طرز تهیه بورک ترکیه با خمیر یوفکا
برای تهیه بورک ترکیه با خمیر یوفکا ابتدا باید خمیر یوفکا را تهیه کرده و آماده کنید. برای تهیه خمیر یوفکا به خمیر سفید، آب داغ، روغن زیتون، نمک و یک قاشق غذاخوری اسپرگ ورد دست دهید تا خمیری با بافت نرم و گردشی تهیه شود. سپس خمیر را در بشکهی پلاستیکی درجهی دمایی مناسب، در حدود ۳۰ دقیقه نگهداری کنید.
بعد از آماده شدن خمیر یوفکا، بهتر است مواد خرد شده به منظور تهیه خمیر پر نمک داخل آن ریخته شود. برای این کار، پیاز خرد شده و داغ کرده، گوشت چرخ کرده، خیار شور و سایر مواد مورد نیاز را با هم مخلوط کرده و سپس برای مدتی به آن ها نیش یدها دهید تا مزهی با مزه شود.
سپس، خمیر یوفکا را بر روی سطح کار خرد کنید و به شکل بلند یا چهارگوشه با ضخامت حدود ۲ تا ۳ میلیمتر در بیاورید. سپس باید به روش هایی چون برش کردن و پیچیدن، رول کردن و یا به شکل خیز کردن از طریق انگشتان خمیر را شکل دهید.
در نهایت، خمیر را با سس سیر و روغن کرفس یا سایر مواد و طعم دهنده های مورد نظر ،پر کنید و به مدت پانزده تا بیست دقیقه در فر بین میلیمتر ۱۰۰ تا ۱۱۰ درجه بپزید. بعد از پختن این انواع بورک، میتوانید آن را با آب لیمو یا نوشیدنی های سرد و شیرین ترکی عرضه کنید.
نحوه آماده سازی خمیر یوفکا برای بورک ترکیه
خمیر یوفکا یکی از مهمترین مواد در تهیه بورک ترکیه است که در تمامی رستوران های ترکیه از آن استفاده می شود. خمیر یوفکا از ترکیب آرد، آب، نمک و یک تکه از ماده چربی تهیه می شود. در ابتدا آرد و نمک در یک کاسه مخلوط می شوند. تکه ای از ماده چربی در تابه ریخته و به داغ شدن می رساند. سپس آرد مخلوطه روی ماده چربی داده می شود و با مراقبت به داغ شدن می رسانیم.
وقتی خمیر جامد شده، از روی شعله قرار داده و شیرین شده و بعد از داغ کردن، از روی شعله برداشته می شود تا به دمای متوسط سرد شود. نوع و روش آماده سازی خمیر یوفکا، در تهیه بورک ترکیه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. مهمترین قسمت در تهیه خمیر یوفکا، هماهنگی تمامی مواد است. بهترین نتیجه در تهیه خمیر یوفکا به دست می آید که مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و خمیر به دمای مورد نظر رسیده باشد.
در تهیه بورک ترکیه، از خمیر یوفکا استفاده می شود که به صورت لایه های نازک در روی آن قرار داده می شود. برای سوختن آن نیز بهتر است از جا درآوردن قسمتی از مواد استفاده شود و خمیر در مرحله اول سوختن به هم ریخته نشود. تهیه و سوختن بورک تنها به دست کار خبره و با تجربه است که باید در تهیه صحیح آن بسیار دقت کنیم.
مواد لازم برای تهیه بورک ترکیه با خمیر یوفکا
تهیه بورک ترکیه با خمیر یوفکا، یکی از غذاهای خوشمزه و کامل است که در سراسر جهان دوست داران زیادی دارد. برای تهیه این غذا به مواد زیادی نیاز دارید که برخی از این مواد به شرح زیر میباشد:
مواد لازم برای خمیر یوفکا
برای خمیر یوفکا، به موادی همچون آرد، آب، نمک و روغن نیاز دارید. معمولاً برای پختن خمیر یوفکا از آرد سفید استفاده میشود. اما با توجه به ترجیحات شخصی میتوانید از آرد کامل نیز استفاده کنید.
مواد لازم برای پر کردن بورک
برای پرکردن بورک میتوانید از موادی همچون گوشت چرخکرده، پیاز، نمک، فلفل، روغن و افزودنیهای دیگر مثل رب گوجهفرنگی و پنیر استفاده کنید. با اضافه کردن این مواد به گوشت چرخکرده، پرکردن بورک ترکیه با این خمیر بسیار لذیذ و خوشمزه خواهد شد.
مواد لازم برای سس بورک ترکیه
برای تهیه سس بورک ترکیه نیاز به موادی همچون روغن، نمک، فلفل، آب پنیر، عصاره گوجهفرنگی و پودر زردچوبه است. این سس بهترین طعم را در کنار بورک ترکیه با خمیر یوفکا به شما خواهد داد.
با توجه به مواد لازم برای تهیه بورک ترکیه با خمیر یوفکا، پس از اینکه خمیر را آماده کرده و پرکردن بورک را انجام دادید، میتوانید با تهیه سس بورک ترکیه همه را سیر کنید. این غذای سنتی ترکیه، گزینه خوبی برای یک وعده شام یا ناهار خوشمزه و خوشطعم است.
طرز تهیه حشوه بورک ترکیه با گوشت
حشوه بورک یکی از محبوب ترین دسرهای ترکیه ای است که با گوشت چرخ کرده تهیه می شود. برای تهیه این دسر بهتر است از گوشت چرخ کرده خود در منزل استفاده کنید زیرا تازگی و اعتماد به نفس بیشتری به دست آورید.
