طرز تهیه ترشی گیلاس نی نی سایت

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ترشی گیلاس نی نی سایت

ترشی گیلاس نی نی سایت یکی از محبوب ترین ترشی های ایرانی است که با استفاده از گیلاس سبز تهیه می شود. برای تهیه این ترشی، ابتدا گیلاس ها را شسته و خشک می کنیم و سپس با استفاده از یک سایزر کوچک، هسته های آن را جدا می کنیم.

سپس برای فراوری گیلاس ها، یک قابلمه را در حرارت متوسط قرار داده و به آن روغن اضافه می کنیم. سپس گیلاس ها را به قابلمه اضافه کرده و حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس به گیلاس ها سیر، دارچین، نعناع و ادویه های دیگر مورد نظر اضافه می کنیم و برای چند دقیقه دیگر با حرارت پایین تفت می دهیم.

برای ترش کردن ترشی، به مخلوط ادویه های گیلاس، بخشی از آب و یک سوم سیب سفید رنده شده اضافه می کنیم و حدود 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت می دهیم. سپس برای شیرین کردن، به مخلوط گیلاس روغن کنجد، شکر، سرکه و نمک اضافه می کنیم و مواد را به طور کامل با هم مخلوط می کنیم.

در نهایت، ترشی را در بطری های تمیز و نواردیده می ریزیم و آنها را در یخچال قرار می دهیم تا به مدت حداقل چند هفته نگهداری شود. ترشی گیلاس نی نی سایت معمولاً به عنوان یک پیش غذا در سفره های غذای ایرانی سرو می شود و با رویا، کباب و سایر غذاهای کناری می توان همراهی کرد.



طرز تهیه ترشی گیلاس نی نی سایت

ترشی گیلاس نی نی یکی از بهترین و محبوب‌ترین ترشی‌ها در فصل تابستان است. برای تهیه این ترشی از گیلاس‌های نی نی کوچک استفاده می‌شود. این گیلاس‌ها نسبت به گیلاس‌های معمولی ترشی بیشتری به آن می‌بخشند.

برای تهیه ترشی گیلاس نی نی، اولین گام انتخاب گیلاس‌های خوب و تازه است. سپس گیلاس‌های تازه را شسته و به مدت ۴۸ ساعت در آب نمک قرار دهید تا نیمه ترش شوند. سپس از روی آتش، یک قابلمه بزرگ را برای تهیه ترشی آماده کنید. به آن آب و سرکه اضافه کرده و بعد از ذوب شدن شکر و نمک را به آن اضافه کنید.

بعد از اینکه مواد خام تهیه شده بسته به میزان گیلاسی که می‌خواهید ترش کنید به داخل قابلمه اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا تهیه ترشی شروع شود. پس از ۲۴ ساعت قابلمه را تکان دهید تا تمامی مواد درونش مخلوط شوند. معمولاً مدت زمان لازم برای تهیه ترشی گیلاس نی نی، ۵ روز است.

بعد از گذشت مدت زمان مورد نیاز، ترشی گیلاس نی نی آماده است. می‌توانید آن را در بطری‌های تمیز و ضدعفونی شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این ترشی معمولاً راک می‌رود و میوه آن ترد و مقاوم می‌ماند، در ضمن می‌توانید با جمع کردن گیلاس‌های مانده، مرحله تهیه ترشی را دوباره تکرار کرده و ترشی خود را تا زمانی که گیلاس‌های مناسب برای ترش کردن موجود باشند، تکرار کنید.



مواد لازم برای تهیه ترشی گیلاس نی نی سایت

ترشی گیلاس نی نی یکی از ترشی‌های خوشمزه و سالم است که با استفاده از مواد طبیعی تهیه می‌شود. برای تهیه این ترشی نیاز به گیلاس، سیر، پیاز، فلفل قرمز، سرکه سفید، نمک، شکر و آب دارید.

