آموزش ساخت بامیه عسلی
بامیه عسلی یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوبی است که در کشورهای مختلف به عنوان دسر مورد استفاده قرار میگیرد. این شیرینی سنتی به راحتی در خانه ها پخته می شود و با استفاده از مواد اولیه ساده و رایج به دست می آید. در اینجا چند نکته برای ساخت بامیه عسلی آورده شده است.
برای شروع، توصیه می شود تا مواد اولیه برای ساخت بامیه عسلی از کیفیت بسیار خوبی برخوردار باشند. بامیه سبز بهترین نوع بامیه برای این نوع شیرینی است و به دلیل داشتن مقدار زیادی ترشی، می تواند مزه این شیرینی را بهبود ببخشد.
آماده کردن بامیه فرایندی آسان است. در یک قابلمه کوچک، بامیه ، قند، آب و نمک را با هم مخلوط کرده و به مدت 20 دقیقه بپزید. بعد از پخته شدن بامیه ، آن را از روی حرارت بردارید و با چوب قاشق به آن بزنید تا به صورت پوره برای شیرینی آماده شود.
برای ساخت عسلی ابتدا باید مقدار مساوی شکر و آب را با هم مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس هنگامی که رنگ مایل به قهوه ای پیدا کرد، می توانید به آن چند قطره اسانس وانیل و یا اسانس پرتقال اضافه کنید تا مزه و عطر خوبی به عسلی بدهد. با اضافه کردن بامیه پوره شده به عسلی ، می توانید بامیه عسلی را درست کنید.
بامیه عسلی و یا فنجانی بامیه عسلی با یک لیوان شیر بهترین ترکیبی است که می توانید برای لذت بردن از این شیرینی استفاده کنید. با این روش، بسته به سلیقه شما، می توانید مقدار شیر و بامیه را تغییر دهید. این شیرینی را می توان به صورت سرد و یا گرم سرو کرد و در کنار آن می توانید از ترشی یا مغزهای آجیل نیز استفاده کنید تا ترکیبی کامل و شیرینی خوشمزه داشته باشید.
طرز تهیه بامیه عسلی خانگی
بامیه عسلی خانگی، یکی از غذاهای محبوب در ایران است که به سادگی در خانه قابل تهیه می باشد. بامیه یکی از مواد غذایی خوشمزه و مفید است که در میان خانواده های ایرانی بسیار پرطرفدار است. در این مقاله قصد داریم به شما نحوه تهیه بامیه عسلی خانگی را آموزش دهیم.
مواد لازم:
- بامیه: ۲۵۰ گرم
- عسل: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- پیاز: ۱ عدد درشت
- روغن: به میزان لازم
- آب: به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا بامیه را کاملا تمیز کرده و به قطعات ۲ تا ۳ سانتیمتری خرد کنید.
2. پیاز را پوست کنده و خرد کنید.
3. در یک قابلمه، روغن را گرم کنید و پیاز را تفت دهید تا برنگ شود.
4. سپس بامیه را به قابلمه اضافه و برای چند دقیقه تفت دهید.
5. نمک و عسل را به قابلمه اضافه کرده و همراه با بامیه بگذارید تا کاملا بپزد.
6. آب به میزان مناسب ریخته و بامیه عسلی را روی حرارت کم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا آب جذب شود و بامیه پخته شود.
7. می توانید بامیه عسلی را به صورت ساده و یا با یک سرخ کرده مجزا از پیاز سرو کنید.
در نهایت، بامیه عسلی خانگی شما آماده سرو شدن است. این غذا با نان یا برنج سرو می شود و در هر وعده ای از روز قابل مصرف است. تهیه این غذا در خانه بسیار آسان و سریع است و با مواد ساده قابل تهیه می باشد.
نحوه درست کردن بامیه عسلی ساده
بامیه عسلی یکی از خوراکی هایی است که میتوان آن را به راحتی در منزل درست کرد. نحوه تهیه آن بسیار ساده است و همچنین شامل مواد اولیه ساده است که میتوان آنها را با سهولت در بازار تهیه کرد.
