طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی کنجدی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی کنجدی

ته دیگ سیب زمینی کنجدی یکی از پرطرفدارترین غذاهای رژیمی و سالم است که با استفاده از سیب زمینی، کنجد، سبزی های خوراکی و گوشت یا توفو تهیه می‌شود. در ادامه به طرز تهیه این غذای خوشمزه و مغذی پرداخته می‌شود.

مواد لازم برای تهیه ته دیگ سیب زمینی کنجدی شامل سیب زمینی، گوشت یا توفو، کنجد، روغن زیتون، پیاز و سیر، پیازچه، نمک، فلفل و سبزی خوراکی می‌باشد.

برای شروع، سیب زمینی‌ها را پوست کنید و بصورت خلالی رنده کنید. روغن زیتون را در تابه‌ای بزرگ بر روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز و سیر را تا زمانی که طلایی شده اند، سرخ کنید. سپس گوشت یا توفو را همراه با پیاز و سیر تفت دهید تا کاملاً پخته شود.

پس از آماده شدن گوشت یا توفو، سیب زمینی را به آن اضافه کنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا کرمی شود. سپس کنجد را به غذا اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آن را با گلسیر مخلوط کنید.

در نهایت، سبزی های خوراکی، پیازچه و نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. حالا ته دیگ سیب زمینی کنجدی آماده است و می‌توانید آن را با برنج سفید سرو کنید یا به صورت تنها مصرف کنید. طعم دلچسب و عطر بی‌نظیر کندوی سیب‌زمینی کنجدی را تجربه کنید و از مزه‌ی لذیذ ویتامین‌هایی که در آن وجود دارد بیشتر بخورید.



طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی کنجدی به روش سنتی

برای تهیه ته دیگ سیب زمینی کنجدی به روش سنتی، ابتدا باید سیب زمینی ها را پوست کنید و آنها را به قطعاتی کوچک و صاف تراشید. سپس این قطعات را در آب شسته و آبکشی کرده و خشک کنید.

بعد از خشک شدن، سیب زمینی ها را در یک ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید. پس از سرخ شدن، آنها را با کمی نمک و فلفل تند پاشید و روی آنها کمی نشاسته بریزید تا بهتر شوند.

حالا برای تهیه سس کنجدی، دو قاشق غذاخوری کره را در یک تابه برای چند دقیقه حرارت دهید تا آنها ذوب شوند. سپس دو قاشق غذاخوری آرد را به آنها اضافه کنید و بطور مداوم هم بزنید تا آرد زرد شود.

اکنون دو قاشق غذاخوری کره گیاهی و سه قاشق غذاخوری کنسرو کنجد را به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست و صاف شود. سس کنجدی را بوسیله چنگال یا قاشق روی سیب زمینی های سرخ شده بریزید و مزه خوشمزه ته دیگ سیب زمینی کنجدی خود را بچشید.

بسته به سلیقه شما، این ته دیگ سیب زمینی کنجدی را با تخم مرغ سرخ کرده و یا سبزیجات تزیین کنید و آن را برای سرو در جمع دوستان و خانواده تهیه کنید.



طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی کنجدی با استفاده از فر

دهنده ما با توجه به سوال درخواستی آماده برای شما است:

ته دیگ سیب زمینی کنجدی به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در بین ایرانیان شناخته می‌شود. در زمان‌های قدیم در شهرستان قزوین این غذا بخشی از غذای اصلی خانواده‌ها بود ولی امروزه به علت پخت زمان‌بر آن، کمتر کسی توانایی پخت آن را دارد. اما با استفاده از فر و استفاده از یکسری از تکنیک‌های آشپزی، می‌توانید در خانه به راحتی ته دیگ سیب زمینی کنجدی با طعمی شگفت انگیز تهیه کنید.

