طرز تهیه ترشی انبه هندی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ترشی انبه هندی

ترشی انبه یکی از خوراکی‌های طعم‌دار و خوشمزه در فرهنگ غذایی هندی است که از انبه تهیه می‌شود. ترشی انبه به عنوان یک غذای مربوط به فصل گرما شناخته می‌شود و معمولاً در فصل تابستان در مناطق گرمسیری هند مصرف می‌شود.

برای تهیه ترشی انبه نیاز به مواد اولیه از قبیل انبه، نمک، آب، سرکه، شکر و ادویه‌ها مانند گره، زیره، زردچوبه و فلفل دارید. ابتدا انبه‌ها را پوست، هسته و قسمت‌های نامرغوب آن‌ها را پاک کنید و سپس آن‌ها را به شکل ریز خرد کنید.

سپس یک ترکیب از نمک، آب، سرکه، شکر و ادویه‌ها را تهیه کرده و انبه‌های خرد شده را به آن اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کرده و سپس در یک بسته ضدعفونی شده یا برطرف کننده هوای خاکستری قرار دهید و آن را در یخچال حداقل یک روز تا دو روز می‌گذاریم تا طعم ترشی انبه به خوبی جذب شود.

در نهایت، ترشی انبه آماده برای مصرف است و می‌توانید آن را به عنوان یک پیش غذا یا همراه غذاهای اصلی مانند برنج یا نان هندی سرو کنید. این ترشی خوشمزه و مقوی با طعم ترش و شور مطبوعی ارائه می‌شود که حتماً تجربه متفاوتی برای شما به ارمغان می‌آورد.