ابتدا باید گیلاس‌ها را با آب شستشو داده و سپس برگ‌های آن را جدا کنید. سپس گیلاس‌ها را در قابلمه‌ای بزرگ قرار دهید و به آن آب بریزید تا آن را پوشاند. سپس سیر و پیاز را هم آماده کرده و به همراه فلفل قرمز و نمک به قابلمه اضافه کنید. در این مرحله شکر را هم به قابلمه اضافه کنید تا رطوبت گیلاس‌ها رویت شده و شکر مانع از خوردن گیلاس‌های ترش شود.

بعد از این مرحله، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست ایجاد شود. بعد از ۱۵ دقیقه حرارت دادن ترشی، یک لیوان آب دیگر به آن اضافه کنید و همچنین ۳/۴ لیوان سرکه سفید را هم اضافه کنید. سپس دوباره مخلوط کنید و حرارت را به حداقل برسانید و ۳۰ دقیقه دیگر آن را بپزید.

هنگامی که ترشی گیلاس نی نی آماده شد، باید آن را در بطری‌هایی شیشه‌ای بریزید و بسته کنید. در این شرایط، ترشی گیلاس نی نی حداقل یک هفته می‌تواند ماندگاری داشته باشد و بعد از آن می‌توانید از آن برای تزئین انواع غذاها استفاده کنید.



نحوه خرد کردن گیلاس برای تهیه ترشی گیلاس نی نی سایت

گیلاس یکی از میوه های خوشمزه است که در تهیه ترشی گیلاس به کار می‌رود. در این راستا، نحوه خرد کردن گیلاس یکی از مواردی است که باید به آن دقت کرد. در ادامه به توضیحات بیشتری در این خصوص می‌پردازیم.

قبل از شروع به خرد کردن گیلاس، باید آن ها را با آب بشویید و کاملا خشک کنید. سپس ساقه های آن ها را جدا کنید و گیلاس‌ها را به دستگاه خرد کن (فود پرس) بریزید. اگر دستگاه خرد کن در دست ندارید، از چاقوهای تیز و آرام و یا چوب و خود می‌توانید به خرد کردن گیلاس بپردازید.

برای خوراکی‌های ترشی همانطور که نامشان نشان می‌دهد، نیاز است که گیلاس های خرد شده ترش باشند. اگر می‌خواهید ترشی گیلاس با طعم قوی تهیه کنید، پیشنهاد می‌شود که مقدار شیرینی کمی به آن اضافه کنید. بهترین روش برای این کار، استفاده از شیرین‌کننده های تجاری است که در بازارها به راحتی قابل تهیه هستند.

در نهایت باید به این نکته هم توجه کرد که ترشی گیلاس با توجه به نوع مصرف و غذاهای همراه با آن، دارای اندازه و شکل های متفاوتی است. به همین علت، اندازه و شکل خرد شدن گیلاس‌ها نیز باید بر اساس نوع مصرف خود تعیین شود. لذا بهتر است در هنگام خرد کردن گیلاس، کاملا به نوع و سبک مصرف خود توجه کنید.



آماده کردن سس ترشی گیلاس نی نی سایت

ترشی گیلاس یکی از بهترین و پرمصرف‌ترین ترشی‌های ایرانی است که در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی دائماً حضور دارد. این ترشی با طعم تلخ و ترش منحصر به فرد، جزو تنقلات اصیل ایرانی می‌شود. سس ترشی گیلاس از اجزای اصلی جهت تهیه ترشی گیلاس استفاده می‌شود که طعم، بو و رنگ منحصر به فردی را به این ترشی عالی می‌بخشد.

برای آماده کردن سس ترشی گیلاس، ابتدا باید گیلاس‌ها را شسته و با دوغ یا سرکه خلال داده و نگه داریم تا برای تهیه ترشی، آماده شوند. سپس باید گیلاس‌ها را با آب و شکر در داخل قابلمه برای ۱۵ دقیقه جوش بدهیم.

