طرز تهیه بورک ترکی با خمیر یوفکا

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه بورک ترکی با خمیر یوفکا

بورک ترکی یکی از غذاهای پرطرفدار در جشن‌های خانوادگی و ساعاتی که دوستان ویژه می‌آیند است. این غذا با استفاده از یک نوع خمیر به نام یوفکا تهیه می‌شود و با حشرات و خمیری پر شدنی که درون آن قرار می‌گیرد می‌پزد. در این مقاله به تهیه بورک ترکی با خمیر یوفکا پرداخته خواهیم شد.

برای شروع، برگ‌های یوفکا را در آب جوش به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا نرم شوند. پس از این مرحله، برگ‌های یوفکا را از آب بیرون آورده و روی یک دستمال کاغذی گذاشته و خشک کنید.

سپس، برای تهیه حشرات و خمیری مورد نیاز، پیاز را خرد کنید و در یک ماهیتابه به همراه شیرینی و نمک طلایی بریزید و داغ کنید. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه سیر خرد شده به آن اضافه کرده و حرارت را تنظیم نمایید. طبق سلیقه نمک و فلفل و ادویه‌ای همچون زرد چوبه، پودر فلفل قرمز، به دستور پخت شما اضافه کنید.

هم اکنون باید حشرات را به همراه خمیری پر کرده و تهیه کنید. برای این کار، یکی از برگ‌های یوفکا را به قطعات کوچک تقسیم کرده و یکی از قسمت‌های آن را روی یک سطح صاف قرار دهید. یک قاشق غذاخوری از حشرات و خمیر را در وسط بلوغ کنید، سپس اطراف آن را برای پوشش آن به اطراف برگ یوفکا ببرید.

در نهایت، بورک‌ها را نیمکره شکل کنید و درون اتوپرز به مدت 5 تا 6 دقیقه بپزید تا آنها طلایی و خشک شوند. در ازای سفره خود، بورک‌ها را بر روی پلاک سرو کنید و با یک رفتار ساده و ارائه زیبایی‌های مختلف، میهمانان خانه خود را سورپرایز کنید.



1. طرز تهیه بورک ترکی با خمیر یوفکا

برای تهیه بورک ترکی، ابتدا باید خمیر یوفکا را آماده کنید. خمیر یوفکا یک خمیر بسیار نازک و کم‌کالری است که با ترکیب آرد، آب و یک قاشق روغن تهیه می‌شود. بعد از تهیه خمیر، آن را به قطعات کوچک با زاویه تیز به شکل گوشه‌دار برش دهید.

برای تهیه مواد پر شده، می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده، پیاز، نعناع و باقالی استفاده کنید. ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و با زدن نعناع، آب و باقالی را به آن اضافه کنید.

سپس خمیر را روی سطحی صاف قرار دهید و آن را با کره یا روغن پخته شده بپوشانید. سپس یک قاشق از مواد پر شده را روی تکه خمیر بریزید و سپس خمیر را به صورت سه‌ضلعی تا به وسیله چسباندن آن را به هم بچسبانید. بعد از اینکه بورک‌های ترکی را تهیه کردید، آن‌ها را در روغن داغ تفت دهید تا طلا‌یی و خوش‌رنگ شوند.

بورک‌های ترکی پس از پختن می‌توانند با مخلوطی از روغن و شیر تزئین شده و سرو شوند. این غذای خوش‌طعم و پرطرفدار را می‌توانید با پنیر و سالاد سرو کنید. این غذا از مواد اصلی موجود در پنج‌گانه مواد غذایی ترکیه است و معمولاً در جشنواره‌ها و مجالس مختلف سرو می‌شود.



2. راهنمای تهیه بورک ترکی با خمیر یوفکا

برای تهیه بورک ترکی با خمیر یوفکا که یکی از غذاهای محبوب در کشور ترکیه است، ابتدا باید خمیر یوفکا را آماده کنید. برای این منظور، یک لیوان آب و نصف لیوان روغن را در قابلمه‌ای بهمراه کمی نمک و برشته شده یا چرب شده‌ی دو سیر خرد شده ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته و آن را تا زمانی که اولین حباب‌ها بالا بیاید، به مدت حداقل سی دقیقه اجازه بدهید تا روغن یوفکا به‌خوبی درست شود.

سپس، یک ورق خمیر یوفکا را روی سطح کار کرده و با پودر آرد پاک کرده و به ابعاد نصفی با اندازه یک ورق خمیر یوفکا قبلی چیده و برشته شده برای کمک به خمیر که در حال چسبیدن به هم هستند. دو برچسب دیگر را آماده کنید و یک ورق خمیر دیگر را روی ورق قرار دهید. سپس، یک قاشق کمی به‌عنوان خمیر در پایه‌ی ورق خمیری نهاده و به آن‌را با یکی از برچسب‌های خود بالا ببرید. سپس، مقداری از مواد پر و پلا را (مانند پیاز، گوشت چرخ کرده و...) روی ورق قرار دهید و سپس آن را طبقه‌ای کرده، شکلی مشابه دمبل بدهید و روی پودر آرد بگذارید.

