تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه تارت کوچک
تارت یک دسر خوشمزه و شیک است که در انواع مختلف و اندازه ها در دسترس است. تارت کوچک یک نوع تارت کوچکتر است که معمولاً برای سرو میهمانی ها یا جشن ها استفاده می شود. تهیه تارت کوچک نیز به همان اندازه ساده است ولی همچنان نیاز به دقت و حوصله دارد.
برای تهیه تارت کوچک، ابتدا باید برای تهیه خمیر تارت اقدام کنید. برای تهیه خمیر تارت ابتدا آرد، کره سرد و شکر را به هم ریخته و با دستانتان یا با استفاده از یک فودپروسسور آنها را با هم مخلوط کنید تا مزه سرد خود را به خمیر بدهد. سپس اضافه کردن یک تخممرغ و آب یخ به آن میزان مرطوبیت کافی را ایجاد می کند. خمیر را در یخچال گذاشته و حداقل یک ساعت بگذارید تا به خوبی سرد شود.
سپس خمیر را نازک به اندازه کف کاسه های تارت کوچک خود کمده و در قالب های مناسب بچینید. سپس مزه خمیر ها را با کرم پسته، کرم قهوه یا هر مزه دلخواه دیگر پر کنید. در نهایت، تارت ها را در فر گرم شده قرار دهید و بگذارید به مدت 20-25 دقیقه پخته شوند. بعد از سرخ شدن، تارت ها را از فر بیرون بیاورید و به دمای اتاق خنک شوند قبل از سرو کردن. این تارت های کوچک نیز می توانند با شکلات روی تزئین شوند تا ظاهر زیباتری داشته باشند.