طرز تهیه ترشی بامیه با سرکه سیب

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ترشی بامیه با سرکه سیب

ترشی بامیه با سرکه سیب یکی از انواع ترشی هایی است که در بسیاری از خانواده های ایرانی سنتی تهیه می شود. این ترشی به عنوان یکی از ترشی های سنتی در طول سال می تواند به عنوان یکی از اجزای اصلی غذاهای خانوادگی باشد. در این رسپی، طرز تهیه یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی به شما آموزش داده می شود.

مواد لازم:

-بامیه

-سرکه سیب

- نمک

-قرار

- پیاز

- آب

- گلاب

طرز تهیه:

1. ابتدا بهتر است بامیه ها را برای حدود ۳۰ دقیقه با نمک در آب جوش بگذارید تا کمی بگونه بگیرند و سپس آبکشی کنید.

2. پیاز را ریز ریز خرد کرده و با استفاده از قرار، برای مدت ۲۰ دقیقه داخل یک ظرف بزرگ ریخته و مخلوط کنید تا پخته شود.

3. سپس بامیه های آبکشیده را به ظرف اضافه کرده و با استفاده از قرار، با مقداری آب یا شیرین کننده طعمی درست کنید.

4. محلول سرکه سیب را با آبکشیده شده ترکیب کنید.

5. با استفاده از قرار و گلاب، تمام مواد را به ظرف اضافه کنید و به طور دقیق ترکیب کنید.

6. حالا ترشی را در محیط خنک قرار داده، تا با پختن به یک ترشی شفاف و خوشمزه تبدیل شود.

و در انتها ترشی بامیه با سرکه سیب شما آماده سرو کردن در میان خانواده و دوستان شما خواهد بود. این ترشی نه تنها طعم بسیار خوشمزه و سنتی دارد، بلکه به عنوان یکی از غذاهای محلی و سنتی ایرانی مورد استفاده مردم قرار گرفته است و در تمامی مناطق کشور می توان آن را پیدا کرد.



طرز تهیه ترشی بامیه با سرکه سیب

ترشی بامیه با سرکه سیب یکی از ترشی های خوشمزه و معروف در فصل بهار و تابستان است. این ترشی با استفاده از بامیه، سرکه سیب، پیاز، نمک و گل سرخ تهیه می شود. در ادامه به توضیحات کامل درباره طرز تهیه این ترشی پرداخته خواهد شد.

ابتدا بامیه ها را با آب و نمک بشوید و در ظرفی قرار دهید. پس از آن پیاز را خرد کرده و به آنها اضافه کنید. سپس گل سرخ را در یک قاشق مادر همراه با یک قاشق نمک خارج کنید و به ظرف اضافه کنید.

در مرحله بعد، سرکه سیب را به مواد اضافه کنید. در صورتی که قصد دارید ترشی خیلی تند نشود، می توانید مقداری از سرکه سیب را با اب مخلوط کنید. پس از اضافه کردن سرکه، تمام مواد را با هم مخلوط کنید و ده دقیقه در آن روز خورشید قرار دهید.

بعد از گذشت ده دقیقه، ترشی را درون یک شیشه بریزید و آنرا در یخچال قرار دهید. در صورتی که مایل به ترشی خیلی تلخ هستید، می توانید در مرحله اول بامیه ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب نمک به صورت جداگانه بجوشانید.

در نهایت، ترشی بامیه با سرکه سیب سرو می شود. این ترشی بعد از دو الی سه روز در یخچال بهترین نتیجه را می دهد و به تازگی آماده خوردن است. این ترشی را می توان با کباب، ماهی، سالاد و سایر غذاها سرو کرد.



آموزش تهیه ترشی بامیه با سرکه سیب

بامیه یکی از محصولات کشاورزی کشور ماست که در فصل تابستان بسیار پرطرفدار است. یکی از روش‌های نگهداری این محصول، ترشی کردن آن است که علاوه بر افزایش مدت عمر بامیه، باعث افزایش طعم و مزه آن نیز می‌شود. تهیه ترشی بامیه در خانه بسیار ساده است و با مقادیر کمی از مواد اولیه قابل انجام است.