از طریق برچسب، یک خمیر دیگر را بر روی مواد پر شده‌ی خمیر قرار دهید. سپس، با دقت و هم‌زمانی دو دست شما، اطراف خمیر را به هم چسبانید تا همه‌ی برشته‌ها به‌خوبی به هم چسبند. سپس با شکل‌دهی به خمیر، آن را به‌شکل دلخواه شکل دهید و با قلیانی کوچکی آن را چندین بار بزنید تا خمیر بهتر و نفاذ‌تر شود. در ادامه، با دمپایی یا چاقو، آن‌را به روش مورد نظر به تکه‌های کوچک تقسیم کرده، شکل اتخاذ دهید و آن‌ها را به روغنی گرم برای سرخ کردن ببرید. در نهایت، با پنیر یونانی یا تزیینه‌های دیگر، سرو کنید.



3. روش ساخت بورک ترکی با خمیر یوفکا

ساخت بورک ترکی با استفاده از خمیر یوفکا یکی از اصلی‌ترین روش‌های ساخت بورک است که بسیار در بین خانواده‌های ترکیه و از جمله خانواده‌های ایرانی پرطرفدار است. به طور کلی بورک ترکی شامل یک پایه از خمیر نازک همراه با ترکیبی از گوشت چرخ کرده، سبزیجات، پیاز و غیره می‌شود. ساخت خمیر یوفکا بسیار آسان است و هیچ نیازی به وسایل خاصی ندارد و قابل تهیه در خانه است.

برای ساخت خمیر یوفکا، نیاز به تخم مرغ، نمک و آب به مقدار کافی داریم. برای شروع، تخم مرغ را در ظرف مناسب می‌شکنیم، سپس نمک را به مقدار دلخواه به آن اضافه می‌کنیم و همراه با آب در ظرف مخصوصی قاطی می‌کنیم. باید به این نکته توجه داشت که آب به مقدار کافی به تخم مرغ اضافه شود، چرا که باعث می‌شود که خمیر نرم و قابل فرم‌دهی باشد.

بعد از تهیه خمیر، آن را به قطعات کوچک تقسیم کرده و هر قطعه را به شکل دایره‌ای صاف به اندازه‌ی لبه‌ی دسته‌ی مادری ما کوچک می‌کنیم. بعد از آن، گوشت چرخ کرده را با سبزیجات و پیاز رنده شده ترکیب کرده و نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه می‌کنیم.

حال با استفاده از این مخلوط، خمیر آماده‌ی ما را در وسط قرار داده و آن را به شکل دایره‌ای به اندازه‌ی دسته‌ی مادری‌مان بالا و پایین می‌کنیم. سپس خمیر را به دو نیم کرده و کنار هم قرار می‌دهیم تا به شکل بورک ترکی تبدیل شود. بعد از آن با استفاده از روغن گرم، آن را درون قابلمه‌ای که روی حرارت گذاشته‌ایم، می‌گذاریم تا بپزد. پس از پخت آن، می‌توانیم به همراه نوشیدنی سرد مثلاً دوغ و یا آب‌میوه‌های تازه، آن را به عنوان یک صبحانه خوشمزه یا ناهاری سریع و سالم مصرف کنیم.



4. راهنمایی برای تهیه بورک ترکی با خمیر یوفکا

بورک ترکی یک غذای خوشمزه و پرطرفدار در ترکیه است که از بهترین مواد اولیه تهیه می‌شود. خمیر یوفکا، یک خمیر ظریف و سبک است که به راحتی می‌توانید از طریق تهیه مواد اولیه خانگی آن را تهیه کنید. در ادامه، راهنمایی برای تهیه بورک ترکی با خمیر یوفکا را به شما تشریح خواهیم کرد:

مواد لازم:

- برگ برنج یا فیلو برای بورک (500 گرم)

- برگ پازلی (500 گرم)

- پیاز (2 عدد)

- روغن سبزیجات (2 قاشق غذاخوری)

- گوشت چرخ‌کرده یا قرمزه (500 گرم)

- زردچوبه (1 قاشق چایخوری)

- فلفل سیاه (1 قاشق چایخوری)

- نمک و فلفل (به میزان لازم)

- آب (1 پیمانه)

- خمیر یوفکا (200 گرم)

طرز تهیه:

1- پیاز را خرد کرده و به همراه گوشت چرخ کرده و روغن سبزیجات در حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه سرخ کنید.

2- فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و فلفل را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

3- آب را به مخلوط اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه سرخ کردن، حرارت را کم کنید تا غذا به مدت 10 دقیقه دیگر بجوشد و ترکیب خود را کامل کند.

