طرز تهیه تاسوی سیستانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه تاسوی سیستانی

تاسوی سیستانی یک غذای سنتی و لذیذ ایرانی است که در استان‌های سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی تهیه و مصرف می‌شود. این غذا از گوشت گوسفند یا گوساله، نخود، لپه و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و طعم دستور دادن به غذا از ترکیب ادویه ها و غذاها حاصل میشود.

برای تهیه تاسوی سیستانی ابتدا نخود را یک شب قبل به مدت حداقل ۴ ساعت خیس کنید تا کاملا نرم شود. سپس گوشت را به اندازه دلخواه خرد کنید و در یک قابلمه با روغن داغ کنید تا رنگ سرخی بگیرد. سپس نخود، لپه و ادویه‌های مورد نیاز را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کرده و آب اضافه کنید.

سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و تاسوی را بپزید تا گوشت و نخود کاملا پخته شوند و غذا آماده مصرف شود. معمولا تاسوی سیستانی با پلو، خبازی یا نان افغانی سرو می‌شود و می‌توانید با داشتن یک پیاز تر داغ و گرم، طعم این غذای خوشمزه را تکمیل کنید.