طرز تهیه ترشی میوه ای زردآلو

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ترشی میوه ای زردآلو

تهیه ترشی میوه‌ای زردآلو یک روش خوشمزه و سالم برای پر کردن اوقات فراغت و برای افزایش انرژی بدن می‌باشد. برای شروع، میوه‌های زردآلو را به طور دقیق با دسترسی راحت شستشو دادۀ و خشک کردۀ تا زودتر خراب نشوند.

سپس، میوه‌ها را به دو نیم کرده و هستۀ روی دانۀ‌های تند را خرد کنید. در پایین هر شیشه، یک زیرکی کوچک قرار داده و روی صفحه کوچکی از زردآلو‌ها را قرار دهید. سپس، ترشی میوه‌ای را تهیۀ کنید. برای این کار، 3 فنجان آب، 2 فنجان سرکه، 1/5 فنجان نمک و 1/4 فنجان شکر را با هم مخلوط کرده و داخل قابلمه می‌ریزیم و روی قابلمه را در حالت گرم بگذاریم تا مخلوط ترشی به جوش بیاید.

وقتی مخلوط به جوش آمد، روی شیشه‌ها قرار داده آنها را با ترشی پر شوند. شیشه‌ها را به مدت 2 دقیقۀ بر روی زمین بگذارید تا برای جا مانده هوا خالی شوند. سپس، لوله‌هایی را به شیشه‌ها نصب کرده و در خنک کننده ریخته و تا چند ساعت برای یخ زدن قرار دهید. پس از یخ زدن ترشی، شیشه‌ها را جدا کرده و یکی از ترشی‌ها را برداشته و برای تست مزه آن را به دست می‌گیریم. ترشی میوه‌ای زردآلو بااین روش آماده می‌شود و شما می‌توانید دل خود را با آن کشف کنید!



طرز تهیه ترشی زردآلو با نکات قابل توجه

ترشی، یکی از خوراکی‌های سنتی ایرانی است که در تعداد زیادی از خانواده‌ها به عنوان پیش غذا مصرف می‌شود. ترشی‌ها به دلیل خواص بی‌نظیرشان برای بدن، سال‌هاست که جز ارزشمندترین غذاهای مورد توجه قرار گرفته‌اند. یکی از انواع ترشی، ترشی زردآلو است که مشتاقان طعم خوشمزه و ترش آن در سراسر کشور پیدا می‌شوند.

ترشی زردآلو ساده و با مواد اولیه کمی درست می‌شود. برای تهیه آن، ابتدا زردآلوها را باید شسته و دوباره با آب بپاشید. سپس زردآلوها را به دو نیم کنید و هسته‌های آن را با دقت بیشتری خارج کنید. سپس آن‌های که هسته‌هایشان خارج شده است را به همراه سیر، شکر، سرکه و نمک به درون دیگ بی‌سه‌سر روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا به جا بماند.

سپس پس از اینکه زردآلوها در دیگ قرار گرفتند، بهتر است از حرکت آن‌ها پرهیز کنید تا به صورت کاملا‌ی صافی بمانند. در ادامه، باید شیرین‌کننده‌های مثل شکر و سرکه را به محلول افزوده و سپس زردآلوها را اضافه کنید. بعد از اینکه زردآلوها به صورت کامل در محلول غوطه ور شدند، دیگران را تعویض کرده، دیگری را برگزینید و آن‌ها را بر روی آتش بگذارید.

استفاده از ادویه‌ها و چند نکته کلیدی دیگر از جمله سرعت شعله آتش متناسب با دیگ، مواد اولیه و مهلت تخمیر، باعث می‌شود تا ترشی زردآلوی شما همواره با طعم شیرین و ترش منحصر به فردی در اختیار شما باشد. به‌دلیل تأثیر مثبت ترشی بر روی سلامتی بدن، این خوراکی را به استمرار باید مصرف کرد تا به نوبه خود از خطرات احتمالی بیماری‌های مختلف در شکم و روده جلوگیری کنید.



روش های مختلف تهیه ترشی زردآلو

ترشی زردآلو یکی از خوراکی‌های محبوب در فصول گرم سال است که باعث می‌شود این میوه خوشمزه را بتوان به مدت طولانی در دسترس داشت. روش‌های مختلفی برای تهیه ترشی زردآلو وجود دارد که در ادامه به توضیح هر کدام از آنها پرداخته می‌شود.

