است. این غذا از تکه‌های کوچک مرغ سرخ شده و سبزیجات تهیه می‌شود، که با سسی خمیری مایونزی ترکیب می‌شود و به عنوان یک غذای سالم و کم کالری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای تهیه ته چین مرغ با سس مایونز بهتر است ابتدا تکه‌های مرغ را در یک ماهیتابه یا تابه بزرگ سرخ کنیم. سپس با استفاده از موادی مانند فلفل دلمه‌ای، هویج و نخود فرنگی، می‌توانید این غذا را با طعمی خوشمزه و غنی ویتامین بسازید.

بعد از پخت تکه‌های مرغ و سبزیجات، نوبت به تهیه سس مایونزی می‌رسد. برای تهیه این سس، بهتر است از موادی مانند مایونز، پنیر پارمزان، عصاره لیمو و سکه فلفل سیاه استفاده کنیم. با ترکیب تمام این مواد در یک کاسه، سس تهیه می‌شود که در نهایت می‌توانیم آن را به مرغ و سبزیجات اضافه کنیم.

در نهایت، می‌توانیم ته چین مرغ با سس مایونز را با استفاده از کمی تخم مرغ خام و روغن سویا تزئین کنیم و سرو کنیم. این غذا کم کالری و با طعمی شاداب و فریبنده است که به عنوان یک گزینه سالم و خوشمزه برای شام یا ناهار می‌توان استفاده کرد.



راهنمای کامل تهیه ته چین مرغ با سس مایونز

ته چین مرغ با سس مایونز یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا در کشور چین با نام "چاپ چوئی" شناخته شده است. در این غذا، ته چین، پخته شده از نودل‌های سفید با نبات‌های آمیزش یافته استفاده می‌شود که با سس مایونز همراه می‌گردد. اما برای تهیه این غذا باید به نکات زیر توجه کرد:

ابتدا باید مرغ را برش داده و با گریل یا تابه به مدت 20 تا 30 دقیقه پخته شود تا به رنگ طلایی در بیاید. سپس ته چین را با استفاده از نودل‌های سفید، که قبلا در آب جوش به مدت 2 تا 3 دقیقه پخته شده‌اند، تهیه کنید. دمای نوک چاقوی شما باید از 85 درجه فارنهایت بیشتر نباشد تا از آنجا که نودل آماده نیستند، آنها را سوختن ندهید.

حالا پرستو میرزابانی، سس سویا، سس چینی، سس استخوان مرغ، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط و مرغ را برای چند دقیقه درون آن قرار دهید. سپس ته چین مرغ را در دیگی ظرف بزرگ قرار داده و سس مایونز را روی آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. حالا از نازل شده بوده در خوراک پذیرایی کنیم.

قاعدتا ته چین مرغ با سس مایونز غذایی بسیار سالم نمی‌باشد، بلکه به دلیل وجود نمک و سس در این غذا، این غذا همراه با سالاد و سبزیجات سرو شود و ترکیبی خوشمزه و سالم را برای شما رقم بزند. همچنین می‌توانید سس مایونز را به صورت جداگانه نیز تهیه کنید و در صورت نیاز به ته چین اضافه کنید، چرا که سس مایونز به تنهایی نیز یک نوع از تزئین و تغییر طعم در خوراک‌هاست.



مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ با سس مایونز

تهیه ته چین مرغ با سس مایونز یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که در فضای خانگی و رستوران‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای آماده کردن این غذا، مواد لازم به شرح زیر می‌باشد:

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ با سس مایونز:

- 200 گرم رز چینی

- 2 عدد پیاز خوراکی

- 2 عدد فلفل دلمه

- 200 گرم گوشت مرغ

- 2 قاشق غذاخوری روغن

- 2 قاشق غذاخوری سس صويا

- 1 قاشق چایخوری نمک

- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

- 2 قاشق چایخوری تخم مرغ

- 1 پیمانه سس مایونز

بعد از جمع آوری مواد، رز چینی را با آب جوش و نمک پخته و روی ظرف سرو قرار دهید. پیاز و فلفل دلمه را ریز ریز خرد کرده و در تابه با روغن سرخ کنید.

