طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر یوفکا
برای تهیه بورک اسفناج با خمیر یوفکا، نیاز دارید به:
- یک بسته خمیر یوفکا
- ۱ کیلوگرم اسفناج تازه
- ۲ پیاز درشت
- ۳ حبه سیر
- ۱ پیمانه گردو خرد شده
- روغن مایع
- نمک و فلفل سیاه
ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. اسفناج را نیز شسته و خرد کنید و به پیاز و سیر افزوده و تفت بدهید. گردو خرد شده را نیز به مواد مزبور اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
حالا خمیر یوفکا را با دقت باز کنید و برش های مورد نیاز را برش دهید. روغن را روی سطح خمیر بمالید و سپس به ترتیب مواد را به همراه شور و فلفل روی خمیر قرار دهید و آنرا به داخل خمیر پیچیده و بسته شده.
بورک های تهیه شده را درون فری بمالید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد مواد را بپزید تا سرخ و طلایی شود. پس از پخت، بورک ها را با سس فلفلی متناسب سرو کرده و لذت ببرید.
آماده کردن مواد لازم برای پخت بورک اسفناج با خمیر یوفکا
پخت بورک اسفناج با خمیر یوفکا، یکی از پرطرفدارترین و سادهترین غذاهای خورشتی میباشد که میتوان به راحتی در منزل هم تهیه کرد. در این غذا، اسفناج بهعنوان ماده اولیه استفاده میشود که با ترکیب آن با خمیر یوفکا و مواد پروتئینی چون گوشت چرخکرده و پیاز به یک غذای خوشمزه و سرشار از مواد مغذی تبدیل میشود.
برای آماده کردن مواد لازم برای پخت بورک اسفناج با خمیر یوفکا، ابتدا باید اسفناج را با دقت شستشو داده و سپس آن را خرد کنیم. برای این منظور بهترین روش استفاده از یک کاردک یا چاقوی خیلی تیز و برشهای کوچک است. سپس، پیاز را خرد کرده و درون ماهیتابه با کمی روغن تفت میدهیم تا آن طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنیم تا گوشت کمی آب بدهد و کاملا پخته شود.
سپس، اسفناج و مواد گوشتی و پیاز را در یک کاسه مخلوط کرده و اندازه مناسبی از این مخلوط را روی برگ خمیر یوفکا قرار دهیم، بعد آن را به صورت نیمدایره بچینیم و با کمک دست آن را به شکل بورک ببندیم. سپس در یک تابه با کمی روغن چرخان، آن را به مدت چند دقیقه تفت میدهیم تا سطح آن رنگ طلایی باشد و خمیر علامتی از رقت نداشته باشد. بعد، بورک، با همان شکل باقیمانده از روی خمیر یوفکا و مخلوط گوشت و اسفناج تهیه میشود.
پخت اولین طبقه خمیر یوفکا برای بورک اسفناج
طبق دستورالعمل آشپزی، بورک از غذاهایی است که در کشورهای مختلف تهیه و مورد استفاده قرار میگیرد. بورک با استفاده از خمیر یوفکا و انواع مختلف مواد پر شده و در روشهای گوناگون پخته میشود. در این مقاله، پخت اولین طبقه خمیر یوفکا برای بورک اسفناج را به شما معرفی می کنیم.
اولین گام در پخت خمیر یوفکا برای بورک اسفناج، تهیه مواد اولیه است. به طور کلی، موادی که برای تهیه بورک اسفناج به کار میروند، شامل خمیر یوفکا، اسفناج، پیاز، گوشت چرخ کرده و ادویههای مختلف مانند نمک، فلفل سیاه، زعفران و ... هستند.
در قدم بعد، وقت آماده کردن مخلوط اسفناج، پیاز و گوشت است. برای این کار، پیاز را ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت داده و به آن گوشت چرخ شده و ادویههای مورد نظر اضافه میکنیم. سپس، پس از صبر کردن تا گوشت به طور کامل سرخ شود، اسفناج را نیز به آن اضافه کرده و حرارت را کاهش داده تا اسفناج نرم شود.