در مرحله بعد، باید گیلاس‌ها را از آب جدا کرده و آن‌ها را در قابلمه دیگری قرار دهیم. سپس به این مواد، نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، آبلیمو و آب را اضافه کنیم و با هم مخلوط کنیم. بعد از آن قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا گیلاس‌ها و مواد با هم مخلوط شده و سس ترشی گیلاس به آرامی جا بنشیند. بعد از ℂ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، ترشی گیلاس آماده خوردن است و می‌توان با آن از غذای خود لذت برد.

در نهایت، سس ترشی گیلاس آماده شده برای تلخی و ترشی شهرت دارد که می‌توانید با مرغ، برنج و سبزیجات همراه نمایید و این دستور خوشمزه را جمعیت‌های خود بسیار خوش قواره کنید.



آماده کردن قارچ برای ترشی گیلاس نی نی سایت

آماده کردن قارچ برای ترشی گیلاس دلایل بسیاری دارد، به شکلی که افزودن این ماده به ترشی، می‌تواند امری اسان و موثر برای افزایش ماندگاری و افزودن طعم شیرین و تند به آن باشد.

اولین مرحله در آماده کردن قارچ برای ترشی گیلاس، پاکسازی قارچ‌های تازه و خشک به ترتیب از آلودگی ها و زباله های مختلف است. باید دقت کرد که هیچ قسمتی از قارچ ها در آن نباشد و برای پاکسازی می توان از مخلوط آب و سرکه استفاده کرد.

در مرحله دوم، باید قارچ ها را در جوشیده شده و با نمک فراوانی شستشو داد و سپس آن‌ها را خشک کرد. باید توجه داشت که برای خشک کردن آن‌ها، نباید از لوازم Domestos یا دستمال‌های میکروفایبر استفاده کرد، بلکه از دستمال های بافتابرای جلوگیری از جذب بوی سرکه باید استفاده کرد.

در مرحله سوم، باید قارچ ها را تهیه و آماده کنید که باید آن ها را برش داده و کمی سرخ کنید. سپس آن‌ها را با غذا نشان داده و در کنار ترشی قرار دهید.

پس از پایان عملیات آماده کردن قارچ برای ترشی گیلاس، می‌توانید لذت بخش و بسیار خوشمزه با طعمی اختصاصی از غذای خود را ارائه دهید.



ترش کردن گیلاس برای ترشی گیلاس نی نی سایت

ترش کردن گیلاس به منظور تهیه ترشی گیلاس بسیار مهم است. گیلاس به عنوان یک میوه تند مشهور است و این تندی آن را به یکی از محبوبترین میوه‌های ترش می‌تبدیل می‌کند. برای ترش کردن گیلاس، از موادی مثل بادرنجبویه، نمک، سرکه و شکر استفاده می‌شود.

برای ترش کردن گیلاس، ابتدا گیلاس‌ها باید شسته و خشک شوند. سپس یک قاشق بادرنجبویه و دو قاشق نمک روی آن‌ها بریزید و خوب با خود گیلاس‌ها مخلوط کنید. سپس گیلاس‌ها را به چندین بار شستشو ثابت بدهید تا بادرنجبویه و نمک در داخل گیلاس جذب شود.

پس از این مرحله، شما می‌توانید گیلاس‌ها را درون یک کاسه بیشتر به روی آن با سرکه بریزید و برای ده دقیقه قرار دهید. سپس گیلاس‌ها را با آب بشویید و خشک کنید. اکنون شما می‌توانید شکری روی گیلاس‌ها بریزید و آن‌ها را از سه تا پنج روز تازه نگه دارید، تا به خوبی ترش شوند.

همچنین می‌توانید برای ترش کردن گیلاس از موادی مثل اسید سیتریک، سرکه یا سوسیس استفاده کنید. با ترکیب این مواد با گیلاس، می‌توانید گیلاس‌ها را به یکی از محبوبترین ترشی‌ها تبدیل کنید.