برای تهیه‌ی ته دیگ سیب زمینی کنجدی با استفاده از فر، ابتدا سیب زمینی های پوست‌دار را دونه‌دونه خرد کنید و در ظرف شیشه ای گذاشته و کنجد را به میزان لازم اضافه کنید. سپس به همان میزان فلفل قرمز، آویشن و پیاز را ریز ریز کرده در ظرف هم بریزید. سپس در یک ظرف پایه‌ای ابعادی، یک لایه سیب زمینی مرکباتی روی کنجد بگذارید. سپس بافت پوست سیب زمینی را با یک کارد هموار کرده و دوباره یک لایه کنجد بر روی سیب زمینی بگذارید. به همین روش چندین لایه از سیب زمینی و کنجد را روی هم قرار دهید.

سپس، از روی ته دیگ حلقه های فلزی مانند حلقه های معمولی، حلقه های طلا یا نقره، به توالی بگذارید. اگر تعداد حلقه‌ها شما کمی بیشتر است، سعی کنید در ابتدا چند حلقه در ته دیگ قرار دهید و سپس به مرور به تعداد حلقه‌ها اضافه کنید. هدفتان این است که احساس شلوغی حلقه ها نشود. سپس ظرف را به داخل فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه در دمای 350 درجه فر اجازه دهید ته دیگ سیب زمینی کنجدی خود را پخت کند.

بعد از 20 دقیقه، ظرف را از فر خارج کرده و لایه‌های ته دیگ را به دقت جدا کنید و به سرو کننده و ترشی و پنبره تهدیگ بندازید. با توجه به سلیقه‌تان می‌توانید به فلفل قرمز و نعناع خشک روی ته دیگ سیب زمینی کنجدی خود اضافه کنید. حالا ته دیگ سیب زمینی کنجدی شما آماده سرو شدن است، می‌توانید به همراه نان سنگک، پنبره و ترشی فارسی این بعد از فعالیت روزانه پرانرژی خود را با طعمی شگفت‌انگیز، تنوع بخش و ارزشمند ترین غذای ایرانی شاد کنید!



طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی کنجدی با آنیونی

برای تهیه ته دیگ سیب زمینی کنجدی با آنیونی، ابتدا باید سیب زمینی را بشویید و پوست آن را بردارید. سپس آن را رنده کنید و به آن کنجد، آرد، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و آنیونی اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن تمام مواد، مخلوط را به خوبی با هم مخلوط کنید تا مواد به هم بریزند و حداقل به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مواد با هم ترکیب شوند. در این مرحله، می توانید طعم مخلوط را بررسی کنید و در صورت لزوم، نمک و فلفل زیادتر اضافه کنید.

سپس مخلوط را به قطعات کوچک تقسیم کرده و آنها را به شکل دایره ای فشار دهید. بعد از آماده کردن ته دیگ ها، آنها را در یک ماهیتابه با روغن داغ برای سرخ کردن قرار دهید. با چرخاندن بیشتر ته دیگ های سیب زمینی، به شکلی یکنواخت سرخ می شوند.

وقتی ته دیگ های سیب زمینی سرخ شدند، آنها را با کاغذ آشپزی نشانه گذاری کنید تا اضافه روغن خود را جذب کنند. بعد از آن، خیلی سریع ته دیگ های سیب زمینی را با سس آنیونی و ریحان جمع کنید و سرو کنید. این غذای خوشمزه و لذیذ می تواند به همراه سالاد و نان لقمه برای شام یا ناهار سرو شود.



طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی کنجدی با اضافه کردن پنیر

ته دیگ، یکی از انواع غذاهای سنتی و محبوب در ایران است که با ترکیبی از سیب زمینی، گوشت، سبزیجات، ادویه‌جات و سایر مواد غذایی درست می‌شود. این غذا، بسیار سرشار از تغذیه و قابلیت پخت در خانه است.

برای تهیه ته دیگ سیب زمینی کنجدی با اضافه کردن پنیر، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست‌کنده و ریز کرده، سپس آن‌ها را در آب جوش به مدت چند دقیقه‌ی کوتاهی می‌پزیم. سپس آن را روی یک صفحه‌ی پخت برای خشک شدن قرار می‌دهیم.

سپس در یک قابلمه، پیاز رنده‌شده را در روغن تفت داده و به آن سیر و ادویه‌های دلخواه خود را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه، گوشت همراه با سبزیجات را به مخلوط پیاز اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت می‌دهیم.