روش اول: ترشی زردآلو با سرکه

برای تهیه ترشی زردآلو با سرکه، زردآلوها را شسته و به طول یکی یا دو سانتی‌متر خرد می‌کنیم. سپس در یک قابلمه، آب و سرکه را به میزان مساوی مخلوط کرده، به جوش می‌آوریم و زردآلوها را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از ۵ دقیقه، آنها را از روی حرارت برداشته و در بطری‌های تمیز و مناسب به همراه سس خیارشور و دانه‌های سبزی خشک شربت می‌کنیم.

روش دوم: ترشی زردآلو با شکر

در این روش، زردآلوها را شسته و خرد می‌کنیم. سپس با شکر مخلوط کرده، در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و طوری می‌گذاریم که زردآلوها دقیقا تحت شکر فرا بگیرند. در فریزر ۲۴ ساعت قرار می‌دهیم و سپس با قیف و قاشق سرو می‌کنیم.

روش سوم: ترشی زردآلو با نمک

در این روش، زردآلوها را شسته و خرد کرده، در ظرف مناسب می‌ریزیم و به همراه نمک و آب مخلوط می‌کنیم. سپس برای چندین روز در یخچال قرار می‌دهیم تا ترشی صاف و خوشمزه شود.

با توجه به روش‌های مختلف تهیه ترشی زردآلو، هر کدام از آنها می‌توانند بهترین پاسخ را برای سلیقه شما به ارمغان آورند. لذا تجربه کردن و آزمایش روش‌های مختلف به شما کمک خواهد کرد تا به بهترین شیوه در تهیه ترشی زردآلو دست یابید.



۳ روش ساده برای تهیه ترشی زردآلو

ترشی زردآلو یکی از خورشیده‌های محبوب در جشنواره‌ها و جمع‌های خانوادگی است. با این حال، ممکن است برخی از مردم فکر می‌کنند که تهیه آن دشوار است، اما در واقع ترشی زردآلو بسیار آسان و سریع تهیه می‌شود و امکان‌پذیر است. در ادامه به سه روش ساده برای تهیه ترشی زردآلو می‌پردازیم.

روش اول: برای تهیه ترشی با آبلیمو و شکر، زردآلوهای تازه شسته و خشک شده را در یک محکمه قرار دهید و شکر و آبلیمو را به آن اضافه کنید، سپس آن‌ها را باهم مخلوط کرده و در داخل ظرف برای فرآیند رسیدن به خلالی‌شدن مواد قرار دهید. پس از یکی یا دو روز، ترشی زردآلو آماده مصرف است.

روش دوم: برای تهیه ترشی با سرکه، محکمه خود را با زردآلوهای تازه شسته و حباب‌زدایی شده پر کنید. سپس سرکه، شکر و آب را به محکمه اضافه نموده و تمام مواد را برای فرآیند رسیدن به خلالی‌شدن مواد در هم می‌زنید. پس از چند روز، ترشی شما آماده مصرف خواهد بود.

روش سوم: برای تهیه ترشی با نمک، زردآلوهای تازه را شسته و در حالت گلویی خود را در محکمه یا شیشه گذاشته و نمکی روی آنها بریزید، سپس به محکمه آب اضافه کرده و در داخل ظرف برای رسیدن به خلالی‌شدن مواد و ترش شدن زردآلو قرار دهید. پس از چند روز، ترشی شما آماده استفاده خواهد بود.

** توجه: برای دستیابی به بهترین نتیجه، توصیه می‌شود که از زردآلوهای تازه و بهترین کیفیت استفاده شود. همچنین، می‌توانید به طعم ترشی خود اضافه کنید و به دلخواه خود ترشی‌تان را تنظیم کنید.



طرز تهیه ترشی زردآلو با استفاده از آبلیمو و شکر

ترشی زردآلو یکی از پرآموزش‌ترین و خوشمزه‌ترین ترشی‌های پخته شده در خانه‌های ایرانی است که با استفاده از آبلیمو و شکر تهیه می‌شود. در این روش، زردآلوها برای ترش شدن در آب‌نمک به مدت حداقل یک ساعت قرار می‌گیرد. سپس آب مورد نیاز برای ترشی ریخته می‌شود.

برای تهیه آب ترش، شکر و آب‌لیمو به صورت ترکیبی در داخل قابلمه‌ای ریخته شده و با روی حرارتی ملایم به جوش در می‌آید تا شکر کاملاً حل شود. پس از آماده شدن آب ترش، زردآلوهای ترش‌شده به داخل آن اضافه می‌شوند و به مدت حداقل ۲۴ ساعت در آب ترش قرار داده می‌شوند.

