طرز تهیه بنیه میگو با سس تارتار

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه بنیه میگو با سس تارتار

بنیه میگو با سس تارتار از غذاهایی است که در ایران و سایر کشورهای جهان، علاقه‌مندان زیادی دارد. این غذا با استفاده از میگو درست می‌شود که به‌صورت آنلاین و یا از فروشگاه‌های غذایی می‌توان آن را تهیه کرد. در ادامه به توضیح طرز تهیه این غذا به همراه سس تارتار می‌پردازیم:

ابتدا برای تهیه میگو، باید میگوها را آماده کرده و پوست و خارجی‌های آن‌ها را تمیز کرده و قطع کنیم. سپس میگوها را در ظرفی قرار داده و به میزانی نمک، فلفل، ادویه چهار گیاه و روغن زیتون به آن اضافه می‌کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه در کولر قرار می‌دهیم.

پس از گذراندن زمان مورد نیاز، میگوها را از کولر خارج کرده و به همراه روغن زیتون‌ به مدت ۲-۳ دقیقه به‌صورت ملایم سرخ کرده و به شکل جدیدی در اختیار داریم.

حال برای تهیه سس تارتار، باید یک تخم‌مرغ را با سرکه و آب لیمو مخلوط کرده و به آن آرد و نمک اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه در وسط حرارت بگذارید تا غلیظ شود. سپس پیاز خلالی و خیار شور را به همراه نمک، فلفل، ادویه چهار گیاه، سرکه، آب لیمو و روغن کنجد به آن اضافه کرده و مخلوط کرده و سس را به‌طور خوبی هم بزنید تا از هم جدا شود.

پس از تهیه سس تارتار، حال باید آن را با میگو به‌صورت مجزا سرو کنیم و لذت ببریم. می‌توانیم میگوها را در بشقاب یا ظروف روی شکلات‌پزی سرو کنیم و سس تارتار را در کنار آن قرار دهیم. بهتر است که بنیه میگو با سس تارتار را به صورت داغ و در حالت تازه و آماده به میز خوردی ارائه کرد تا از عطر و طعم فوق‌العاده آن به خوبی لذت ببریم.



مواد لازم برای تهیه بنیه میگو با سس تارتار

تهیه بنیه میگو با سس تارتار از غذاهایی است که در هر خانه و محفلی می‌توان آن را سرو کرد. این غذا از دو بخش تهیه بنیه میگو و سس تارتار تشکیل می‌شود. در ادامه به معرفی مواد لازم برای تهیه این بنیه می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه بنیه میگو عبارتند از: میگو، تخم مرغ، آرد گندم، نمک و فلفل سیاه. برای تهیه این بنیه، ابتدا میگو‌ها را پوست کرده و داخل یک میکسر خرد می‌کنیم. سپس تخم مرغ و آرد گندم را اضافه کرده و همه‌ی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. در نهایت، نمک و فلفل سیاه را به طعم‌دهی اضافه می‌کنیم و همه‌ی مواد را به هم بزنیم.

مواد لازم برای تهیه سس تارتار عبارتند از: تخم مرغ، روغن گیاهی، سرکه سفید،خیار شور، فلفل سیاه، نمک و سیر. برای تهیه این سس، ابتدا تخم مرغ را جدا کرده و در یک کاسه به همراه روغن گیاهی، سرکه سفید و خیار شور و سیر خرد شده مخلوط می‌کنیم. سپس فلفل سیاه و نمک را به ترادف می‌آوریم و به سس اضافه می‌کنیم.

در نهایت، برای تهیه بنیه میگو با سس تارتار، باید ماکولات‌های بنیه را با روغن درست شده در تابه حرارت دهیم و بعد از آن، برای سرو با سس تارتار در کنار آن قرار دهیم.



گام به گام تهیه بنیه میگو با سس تارتار

تهیه بنیه میگو با سس تارتار یک غذای خوشمزه و محبوب است که در بسیاری از رستوران های معتبر سرو می شود. با دنبال کردن گام به گام زیر، می توانید به راحتی این غذای شیک و لذیذ را در خانه تهیه کنید.

ابتدا باید میگوهای خود را تمیز کنید و اصلاح کنید. پوست میگو باید در حالتی باشد که بشود آن را به راحتی برداشت. سپس آن ها را در آب با نمک و فلفل سرخ شده قرار دهید و برای حدود ۵ دقیقه بپزید.