برای تهیه ترشی بامیه با سرکه سیب، موادی مانند بامیه، سرکه سیب، نمک، پیاز و سیر مورد نیاز است. بامیه نخودی که از پوست‌های آن خود را تمیز کرده‌ایم، در ظرف مناسبی با پیاز رنده شده، سیر خرد شده و نمک ریخته می‌شود. سپس سرکه سیب به مقدار مناسب به این مخلوط اضافه می‌شود. زیادی سرکه باعث می‌شود بامیه شور شود و کمی سرکه باعث ایجاد مزه تلخ برای ترشی می‌شود. پس از اضافه کردن سرکه، تمام مواد مخلوط می‌شوند.

سپس ظرف ترشی را بسته و در دمای محیط به مدت 3 الی 5 روز نگهداری می‌کنیم. بهتر است در طی این مدت، ظرف را به طور دوره‌ای تکان بدهیم تا سرکه بهتر با بامیه مخلوط شود. پس از گذشت این مدت، ترشی بامیه با سرکه سیب آماده مصرف می‌باشد. می‌توان این ترشی را به عنوان یک نوع پیش غذا در هنگام خوردن غذای اصلی مصرف کرد و از طعم و مزه خوب آن لذت برد.

در نهایت، با توجه به نکاتی که مطرح شد، می‌توان به این نتیجه رسید که تهیه ترشی بامیه با سرکه سیب با استفاده از مواد ساده و با رعایت مراحلی که گفته شد، بسیار ساده و قابل انجام است و نیاز به تجهیزات خاصی ندارد.



مراحل تهیه ترشی بامیه با سرکه سیب

تهیه ترشی بامیه با سرکه سیب یکی از پر مصرف ترین ترشی ها در خانه های ایرانی است. ترشی بامیه با سرکه سیب به دلیل خواص بی نظیری که دارد، برای بسیاری از غذاهای ایرانی به عنوان عنصر تزئینی و عطر دهنده مورد استفاده قرار می گیرد.

برای تهیه ترشی بامیه با سرکه سیب ابتدا بامیه ها را باید بشوییم و سپس به شکل تهیه آن را با یک تیغه ساییده کرده و در مخلوط سرکه و آب ریخته و به مدت ۴۸ ساعت در سردخانه نگه داریم.

در مرحله بعدی باید سیر خرد شده و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و بعد از آن سبزیجاتی مانند جعفری، نعنا، مورد، رازیانه و عدس را همراه با نمک و شکر و روغن مایع داغ داغ به آن اضافه کنیم و به خوبی هم بزنیم تا همه مواد در هم مخلوط شوند. سپس آب را اضافه کرده و دوباره هم بزنیم.

نهایتا بامیه های ریخته شده در سرکه، را در مخلوط سبزیجاتی که تهیه کرده ایم ریخته و به مدت ۲۴ ساعت در دمای اتاق نگه داریم. پس از گذشت ۲۴ ساعت ترشی بامیه با سرکه سیب آماده به مصرف است و می توان آن را با غذا های پلویی و سفره های سبزی خوری همراه نمود.



راهنمای تهیه ترشی بامیه با سرکه سیب

تهیه ترشی بامیه با سرکه سیب از جمله انواع ترشی های خانگی است که در فضای ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا با استفاده از مواد اولیه ساده، در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود و دارای طعم بسیار خوشمزه ای است.

برای تهیه ترشی بامیه با سرکه سیب، ابتدا باید بامیه ها را به طول دلخواه خود برش دهید. سپس با آب شستشویی به خوبی بشویید و آن ها را در قابلمه ای مناسب قرار دهید. سپس سرکه سیب را به آن ها اضافه کنید و آن ها را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیایند. بعد از جوشیدن بامیه ها، آن ها را در قابلمه از روی حرارت بردارید و با آب یخ خنک کنید.