در مرحله بعد، خمیر یوفکا را طبق دستورالعمل تهیه میکنیم. برای این کار، خمیر را به حجم دلخواه تهیه و برش های چند تایی با طول و عرض دلخواه درست میکنیم. سپس، هر برش را بین دو برگ کاغذی بیندازیم و با فشار دادن نعل پای خود به صورت یک کره همگن مسطح را تشکیل میدهیم.
بعد از تهیه خمیر یوفکا، طبق شکل های مورد نظر خمیر را در نظر میزاریم. برای تهیه بورک اسفناج، با استفاده از خمیر یوفکا، شکل مستطیلی تهیه کرده و مقداری از مخلوط اسفناج و گوشت را روی آن قرار میدهیم. سپس، خمیر را به صورت مکعبی برای تزیین به صورت دايمایی یا رومی میچینیم و قبل از پخت، روی بورک اسفناج تخم مرغ را بزنید و در آخر، آن را در فر قرار دهید تا به شکلی زیبا بپزد.
از این روش ساده و کامل برای پخت اولین طبقه خمیر یوفکا برای بورک اسفناج میتوانید استفاده کنید و لذت یک غذای لذیذ و اصیل را با دوستان و خانوادهتان به اشتراک بگذارید.
طرز تهیه حشوه اسفناج برای بورک
بورک یک غذای پرطرفدار در کشورهای خاورمیانه است که بیشتر با حشوههای مختلف سرو میشود. امروزه روش تهیه حشوه اسفناج برای بورک، یکی از محبوبترین راههای سرو آن است. در این روش، اسفناج به ترههای کوچک خرد شده و با ترکیبی از پیاز، خورشیدگردان، نمک، فلفل، پودر سیر و زردچوبه در ماهیتابه سرخ شده و به عنوان حشوه برای بورک استفاده میشود.
جهت تهیه حشوه اسفناج برای بورک ابتدا اسفناجها را تمیز کرده و در پارههای کوچک خرد کنید. سپس پیاز را تکه تکه خرد کنید و در ماهیتابهای رو به رو با یک قاشق روغن نباتی تفت دهید. پس از لکه روی پیاز شروع به قرمز شدن کرد به آن مقداری آب اضافه کنید و تا زمانی که پیاز نرم و کاملا سرخ شود پخت کنید.
سپس نیم جای پیاز، برگههای شناور اسفناج را به یکدیگر چسبیده و به پیاز اضافه کرده و همه را با هم تفت دهید. نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را به مصالحه اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا طعم مطلوبی به حشوه بدهد. در این مرحله، میتوانید به صلاحدید خود یک کمی آب بریزید تا حشوه رطوبت کافی داشته باشد.
در نهایت، با استفاده از حشوهای که تهیه کردهاید، بورکهای خود را سرو کنید. برای سرو، بورکها را به صورت دایرهای روی یک پشت سرو کنید و در وسط آن حشوه اسفناج را قرار دهید. سپس بورکها را به شکل میلهای پیچیده و درون روغن سرخ کنید تا جامد شوند. بعد از سرخ کردن، بورکهای خود را با روغنهای اضافی از بین ببرید و به صورت گرم سرو کنید. تهیه حشوه اسفناج برای بورک، یک روش ساده و خوشمزه است که میتوانید با تغییرات کوچک به سلیقه خود تغییر دهید و بورکهای متنوعی را بسازید.
انتقال حشوه اسفناج به طبقه های خمیر یوفکا
برای تولید خمیر یوفکا، نیاز به حشوهای دلپذیر داریم که معمولاً با ترکیباتی مانند گوشت چرخ کرده، پیاز، نعناع و ادویهها تهیه میشود. اما از آنجا که برخی از افراد گیاهخوار هستند یا به دلیل سلامتی مشکلی از مصرف گوشت خودداری میکنند، میتوان از حشوههای گیاهی مانند اسفناج استفاده کرد.
