طرز تهیه بستنی سنتی سه رنگ بدون خامه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه بستنی سنتی سه رنگ بدون خامه

تهیه بستنی سنتی سه رنگ بدون خامه از جمله خوراکی‌هایی است که برای بسیاری از افراد علاقه‌مند به شیرینی‌ها، بسیار خوشمزه و جذاب است. این بستنی‌ها را می‌توان با استفاده از مواد ساده و در دسترس تهیه کرد. برای تهیه بستنی سه رنگ، ابتدا باید مواد لازم را آماده کرد.

برای تهیه بستنی سه رنگ بدون خامه از موادی مانند شیر، بستنی پودری، شربت و کره استفاده می‌شود. ابتدا شیر را در یک قابلمه کوچک گرم کنید و بستنی پودری را به شیر اضافه کنید. سپس مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.

در مرحله بعد، شما باید شربت‌های مختلف را آماده کنید. برای این کار می‌توانید از شربت‌های مینو، توت فرنگی و لیمو استفاده کنید. هر شربت را در یک قابلمه دیگر گرم کنید.

سپس شیر بستنی پودری را به سه بخش تقسیم کنید و هر بخش را در یک ظرف مناسب قرار دهید. به هر بخش، یکی از شربت‌های گرمی که آماده کرده‌اید، را اضافه کنید. پس از اضافه کردن شربت، با استفاده از چنگال، ظرف را برگردانید تا شربت در سطح شیر بستنی پخش شود.

در هر مرحله، باید شیر بستنی پودری را خوب هم بزنید تا مواد به درستی ترکیب شوند. سپس بستنی را در قالب‌های مناسب بریزید و در یخچال به مدت چند ساعت تا یک شب نگه دارید. پس از خنک شدن، بستنی سه رنگ بدون خامه آماده سرو است.



مراحل تهیه بستنی سه رنگ سنتی بدون خامه

تهیه بستنی مورد علاقه ما اغلب به عنوان یکی از فعالیت‌هایی محبوب تابستانی شناخته می‌شود. اما اکثر مردم فکر می‌کنند که تهیه بستنی بسیار پیچیده است و باید از خامه استفاده کرد، در حالی که می‌توان آن را بدون خامه تهیه کرد. در این مطلب مراحل تهیه بستنی سه رنگ سنتی بدون خامه را شرح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه بستنی سه رنگ سنتی شامل: شیر، شکر، تخم مرغ، پودر کاکائو، رنگ غذایی و عدس ماشی می‌باشد.

ابتدا برای تهیه رنگ قهوه‌ای، تخم مرغ را تفت دهید و با پودر کاکائو مخلوط کرده و در یک قابلمه به همراه شیر و مقداری شکر مخلوط کرده و روی شعله کم قرار بدهید. بجای استفاده از روغن می‌توانید از آب جوش یا شیر استفاده نمایید تا بستنی شما سالم باشد.

سپس برای تهیه رنگ سبز، مقداری عدس ماشی را به همراه شیر و شکر در قابلمه قرار داده و روی شعله کم قرار دهید و بعد از پختن و کامل شدن مواد، آن را خمیر کنید و در هنگام قرار دادن آن در کاسه بستنی، رنگ غذایی سبز را به آن اضافه کنید.

در نهایت، برای تهیه رنگ سفید، مقداری شیر را با شکر در قابلمه قرار دهید و روی شعله کم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. سپس روی آن تخم مرغ را خام بریزید و به همراه شیر و شکر مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. در این مرحله نباید فراموش کنید که به مواد خود همیشه نگاه کنید تا نسوزد. پس از طولانی نشدن باید از روی حرارت برداشته شود.

بعد از تهیه رنگ‌ها، به ترتیب برای تهیه بستنی، رنگ‌های قهوه‌ای، سبز و سفید را در کاسه بستنی تعبیه کرده و به مدت حداقل 6 ساعت در فریزر قرار دهید. پس از سرد شدن، بستنی دلخواه خود را تزئین کنید.