سپس مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و در تابه تفت دهید. سس صویا، نمک و فلفل سیاه را به مرغ اضافه کرده و بعد از مدتی حرارت را خاموش کنید.

تخم مرغ را در یک بول آب بجوشانید و پس از جذب آب، به مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید. به مواد تفت داده شده، سس مایونز اضافه کنید و همه چیز را با هم ترکیب کنید تا ته چین مرغ سفید و شفاف شود. ته چین مرغ با سس مایونز را به همراه رز چینی سرو کرده و پخش کنید.

در نتیجه، تهیه ته چین مرغ با سس مایونز یکی از غذاهایی است که می‌تواند با شرایط و سلایق مختلف سرو شود و یک گزینه خوش‌مزه در میان غذاهای مختلف به حساب می‌آید.



قدم به قدم تهیه ته چین مرغ با سس مایونز

تهیه ته چین مرغ با سس مایونز یکی از خوراکی‌هایی است که معمولا به عنوان یکی از غذاهای سریع و آسان محسوب می‌شود. این غذا از مرغ چینی تهیه شده که به شکل تکه‌های ریز خرد شده است. مرغ چینی به دلیل تندی و طعم و عطر خوبی که دارد، برای این غذا به‌کار می‌رود.

برای تهیه ته چین مرغ با سس مایونز به ابتدا مرغ را با موادی مانند فلفل سیاه، نمک، سیر و زنجبیل سرخ کرد و سپس تکه‌های آن را خرد می‌کنیم. سپس به آن سبزیجاتی مانند فلفل دلمه‌ای، هویج و پیاز رنده شده اضافه می‌کنیم. برای سس مایونز نیز نیاز به چند ماده‌ی اصلی داریم که از جمله آنها آرد، شیر، دارچین، سیر، نمک و فلفل سیاه است.

پس از اضافه کردن سبزیجات به ته چین مرغ، سس مایونز را روی آن بریزید و همه را برای چند دقیقه با هم مخلوط کنید تا همه‌ی مواد به شکل یکدست، هم بو و هم طعم با هم قاطی شوند. سپس این غذا را در ظرف سرو کنید و با سس مایونز روی آن تزئین کنید. چند تکه پنیر چدار نیز بر روی زیر ته چین مرغ قرار دهید تا بهتر طعم بگیرد. امیدواریم که تهیه این غذا برای شما هم جذاب باشد و شما نیز لذت ببرید.



طرز تهیه ته چین مرغ با سس مایونز محبوب ترین غذای خانوادگی

ته چین مرغ با سس مایونز یکی از محبوب‌ترین غذاهای خانوادگی است که در بسیاری از رستوران‌های چینی سرو می‌شود. این غذا با طعم شیرین و تند آن نه تنها محبوبیت چینیان را به دنیا منتقل کرده است، بلکه در سطح جهان نیز شهرت فراوانی پیدا کرده‌است.

برای تهیه ته چین مرغ با سس مایونز می‌توان از آرد نخودفرنگی یا آرد ذرت به همراه یک تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و آب استفاده کرد. دستور پخت این غذا به این شکل است: ابتدا تخم مرغ را با آب و نمک و فلفل سیاه و آرد مورد نظر در ظرفی جداگانه مخلوط کنید. سپس مرغ را در ترکیب آن قرار داده و آن را به خوبی مخلوط کنید. در نهایت، مقداری روغن را در ماهیتابه گرم کنید و مرغ را به صورت کوچک در آن سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن مرغ، به آن سس مایونز اضافه می‌کنیم که با استفاده از آرد ناشی از خمیرآرد، سس سویا، آب، عصاره زنجبیل، سیر و به صورت خود دستی مایونز تهیه می‌شود. این سس باعث می شود مرغ چسبنده شود و ظاهری تهیه شده به آن داده شود.

در نهایت، مرغ سرخ شده با سس مایونز و ته چین سرو می‌شود. بهتر است این غذا را با نان شیرین یا نان سیاه سرو کنید. این غذا به دلیل طعم منحصر به فرد و رنگ زیبا، بسیاری را از خود تعجب‌آور خواهد کرد.