طرز تهیه بورک گوشت بدون خمیر یوفکا
برای تهیه بورک گوشت بدون خمیر یوفکا ابتدا باید گوشت خوراکی را به همراه پیاز خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه و روغن در ماهیتابه با حرارت ملایم سرخ کنید و آن را به یک ظرف جداگانه منتقل کنید.
برای تهیه ماسه پیاز، پیاز خرد شده را در ماهیتابه با روغن تفت داده و به آن نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه های دلخواه اضافه کنید. سپس یک تخم مرغ را به ماسه پیاز اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعد، برگه های بورک را در آب یا شیر به مدت چند دقیقه خیس کنید و روی یک سطح صاف بچینید. پس از اینکه بورک ها خشک شدند، روی هر بورک یک لایه از ماسه پیاز و سپس یک لایه از گوشت سرخ شده قرار دهید و آن را با دقت بپیچید.
بورک ها را با روغن در ماهیتابه سرخ کنید و برای تزیین آنها می توانید از رب گوجه فرنگی، نعنا و پودر سیر استفاده کنید. به راحتی می توانید با دنبال کردن این روش، بورک گوشت بدون خمیر یوفکا دلچسب و خوشمزه ای را بپزید که از غذاهای سنتی ایرانی است.
راهنمای تهیه بورک گوشت بدون خمیر یوفکا
تهیه بورک گوشت بدون خمیر یوفکا جزو غذاهای خوشمزه و محبوب در جوامع مختلف است. در این نوع از بورک ها، به جای خمیر یوفکا از کدو حلوایی به عنوان پوست استفاده می شود که نتیجه تغییری در طعم و عطر غذا به همراه دارد.
برای تهیه بورک گوشت بدون خمیر یوفکا، ابتدا برای پوست آن باید کدو حلوایی را با چاقو باز کرد و مغز داخل آن را با چاقو یا وسایل کمکی دیگری پاک کرد. سپس این قسمت را با آب و فلفل پاشیده و درون نمک غوطه ور کنید تا سوراخ های کدو حلوایی کاملا بسته شود.
سپس برای تهیه خلال بورک، گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه با روغن سرخ کنید و سپس پیاز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و هویج را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید تا تمام مواد به طور کامل آماده شوند.
سپس در یک ظرف، یکی از پوست های کدو حلوایی را گذاشته و گوشت چرخ کرده روی آن ریخته و سپس طبق همین روند، لایه های بعدی را تدریجی پیچیده و کاملا بسته کنید. سپس بورک را در ماهیتابه با روغن سرخ کنید تا حالت دلخواهی را به خود بگیرد.
در نهایت، بورک گوشت بدون خمیر یوفکا را با سس یا گراوی و سبزیجات تزئین کرده و بعد از سرخ شدن آن، می توانید از آن به عنوان یک وعده دسر یا ناهار لذیذ استفاده کنید.
نحوه ساخت بورک گوشت بدون خمیر یوفکا
برای ساخت بورک گوشت بدون خمیر یوفکا، باید از مواد اولیهی لازم استفاده کرد. این مواد شامل گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده، خلال سیبزمینی، روغن، نمک، فلفل سیاه و ادویههای مورد علاقه ما میشود.
اولین مرحله در ساخت بورک گوشت، خرد کردن پیاز و سرخ کردن آن است. سپس به آن گوشت چرخ کرده، خلال سیبزمینی، نمک، فلفل سیاه و ادویههای دلخواه اضافه شده و همه با هم مخلوط میشوند.
بعد از آماده سازی خلط گوشت، با دست آنها را به شکل ریز ریز خوراکی شکل داده و به صورت صفحهای روی تابه ماهیتابهای قرار داده میشوند. قابل ذکر است که برای جلوگیری از چسبیدن خمیر یوفکا به تابه، باید پایه تابه را حتماً روغن کنید.
سپس، روی گوشت خردشده (گرد شده)، یک تکه برگ شیرین جات یا پنیر ترش رنده شده را گذاشته و سپس خلط گوشت را بالای آن قرار دهید. برای این کار، بهتر است خلط گوشت را با دستهای خنک و مرطوب مدتی در یخچال قرار داده و سپس آنها را بر روی تابه قرار دهید.
بورک گوشت بدون خمیر یوفکا همچنین میتواند با تعدادی تخممرغ دسته دسته پشت سرهم مخلوط شده باشد. برای این کار، قبل از خلط گوشت، تخم مرغها را با دو قاشق غذاخوری آب خامه مخلوط میکنیم و سپس با دست گوشت را مخلوط میکنیم.
برای پخت، تابه را روی حرارت متوسط گذاشته و بورک گوشت را گذاشته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طرفین آنها را سرخ میکنیم تا در دمای متوسط و تا این که دو طرف طلایی وشده باشد. در این زمان، باعث میشود گوشت در مرکز تاثیر حرارت نیز یکدست و کامل شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته، برشهای مورد نظر را برش دهید و بورک های شما آماده است!
مراحل تهیه بورک گوشت بدون خمیر یوفکا
تهیه بورک گوشت بدون خمیر یوفکا یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در کشور ماست. در این روش، بدون استفاده از خمیر یوفکا، گوشت پخته به همراه سبزیجات درون برگهای نان برای ساختن بورک استفاده میشود. در ادامه به شما مراحل تهیه این غذا را به صورت کامل توضیح میدهیم.
