طرز تهیه ته دیگ نون ماکارونی در منزل
ته دیگ نون ماکارونی یکی از بازیهای لذیذ و پرطرفدار در کنار دیگر غذاهای ایرانی است. اگر به دنبال یک غذایی هستید که گروهی از دوستان و خانواده را برای جشنی یا جمعبندی دور هم جمع کرده، ته دیگ نون ماکارونی میتواند گزینهی دلپذیری باشد. این غذا در حقیقت شامل سرخ کردن ماکارونی، گوشت چرخ کرده و سبزیجات با همان روش ته دیگ است که معمولا برای ارایش و سرو کردن سبزیجات، نون تازه روی آن قرار داده میشود تا در کنار طعم لذیذ ته دیگ، بو و مزه خوب و تازه نان را هم احساس کنید.
برای تهیه ته دیگ نون ماکارونی در منزل، ابتدا بهتر است ماکارونی را در آب نمک بجوشانید تا کاملا پخته شود. پس از آن، در یک تابه، با روغن کمی، مگی و پیاز سرخشده، ماکارونی را سرخ کنید. در همین مرحله، میتوانید به ماکارونی ادویههای دلخواهتان را بیفزایید تا بهترین طعم را داشته باشد.
در مرحلهی بعد، گوشت چرخ کرده را به همراه سبزیجات دلخواهتان، بپزید و پس از آن به ماکارونی خود اضافه کنید. پس از مدتی، ته دیگ شما آماده است و میتوانید آن را روی نان تازهی خود قرار دهید و لذت ببرید.
ته دیگ نون ماکارونی با این روش بسیار لذیذ و خوشمزه است و پیشنهاد میشود برای تزیین آن از تره فرش، رب گوجه فرنگی و فلفلدلمهای استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه ته دیگ نون ماکارونی
برای تهیه ته دیگ نون ماکارونی، مواد لازم شامل نان تست، ماکارونی، پنیر رنده شده، گوشت چرخ کرده، قارچ، پیاز، روغن، کره، نمک و فلفل سیاه میباشد. در صورت دلخواه میتوان از مواد دیگری نظیر فلفل دلمهای، پیاز خلالی و زعفران نیز استفاده کرد.
اولین موادی که باید آماده کردند، ماکارونی است که باید با آب و نمک وارونه شود. سپس پنیر رنده شده، گوشت چرخ کرده، قارچ و پیاز را در تابه با روغن و کره سرخ میکنیم. در نهایت، ماکارونی هم به مواد افزوده شده و به همراه نمک و فلفل سیاه، فلفل دلمهای و زعفران مخلوط میشود.
در ادامه، نان تست را تکه تکه کرده و در پایین دیگ ریخته و مواد تهیه شده را روی آن قرار میدهیم. سپس دیگ را با درب مخصوص بسته و آن را بر روی شعلهی خیلی کم گذاشته و حدود 30 دقیقه صبر میکنیم تا مواد درون دیگ بپزند.
در پایان، ته دیگ نون ماکارونی را از دیگ بیرون میکشیم و با تزیین نمودن آن، میتوانیم از این غذای لذیذ و خوشمزه برای خودمان و خانوادهمان لذت ببریم.
آماده سازی ته دیگ نون ماکارونی
آماده سازی ته دیگ نون ماکارونی یکی از غذاهای شیرین و خوشمزه است که با استفاده از مواد ساده و آسان، می توان آن را در خانه درست کرد. ته دیگ نون ماکارونی در واقع نوعی دسر سنتی است که از ماکارونی، شیر، تخم مرغ، شکر، پودر کاکائو و وانیل درست می شود.
اولین مرحله در آماده سازی ته دیگ نون ماکارونی، آماده سازی ته راه است. برای این کار نیاز است تمام مواد را با هم مخلوط کرده و به روی یک قالب مناسب بریزید. سپس ته را درون فر بگذارید و در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه پخته و بعد از آن، از فر خارج کنید.
در مرحله بعد، شیر و ماکارونی را در پنجره کاسه با هم مخلوط کنید و روی حرارت بریزید. در همین حین، تخم مرغ و شکر را با هم خوب ترکیب کنید تا حباب داشته باشد و به تدریج آن را به مخلوط شیر و ماکارونی بریزید و به خوبی هم بزنید تا مواد به طور کامل ترکیب شوند. سپس حرارت را به میزا درآورده و به مدت چند دقیقه به خوبی هم بزنید تا خمیر شروع به غلیظ شدن کند.
در نهایت، ته دیگ را از فر خارج کرده و خمیر را روی ته مساوی کنید و داخل فر بریزید. فر را در دمای۱۷۰ درجه سانتیگراد ترموستات کرده و به مدت ۱۰ دقیقه پخته و بعد از آن، خاموش کرده و ته دیگ را از فر خارج کنید. سپس آن را در یخچال جهت سرد شدن بگذارید و پس از آن، به صورت پودر کاکائو و شیرینی ریزی عرضه کنید. با روشن کردن شمع، از خوشمزگی و تنوع رنگ آن نیز لذت ببرید.
تهیه ماکارونی برای ته دیگ نون
ته دیگ نون یکی از غذاهایی است که خانوادههای ایرانی اغلب در دوره های مختلف از آن استفاده می کنند. این غذا از چندین مرحله تهیه شده است، اما تهیه ماکارونی به عنوان یکی از مهم ترین و پرکاربردترین قسمت های آن است.