برای استفاده از اسفناج به عنوان حشوه، اول باید این ماده را خرد کرده و سپس درون تابهای با ترکیباتی مانند پیاز، سیر و فلفل قرمز سرخ کرده و به خوبی باهم مخلوط کنید. سپس از این خلط برای حشوه یوفکا استفاده کنید.
برای انتقال حشوه اسفناج به طبقههای خمیر یوفکا باید ابتدا خمیر را باز کرده و به صورت یک دایره صاف و تخت روی سطح کار خود قرار دهید. سپس حشوه اسفناج را بر روی نصفی از خمیر بریزید و به خوبی آن را روی تمام سطح خمیر توزیع کنید. سپس نصف دیگر از خمیر را به صورت دایره صاف روی حشوه برابر کنید و آن را با برشهایی به صورت مثلثی کوچک تقسیم کنید.
سپس یک قاشق چایخوری درون پایین ترین نقطه هر مثلث بگذارید و سپس دو حد مثلث را به هم فشار دهید تا خمیر به صورت یک دایره کوچک پیرامون اسفناج شکل گیرد. بعد از تکرار این مراحل برای سایر مثلثها، طریقه درست کردن یوفکای حشوه اسفناج برای آماده سازی پخت و پز آماده است.
در نهایت، باید یوفکاهای حاصل را در فر پیشگرم شده به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید تا طعم و کیفیت آن به دلخواه شما برسد. با توجه به اینکه حشوه اسفناج برای بدن بسیار مفید است، یخچال قبل از پخت و پز حتما روی آن را بگذارید تا طعم و کیفیت بهتری بگیرد. در نهایت، میتوانید این خوراک گیاهی را با سالاد سبزیجات، سوپ گرم، یا حتی یک رشته ماست و روغن ترشی و همچنین سیبزمینی خلال شده سرو کنید.
پخت طبقات دیگر خمیر یوفکا برای بورک اسفناج
پخت طبقات دیگر خمیر یوفکا یکی از روشهای محبوب در پخت برخی از غذاهای خاورمیانهای مانند بورک میباشد که به دلیل سهولت، سرعت و لذت بخش بودن برای بسیاری از خانوادهها جذابیت دارد. در واقع، دلیل این جذابیت را همان روش پخت خمیر یوفکا تشکیل میدهد که با استفاده از موادی ساده مانند آرد، شیر، تخم مرغ و نمک تهیه میشود.
از دلایل دیگر استفاده از خمیر یوفکا در پخت بعضی از غذاها میتوان به سبک و طعم متفاوت این خمیر در مقایسه با خمیرهای دیگر اشاره کرد؛ یوفکا در کشورهای مختلف به شکلهای مختلفی تهیه میشود و این چیزی است که امکان انتخاب شکل، سایز و ضخامت مورد نظر را به شما میدهد.
در پخت بورک اسفناج نیز، خمیر یوفکا میتواند جای خود را پیدا کند. برای این منظور، از یک مزه اسفناج تهیه شده که با پیاز و حبههای گوجهفرنگی و ادویهای مانند فلفل و زردچوبه ترکیب میشود. سپس، خمیر یوفکا به تناسب نیاز و به صورت نوارهای دکمهای برش داده و پس از پخت یک طرف آن را پخش میدهیم و به صورت یک دایره با قطر مطلوب برش میدهیم. در مرحله بعد، سهمیه بورک را روی خمیر بگذارید و در انتها پایین یمی تهیه شده را روی بورک قرار دهید.
در نهایت، با گذاشتن بورک درون فر و پخت آن در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، به رنگ و شکل جذابی دست خواهید یافت. این بورک با مزهای گرم و لذیذ، مخصوصاً در فصل پاییز و زمستان به عنوان یک غذای سردیمی و خوشمزه به شمار میآید و با همگان میتوانید از آن لذت ببرید.