طرز تهیه ترشی بادمجان با سرکه سیب

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ترشی بادمجان با سرکه سیب

ترشی بادمجان با سرکه سیب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه است که در فصل تابستان به مصرف می‌رسد. این ترشی با استفاده از بادمجان، سرکه سیب، پیاز و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و علاوه بر خوشمزگی، دارای خواصی آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی نیز می‌باشد.

برای تهیه این ترشی شما ابتدا باید بادمجان ها را پاک کرده و پوست آن‌ها را خرد کرده و داخل ظرفی قرار دهید. پیاز ها را نیز خرد کرده و به بادمجان ها اضافه کنید و سپس یک فنجان سرکه سیب را با دو فنجان آب مخلوط کرده و برای بادمجان ها ریخته و ظرف را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه و طعم بهتری بگیرد.

همچنین، برای افزایش طعم فلفل دلمه‌ای، زردچوبه، زیره و سیر نیز به این ترشی اضافه می‌شود و در نهایت برای ذخیره طولانی مدت و بهبود ظاهر ترشی، می‌توان ترشی را در بطری‌های شیشه‌ای تمیز قرار داد و برای چند هفته در یخچال نگه داشت.



مراحل تهیه ترشی بادمجان با سرکه سیب

ترشی بادمجان با سرکه سیب یکی از خورشت‌های محبوب و پرطرفدار در بین خانواده‌های ایرانی است. این خورشت با استفاده از بادمجان، سرکه سیب، نمک و چند ماده دیگر تهیه می‌شود. تهیه این خورشت نسبتاً آسان است و با دنبال کردن چند مرحله ساده می‌توان آن را به راحتی درست کرد.

مرحله اول در تهیه ترشی بادمجان با سرکه سیب، شستشوی بادمجان و خرد کردن آن است. ابتدا بادمجان را به طول یک انگشت خرد کرده و سپس با آب شستشو داده و خشک کنید. سپس بادمجان خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.

در مرحله دوم، نیاز به تهیه مخلوط سرکه سیب دارید. برای تهیه مخلوط سرکه سیب، یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب حل کنید و سپس به کاسه بادمجان اضافه کنید.

سپس به کاسه یک قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق چایخوری سیر خرد شده اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس کاسه را در یک جای خشک و تاریک قرار دهید و آن را برای ۴۸ ساعت در آنجا بگذارید تا ترشی بادمجان با سرکه سیب آماده شود.

در نهایت، می‌توانید ترشی بادمجان با سرکه سیب خود را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای سرو کردن ترشی بادمجان با سرکه سیب، می‌توانید آن را کنار پلو، خورشت، سالاد یا همراه با نان سفید سرو کنید.



مواد لازم برای ترشی بادمجان با سرکه سیب

ترشی بادمجان با سرکه سیب یکی از ترشی های خوشمزه و سالم است که همواره در صندوقچه های خانه های ایرانی قرار دارد. برای تهیه این ترشی نیاز به چند ماده اولیه است که در ادامه به بیان آن ها پرداخته خواهد شد.

- بادمجان: بادمجان یکی از مواد اصلی در ترشی بادمجان با سرکه سیب است. برای تهیه این ترشی بهتر است بادمجان های تازه و سبز را انتخاب کنید. بادمجان های خوب از رنگ لامپی و چاک درشتی برخوردار هستند.

- سرکه سیب: سرکه سیب یکی از مواد بسیار مهم در ترشی بادمجان با سرکه سیب است. برای تهیه این ترشی بهتر است از سرکه سیب طبیعی و خوشمزه استفاده کنید. سرکه سیب منبع بسیار خوبی از اسید است و باعث پاک شدن حشرات و باکتری ها از مواد غذایی می شود.

- نمک: نمک نیز یکی از مواد اصلی در تهیه ترشی بادمجان با سرکه سیب است. نمک می تواند از نوع خوراکی یا از نوع غیر خوراکی باشد. در هر صورت بهتر است برای تهیه ترشی بادمجان با سرکه سیب از نمک خوراکی استفاده کنید.

