1. مواد لازم برای تهیه تارت توت فرنگی با خامه
برای تهیه تارت توت فرنگی با خامه از موادی مانند بیسکوئیت، کره، توت فرنگی، خامه، شکر، و نشاسته استفاده میشود.
ابتدا باید بیسکوئیت را با چکش و غربال خرد کرده و به همراه کره آب شده و یک قاشق شکر در مخلوطکن بزنید تا به صورت ترد و خمیری شود. سپس با استفاده از دیسکوهای تارت، این مخلوط را پایین ترت محکم کرده و برای حدود ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
بعد از آن توت فرنگیها را ریز ریز کرده و درون کاسهای بهمراه شکر و یک قاشق نشاسته قرار دهید. آنها را درون تابه با حرارت ملایم گرم کنید تا شیرین شوند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و در سبد توت فرنگی محکم شده روی تارت قرار دهید.
به همراه آن، با استفاده از میکسر خامه را تا حد نیمه جامد بزنید و روی توت فرنگیها سرایت کنید. بهتر است برای تزئین تارت، خمیری برای بالای آن تهیه کنید و با استفاده از لولههای دکوراسیونی شکل دلخواهی را بر روی آن ایجاد کنید.
با رعایت این مراحل ساده و استفاده از موادی که برای تهیه تارت توت فرنگی با خامه لازم است، شما میتوانید یک تارت خوش طعم و خوش رنگ بسازید که به سلیقهی شما و مهمانانتان نیز خواهد پسندید.
2. آماده سازی برای تهیه تارت توت فرنگی با خامه
تهیه تارت توت فرنگی با خامه یک شیرینی بسیار خوشمزه و محبوب است و در بسیاری از جشنها و مراسم به عنوان دسر سرو میشود. برای تهیه این شیرینی باید در ابتدا تمامی مواد لازم را آماده کرد. ابتدا باید دو پیمانه آرد، یک پیمانه کره یخ زده و یک قاشق کاری استخوان مرغ را در یک میز نواری بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید.
سپس این مواد را در یک قالب پخت تارت قرار داده و آن را با چندین سوراخ کوچک پر کنید تا بخار سریعتر خارج شود. با این کار شکل تارت به خوبی حفظ میشود و سرعت پختوپز به شدت افزایش مییابد. بعد از این کار باید تارت را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
بعد از اینکه تارت خنک شد، باید توت فرنگیهای تازه را برش داده و در بالای تارت قرار دهید. سپس یک لایه خامه ترش را فوق تارت اضافه کرده و سپس توت فرنگیهای دیگر را درست بالای خامه قرار دهید. برای تکمیل ظاهر تارت میتوانید یک لایه نازک از شیرینیپزی را روی توت فرنگی قرار دهید و سپس خامه ترش را به میزان دلخواه بر روی شیرینی بپاشید.
در نهایت، باید تارت را به مدت چند ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا اجزای مختلف آن به هم پیوسته و شیرینی خوبی بسازند. با این روش ساده و سریع به راحتی میتوانید تارت توت فرنگی با خامه خود را تهیه کنید و لذت ببرید.
3. تهیه هشتگ با توت فرنگی
توت فرنگی یکی از میوه های فصلی و محبوب به شمار می رود که در فصل تابستان به وفور در بازارها و سوپرمارکت ها به فروش می رسد و به دلایل مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. در اینجا قصد داریم به بررسی تهیه هشتگ با توت فرنگی بپردازیم.
هشتگ یا Hashtag یکی از سبک های رایج محتوای دیجیتالی و شبکه های اجتماعی بوده که در آن کاربران می توانند یک کلمه یا عبارت خاص را با نشان # قرار داده و از آن برای شناسایی محتوا و ایجاد ارتباط با کاربران دیگر استفاده نمایند.
برای تهیه هشتگ با توت فرنگی در ابتدا باید از تازه ترین میوه های فصل تابستان در استفاده کنیم. می توانیم موادی مانند توت فرنگی، شیر، قند، بستنی و ... را به کار برده و با ترکیب آن ها، دسر های فانتزی، نوشیدنی های خنک کننده و غیره را تهیه کنیم.
در ادامه می توانیم از هشتگ هایی مانند #توت_فرنگی #ترشی_توت_فرنگی #دسر_توت_فرنگی #نوشابه_توت_فرنگی و ... استفاده کنیم تا از محتوای خود به درستی بهره برده و با استفاده از این هشتگ ها، ارتباط خود با کاربران دیگر را افزایش دهیم.
بنابراین، تهیه هشتگ با توت فرنگی یکی از روش های قابل توجه برای نمایش محتوای مرتبط با این میوه خوشمزه در شبکه های اجتماعی است که باید با مواد تازه و باکیفیت، طعم های لذیذ و نوشیدنی هایی خنک کننده تهیه شود.