سپس از حالت حرارتی آن ها خارج شده و میگوها را از ماهی تابه خود نگهداری کنید و در یک ظرف جداگانه قرار دهید. در این زمان، باید سس تارتار خود را تهیه کنید. برای این کار، یک قاشق سس مایونز را به یک قاشق چای خوری ترکیب کنید، یک قاشق سس کچاپ، یک قاشق سس هویج و یک قاشق سس ترشی را به آن اضافه کنید و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید.

حالا باید بنیه میگو خود را آماده کنید. برای این کار، بهتر است همه مواد خود را آماده کنید. کاه خرد شده، خیار شده و برگ سلاد را به صفحاتی که می خواهید، چیده و سپس ماهی میگو خود را روی بالای آن قرار دهید. بعد از آن، سس تارتار خود را روی میگوها ریخته و همه چیز را با چند دانه میوه نارنج باقلا پیچیدند. غذای شما آماده خوردن است!



طریقه تهیه سس تارتار

سس تارتار یکی از پرکاربردترین انواع سس‌ها در انواع غذاها و خوراکی‌های مختلف مانند سالاد، فیش‌اندچیپ، همبرگر و غیره است. این سس با رنگ سفید و طعمی شیرین و ترش تند به دلیل طعم خاصی که دارد برای بسیاری از افراد جذابیت دارد. در این مقاله، به شما طریقه تهیه‌ی سس تارتار را به صورت کامل توضیح خواهیم داد.

ادویه‌های مورد نیاز برای تهیه‌ی سس تارتار شامل مایونز، خیار شور، کاپر، پیازچه، خردل، جعفری، زعفران، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه می‌باشد. در ابتدا شما باید به تعداد افرادی که برایشان سس تهیه می‌کنید، مقداری مایونز را در کنار یک کاسه بزرگ آماده کنید.

سپس خیارهای شور شده را نیز به اندازه توپ روی یک تیغه‌ی تیغه‌گر رنده کنید و به مایونز اضافه کنید. پیازچه را هم به صورت خرد شده به سس اضافه کنید و کمی قرار دهید تا مواد در سس همدیگر را بخوبی مخلوط کنند.

سپس خردل، کاپر، زعفران و تندی جعفری را به سس اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. با اضافه کردن آبلیمو به مقدار مناسب و نمک و فلفل سیاه، سس را به عنوان یک اسپرسو نوشابه به دلخواه به همراه سالاد یا دیگر خوراکی‌های مورد علاقه خودمان سرو خواهیم کرد.

در نهایت، در صورتی که زمان کافی دارید، می‌توانید سس را در یخچال قرار داده و در فضای خنک نگه داشته تا طعم بهتری پیدا کند. در ضمن، شما می‌توانید طعم و رنگ سس تهیه شده را با اضافه کردن هر یک از ادویه‌هایی که مورد علاقه شماست، تغییر دهید و سس تارتار را با طعم خود شخصی سازی کنید.



نکات مهم در تهیه بنیه میگو با سس تارتار

تهیه بنیه میگو با سس تارتار یکی از غذاهایی است که بسیار محبوب و خوشمزه محسوب می‌شود. این غذا شامل میگوهای کوچک با روکش پلاستیکی و سس تارتار با طعم خاصی است که ترکیب آنها باعث شود که یک طعم خوشایند و لذیذبه وجود بیاوریم.

برای تهیه بنیه میگو با سس تارتار، باید در اولین مرحله میگوها را آماده کرد. در این بخش از تهیه غذا نمی‌توان از شستشوی میگوها غافل شد. باید آنها را با آب شستشو داده و سپس در ظرفی پوشیده شده با پلاستیک قرار دهید تا به راحتی باز شوند. سپس میگوها را در یک قابلمه کوچک به همراه آب بپزید.

بعد از اینکه میگوها نرم شدند، آنها را خنک کنید و پوست آنها را دور برید. سپس یک سس تارتار با طمخ خاص تهیه کرده و میگوهای خنک‌شده را به همراه سس در کنار یکدیگر سرو کنید. در نهایت باید تهیه شده را با چند عدد لیمو تزیین کرده و لذت بخشی تهیه شده را همراه با دوستان و خانواده خود تجربه کنید.

در کل، تهیه بنیه میگو با سس تارتار یک غذای خوشمزه و جالب است که با دیدن شکل آن می‌توانید به همه نشان دهید که یک شام بینظیر تهیه کرده‌اید. اگر دوست دارید یک غذا با مزه لذیذ و ترکیبات منحصر به فرد بسازید، پیشنهاد می‌کنیم این غذا را امتحان کنید.