4- پس از آماده شدن سس گوشت، خمیر یوفکا را روی صفحه آماده کنید و قطعات مناسبی را برای برگره بورک ایجاد کنید.

5- اکنون قسمتی از مواد را بر روی خمیر بچینید و سپس خمیر را به شکل رول قرار دهید.

6- پس از رول شدن خمیر، آن را با استفاده از فنجان فولادی پخش کنید تا داخلش پر شود.

7- سپس بورک را درون فر با دمای 200 درجه سانتی گراد بگذارید و به مدت 15 دقیقه پخت کنید تا طلایی و سرخ شود.

8- پس از پخت شدن، بورک را در داخل بشقاب تزئین شده با خیارشور، روغن زیتون، نعناع و لیموئی خشک سرو کنید و نوش جان کنید.

در نهایت، با رعایت مراحل فوق، شما هم می‌توانید بورک ترکی خوشمزه و لذیذی با خمیر یوفکا درست کرده و از آن لذت ببرید.



5. چگونگی ساخت بورک ترکی با خمیر یوفکا

برای ساخت بورک ترکی با خمیر یوفکا در ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای ساخت خمیر یوفکا بهتر است از آرد سفید و روغن مایع استفاده کنیم. در ابتدا مقداری آرد را در یک کاسه قرار داده و روغن را به تدریج به آن اضافه کنیم. باید توجه داشت که تعادل بین آرد و روغن بهترین نتیجه را در ساخت خمیر بدون هیچ گونه چسبندگی به دست می دهد.

سپس قسمتی از خمیر را روی سطح صافی با کمی آرد بریزید و با دست خمیر را برای خمیر کردن برگردانید و از هوای آن خارج کنید. بعد از اینکه خمیر را کافی با دست خمیر کرده اید، آن را به اندازه ای نازک که بدون شکستن نباشد با شاخه شاخه روی سطح روغن زده تمام کنید.

حالا باید برای ساخت بورک، موادی را جمع کنیم که در داخل آن قرار خواهیم داد. برای ساخت بورک ترکی می توان از سبزیجات مختلف، گوشت چرخ کرده ، پیاز چرخ شده و حتی پنیر استفاده کرد. موادی که قصد داریم در داخل بورک استفاده کنیم را در وسط خمیر قرار می دهیم و آن را به شکل مستطیل کوچکتر برش می کنیم.

حالا باید خمیر را از گوشه ی بالا چپ خم کنیم تا بروی مواد داخل آن قرار بگیرد و سپس تا آخر مجموعه از خمیر را پیچیده و بر روی یک سینی قرار دهیم. پس از اینکه بورک ها به تعداد کافی ساخته شده اند، با یک مقدار روغن آنها را برای سرخ کردن در یک قابلمه روی حرارت بالا قرار دهید تا به رنگ طلایی شفاف سرخ شوند. بورک ترکی با خمیر یوفکا آماده است.



6. مراحل تهیه بورک ترکی با خمیر یوفکا

برای تهیه بورک ترکی با خمیر یوفکا ابتدا بهتر است برای خمیر یوفکا مواد اصلی را آماده کنید. برای این کار باید نمک، آرد، آب و روغن لازم است. ابتدا در یک ظرف آرد و نمک را باهم مخلوط کرده و سپس روغن را به آرد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا مواد خمیر ترکیب شوند. در این مرحله بهتر است تا مواد خمیر را دستی با هم مخلوط کنید.

سپس بهتر است مواد فرش کردن طرح روی میز را آماده کنید. برای این منظور، دو قطعه پارچه را پهن باز کنید و روی آن‌ها کمی آرد بریزید تا خمیر یوفکا را راحت تر بتوانید فرش کنید. سپس با دست خود توپ‌هایی از خمیر تهیه کنید و روی فرش کردن آرد شده بگذارید. بهتر است توجه داشته باشید که برای بورک ترکی با خمیر یوفکا، خمیر حداقل باید به مدت ۱۵ دقیقه در سردخانه قرار بگیرد.

بعد از اینکه خمیر را در سردخانه قرار دادید، می‌توانید به مرحله ی بورک کردن بپردازید. برای بورک کردن لازم است تا برگه‌های بروک را به طول ۱۰-۱۲ سانتیمتر و عرض ۵-۶ سانتیمتر برش دهید. پس از این کار می‌توانید به مرحله ی پخت بپردازید. برای پخت بورک ترکی با خمیر یوفکا باید حتما از روغن سرخ کردن استفاده کنید تا بورک های ترکی شما به بهترین حالت پخته شوند. در نهایت کافی است بورک ترکی های شما را برای سرو سرد یا گرم، خشک و لذیذ، برای خانواده و مهمانان خود به همراه سس یا رب گوجه فرنگی سرو کنید.