با این روش ساده، می‌توانید در خانه یک بستنی سه رنگ سنتی بدون خامه شاداب و خانگی تهیه کنید و از تابستان خود لذت ببرید.



آماده کردن شیره‌های میوه‌های مورد نظر

آماده کردن شیره‌های میوه‌های مورد نظر، فرایندی بسیار ساده و در عین حال لذیذ است. شیره یک نوشیدنی خوشمزه و ارغوانی است که با ترکیب میوه‌ها، قند و آب، تهیه می‌شود. با استفاده از شیره‌های میوه‌ای به راحتی می‌توانید به نیاز جسمانی خود بپردازید چرا که باعث افزایش قند خون نشده و نسبتا سالم هستند.

برای آماده کردن شیره، میوه مورد نظر به صورت خرد شده با قند و آب درون قابلمه‌ای قرار می‌گیرد و تا مدتی بجوش می‌آید و در نهایت آن را زیر حرارت ملایم به مدت چند ساعت قرار داده تا مواد موجود در آن برای حل شدن کامل فرصت داشته باشند. در پایان مرحله آخر با استفاده از سطح کباب یا صافی، شیره را از ذرات باقیمانده میوه جدا کرده و مستقیما می‌توان آن را مصرف کرد.

شیره‌های میوه‌ای متفاوتی وجود دارند که از بین میوه‌های مختلفی نظیر سیب، انگور، هلو، گیلاس، زرشک، انجیر و...تهیه می‌شوند. شیره‌های میوه‌ای در بسیاری از محافل و جشن‌ها به عنوان نوشیدنی ارائه می‌شوند و تجربه آن‌ها برای هرکسی لذتبخش خواهد بود. اما مهمترین نکته در تهیه شیره‌های میوه‌ای، میزان استفاده از قند مناسب است تا به جای اینکه خلاف برنامه برای شما فواید جسمی به ارمغان آورد، صرفا در ایجاد مشکلات برای شما پیش بیاید.



تهیه خوراک زردآلو برای قسمت سفید بستنی

تهیه خوراک زردآلو برای قسمت سفید بستنی از مراحل ساده‌ای برخوردار است که با توجه به خواص زردآلو برای سلامتی بدن و طعم فوق العاده ای که دارد، از مصرف آن می‌توان به شدت استفاده کرد.

در ابتدا، زردآلوهای شما را باید بشویید و سپس آن ها را در دستگاه خشک کن یا روی صحافی ریخته و به مدت چند روز خشک کنید. در مرحله بعد، زردآلوهای خشک شده را داخل آب خیس کرده و به مدت یک شب اجازه دهید تا آب از پوستشان نفوذ کند.

در مرحله بعد، گلاب یا آب هل را با هم مخلوط کرده و مقداری از این محلول را روی زردآلو ها می ریزیم و آن ها را به مدت دو سه روز داخل یخچال قرار دهید. هدف از این کار این است که زردآلوهای شما از طعم گزینه جالبی برای برگرداندن به بستنی‌های شما باشد.

در نهایت، پوست زردآلو ها را پوست کنید و سپس آن ها را برید و به قسمت سفید بستنی اضافه کنید. با توجه به طعم لذیذ و خواص بی شمار زردآلو، مطمئنا این تزیین‌کننده شگفت انگیزی برای بستنی شما خواهد بود.



تهیه خوراک توت فرنگی برای قسمت قرمز بستنی

برای تهیه خوراک توت فرنگی برای قسمت قرمز بستنی، ابتدا باید توت فرنگی های تازه را با آب شستشو داده و سپس آن ها را به صورت نیمه قرمز و نیمه سفید درشت خرد کنید. در قدر مناسبی، شکر را با آب مخلوط کنید و به آن آب توت فرنگی درون آن ریخته و همه را با شعله کم به صورت ملایم و آرام مخلوط کنید.

