1. طرز تهیه ته چین قالبی با فر
ته چین یکی از محبوبترین غذاهای چینی است که در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته است. این غذا با استفاده از موادی چون گوشت، سبزیجات و اعشاری دیگر، تهیه میشود و در ظرف خاصی سرو میشود. در اینجا قصد داریم طرز تهیه ته چین قالبی با فر را به شما آموزش دهیم.
ابتدا گوشتی را که به دلخواه شما است، پخته و خرد کنید. سپس سبزیجاتی همچون فلفل دلمهای، کدو حلوایی، هویج و کلم را همراه با سیر و فلفل سیاه رنده کرده و با گوشت مخلوط کنید. سپس نوشیدنی شویید.
پس از خلط کردن تهچین، شما باید آن را در قالب بگذارید. برای این منظور، قالبی که به فری در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۱۰ دقیقه پیشگرم بشود، آماده کنید. سپس خلط را درون قالب بریزید و فر را بسته و آن را برای ۳۰ دقیقه به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا طعم ته چین قالبی شما کاملاً افزایش یابد.
در نهایت، ته چین قالبی شما با قالب خشک شده فروش داده میشود. شما میتوانید با سرو تازه و جدید، آن را آماده کرده و لذت ببرید. این غذا با نوشابههای سرد یا چای میتواند همراه باشد و به عنوان غذای عالیی برای مهمانیهای بزرگ محسوب میشود.
2. مواد لازم برای تهیه ته چین قالبی با فر
تهیه ته چین قالبی با استفاده از فر، یکی از دسرهای پرطرفدار در میان انواع دسرها می باشد. ته چین قالبی با طعمهای مختلف، از جمله شکلات، وانیل و پسته، جذابیتی بیشتری به این دسر می بخشد. در ادامه، به مواد لازم برای تهیه ته چین قالبی با فر می پردازیم.
مواد لازم:
- 70 گرم آرد سفید
- نصف فنجان ماست یا تهیه شیر درجه یک
- 5 قاشق غذا خوری شکر
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- نصف قاشق چای خوری وانیل یا پودر شکلات
- روغن یا گریس مایع
طرز تهیه:
1. ابتدا در یک ظرف، تخم مرغها را با شکر و وانیل یا پودر شکلات، مخلوط کرده و تا حد امکان کاملاً پف کنید.
2. سپس به مخلوط، آرد، بیکینگ پودر، شیر یا ماست و روغن یا گریس مایع را اضافه کنید.
3. مواد را به اندازه کافی با هم مخلوط کرده و آماده سازی خمیر ته چین را انجام دهید.
4. سپس، در قاب فر، کاغذ روغنی را بر روی آن قرار دهید و خمیر ته چین را به هدف دستیابی به ضخامت 1/8 اینچ روی کاغذ، گسترده کنید.
5. فر را در دمای 190 درجه سانتیگراد باز کرده و قالب خمیر را برای 8 تا 10 دقیقه در داخل فر قرار دهید. در صورتی که خمیر را به شکل دلخواه می خواهید، زمان پخت را به میزان مطلوب تغییر دهید.
6. پس از اینکه ته چین به رنگ طلایی روشن تبدیل شد، قالب خمیر را از فر خارج کرده و ترجیحاً به دمای اتاق یک ساعت بگذارید تا آن پخت خود را تمام کند.
7. سپس، خمیر را به سایز و شکل دلخواه، با ترکیب کرم، میوه و یا انواع خامههای دیگر تزئین کنید. در نهایت، ته چین قالبی خوشمزه شما آماده سرو و نوشیدن است.
3. مرحله به مرحله تهیه ته چین قالبی با فر
مرحله به مرحله تهیه ته چین قالبی با فر یکی از روش های ساخت این دسر محبوب است. این روش باعث می شود که دسر ته چین به شکلی قابل قبول به نظر بیاید و خوشمزه باشد.
قبل از شروع به تهیه، لازم است ابتدا مواد مورد نیاز را آماده کنید. برای تهیه ته چین قالبی با فر نیاز به تخم مرغ، شیر، آرد و کره هستید. همچنین می توانید برای تزئین دسر از شکلات رنده شده و کره تازه استفاده کنید.
برای شروع، شما باید تخم مرغ ها را با شیر و کمی نمک خوب هم بزنید. سپس آرد را درون آن ریخته و به صورت یکجا باهم مخلوط کنید. بعد از آماده شدن خمیر، آن را به شکل یک دایره بزرگ روی سینی فر بریزید و به مدت 25 دقیقه درون فر در دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید.
پس از پخته شدن، ته چین قالبی را از فر خارج کنید و آن را بر روی یک سرویس بزرگ قرار دهید. سپس کرم را داخل ته چین بریزید و با دقت کامل تمامی اطراف آن را بپوشانید. برای تزئین، شکلات رنده شده و کره تازه را بر روی ته چین قالبی قرار دهید و سپس دسر را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
در نهایت، ته چین قالبی با فر شما آماده است. با یک روش ساده و خوشمزه، می توانید دسر موردعلاقه خود را به راحتی در خانه تهیه کنید.