پس از خنک شدن آب بامیه ها، آن ها را به یک محلول شیرین ترش اضافه کنید. برای این منظور می توانید از شیرین کننده های مختلفی مانند شکر، شکلات، گلاب و مربای سیب استفاده کنید. سپس آن ها را درون بطری های استریلیزه شده قرار داده و داخل یخچال نگهداری کنید. حدود یک هفته پس از تهیه ترشی، آن ها آماده مصرف خواهد بود.

با تهیه و مصرف ترشی بامیه با سرکه سیب، می توانید لذتی بی نظیر از طعم خوشمزه آن با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید. همچنین این ترشی به عنوان یکی از بهترین نوع پیش غذا ها در سفره های ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد.



نحوه تهیه ترشی بامیه با سرکه سیب

ترشی بامیه با سرکه سیب یکی از خوراکی های لذیذ و مفید است که به صورت خانگی قابل تهیه است. این ترشی همراه با غذاهای اصلی می‌تواند به عنوان کنسرو مورد استفاده قرار گیرد. در اینجا نحوه تهیه ترشی بامیه با سرکه سیب را برای شما توضیح می‌دهیم.

ابتدا بامیه‌های مورد نظر را با دقت شسته و تمیز کرده، اندازه مناسبی برای آنها تراش دهید. سپس آنها را در پنیر ریزه نمک کف بریزید و به مدت یک شب در یخچال بگذارید تا ترش شوند و آب خود را بدهند. در روز بعد، بامیه‌ها را دوباره شسته و کاملا خشک کنید.

سپس یک قابلمه که در آن بامیه ها می‌توانند بجوشند را آماده کنید. در این قابلمه، با مقداری زردچوبه، نمک و سیر آسیاب شده، آبی ریخته و بامیه ها را در آن به مدت چند دقیقه بجوشانید. سپس آنها را با یک رویه پلیتی گرفته و به خوبی روی آن خشک کنید.

سپس از سرکه سیب استفاده کنید و به مقدار دلخواه آن را به قابلمه اضافه کنید. از نصف قاشق چایخوری زردچوبه به عنوان رنگ دهنده استفاده کنید. قابلمه را روی شعله کم قرار داده و بامیه ها را به مدت ۴۰ دقیقه تقریباً بجوشانید تا سرکه سیب و زردچوبه و فلفل روی آن در هم برش خورده و رنگ و طعم مطلوبی به ترشی بامیه بدهند.

سپس ترشی را در بطری های استریل شده بریزید و آنها را در یخچال بگذارید. ترشی بعد از چند روز آماده مصرف است و می‌توانید آن را در پایین خمیری، به عنوان سالاد در ترشیجات یا همراه با غذا بلد کنید.



طرز ساخت ترشی بامیه با سرکه سیب

ترشی بامیه با سرکه سیب یکی از ترشی های لذیذ در فصل تابستان است که با طعم خنک و ترش خود، برای غذاهای سنتی مانند قرمه سبزی، آش رشته، کوکو سبزی و... به عنوان پیش غذا استفاده می شود. در این راهنمایی، با شما به روش ساخت ترشی بامیه با سرکه سیب آشنا می شویم.

مواد لازم برای ساخت ترشی بامیه با سرکه سیب شامل بامیه، سرکه سیب، نمک، آب و یک عدد پیاز است. ابتدا بامیه را خرد می کنیم و به همراه پیاز خرد شده و نمک در ظرف مناسبی قرار می دهیم. در مرحله دوم، سرکه سیب را با آب به نسبتی ۱:۱ مخلوط کرده و به ظرف حاوی بامیه و پیاز اضافه می کنیم.

در این مرحله به بهترین شکلی غلظت سرکه سیب را برای ترشی خود تنظیم نمایید. سپس ظرف ترشی را با محکمیت بسته و در محل خنک و خشکی قرار می دهیم. پس از گذشت ۲۴ ساعت می توانیم ترشی را برای مصرف سرو کنیم.

ترشی بامیه با سرکه سیب بسیار خوشمزه و مفید برای بدن است. با این حال، بهتر است در مصرف آن محدت داشته باشیم چون به دلیل حاوی سرکه، اگر بیش از حد مصرف شود می تواند باعث خطر افزایش سطح اسیدی داخل معده شود.