طرز تهیه بستنی سنتی با مواد اولیه ساده
بستنی یکی از خوراکی هایی است که خیلی ها دوست دارند و به صورت روزانه مصرف می کنند. بستنی در واقع یکی از بهترین های تابستانی است که به دلیل خنک بودن آن، برای تنفس آدم ها هم خوب است. در ادامه به روش تهیه بستنی سنتی با استفاده از مواد اولیه ساده پرداخته خواهد شد.
اولین قدم برای تهیه بستنی سنتی، آماده سازی مواد اولیه است. بستنی سنتی با استفاده از شیر، ماست و قهوه سرد درست می شود. برای شروع به تهیه بستنی، یک لیوان شیر و یک لیوان ماست را در یک کاسه مخلوط کرده و سپس آن را درون یک دیگ کوچک بریزید.
اکنون باید از روی قهوه سرد خارج شده و به دیگ اضافه شود. در صورتی که قصد دارید از سیبزمینی، شکلات و پسته استفاده کنید، باید قبلاً آنها را خرد کنید و به دیگ اضافه کنید.
پس از اینکه نوارها خمیر هم شدهاند، باید دیگ را به سرعت به یخچال انتقال دهید تا چند ساعت سرمای بخشید. پس از چند ساعت، بستنی شما آماده خوردن است. به طور کلی، بستنی سنتی یکی از خوراکی هایی است که به راحتی میتوان آن را ساخت، و از خوشمزگی بینظیری برخوردار است.
نکات مهم در تهیه بستنی سنتی ساده
برای تهیه بستنی سنتی ساده باید به چند نکته مهم توجه کرد. اولین نکته خرید مواد اولیه است که باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد. بهتر است از شیر تازه و تخم مرغ تازه و همچنین شکر خالص استفاده کنید.
مرحله بعدی در تهیه بستنی ساده ، مخلوط کردن مواد اولیه است. برای این کار باید شیر، تخم مرغ و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید و به هم بزنید تا مواد خوبی با هم ترکیب شوند. سپس این مخلوط را به روی حرارت خیلی کم قرار داده و به آرامی هم بزنید تا مواد به داخل هم برسند و تخم مرغ بپزد.
پایانی که برای تهیه بستنی ساده باید در نظر گرفت این است که موقعی که مخلوط شیر، تخم مرغ و شکر به دلخواه شما میزان کافی پخت و غلیظ شد، باید آن را از روی حرارت برداشته و درون یک ظرف یخی ریخته، برای مدتی در فریزر قرار بدهید تا سریع یخ بزند. وقتی بستنی یخ زده، آن را از فریزر بیرون بیاورید و با کمک قاشق، آن را برش دهید و لذت ببرید.
بستنی سنتی ساده سرشار از سلامتی هست و هیچ گیاهی درون آن نمی باشد. این بستنی را میتوان با مزههای مختلفی داشت از جمله شکلات، کره بادام زمینی، مرکبات و غیره. برای مشاهده نمونه بافت آن باید برخی از اینواز بهترین بستنی سنتی جهان تهیه کنید.
طریقه ساخت بستنی سنتی با وانیل
برای ساخت بستنی سنتی با وانیل، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل یک لیتر شیر، یک لیمو تازه، چهار تخم مرغ، یک لیوان برشته شده وانیل، نصف لیوان قند و یک قاشق چایخوری نمک هستند.
ابتدا شیر را در قابلمه با قند و نمک آرام آرام به جوش بیاورید و سپس آن را از روی حرارت بردارید. سپس وانیل را به شیر اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.
تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ شکسته و سپس لیموترش را در آن میریزید و آن را نیز کاملاً مخلوط کنید. سپس تخم مرغهای شکسته شده را با مخلوط شیر و وانیل اضافه کرده و همه را به دقت همزن کنید.
حالا باید ترکیب را درون یک ظرف عمیق بریزید و آن را درون یک سینی یخ با نصف تراکم آماده شده قرار دهید. اجازه دهید ترکیب را بعد از قرار دادن درون مخزن یخ به طور کامل سرده شود و سپس آن را به داخل ماشین آیسکریم ساز بریزید.
سینی را عمیق کنید و مخلوط را به مدت تقریباً 25 تا 30 دقیقه در ماشین آیس کریم ساز بگذارید تا بستنی شما به طور کامل جامد شود. بعد از اتمام، بستنی را از ماشین بیرون آورده و به صورت شرابی در ظرف یخچال قرار دهید تا به حالت نرم و رقیقتر در بیاید. سپس، میتوانید آن را در ظروف مختلف برای خود و خانواده خود لذت ببرید.