چگونگی پخت میگو در بنیه میگو با سس تارتار

پخت میگو با سس تارتار در بنیه میگو یکی از پرطرفدارترین روش‌های طبخ میگو می‌باشد که طعم و عطر بسیار خوبی به غذای شما می دهد. در این روش از موادی مانند میگو، سس تارتار، تخم مرغ و آرد استفاده می شود. میگوهای تازه را پیش از پخت ، خام پالوده کرده و دمای فر را در حدود ۱۸۰ درحال تنظیم قرار دهید. برای پخت میگو، ابتدا آن ها را در آرد دوخته و سپس در تخم مرغ هم غلت میدهیم. پس از این مرحله، میگوها را در روغن داغی که پیش از این روی حرارت ملایم قرار داده‌ایم ، سرخ کنید.

سس تارتار از مواد اصلی این غذاست که به غذا عطر و طعم دلچسبی می‌بخشد. سس تارتار نوعی سس وسیعی است که معمولا برای غذاهای سرد، ساندویچ ها و باتر سرخ شده به کار می رود. از مواد اصلی سس تارتار از تخم مرغ که نرم و پخته شده، روغن ویژه، ترشی، چیپس، پیاز ، سرکه، نمک و جوانه‌های پیاز استفاده می‌شود که در کنار هم مخلوط می شوند. پس از تهیه سس تارتار، برای پایان دادن به غذای میگوی نیمه سرخ شده، آن ها را با سس بافت دهنده غلیظ تارتارتکس پوشانده و تا زمانی که سس خود را عمیقا در آنجا جا داده و لذت خوردن پیش آمده، ادامه دهید.

قبل از سرو کردن این غذا، بهتر است سس تارتار را جمع کرده، روی سطح ظرف مورد استفاده قرار دهید و سپس میگوهای سرخ شده را روی سس قرار دهید. در روکش دادن غذا حتما به نظافت کاری و استفاده از برگه ریحان و برگه های دیگر تزیینی، توجه داشته باشید. با رعایت این مراحل، شما می‌توانید به راحتی میگو با سس تارتار در بنیه میگو را طبخ کرده و از لذت خوردن آن به همراه خانواده خود لذت ببرید.



مزه دهی به بنیه میگو با سس تارتار

مزه دهی به بنیه میگو با سس تارتار یک غذای خوشمزه و ارزشمند است که گاهی اوقات در رستوران‌ها و نمایشگاه‌های غذایی برای مهمانان عرضه می‌شود. این غذا به دلیل علاقه زیاد جامعه به میگو و ترکیب آن با سس تارتار، بسیار محبوب است. سس تارتار مخلوطی از تخم مرغ، کدوی نقره‌ای، روغن نباتی، سیر، سرکه و ادویه‌هایی است که به صورت خوراک و برای سس سرخ کردن استفاده می‌شود.

برای تهیه میگو با سس تارتار، باید ابتدا میگو را خرد کرده و با نمک و فلفل مخلوط کرده و سپس آنرا بر روی پودر فینگر بردار (پودری شبیه به نان خرد شده) که در ظرفی جداگانه ریخته شده است، آورده و به همراه تخم مرغ خام مخلوط کنید. سپس باید آن‌ها را در فر تازه شده قرار داد تا به طور کامل پخته شوند. سپس با استفاده از یک کارد بزرگ، میگو‌ها را از داخل پوست خود خارج کنید و آن‌ها را روی دستمال آماده شده قرار دهید تا آب آن‌ها خشک شود.

هنگام سرو کردن میگو‌ها، باید آن‌ها را همراه با سس تارتار سرو کنید. سس تارتار به زودی کنار میگو‌ها قرار می‌گیرد و به دلیل طعم خوبی که دارد، میگو‌ها را همراه با سس آن بسیار خوشمزه می‌کند. برای تهیه سس تارتار، تخم مرغ سفید شده، خیار شور خرد شده و زیره، ترکیب مثالی هستند. با مخلوط کردن این مواد در یک ظرف، مرغ را با دقت تخلیه و سپس از سس تارتار درست شده برای مزه دهی به بنیه میگو استفاده کنید.

به طور کلی، مزه دهی به بنیه میگو با سس تارتار یک غذای سریع و خوشمزه است که با چند قدم ساده می‌توان از آن لذت برد. سفره‌های خانوادگی، میهمانی‌ها و جشن‌ها همه مکان‌هایی هستند که می‌توان علاوه بر غذای اصلی، مزه‌دهی به بنیه میگو با سس تارتار را جایزه داد.