بعد از حدود 20 دقیقه، شما به یک خوراک توت فرنگی شیرین و غنی به رنگ قرمز خواهید رسید. از حدود 3/1 پیمانه به عنوان تزیین و تقسیم برای بستنی های قرمز استفاده کنید. این خوراک را بر روی بستنی ها قرار دهید و به صورت میله ای یا همزمان برای سرو کردن بستنی و خوردن تهیه شده برای دیگری استفاده کنید.

لازم به ذکر است که خوراک توت فرنگی غنی از ویتامین C و فیبر است و می تواند به عنوان یک منبع سالم برای لذت بردن از این دسر خوشمزه و سرشار از طعم استفاده شود. لذت بردن از این ترکیب تمام علاقه مندان به توت فرنگی و بستنی را شاد کند.



تهیه خوراک خامه برای قسمت سفید بستنی

برای تهیه خوراک خامه برای قسمت سفید بستنی، ابتدا باید خامه را به طور مستقیم از مزرعه یا از فروشگاهی که خامه طبیعی دارد، تهیه کنیم. خامه غیر قابل تبدیل به بستنی طراحی شده و باعث می شود که سفید و خوشمزه شود. بهترین کیفیت خامه برای این کار، خامه گاو یا شیرخواره است. بعد از تهیه خامه، می توان ادویه ها، چای، قهوه، کاکائو، شکلات و غیره را اضافه کرد تا طعم مورد علاقه خود را ایجاد کنید.

بهترین روش آماده سازی خامه، استفاده از ماشین برای تولید خامه سبک و هوازی است. در این روش، خامه را درون ماشین قرار می دهیم و با افزودن هوا در درون آن، خامه را سفت و سخت می کنیم. این فرآیند در حدود 5 دقیقه طول می کشد و برای محکم شدن خامه، می توانید آن را در یخچال قرار دهید.

حال باید از خامه تهیه شده، خوراکی سفید و کاملاً یکنواخت درست کنیم. برای این منظور، خامه را در دستگاه مخصوص به نام "ویپر" قرار دهید و آن را برای چند دقیقه پر دما و سرعت قرار دهید. حرکات قطرات خامه باید خیلی کوچک باشند تا اینکه یکنواخت باشند. می توانید سپس خامه را به سطل های کوچک تقسیم کرده و در یخچال قرار دهید تا خودخواسته منحل شوند. این خامه آماده استفاده در بستنی سفید می باشد و می توانید به تازگی تهیه شده را برای تجربه لذیذی از یک بستنی سفید کاملاً کرمی به کار ببرید.



تهیه خوراک زعفران برای قسمت زرد بستنی

برای تهیه خوراک زعفران برای قسمت زرد بستنی، ابتدا باید زعفران در یک لیوان آب گرم به مدت 10 دقیقه قرار داده شود تا رنگ و عطر خود را به آب بدهد. سپس با استفاده از ترکیب آب و قند، سیروپ شیرینی تهیه و آن را با زعفران مخلوط کنید.

در مرحله بعد، باید مخلوط را به یخچال برای ساعتی تا دو ساعت قرار دهید تا خوراک گرفته شود. در نهایت، می توانید با استفاده از خوراک زعفران، قسمت زرد بستنی خود را تهیه کرده و لذت ببرید.

در صورتی که در تهیه خوراک زعفران برای قسمت زرد بستنی از زعفران خشک استفاده کنید، باید آن را در یک لیوان آب معمولی به مدت 6 تا 8 ساعت قرار دهید تا زعفران به آب بدهد. سپس برای به دست آوردن مزه و عطر بیشتر، آن را روی حرارت خیلی کم درون قهوه گازی قرار دهید و به آرامی داغ کنید. پس از استخراج زعفران در آب، به آن سیستم آب شکر شده اضافه کنید و برای خوراک کردن آن را برای حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.