4. نکاتی برای تهیه بهتر ته چین قالبی با فر
ته چین یکی از پرطرفدارترین فست فودهایی است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد. برای تهیه بهتر این غذا میتوان از فر استفاده کرد. در ادامه چند نکته به کاربردی برای آموزش تهیه بهتر ته چین به کمک فر معرفی میشود:
1- استفاده از سینی مخصوص فر: برای پخت بهتر ته چین، سینی مخصوص فر باید استفاده شود. این سینی دارای صفحههای مناسب برای ایجاد گرما در مدت کوتاه است.
2- حرارت فر: حرارت مناسب فر برای پخت ته چین باید بین 200 تا 220 درجه سانتیگراد باشد. در صورتی که دمای فر کمتر باشد، ته چین برای برش بسیار نرم و خمیری خواهد شد.
3- همزدن صفحههای ته چین: برای آماده کردن سطح ته چین صاف، قبل از پخت در فر، باید صفحات آن را همزدند. اگر این کار انجام نشود، ته چین شما نسبت به فر میتواند خمیری شود و در نتیجه به صورت مناسب خوب پخته نشود.
4- پخت در فر: برای پخت بهتر ته چین، باید آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با حرارت 200 تا 220 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از گرم شدن فر، ته چین روی سینی قرار داده شود تا بتواند به صورت یکنواخت پخت شود.
استفاده از فر برای پخت ته چین باعث میشود که غذای تهیه شده برای مدت طولانیتری تازگی خود را حفظ کند و با ماندگاری بالاتری نسبت به روشهای سنتی خود را به نمایش بگذارد. با توجه به نکاتی که بالا ذکر شد، میتوانید بهترین راهکار را برای تهیه بهتر ته چین با فر را پیدا کنید.
5. پیشنهاداتی برای سرو کردن ته چین قالبی با فر
ته چین یکی از پرمصرفترین دسرهایی است که در جشنها، میهمانیها و مراسمهای مختلف وجود دارد. این دسر، با ترکیب آستر، خامه، شکر و تابلوی خامه طعم غلیظ و خوشمزهای به دست میآید. یکی از روشهای بهترین و سریعترین طبخ ته چین، استفاده از فر است. در ادامه تعدادی از پیشنهادات برای سرو کردن ته چین قالبی با فر جهت پذیرایی مهمانان بیشتر آمده است.
ابتدا می توانید قالبهای آلومینیومی یا فلزی را برای تهیه ته چین قالبی با فر استفاده کنید. این قالبها، مخصوصا برای طبخ آموزش پذیرفته شدهاند و سریع و موثر هستند.
با استفاده از اسکوپ (قاشق تخت) مقدار دسر را با توجه به اندازهی قالب مورد نظر، داخل آن قرار دهید و به خوبی صاف کنید. بهتر است که سطح بالای آن را با شیب آرام جهت سرو بهتر با صاف کنید.
نوع شیرینی یا تزئیناتی که برای تزئین ته چین قالبی با فر استفاده کنید، با نوامبری خاصی روبرو است. از تزئینات مختلف، میتوان از پودر کاکائو، خرده پسته، کشمش، توت فرنگی، بلوبری و یا سایر میوههای تازه استفاده کرد.
در ادامه با توجه به نکات و پیشنهادات بالا، ته چین قالبی با فر شما نیز می تواند همانند نسخههای کلاسیک خود، مورد استقبال میهمانان باشد.
6. تهیه ته چین قالبی با فر به صورت خانگی
تهیه ته چین قالبی با فر به صورت خانگی یکی از روشهای شیرینی پزی ساده و کاربردی است که معمولاً توسط خانمها و دختران جوان در سراسر جهان پیشنهاد میشود. برای تهیه ته چین قالبی با فر به صورت خانگی، ابتدا باید تمام مواد مورد نیاز و تجهیزات لازم را آماده کنید. این مواد شامل برنج قارچ، پیاز، دانههای نخودفرنگی، روغن، تخممرغ، آرد، زنجبیل، فلفل، نمک، سس صویا و بعضی از ادویه و اسانسهای خاص است.
برای تهیه ته چین قالبی با فر، ابتدا باید برنج قارچ، پیاز و دانههای نخودفرنگی را در یک انباره آب جوش برای حداقل ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سپس آنها را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس به این مخلوط تخممرغ، آرد، زنجبیل و فلفل به میزان کمی اضافه کنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
در یک پان مقاوم خودرویی کوچک، روغن را گرم کنید. به مخلوط مواد با ارزش تخممرغ اضافه کنید و آن را به صورت قالبی درست کنید. قالب را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بگذارید و آن را پخته کنید. بعد از آن، قالب خود را از فر خارج کنید و آن را روی یک سطح صفحه قرار دهید. به قالب سس صویا و ادویههای خاص به میزان دلخواه اضافه کنید.
ته چین قالبی با فر حاصل از این عملیات بسیار لذیذ و خوشمزه است و به راحتی میتوانید از آن در منزل خود به عنوان یک پیش غذا برای ناهار یا شام استفاده کنید. به دلیل سادگی در تهیه و لذت بخشی آن، تهیه ته چین قالبی با فر به صورت خانگی یکی از مورد پسند بانوان است.