- سبزیجات و ادویه ها: به منظور بهبود طعم ترشی بادمجان با سرکه سیب می توانید از سبزیجات و ادویه های مختلفی مانند پیاز، سیر، زرد چوبه، ریحان، تره فرنگی و ... استفاده کنید.

با تهیه و استفاده از این مواد، شما می توانید یک ترشی بادمجان با سرکه سیب خوشمزه و سالم تهیه کنید. لازم به ذکر است که با توجه به سلیقه شما، می توانید از مواد دیگری نیز برای تهیه این ترشی استفاده کنید.



نکاتی که برای ترشی بادمجان با سرکه سیب باید در نظر داشته باشید

برای تهیه ترشی بادمجان با سرکه سیب، ابتدا باید بادمجان ها را خام برداشته و مجدداً با آب شستشو داد. سپس باید آن ها را خرد کرد و درون ظرفی قرار داد. برای ساخت سرکه، باید مقداری سیب را شکسته و آن را در حوضچه‌ای قرار داد و سپس با سرکه مخلوط کرد. بعد از چند روز، سرکه آماده است.

در حین ساخت ترشی بادمجان با سرکه سیب، باید به چند نکته توجه داشت. اولین نکته این است که باید به نسبت درست سرکه با بادمجان استفاده کرد. بهتر است برای هر کیلو بادمجان، یک و نیم کیلو سرکه استفاده شود. اگر بیشتر سرکه استفاده شود، ترشی شدت بیشتری پیدا خواهد کرد و لذت مصرف آن کاهش خواهد یافت.

نکته دیگر این است که بهتر است قبل از ترشی کردن بادمجان ها، آن ها را در آب نمک حداقل نیم ساعت خیس کرد. این کار باعث می شود که بادمجان ها دچار آبله نشوند و طعم ترشی فراوان تر شود. همچنین، در صورت استفاده از سرکه خانگی، باید اطلاعات مربوط به ترکیبات آن را داشته باشید. چون تنوع در ترکیبات سرکه، باعث تغییر در طعم و کیفیت ترشی می شود.

بعد از آماده کردن ترشی، باید آن را درون بطری هایی ریخت و در یخچال قرار داد. در صورت استفاده از بادمجان ها بزرگ، می توان بطری های کوچک استفاده کرد و در مقابل، در صورت استفاده از بادمجان های کوچک، باید بطری های بزرگ تر استفاده کنید. می توانید ترشی بادمجان با سرکه سیب را به همراه غذاهای سنتی مانند قیمه، پلو و کباب سرو کنید.



طریقه شستشوی بادمجان ها برای تهیه ترشی با سرکه سیب

طریقه‌ی شستشوی بادمجان‌ها برای تهیه‌ی ترشی با سرکه‌ی سیب یکی از موضوعات مهم در حوزه‌ی آشپزی است که باید به درستی و با دقت انجام شود. برای شستشوی بادمجان‌ها ابتدا باید آن‌ها را کاملاً خشک کرده و سپس با یک چاقوی تیز اندازه‌ی مناسبی برای ترشی برش دهید. سپس بادمجان‌ها را در دسته‌های کوچک برای کمک به غلظت سرکه ترشی بریزید و مواد را درون بطری خالی کنید.

برای تهیه‌ی سرکه‌ی سیب باید ابتدا سیب‌ها را به چند بخش تقسیم کنید و در داخل سبد یا کیسه نگهداری کنید، سپس آن‌ها را به همراه ۴ لیتر آب، ۲ کیلو قند و ۲ قاشق غذاخوری نمک در همدیگر پخته و اختلاط کنید. سپس با استفاده از پارچه‌ی فلتر و ظرفی مناسب، سرکه‌ی سیب را ریخته و در دمای اتاق برای چند هفته نگهداری کنید.

بعد از گذشت چند هفته، سرکه‌ی سیب شما آماده است و شما می‌توانید بادمجان‌ها را با آن ترش کنید. برای این کار کافی است که بادمجان‌ها را در بطری مورد نظر قرار دهید و سرکه‌ی سیب را به میزان لازم روی آن‌ها بریزید و بطری را جا بگذارید. بعد از چند ساعت، ترشی شما آماده است و می‌توانید از آن با خوراکی‌های مختلف لذت ببرید.



