مواد لازم برای تهیه تارت سیب زمینی
تهیهی تارت سیب زمینی، یکی از غذاهای خوشمزه و محبوبی است که هم برای صبحانه و هم سرو شام یا ناهار استفاده میشود. مواد لازم برای تهیهی این دسر، بسته به نوع و سلیقهی شما ممکن است متفاوت باشد. در ادامهی راهنمای تهیهی تارت سیب زمینی، با مواد لازم و نحوهی تهیه آن آشنا خواهید شد.
ابتدا برای تهیهی پای تارت، موادی چون آرد، کره سرد، نمک و یک تا دو قاشق غذاخوری از آب یخ لازم است. بهتر است کره را خرد و به همراه آرد و نمک، درون مخلوط کن و چند ثانیه با سرعت بالا هم زده و از چرخه خارج کنید. سپس آب یخ را به آرامی و به مرحلهیی چرخه اضافه کنید تا مخلوط دوغ شده و همهی مواد به دست آمده را به صورت یک توپ متمرکز خوبی برای برش به عنوان پای تارت قرار دهید. سپس توپ را به داخل پوشه و یخچال برای یک ساعت بگذارید.
برای تهیهی خمیر تارت، مواد لازم چون آرد، کره، شکر و تخم مرغ هستند. با همزن برقی کره را با شکر و تخم مرغ همراه کنید و آرد را تدریجا به این مخلوط اضافه کنید. سپس این خمیر را به صورت یک دایره مسطح روی کاغذ برش نمایید و آن را روی بازوی یخی گذاشته تا سرد شود.
حال برای تهیهی خامه، شیر، زردچوبه، فلفل سیاه، سیب زمینی و پنیر رومیی لازم است. سیب زمینی را پوست و خرد شده روی حرارت بالا و با همراه شیر و پنیر رومیی به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به خوبی بپزید و پس از آن، آن را برای خنک شدن درون یخچال بگذارید.
حال که تمام مواد لازم برای تهیهی تارت سیب زمینی آماده است، باید پای تارت را با تخته نان (یا دست مرکز) روی سطح کاری باز کرده و خمیر تارت را روی آن پهن کنید تا پوشش تارتی داشته باشید. سپس، خامه را روی خمیر تارت بریزید و سپس مواد سیب زمینی را روی اخراج خمیر اضافه کنید و به مدت 35 دقیقه درون فر بگذارید تا به رنگ طلایی و شیرینی قابل قبولی برسد. پس از آن، تارت را از فر درآورید و آن را برای پخت دوباره به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا چسبندگی و شیرینی بیشتری برسد. سپس تارت را از فر بردارید و آن را به همراه سبزیجات مورد علاقهی خود، سرو کنید.
طریقه آماده سازی خمیر تارت سیب زمینی
خمیر تارت یکی از خمیرهای پرطرفدار در آشپزی است که با استفاده از آن میتوانید انواع تارت های خوشمزه و جالبی را تهیه کنید. در اینجا به یکی از ترکیبات محبوب خوشمزه برای تارت، یعنی تارت سیب زمینی پرداخته خواهد شد.
برای آماده سازی خمیر تارت سیب زمینی نیاز به چند مواد پایه دارید که به سادگی در دسترس هستند. این مواد شامل آرد، کره، یک عدد تخم مرغ، شیر، شیره خرما و سیب زمینی هستند.
ابتدا باید آرد را در یک کاسه بریزید و سپس کره را به آرد اضافه کنید. سپس، با دسته خود این دو ماده را به هم مخلوط کنید تا به صورت خردلی شود. دقت کنید که این کار باید به صورت سریع و درست انجام شود تا کره ذوب نشود.
سپس تخم مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و با دسته خود همه مواد را به هم مخلوط کنید. سپس، شیر و شیره خرما را به خمیر اضافه کرده و دوباره با استفاده از دست خود، تمام مواد را به هم مخلوط کنید.
حال نوبت به سیب زمینی رسیده است. با استفاده از رنده، یک سیب زمینی را رنده کنید و سپس آن را به مواد خمیر اضافه کنید. با استفاده از دسته خود یکبار دیگر همه مواد را هم زده و آماده استفاده کنید.
خمیر تارت سیب زمینی آماده میباشد. این خمیر را میتوانید برای تهیه انواع تارت های مختلف با طعم خوشمزه سیب زمینی، استفاده کنید. در نهایت، این خمیر را درون قالب تارت مورد نظرتان قرار داده و برای ۲۰-۲۵ دقیقه درون فر در ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از آن، خمیر تارت سیب زمینی آماده است که میتوانید انواع مواد خوشمزه دلخواهتان را به آن اضافه کنید.
طریقه آماده سازی مزه سیب زمینی
مزه سیب زمینی یکی از غذاهای محبوب و معروف جهان است. این غذا به واسطه طعم خوشمزه، ظاهر زیبا و سادگی در تهیه، مورد پسند افراد بسیاری قرار گرفته است. در این مطلب قصد داریم به شما طریقه آماده سازی مزه سیب زمینی را به طور کامل توضیح دهیم.
امتیاز به تهیه سبزیجات تازه و بهداشتی در هنگام پخت مزه سیب زمینی بسیار مهم است. برای شروع، سیب زمینی را بشویید و به قطعات کوچک برید. سپس قطعات سیب زمینی را درون ظرفی مستطیلی بریزید و با روغن و نمک مزه داده شده به آن افزودن کنید. با استفاده از دستکش، تمام قطعات سیب زمینی را با روغن پوشانده و به یکدیگر را چیده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد آنها را درون فر قرار دهید.
