طرز تهیه بیسکوییت شکری ساده در منزل
برای تهیه بیسکوییت شکری ساده در منزل، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه بیسکوییت شکری ساده، شما به یک لیوان آرد سفید، یک سوم لیوان قند، یک سوم لیوان شیرخشک، نیم قاشق چایخوری آرد سفید، نیم قاشق چایخوری پودر قهوه، نیم قاشق چایخوری پودر شیرینکننده و یک تخممرغ نیاز خواهید داشت.
در مرحله دوم، شما باید آرد، قند و شیر خشک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آنها ، پودر قهوه و پودر شیرینکننده را اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید.
در مرحله بعدی، تخم مرغ را با یک قاشق مخلوط کنید و به مخلوط خشک اضافه کنید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا مخلوط به صورت ترد و خمیری شود.
قسمت بعدی بعد از این است که خمیر را برای بیسکوییتها شکل دهید. برای این کار، شما میتوانید از شکل دهندههای طرح دار استفاده کنید. بعد از این کار، برای پخت بیسکوییتهای خود، آنها را در یک سینی قرار دهید و آن را در یخچال داخل فر و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
و در نهایت، پس از پخت بیسکوییتها، آنها را به هوا بگذارید تا سرد شوند. سپس آنها را میتوانید با کف دست جمع کنید و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه بیسکوییت شکری ساده
بیسکوییت شکری یکی از پرطرفدارترین حلواجات و تنقلات باطریق شکار است. برای تهیه بیسکوییت شکری ساده، مواد لازم عبارتند از: آرد، شکر، کره، تخم مرغ، وانیل، پودر شیرین کننده و نمک.
اولین مرحله در تهیه بیسکوییت، آماده کردن مواد است. تمام مواد باید در دمای اتاق قرار بگیرند و کره باید به آهستگی در دمای اتاق میتوان از تفت و کهتر شدن آن جلوگیری کرد.
برای شروع تهیه، ابتدا آرد، پودر شیرین کننده، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس کره درون مخلوط مواد ریخته شود و تمام مواد به دقت با هم مخلوط شوند. به علت اینکه این روش ساده است، در اینجا برای مخلوط کردن مواد از دستگاه آرامکوپتر بهره گرفته شده است.
در مرحله بعد، تخم مرغ و وانیل به مواد اضافه شود و تمام مواد دوباره با یکدیگر مخلوط شوند. همچنین برای ایجاد سرخی بر روی بیسکوییت، همیشه توصیه میشود برای تخممرغ از زرد تخممرغ استفاده شود.
تهیه بیسکوییت شکری به شکل اطراف آن خمیر میکرد، سپس خمیر به سایز دلخواه شکل داده میشود و روی برش برشهایی را به عمق 1/4 اینچ نیز بر روی آن اعمال میکنند. برشها به شکل تزئینات روی بیسکوییت هستند. به عنوان نمونه میتوانید شکل پرنده، شکل گلبرگ یا هر چیز دیگری که میتوانید به آن فکر کنید را به کمک برچسبهای دو بعدی روی بیسکوییت اعمال کنید.
در نهایت، بیسکوییتها را درون فر و در دمای 180 درجه فارنهایت بیشتر از 10 دقیقه قرار دهید. بیسکوییت شکری ساده آنقدر شیرین است که نیازی به تزئینات بیشتر نیست، با این حال میتوانید آنها را با نارگیل، شکلات استفاده شده برای کوکیها، و یا همچنین میوههای خشک و ایجاد خلاقیت خود را در این اثر نشان دهید.
آماده کردن دستور پخت بیسکوییت شکری در منزل
بیسکوییت شکری یکی از محبوبترین خوراکیهای قهوهای است که میتوانید به راحتی در منزل خود تهیه کنید. برای این منظور دستور پخت ساده و کمی اصولی نیاز است.
قبل از هر چیز، باید مواد لازم را آماده کنید. شما برای تهیه بیسکوییت شکری در منزل، نیاز به موادی مانند 50 گرم کره، 50 گرم شکر، یک قاشق چایخوری وانیل، یک عدد تخم مرغ و یک دانه آرد دارید.
نوع کره و شکری که استفاده میکنید، صاف و بدون دانه باید باشد. آرد نیز بهتر است که قبل از استفاده، آن را غربال کنید تا همگن شود.
در مرحله بعد باید آرد را با کره و شکر مخلوط کرده و به صورت پودری درآورید. سپس وانیل و تخم مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا تبدیل به دوغاب شود.
حالا باید دوغاب را برای چندین دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود. پس از خنک شدن، دوغاب را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را صاف و بدون خال روی زمینه شیشه سفید در اندازههای 5x5 سانتیمتر قرار داده و با فاصله کافی درونشان خال بزنید.
سپس باید بیسکوییتها را درون فر قرار داده و در حرارت 180 درجه سانتیگراد برای 25 دقیقه پخت کنید. هنگام خروج از فر، باید بیسکوییتها را درون سینی قرار داده و به مدت 10 دقیقه در حالت خنک بخشی گذاشته تا خنک شوند.
درنهایت، بیسکوییتهای شکری خانگی شما آماده خوردن میباشند. میتوانید این بیسکوییتها را به صورت داخلی یا خارجی از نوشیدنیهای قهوهای یا چای خود استفاده کنید.
آموزش تهیه تست خمیر برای بیسکوییت شکری ساده
تست خمیر یکی از اصلیترین مراحل تولید بیسکوییت شکری ساده است که باید به جزئیات دقیقی از آن صرفهجویی شود تا بیسکوییت دلخواه بدست آید. در این راستا، مراحل آموزش تهیه تست خمیر برای بیسکوییت شکری ساده توضیح داده میشود.