برای تهیه ماکارونی برای ته دیگ نون ابتدا یک قابلمه با حجم کافی از پایین آتش گذاشته شده و آب آنرا به جوش آورده میشود. سپس مقداری نمک به آن اضافه شده و ماکارونی در آنریخته میشود. بهتر است مقدار ماکارونی کافی در نظر گرفته شود تا در نهایت ته دیگ نون به خوبی پر شود.
پس از ریختن ماکارونی در اب جوش، آن را به مدت ده الی پانزده دقیقه بپزید تا ماکارونی به طور کامل پخته شود. در نهایت، ماکارونی استخراج و با آب داغ شسته شده و تهیه شده، که باعث میشود ماکارونی ها از هم جدا شده و ترکیب تر و یکدست تری شود.
در این مرحله میتوان با دلخواه ادویه های دیگری مانند زعفران و مرزه به ماکارونی اضافه کرد و آن را مزه دار تر کرد. معمولاً برای پخت دیگ نون از ماکارونی تهیه شده، به مقداری روغن و یا کره داغ به همراه پیاز ریز شده و سپس سیر، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی به آن اضافه میشود. این مواد به مدت چند دقیقه تفت داده شده و در نهایت ماکارونی نیز به آن اضافه میشود تا تهیه ماکارونی برای ته دیگ نون به پایان برسد.
تهیه سس مخصوص برای ته دیگ نون ماکارونی
تهیه سس مخصوص برای ته دیگ نون ماکارونی سبک خاصی از غذاهای ایرانی است که در این مقاله برای شما توضیح داده خواهد شد. با توجه به موادی که برای تهیه سس مخصوص برای ته دیگ نون ماکارونی نیاز خواهید داشت، این غذا به راحتی قابل تهیه است و البته باعث شادی و سیری شما و خانواده تان خواهد شد.
برای تهیه این سس، باید نخود فرنگی، قارچ، پیاز، تخممرغ، روغن، ادویه جات و موادی همچون نمک و فلفل سیاه به مصرف رسانده شوند. در ابتدا، باید نخود فرنگی را در آب جوش برای چند دقیقه بجوشانید و سپس درون فر مخصوص راه بیفتانید تا خشک شود. پس از آماده شدن نخود فرنگی، قارچ را با پیاز در روغن تفت دهید و تخم مرغ را هم به خوبی خرد کنید و روی مخلوط قارچ و پیاز بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
در گام بعدی، باید نخود فرنگی ریز شده را با مخلوط قارچ و پیاز و تخم مرغ مخلوط کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس به این مخلوط ادویه جاتی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و نمک ریخته و در حرارت خوبی تفت دهید و در نهایت آن را روی ته دیگ نون ماکارونی سرو کنید تا لذت غذایی شما را دو چندان کند.
ته دیگ نون ماکارونی همراه با سس مخصوص بهعنوان یکی از بهترین و خوشمزهترین غذاهایی است که میتوانید برای خانواده و دوستان تان تهیه کنید. برای دسترسی به پنجرهای به دنیای متفاوت از طعمهای خوشمزه، پیشنهاد میکنیم که تهیه این غذا را امتحان کنید.
پخت ته دیگ نون ماکارونی در فر
در این روش پخت ماکارونی در ته دیگ، ماکارونی ها در فر با حداقل دمای ۲۲۵ درجه سانتیگراد و مدت زمان کافی برای پخت و رسیدن به طعم مطلوب پخته میشوند. این روش باعث میشود که این غذای معروف و پرطرفدار در بسیاری از خانواده ها، طرفداران بیشتری پیدا کند.
نخستین قدم در پخت ته دیگ نون ماکارونی در فر، آماده کردن و تهیه دیگ مناسب برای پخت ماکارونی است. باید به یاد داشت که ته دیگ باید مناسب با اندازه ماکارونی ها باشد و به هیچ وجه نباید آن را خیلی پر کرد. همچنین باید قبل از قرار دادن ماکارونی ها در دیگ، زیر دیگ را با یک المینیوم فویل یا کاغذ نان کوچک پوشانده و در صورت نیاز، روی دیگ نیز یک کاور ال سی دی قرار داده شود.
در مرحله بعد، ماکارونی های را به دیگ اضافه کنید. برای پخت ماکارونی ته دیگ در فر، ۱۵ دقیقه به طور متوسط در دمای ۲۲۵ درجه سانتیگراد پخت شوند. پس از گذشت این مدت زمان، دیگ را از فر بیرون کشید و ماکارونی ها را همراه با ته دیگ نون در سطح دیگ قرار دهید و همراه با مایعات و ادویه جات مختلف به آن اضافه کنید. سپس دیگ را مجددا به فر برگردانید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۲۲۵ درجه سانتیگراد پخت کنید.
پخت ته دیگ نون ماکارونی در فر، یک روش ساده و عملی برای تهیه غذایی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که میتوان در هر خانه ای به راحتی آن را تهیه کرد. این غذا یکی از غذاهایی است که هم اکثر اعضای خانواده دوست دارند و هم از امکانات و تجهیزات ساده خانه استفاده میشود.