پس از آن، سیب‌زمینی‌های ریز شده را به مواد دلخواه اضافه کنید و به آسانی با آن‌ها مخلوط کنید. سپس، در یک قابلمه یا ماشین آرایشی، لایه هایی از مخلوط سیب‌زمینی و مواد دلخواه برای آماده کردن ته دیگ را می‌سازیم. این لایه‌ها را به تدریج بر روی هم می‌چینیم و هر لایه‌ی آن را با پنیر تازه و دوغ گرم در روی ته دیگ برای ایجاد مزه‌ی خوشایند تزیین می‌کنیم.

سپس، در فری یا روی گاز روشن، ته دیگ ما را همراه با پنیر سیب‌زمینی آماده می‌کنیم و آن را به مدت ۳۰ دقیقه پخته و سپس آن را از روی حرارت برداشته و سرو کنید. ته دیگ سیب زمینی با پنیر و کنجد و عسل در حالت گرم و طعم باتجربه، غذای بسیار خوشمزه‌ای است که می‌توان به عنوان یک غذای کامل و سالم در هر وعده از روز سرو کرد.



طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی کنجدی با استفاده از ادویه های خاص

ته دیگ سیب زمینی کنجدی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که با استفاده از ادویه های خاص به طعم فوق العاده ای دست می‌یابد. این غذا در حالت ساده به منظور صرف وعده ناهار یا شام به همراه نان یا رشته سفید سرو می‌شود و امکان افزودن ترکیبات دیگر نیز وجود دارد.

طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی کنجدی با استفاده از ادویه های خاص بسیار ساده است. ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنید و به صورت نیم کره روی حرارت قرار دهید تا کمی بپزند. سپس کنجد را در تابه روی حرارت قرار دهید تا کمی سرخ شود. بهتر است از کنجد تازه استفاده شود تا طعم بهتری به غذا بدهد.

در مرحله بعدی، پیاز را ریز کرده و به همراه روغن در تابه روی حرارت قرار دهید تا کمی طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به مواد دیگر اضافه کرده و به صورت ملایم با هم مخلوط کنید. در این مرحله می‌توان به ترکیب ادویه های خاصی نیز از جمله زردچوبه و دارچین اضافه کرد تا عطر و طعم خوبی به غذا بدهد.

سرانجام، سیب زمینی ها را به مواد دیگر اضافه کرده و به صورت ملایم با هم مخلوط کنید. غذای شما حتی می‌تواند بهتر شود اگر چند دقیقه در حرارت ملایم مطبوع دیگ به آن اضافه کنید. پیاز خلال کرده شده و کنجد نیز روی غذا به عنوان تزئین پخش شود. غذای شما آماده نهار یا شام است و می‌توانید با نان یا رشته سفید سرو کنید.



طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی کنجدی به روش وگان

ته دیگ سیب زمینی کنجدی به روش وگان یکی از خوراکی‌های خوش‌طعم و پرطرفدار در جمع غذاهای گیاهی است. برای تهیه این غذا باید از صدف‌های سیب زمینی پوست برداشته و برش خورده در دیگی شسته شده و روغنی شده قرار داده شود. سپس با اضافه کردن کمی نمک و فلفل سیاه، این ته دیگ خوراکی جذاب و خوش‌عطر تهیه می‌شود.

برای طعم دهی به این غذا، می‌توانید از کنجد و روغن زیتون استفاده کنید. بهتر است که کنجد‌ها را نیم‌ساعت قبل از تهیه تابیده و سپس با استفاده از یک قاشق روغن زیتون به ته دیگ سیب زمینی اضافه کنید. با افزودن این دو ماده، طعم و عطر این غذا را تغییر داده و آن را بهتر و خوش‌طعم‌تر می‌کنید.

در نهایت، با اضافه کردن عدس خرد شده، ته دیگ سیب زمینی کنجدی به روش وگان را با پروتئین و فیبر بیشتری نیز توسعه داده می‌توانید. عدس را باید حدود 1 ساعت قبل از تهیه در آب خیس کرد و سپس آن را با شفتی خرد کرد و به مواد دیگ اضافه کرد. پس از 10 تا 15 دقیقه، بهتر است نوش جان کنید.