طریقه ساخت بستنی سنتی با توت فرنگی
تهیه بستنی سنتی با توت فرنگی بسیار ساده است و نیازی به تجهیزات پیشرفته برای تهیه آن نیست. ابتدا توت فرنگی ها را شسته و پاک کرده و سپس با استفاده از یک مخلوط کن، آنها را خرد کنید تا یک پوره یکدست بدست آید. سپس درون قابلمه ای کوچک، شیر را درج کنید و جوشانده و به آن پوره توت فرنگی ریخته و هم به خوبی مخلوط کرده و حرارت را کم کنید. بگذارید پوره توت فرنگی به طور کامل در شیر حل و شیرین شود.
حالا زمان آن است که مواد اصلی بستنی را آماده کنید. آرد را با شکر و نمک در یک قابلمه مخلوط کنید و سپس به آن شیر و پوره توت فرنگی را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن همه مواد، فراوانی وقت را برای پختن بستنی در نظر بگیرید. بستنی شما بهترین شکل خود را پس از کره شدن به خود می گیرد.
به نظر شما بستنی تهیه شده به اندازه کافی سفت و لذیذ است؟ اگر سفتی بستنی شما نیاز دارد، می توانید آن را به یخچال برای مدتی قرار دهید. با این کار، بستنی کمی سفت تر می شود و لذیذتر. به یاد داشته باشید، بستنی سنتی با توت فرنگی یک خوراکی خوشمزه و سالم است که می تواند کودکان و بزرگسالان را هم خوشحال کند. لذت ببرید!
طریقه ساخت بستنی سنتی با نعناع
بستنی با نعناع در فصل بهار و تابستان یکی از مورد علاقهترین دسرهای خنکی است که میتوانید در منزل خود ساخت و از آن لذت ببرید. در این راهنما، به شما نحوه ساخت بستنی سنتی با نعناع را آموزش میدهیم.
برای شروع، باید تمام مواد لازم برای ساخت بستنی را آماده کنید. شامل شیر، قند، نعناع تازه رنده شده و عصاره لیمو.
سپس، شیر را در قابلمه بر روی حرارت ملایم گرم میکنیم و به آن قند را اضافه میکنیم تا کاملا حل شود. سپس به آرامی نعناع رنده شده را به شیر اضافه کرده و همزمان با هم آن را مخلوط میکنیم تا کاملا ترکیب شوند.
بعد از اینکه نعناع به شیر اضافه شد، میتوانید عصاره لیمو را نیز به آن اضافه کنید و مواد را به طور خوبی مخلوط کنید. اکنون آماده بستنی سازی هستید.
مخلوط را در بستنی ساز خود قرار داده و آن را طبق دستورالعمل سازنده بستنی ساز خود روشن کنید. باید حدود 30 تا 35 دقیقه منتظر بمانید تا بستنی کاملا تثبیت شود.
وقتی بستنی آماده شد، میتوانید آن را از بستنی ساز خود بیرون بیاورید و در ظرفی مناسب قرار داده و در فریزر نگه دارید تا کاملا سرد شود.
با این روش، میتوانید بستنی سنتی با نعناع خانگی خود را به راحتی تهیه کرده و از آن در فصلهای گرما لذت ببرید.
طریقه ساخت بستنی سنتی با موز
در این مطلب، به طریق ساخت بستنی سنتی با موز خواهیم پرداخت. بستنی با موز یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین انواع بستنی است که در فصل تابستان بسیار مورد علاقه قرار میگیرد.
برای ساخت بستنی سنتی با موز، ابتدا موزهای رسیده را می توانید با چاقو یا قاشق ریز کرده و سپس درون یک کاسه بزرگ بریزید. سپس به آن مقداری شکر یا عسل اضافه کنید تا مزه موز شیرین تر شود.
پس از اینکه مواد را به همراه شکر یا عسل درون کاسه ریختید، میتوانید آن را با یک میله یا چنگال به خوبی مخلوط کنید. سپس از آنجایی که بستنی سنتی با موز بسیار مخملی و نرم است، میتوانید مقداری عسل یا شیر، برای لطافت بیشتر به آن اضافه کنید.
سپس مواد مخلوط شده را در قالبهای بندیاز اندازه پایین ریخته و در فریزر بگذارید. میتوانید آن را به مدت چند ساعت یا تا زمانی که مواد کاملا منجمد شود برای یخ زدن در فریزر قرار دهید.
بعد از آن که بستنی سنتی با موز به خوبی یخ زده است آن را از قالب بندیاز خود خارج کنید. از آنجایی که بستنی سنتی با موز بسیار چسبنده است، ممکن است برای دریافت بستنی با شکل صاف و زیبا به نوک یک چاقو یا تیغه سوزن گرم کرده و برش دهید.
بعد از این که بستنی سنتی با موز به نوک چاقو یا تیغه سوزن شکل داده شد، میتوانید آن را برای سرو کردن در بشقابهایی با ماده و یا تاج گل و فیگور موز تزیین شده سرو کنید. با این روش، شما می توانید یک بستنی بسیار خوشمزه و سنتی با موز را به راحتی در خانه خود تهیه و سرو کنید.