مواد لازم برای تست خمیر بیسکوییت شکری ساده شامل آرد، شکر، پودر شیرین کننده، روغن، تخم مرغ و وانیل است. برای شروع، مقدار مشخصی از هر ماده را با هم مخلوط کنید و سپس با اضافه کردن آب، ترکیب را با هم آمیزی کنید تا تست خمیر بوجود آید.
بعد از آمیزش همه مواد با هم، بهتر است از تستهای کوچک برای رسیدن به ترکیب مناسب استفاده کنید. برای این منظور، مقدار کمی از خمیر را برداشته و آنرا به شکل دایره یا مستطیل به صورت سطحی مینمایید. در این مرحله، شما میتوانید تست خمیر را با استفاده از شکل دهیهای مختلف، به دلخواه خود تغییر شکل دهید.
بعد از شکل دهی، تست خمیر را به مدت چند دقیقه در فر روشن شده و در دمای مناسب پخت کنید. پس از پخت شدن، تست خمیر را از فر خارج کنید و به سرعت از روی شیشه یا سطح صافی برداشته و خنک کنید. پس از خنک کردن، تست خمیر آماده برای مصرف است.
در نهایت، میتوانید با اضافه کردن شکلات، کره، یا برخی مواد دیگر به تست خمیر، طعم و رنگ مورد نظر خود را به بیسکوییت شکری ساده ببخشید. این آموزش تهیه تست خمیر برای بیسکوییت شکری ساده با به دقت و با دقت انجام دادن مراحل، به شما اجازه میدهد تا بیسکوییت شکری سالم، بسیار خوشمزه و دلچسبی را بوجود آورید.
نکات مهم در تهیه بیسکوییت شکری ساده
بیسکوییت شکری ساده یک دسر ساده و لذیذ است که بسیاری از مردم را با خود همراه میکند. اگر شما هم به دنبال این هستید که یک بیسکوییت شکری ساده بپزید، برای تهیه آن باید با چند نکته مهم زیر آشنا شوید.
1. استفاده از مواد اولیه با کیفیت: برای تهیه بیسکوییت شکری ساده نیاز به تخصص و دقت است. استفاده از مواد اولیه با کیفیت، مانند جوانه گندم و شکر خالص، باعث میشود که بیسکوییتهای تازه و خوشمزه تر تهیه شوند.
2. تراز مواد: تراز مواد یکی دیگر از نکات مهم در تهیه بیسکوییت است. در صورت استفاده از مقدار دقیقی از مواد، بیسکوییتهای شما راحتتر درست خواهند شد و طعم و ماندگاری کیفیت بالاتری خواهند داشت.
3. شکل دادن به بیسکوییت: شکل دادن به بیسکوییت میتواند زمانبر باشد، اما اگر برای تهیه بیسکوییت کمی زمان صرف کنید، حتماً در نهایت با نتایجی خوب روبهرو خواهید شد. همچنین میتوانید از قالبهایی که با دیوارههای ضخیمتری تجهیز شدهاند، استفاده کنید تا برای بیسکوییتها در زمان پخت یا بستری شدن، استحکام بیشتری فراهم شود.
4. کنترل دما: دما یکی دیگر از اصلیترین عواملی است که بر روی طعم و کیفیت بیسکوییت تأثیر میگذارد. در هنگام پخت بیسکوییت شکری ساده، نباید دما را کم یا زیاد کنید، زیرا هر دو باعث میشوند بیسکوییتها شکسته و یا سخت شوند.
در نهایت، تهیه بیسکوییت شکری ساده یک چالش رویایی برای افرادی است که به سرایت در آشپزی علاقه دارند. با پیروی از نکات بالا شما می توانید بیسکوییت مناسب و خوشمزه بپزید که همگی از آن لذت می برند.
آموزش نحوه پخت بیسکوییت در فر
پخت بیسکوییت در فر یکی از امور پرتکرار در آشپزی است، که با به کاربردن تکنیک های مناسب و رعایت نکات ضروری، قابل انجام و به راحتی پذیرفته می شود. برای شروع، با توجه به نوع فر شما، دمای مطلوب مشخص می شود. به طور معمول، دمای مناسب برای پخت بیسکوییت در فر حدود 180-160 درجه سانتیگراد است.
نکته مهم دیگر، استفاده از قالب مناسب برای بیسکوییت هاست. معمولا بیشتر آشپزها از قالب های سیلیکونی به جای قالب های فلزی استفاده می کنند. زیرا قالب های سیلیکونی علاوه بر اینکه بیسکوییت ها را به خوبی پخته، همچنین در زمان خارج کردن بسیار شستشوی آسانی را ارائه می دهند.
همچنین، بهتر است بیسکوییت ها را به مدت زمان مشخصی در فر قرار دهید تا به صورت کامل پخته شوند. بسته به ضخامت و اندازه بیسکوییت، زمان پخت متفاوت است؛ اما عموما حدود 10 تا 15 دقیقه زمان نیاز دارد. بعد از پخت، بهتر است بیسکوییت ها را به مدت چند دقیقه در قالب خود بگذارید تا کاملا دربگیرند.
در نهایت، باید بهره گیری از مواد اولیه با کیفیت و دقت لازم در اجرای روش های پخت و تهیه بیسکوییت را داشته باشید. این روش ها و نکات به طور کلی برای تهیه بیسکوییت در هر فری که شما انتخاب کرده اید، قابل استفاده هستند. می توانید با تمرین و تلاش، به بهترین نتیجه در پخت بیسکوییت دست یابید.