4. طرز تهیه ماسکارپونه
طرز تهیه ماسکارپونه یکی از روشهای پخت تندرتیهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با استفاده از ماسکارپونه و سایر موادی که در آن استفاده میشود، غذایی شهی و خوشمزه تولید میشود. برای تهیه این غذا موارد زیر نیاز است:
- ماسکارپونه
- پیازچه
- گوشت چرخ کرده
- نمک، فلفل و زردچوبه
ابتدا پیازچه را در روغن داغ سرخ کنید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. بعد از پخت گوشت و پیاز، ماسکارپونه را خرد کنید و به آن اضافه کنید. ماسکارپونه میتواند خرد شده باشد یا نیمه خرد شده باشد. سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت چند دقیقه بپزید تا مزه کامل شود.
در نهایت، ماسکارپونه را در سرویس گذاشته و با سبزیجات و سس مورد علاقه خود سرو کنید. این غذا میتواند به صورت پیش غذا یا یکی از دستورهای اصلی ناهار یا شام تهیه شود. این غذا با گرما و خوش طعم بودنش میتواند شما را به دنیای ارامش ببرد. در واقع تهیه ماسکارپونه یک دید باز به قلب آشپزی سنتی و خانگی ایرانی است.
5. تهیه خامه پر شده
تهیه خامه پر شده یکی از اصلیترین تزئینات برای شیرینیها و دسرهاست. خامه پرشده در واقع مخلوطی است از خامه، شکر و تزئینات دیگری که برای تهیه آن میتوان از نوع شیر یا پودر خامه استفاده کرد.
برای تهیه خامه پرشده، در ابتدا باید خامه را برای حجم دادن به آن به صورت مناسبی شل کنید. برای این کار میتوانید از میکسر یا همزن برقی استفاده کنید. در این مرحله همانند دیگر مراحل تهیه خامه، شیر یا پودر خامه به عنوان افزودنی استفاده میشود.
پس از شستشوی داغ فنجان، خامه را بهشت شده در داخل فنجان قرار دهید. سپس به خامه یک ترشی برده و همانطور که وانیل، نمک و شکر را به آن اضافه کردید، بهشت شده را در میکسر برای شل شدن به خامه بپیوندین. در مرحله بعد، باید خامه سفت شده را به صورت یک تزئین دور دهید. میتوانید با استفاده از یک اسکوپ فکتری درجه یک یا از روی لولهها تزئینات مختلفی را اعمال کنید.
بعضی از مراحل دیگری که باید در تهیه خامه پرشده دنبال شوند شامل ریختن خامه توسط لولههای خامه، سفارشی سازی برای تزئین خامه، خلق فضای مناسب برای تزئینات و نیز اضافه کردن تزئیناتی همچون یک طعم به آن است. در کل، سفارشی سازی خامه در دست آوردن خامه پر شده بسیار مهم است و می توانید از جزئیات مختلفی مانند افزایش رنگ یا درجه ولتاژ استفاده کنید تا به خامه پر شده خود، پایانههای مختلفی را ایجاد کنید.
6. ریختن مواد روی پایه تارت
ریختن مواد روی پایه تارت یکی از مراحل اصلی در تهیه تارت است. به طور کلی، پایه تارت شامل ترکیبی از آرد، کره و شکر است. برای بسته شدن این مواد به یکدیگر، پایه تارت به صورت خمیر خمیری تهیه میشود. پس از تهیه خمیر، لازم است که روی پایه تارت مواد دیگری به صورت مناسب قرار گیرند.
موادی که روی پایه تارت قرار میگیرند بسته به نوع تارت میتواند متفاوت باشد. برای تارت ساده میتوانید از موادی مانند توت فرنگی، آلبالو، سیب و یا خامه استفاده کنید. البته در تارتهای پیچیده میتوانید از شکلات، پسته، پرتقال و غیره استفاده کنید.
یکی از مهمترین نکات در ریختن مواد روی پایه تارت، نحوه انتخاب مواد است. شما باید از موادی استفاده کنید که با یکدیگر هماهنگ باشند و به یکدیگر تکمیلکننده باشند. همچنین، نحوه قرار گیری مواد روی پایه تارت نیز میتواند تاثیر مستقیمی در نتیجه نهایی داشته باشد. برای مثال، در تارتهای ساده، مواد روی پایه تارت به صورت دایرهای قرار میگیرند. در تارتهای پیچیدهتر، ممکن است نیاز باشد تا مواد به صورت خطی و یا به شکل شعاعی قرار گیرند.
در انتها، پس از قرار دادن مواد روی پایه تارت، تارت به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر در دمای 180 درجه سانتیگراد پخته میشود. بعد از پخته شدن تارت، میتوانید آن را از فر درآورده و اگر خواستید میتوانید روی تارت خامه یا شکلات ریخته و سرو کنید.