برای تهیه حشوه بورک ابتدا به چرخ کردن گوشت مرغ و گوشتی مانند گوشت گاو، گوسفند یا گوشت ترکیه ای احتیاج دارید. شما می توانید از گوشت خالص و بدون چربی استفاده کنید یا از آن برای ایجاد طعم بیشتر چربی استفاده کنید.
بعد از چرخ کردن گوشت، شما باید حبوباتی مانند نخود، لوبیا یا عدس را در آب جوش گذاشته و پس از پخت، آنها را همراه با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و سایر ادویه ها به شکلی خوب مخلوط کنید.
برای تهیه حشوه بورک شما باید برگ بورک یا شیل داغ و شبیه به برگهای سبز را به صورت یک طرفه کنار هم قرار دهید و برروی آنها حشوه گوشتی را ریخته و سپس آنها را تا قسمتی که حشوه تمام شده به سمت روی هم بردارید. سپس برگهای بورک را تا کاملا دربر گرفته شوند به شکل بسته ای برای سرخ کردن آماده کنید. سپس آنها را به شکل نیم دوائر کنار هم در دیگر شعله متوسط روغن سرخ کنید تا نرم شوند و روی یک کاغذ آشپزی سرو کنید.
حشوه بورک ترکیه با گوشت شیرین، کمی پرطمطراق و با استفاده از ترکیباتی مانند نخود، لوبیا یا عدس به عنوان یکی از حبوبات مناسب برای مصرف در دمای پایین طولانی است. با دنبال کردن این گام های ساده می توانید یکی از محبوب ترین دسرهای ترکیه ای را در خانه خود تهیه کنید.
راهنمایی برای بستن و سرخ کردن بورک در خمیر یوفکا
بورک یک غذای خوشمزه و محبوب در کشورهای خاورمیانه است. بورک به معنی طعمه در زبان ترکی است و این نام به دلیل شباهت بین شکل بورک و یک طعمه به این غذا داده شده است. بورک در اصل یک نوع خمیر شامل پنیر، سبزیجات و گوشت است که پس از پخت، سرخ شده و برای خوردن مناسب است.
برای بستن بورک در خمیر یوفکا، ابتدا باید خمیر یوفکا را به اندازه مورد نیاز برش دهید. سپس یک لایه روغن روی خمیر بمالید. بهترین روش بستن بورک این است که با دست بصورت دایره ای شکل داده و قسمت های لبه آن را با هم به هم چسبانید.
پس از بستن بورک در خمیر، باید آن را سرخ کرد. برای سرخ کردن بورک، می توانید از مقدار کافی روغن در تابه استفاده کنید. بعد از گذاشتن بورک در تابه داغ، بهتر است آن را به کمی فضا دهید تا به راحتی در داخل تابه جا شود. سپس بافت بورک را بررسی کنید. هر طرف بورک باید به طور یکنواخت سرخ شده باشد. بورک باید با ارگونومیک و دقیقی سرخ شده و بوی و طعم خوبی داشته باشد.
بعد از سرخ کردن، بورک آماده است برای خوردن. می توانید آن را با سس یا چند قاشق یوغورت و گلچینی از سبزیجات تزیین کنید. در نهایت، بورک یک غذای سریع و لذیذ است که در هر زمانی می توانید به راحتی تهیه کنید.
نکات مهم در تهیه بورک با خمیر یوفکا
بورک با خمیر یوفکا یکی از غذاهای شرقی و خوشمزهای است که هرگز از سفره ماهانهی خانوادههای ایرانیها خارج نمیشود. در این غذا، موادی مانند گوشت چرخ کرده، پیاز، ادویههای خوشبو، مغز پسته و خوراکیهای دیگر را درون خمیر یوفکای با تخم مرغ مخلوط میکنند و با نیمرخی و چرخههای مختلف، بورک با خمیر یوفکا را آماده میکنند.
اگر قصد تهیهی این غذای دلچسب را دارید، باید توجهی به چند موضوع داشته باشید. در ابتدا، خمیر یوفکا باید به طور کامل رطوبت خود را از دست دهد تا در فر کاملاً از هم جدا شود. همچنین برای جلوگیری از شکستن خمیر یوفکا، باید از قطعههای کوچک و نازک آن استفاده کنید.
در مرحلهی بعدی باید موادی مانند پیاز و گوشت را به طرز صحیحی برش داده و درون حجم اناری کوچکی از خمیر یوفکا قرار دهید تا از پاره نشدن آن در هنگام فر بیرون حفظ شود. در مرحلهی آخر، باید بورکها را با یکی از دو روش فر یا سرخ کردن به همراه یک ظرف شش ضلعی کوچک بهترین شکل ممکن را بدست آورید.
از جمله نکات دیگر در تهیهی بورک با خمیر یوفکا، استفاده از ادویههای خوشبو و برچسب کردن تاریخ تاریخ تولید روی بستهی خمیر یوفکا است. به این ترتیب میتوانید مطمئن باشید که خمیری که در تهیهی بورک شما قرار میگیرد، جدید و از تاریخ تولید نزدیک است. همچنین استفاده از مغز پسته در ارسال و عرضهی بورک باخمیر یوفکا میتواند این غذای خوشمزه را علاوه بر قدرت نشاطآوری، به یک انتخاب هوشمندانه تبدیل کند.