تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه بورک مرغ با خمیر خانگی
تهیه بورک مرغ با خمیر خانگی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در فرهنگ غذایی ایرانی است. بورک یک نوع غذای خوشمزه و سنتی ایرانی است که از لاشه یا خمیر نازک و کرم مرغ تهیه میشود. در این متن به تهیه بورک مرغ با خمیر خانگی میپردازیم.
برای تهیه بورک مرغ با خمیر خانگی ابتدا برای خمیر خود متناسب با تعداد آشپزخانهی خود مقداری آرد، تخممرغ، نمک و یاخورت را با هم مخلوط کرده و به گرمی و حرارت درست کننده مواد چربی همچون روغن یا کره یا زرده تا آنسوی خمیر کاملاً لطیف دست زده شود. برای پر کردن بورک مرغ، موادی مانند مرغ پخته شده و خورشیدویژهای ریخته شده به آن افزوده میشود. سپس بورکها را به مدت چند دقیقه در روغن تابه سرخ کنید تا طلايی شود.
همچنین می توان بورک مرغ را با نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع و پیاز خلالی میل نمود. سپس بورکها را میپزیم تا دم دهد و سپس آنها را از روی حرارت برداشته به همراه نشاسته و ژله قرمز داشته و گوشت گوشت درست کرد نون کره میپزیم. این ظرف کاشی را به اتمام برسانید و در فر بیفر بپزید تا خمیر به اندازه کافی بپزد.بعداز آماده شدن با گوشت مرغ تهیه شده از پیش پخته کرده و بورکهای خمیری را در ظرف بورک بژوق در روغن تفت دهید.