پس از مدت زمان مورد نیاز، ترشی زردآلو آماده مصرف می‌شود. این ترشی با طعم تلخ و ترشی منحصر به فرد خود، طعم غذاهای مختلف را بهبود می‌بخشد و می‌توان آن را در کنار غذاهای گوشتی، سبزیجات و خورش‌های خودپسندمان سرو کرد. چنین که از دیگر برنامه‌ها، می‌توان ترشی با تنوع و رنگ‌های متنوع درست کرد.



طرز تهیه ترشی زردآلو با استفاده از نمک و شکر

بسیاری از مردم در ایام تابستان، پس از برداشت محصولات درختی مانند زردآلو، ترشی آن را تهیه می‌کنند تا در طول سال از آن بهره‌مند شوند. یکی از انواع ترشی، ترشی زردآلو با استفاده از نمک و شکر است.

برای تهیه ترشی زردآلو، ابتدا زردآلو ها را شسته و سطح آن ها را با چاقو در چند نقطه بریده و به مدت 2 تا 3 ساعت در آب خیسانده می‌شوند تا خشکی زردآلو کمی کاهش یابد.

سپس از یک سریاب با نخ تمیز یا یک دستگاه صاف‌کن برای شکستن چند نقطه ی بریده‌شده در سطح زردآلو استفاده می‌شود. در این مرحله، بهتر است از دستکش استفاده شود تا دست ها به دلیل حالت ترشی مرطوب نشوند. پس از شکستن چند نقطه، زردآلو در ظرفی قرار داده می‌شود و چند لایه نمک بر روی آن ریخته شده و برای 6 تا 8 ساعت قرار داده می‌شود تا زردآلو به خوبی شور شود.

در مرحله بعد، نمک‌ها را با آبکشی زیرآب برداشته و زردآلو را در ظرفی دیگر بریزید. سپس با رعایت نسبتی برابری شکر با زردآلو، شکر به ظرف اضافه شده و همه با هم مخلوط می‌شوند.

آخرین مرحله، درب ظرف را با کاغذ روغنی یا نازک کردن یا دیگر روش ها، بسته و ظرف را در دمای بالای 30 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا ترشی زردآلو شیرین و ترش شود. بعد از تمام شدن فرآیند، ترشی زردآلو آماده استفاده و نگهداری است.



راه های مختلف جهت ترش کردن زردآلو برای تهیه ترشی

تهیه ترشی از میوه‌های مختلف یکی از روش‌های پرکاربرد در جهت حفظ میوه به مدت بیشتر می‌باشد. یکی از میوه‌هایی که برای تهیه ترشی بسیار مناسب می‌باشد، زردآلو است. ترشی زردآلو با طعم تلخ و شیرین به دلیل حاوی برگ‌های زیرینی، چوبی و پوستی که شامل مواد ترش کننده است، طرفداران زیادی در بین مردم دارد.

راه‌های مختلفی برای ترش کردن زردآلو به کار می‌روند. یکی از متد های سنتی ترشی‌سازی ، ترکیب زردآلو با موادی مانند انجیر و سیب است. این مواد باعث افزایش ترشی زردآلو می‌شوند. برای این کار، می‌توانید زردآلوها را با سیب و انجیر خرد شده و به مدت چند روز درون یک ظرف بگذارید تا ترشی شوند.

راه دیگر برای ترش کردن زردآلو، استفاده از انواع اسیدهای طبیعی مانند اسید سیتریک است. این ماده در اکثر فروشگاه های بهداشتی و نوشابه فروشی‌ها به‌صورت پودری موجود می‌باشد. برای ترش کردن زردآلو با استفاده از اسید سیتریک، شما باید یک قاشق غذاخوری از این پودر را با آب مخلوط کرده و به زردآلوها اضافه کنید.

راه دیگری که برای ترش کردن زردآلو به کار می‌رود، استفاده از سرکه می‌باشد. برای این کار، بهتر است که سرکه‌ی سفید را انتخاب کنید، زیرا این نوع سرکه طعمی نسبتا خنک و تلخ دارد که کمک می‌کند در تهیه ترشی زردآلو، طعم رایج را به وجود آورید. شما می‌توانید زردآلوهای خرد شده را با سرکه‌ی سفید آمیزش داده و نگهداری کنید تا ترشی شوند.

با توجه به روش‌های مختلفی که در هدف ترش کردن زردآلو می‌توان به کار برد، بسته به علاقه و سلیقه شما، می‌توانید از روشی که در هماهنگی با سلیقه شماست، استفاده کنید.