بعد از 20 دقیقه، مزه سیب زمینی را بردارید و به همراه کچاپ یا سه مزه مهم به سفره بیاورید. البته در طول این مدت، بهتر است آن را برای چند بار بررسی کرده و مطمئن شوید که تمامی قطعات درست پخته شده اند. سپس آن ها را به صورت آماده به همراه تزیینات خود میتوانید در سفره خود پذیرایی کنید.
امیدواریم که با دنبال کردن این مراحل، شما نیز به راحتی میتوانید مزه سیب زمینی خوشمزه و جالب ذائقه خود را درست کنید.
طریقه پخت تارت سیب زمینی در فر
تارت سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و کامل برای سرو در هر مجلس و مهمانی است. این غذا با استفاده از تخمیر بلند، کره، سیب زمینی و سایر مواد افزودنی تهیه میشود که کمترین احتمال پخت نشدن را دارد.
برای شروع تهیه تارت سیب زمینی بهتر است ابتدا برای تهیه تخمیر از ترکیب آرد، کره سرد و نمک استفاده کنید. سپس به آن یک قاشق چایخوری پودر قهوه اضافه کرده و آن را به خوبی با هم مخلوط کنید. خمیر را باید به صورت یک گلوب کوچک درآورده و سپس از روی آن نوار یک سانتیمتری با قطرزدایی شکلدهی کنید.
سپس این نوار به صورت پارههای کوچکی تقسیم میشود و به صورت یک گرد کشیده و روی ظرف تارت قرار داده میشود. برای پخت باید آن را به مدت سی دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد در فر مشویم.
سپس باید سیب زمینیهای خود را پوست کنید و بعد به سهمیزه خرد کنید. بعد نمک و فلفل بریزید و آنها را با یک قاشق زبانی هم بزنید. سپس باید از تخممرغ دست برداریم و یک لیوان شیر را به آن اضافه کنید. سپس سیب زمینیها را به آن اضافه کرده و همهی ترکیب را به صورت برانکارده به جایی که تارت باعث تهیه غذایی خوشمزه خواهد شد ریخته و در دمای 180 درجه سانتیگراد برای دوازده تا پانزده دقیقه در فر مشویم.
پس از طی گذر زمان این غذا آمادهی سرو خواهد بود. بهتر است آن را به صورت گرم سرو کنید و در همان صحنه قهرمان مجلس و میهمان بدانید.
طریقه پخت تارت سیب زمینی در حالت کور
تارت سیب زمینی یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که میتوانید در خانه تهیه کنید. این غذا با استفاده از مواد اولیه ساده، به راحتی و با کمترین هزینه قابل تهیه است. در ادامه چند مرحله طرز تهیه تارت سیب زمینی را بیان میکنیم:
مرحله اول: تهیه تست خمیر تارت
برای تهیه تست خمیر تارت، از ترکیب آرد، نمک، شکر، کره سرد، آب سرد و بطری چند ظرف استفاده میشود. ابتدا آرد و نمک در ظرفی مخلوط شده و سپس بطری کره را به طور کامل چرخانده و فقط ده سیسی از آن را افزوده و خمیر را خمیری نرم و لطیف تهیه میکنید.
مرحله دوم: تهیه خمیر تارت در حالت کور
برای خمیر تارت در حالت کور، با خمیر تهیه شده در مرحله قبل، قطعهای کافی را درست کرده و در قالب تارت موردنظر مورد استفاده قرار میدهیم. پس از قرار دادن خمیر در قالب، بهتر است با دست به صورت تپهای از خمیر استفاده کنید و آنرا به طور یکنواخت در کل قالب پخش کنید.
مرحله سوم: پخت تارت سیب زمینی
پس از قرار دادن خمیر در قالب، حال میتوانیم آن را پخت کنیم. برای پخت تارت سیب زمینی، در دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه سانتیگراد، آن را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا خمیر به آرامی طلایی رنگ شود. پس از اینکه تارت پخته شد، آن را از فر بیرون بیاورید و به آرامی در داخل قالب خمیری قرار دهید.
در نهایت، با استفاده از ادویههای مختلف میتوانید تارت سیب زمینی را نوش جان کنید. بهتر است تارت سیب زمینی در حالت داغ میل شود و همراه با یک لیوان شیر یا چای سیاه سرو شود.
طریقه تزیین تارت سیب زمینی
تارت سیب زمینی یکی از غذاهایی است که در فصل سرد بسیار محبوب است و میتوان از آن در وعدههای ناهار و شام استفاده کرد. تزیین تارت سیب زمینی نیز میتواند به شکل زیبا و خاصی صورت گیرد.
ابتدا برای تزیین تارت سیب زمینی میتوان از ترکیباتی مانند رشتههای پیاز سرخ شده، گل کلم، تخم مرغ، دانههای کنجد روستی و ... استفاده کرد که با رنگهای مختلف و شاد، ظاهر تارت را زیبا میکنند.
سپس میتوان از سبزیجاتی مانند ریحان، تره، جعفری و ... به عنوان تزیین استفاده کرد. برای تزیین، آنها را به شکلی جمع و برش کوچکی بزنید و روی تارت قرار دهید. در کنار سبزیجات، میتوانید از پودر گردو، پسته و ترشیهای سبز هم استفاده کنید.
همچنین میتوانید از فلفلهای داغ و خنثی، بادمجان، سیر، زعفران و ... برای تزیین استفاده کنید. با قرار دادن این ترکیبات، تارت شما شاداب و جذاب خواهد شد.
نکته مهم در تزیین تارت سیب زمینی این است که از تنوع و تعداد بالای تزیینات خودداری کنید تا تزیینات با هم رقابت نکنند و ظاهر تارت را کثیف و نامفهوم نکنند. با رعایت این نکته و استفاده از ترکیباتی که به گفته ذکر شد، به راحتی میتوانید تارت سیب زمینی خود را زیبا و جذاب تزیین کرده و لذت ببرید.