گام به گام تهیه ترشی بادمجان با سرکه سیب

تهیه ترشی بادمجان با سرکه سیب از دانه‌های ابدی دستور پختی است که در سراسر جهان محبوبیت بسیاری دارد. در این دستور پخت، بادمجان ها به طور دائمی رنگ پوسته طلايی و رنگ جوش داخلی خود را حفظ می کنند و به همین دلیل برای چیدن در میوه خود ترجیح داده می شوند. اگر شما هم به محبوبیت این دستور غذایی پی برده‌اید و می‌خواهید چگونه ترشی بادمجان با سرکه سیب را تهیه کنید، مراحل زیر را مطالعه نمایید.

مرحله اول در تهیه این غذا، شستشوی مواد اولیه می‌باشد. بادمجان‌ها را تمیز کرده و سپس برش‌های ریز و نازکی از آن‌ها بردارید. سرکه سیب را در پنجاه درصد آب به طور دائمی به مدت یک دقیقه جوشانده و سپس آن را برای خنک کردن در یک کاسه بزرگ بگذارید.

مرحله بعدی اضافه کردن مواد به سرکه برای شروع تهیه ترشی است. بادمجان‌های ریز و نازک را به مخلوط سرکه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سپس به آن دارچین، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و هویج نیز اضافه کنید و مجدداً با هم مخلوط کنید.

مرحله بعدی تهیه ترشی بادمجان با سرکه سیب تغییر رنگ آن و بسته شدن آن در ظروف است. برای این کار ظروف شیشه ای را با حجمی مناسب برای ترشی که اهرم شیشه دارد فراهم کنید. سپس مواد خط به خط درون ظرف ریخته شده و در نهایت لایه آخر مواد مخلوط را با قسمت ریز و نازکی تکرار کنید. در آخر نیز سطح ظرف را با چندرقمه حرفه‌ای طلا پوشانید تا ترشی بهتر رنگیابی و جذابیتی برای چشم داشته باشد.

با کارتن فهرست خرید، مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان با سرکه سیب را تهیه کرده و دستور پخت را به دقت طبقه بندی کنید. سپس شروع به پخت و تهیه این غذای خوشمزه کنید. در نهایت در حین مصرف این ترشی می توانید آن را با نون و سبزیجات همراه کنید و لذت ببرید.



آماده سازی سرکه سیب برای تهیه ترشی بادمجان

برای تهیه ترشی بادمجان، یکی از مواد اصلی آن سرکه است که برای ساخت آن می‌توان از سرکه سیب استفاده کرد. سرکه سیب پر از خواص سلامتی است و همچنین ترشی بادمجان با استفاده از این نوع سرکه بسیار خوشمزه می‌شود.

برای آماده سازی سرکه سیب به روش سنتی، ابتدا باید سیب‌های تازه را به قطعات کوچک تریده و در یک ظرف شیشه‌ای قرار دهید. سپس باید آب و شکر به میزان دلخواه به آن اضافه شود و ظرف را با محلول دقیقاً پر کنید. بعد از پر کردن ظرف، باید آن را به مدت دو هفته در جای خنک و تاریک نگه دارید و در صورت لزوم هر روز آن را به طور ملایم تکان دهید. سپس برای استفاده، سرکه را از شیشه جدا کرده و چندین بار در آب جاری شستشو دهید تا طعم شیرین آن حذف شود و ترشی بادمجان شما با طعم دلخواه شما ساخته شود.

همچنین می‌توانید سرکه سیب خانگی را به راحتی با استفاده از یک میوه سیب تهیه کنید. برای این کار، یک سیب تازه را با کاملاً شسته و پوست آن را می‌توانید حذف کنید. سپس سیب را به قطعات کوچک خرد کرده و آن را در یک ظرف شیشه‌ای قرار داده و اجازه دهید تا هوا برای چندی از آن واستگی بگیرد. بعد از آن، سرکه سفید یا سرکه سیب پایه را به آن اضافه کرده و ظرف را در جای تاریک و خنک نگه دارید. پس از حدود دو هفته، سرکه آماده است و می‌توانید از آن برای تهیه ترشی بادمجان خود استفاده کنید.