مواد لازم برای تهیه بورک گوشت بدون خمیر یوفکا شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، فلفل، آرد، روغن، اسفناج، برگ نان و گردو میشود. ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز و فلفل و نمک درون قابلمه بپزید تا پخته شود. پس از پختن قابلمه را از روی حرارت برداشته و اسفناج را نیز به آن اضافه کنید.
در مرحله بعدی، شروع به تهیه بورک میکنیم. برگهای نان را یکی یکی برداشته و روی یک سطح صاف قرار میدهیم. سپس به هر برگ از مرکز آن گوشت پخته درونی را قرار میدهیم. سپس با دقت برگ را تا حداکثر سمت چپ و راست خم میکنیم و انتهایی آن را به داخل برگ به سمت بالا و پایین خم میکنیم تا شبیه دوشیزه شود.
در مرحله آخر به هر بورک روغن اضافه کرده و آنها را درون فر قرار داده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. سپس پس از پختن بورکها، آنها را با گردو روی بالای آن تزئین کرده و سرو کنید.یک غذای خوشمزه و پر مغذی که حتما باید تجربه شود.
راهکارهای تهیه بهترین بورک گوشت بدون خمیر یوفکا
بورک گوشت یکی از غذاهای محبوب در فرهنگ غذایی ایرانی است. اما بسیاری از مردم از خمیر یوفکا برای تهیه بورک استفاده می کنند که حاوی چربیهای اضافی، کربوهیدرات و قند است. در این مقاله، ما به راهکارهای تهیه بهترین بورک گوشت بدون خمیر یوفکا پرداختهایم.
اولین راهکار برای تهیه بورک بدون خمیر یوفکا استفاده از نان خشک یا نثار است. این روش بسیار ساده و سریع است و مواد لازم برای آن نیز آسان تر از خمیر یوفکا است. برای تهیه این نوع بورک، نان روی تابه جوشیده و خرد شده و با سایر مواد گوشت، پیاز، روغن و ادویهجات مخلوط شده و در نهایت به صورت پلیکان یا کرات در تابه سرخ شده و سرو میشود.
دومین راهکار تهیه بورک بدون خمیر یوفکا استفاده از کدو حلوایی در تهیه بورک است. کدو حلوایی بافتی نرم و بسیار خوشمزه دارد و دارای ویتامین ها و فیبر است. برای تهیه بورک با استفاده از کدو حلوایی، باید کدو را پخته و خرد کنید و با مواد دیگر مانند گوشت، پیاز و ادویهجات مخلوط کنید و سپس در تابه سرخ شده سرو کنید.
سومین راهکار برای تهیه بورک بدون خمیر یوفکا استفاده از برنج است. برنج خوشمزه و سبک است و حاوی ویتامین ها و فیبر است. برای تهیه بورک با استفاده از برنج، برنج را با گوشت، پیاز و ادویهجات مخلوط کنید و سپس در تابه سرخ شده سرو کنید.
به طور کلی، میتوان گفت که برای تهیه بورک بدون خمیر یوفکا، میتوان از مواد مختلفی مانند نان خشک، کدو حلوایی و برنج استفاده کرد که هر کدام به صورت مخصوص خود خوشمزه و سالم هستند. این روشهای ساده و سریع، به شما کمک می کنند تا بهترین بورک گوشت را بدون استفاده از خمیر یوفکا تهیه کنید.
راز تهیه بورک گوشت بدون خمیر یوفکا
تهیه بورک گوشت بدون خمیر یوفکا یکی از دستورهای پخت آسان و پرطرفدار در حوزه غذای ایرانی است. به منظور تهیه این غذا زیاد به مصرف خمیر یوفکا در ایران روی آورده شده است، با اینحال روشی هم وجود دارد که بورک گوشت بدون استفاده از خمیر یوفکا تهیه شود.
تهیه بورک گوشت بدون خمیر یوفکا با کمک سه مرحله انجام میشود. اولین مرحله تهیه مخلوط گوشت با تخم مرغ، پیاز برش خورده، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل سیاه هست. در مرحله دوم باید تخم مرغرا با شیر، نمک و فلفل سیاه دریابید و در مرحله سوم باید شرایط سرخ کردن مواد را برقرار کنید.
در مرحله سوم ابتدا گوشترا با روغن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید. سپس تکه های گوشت را به شکل دورامدی روی کاغذ روغن زده قرار دهید و با تخم مرغ مخلوط شده و به روغن زده پخته شدهی گوشت بپوشانید. بعد از پخت گوشت، بورک را به وسیله یک کرفت خنک کنید و آمادهی سرو کردن با ترشیجات، پیاز و نان قرمز شده است.
در نتیجه، بورک گوشت بدون خمیر یوفکا و با وجود کیفیت خوب مواد، به طور خودکار به یکی از محبوبترین نوع غذای خانگی در ایران تبدیل میشود. این غذا با انگیزه، بافت روغن دار و تهیه شده با روش سنتی جز بهترین گزینه های غذایی عروسکی ها محسوب میشود.