برای ساخت بامیه عسلی، شما به چند مواد اولیه نیاز خواهید داشت. اولین قدم، خرید بامیهها است که در بازار آن ها را میتوان یافت. پس از تهیه بامیه، آن را به قطعات کوچک تری خرد کنید.
بعد از آن، شما نیاز دارید که مواد دیگر را تهیه کنید. برای تهیه شیرینی استفاده میشود، مثلا شکر، عسل یا شیرینی مایع. در اینجا که ما روش عمل با عسل بیان میکنیم.
در ادامه، شما باید توت فرنگی، نارگیل، بادام و زعفران را نیز برای تزیین بامیه عسلی تهیه کنید که به روشنی طعم آن را ویژه تر میکند. پس از آماده سازی مواد، به سادگی میتوانید بامیه عسلی خود را درست کنید.
تهیه بامیه عسلی به این صورت است که داخل قابلمهای ریزی بامیهها را به همراه شکر و قند، به مدت 5 تا 10 دقیقه روی حرارت کم میگذارید تا شکر، مخلوط بامیه تبدیل به شیرینی شود. سپس مقداری عسل را به مواد اضافه کنید تا طعم شیرینی بهتر و به همراه بامیه حس شود. در نهایت بامیه را روی ظرفهای مناسبی مثل چاقوی نوار نازک و بلند، تزیین کرده و برای سرو به همراه نارگیل، توت فرنگی، بادام و زعفران آماده مینمایید. بهتر است بامیه عسلی پس از ساخت، در یخچال قرار داده شود تا بعد از خنک شدن بتوان آن را سرو نمود.
راهنمای ساخت بامیه عسلی خانگی
بامیه عسلی یکی از دسرهایی است که به دلیل مزهی خوشایندی که دارد، جزء دلپذیرترین دسرها شناخته میشود. اگر به دنبال راهی برای ساخت بامیه عسلی خانگی هستید، نیاز دارید تا چند اصل و اصول کلی را در کار خود رعایت کنید.
اصول عمدهی ساخت بامیه عسلی خانگی، استفاده از مواد اولیهی بهداشتی، استفاده از آب بسیار سرد، استفاده از قهوهی خوب و آمادهشده، و رعایت نسبت دقیق مواد است. برای شروع، با مواد مورد نیاز برای روغن آماده شدهی بامیه خود آشنا شوید. برای ساخت بامیه عسلی خانگی، بهترین روغن که میتوانید استفاده کنید از نوع آفتابگردان است.
روغن را درون قابلمه تاجری می ریزیم. بعد از اینکه روغن به حرارت رسید، روی حرارت را کم کنید تا برای ذوب شدن شکر آرام باشد. حالا شکر را به حاشیه قابلمه میریزیم، و زیرش را به کمک قاشق مخلوط میکنیم. به محض اینکه که شکر آفتابگردان به طور کامل درون روغن ذوب شد، نوبت به اضافه کردن آب خوردنی است.
برای آمادهشدن بامیه عسلی، پودر کن دارتر، قهوه ساده، آب خوردنی و آب سرد و سفیده تخممرغ لازم است. اولین قدم اضافه کردن قهوه به محلول آسانگیر است. بعد از آن، با کمی تسریع، پودر کندرتر و تخممرغ به محلول اضافه شود. با توجه به نوع مارک کندرتری که استفاده میکنید، مقداری آب بیشتر یا کمتر خواهد بود. در نهایت، برای تهیه این دسر خوشمزه، محتاج آب سرد و سفیده هم هستیم. مناسبترین درصد برای آب سرد، ۸۵ درصد است. معمولاً به طور همزمان با اضافه کردن آب سرد، یک چندرقمه از کندرتر هم به آمیزش اضافه میشود.
بعد از مخلوط کردن تمامی مواد، ناولههای بامیه تولید شده بدون ترکیدن بهم، با یک لیوان شیشه ای سیاه مخصوص خوردن شیرینیهای خانگی، در زیر لوله توری سیلیکونی که فرد یا استیل میباشد نصب میشوند. بعد از مدتی، ناولهها دائماً پوک نمیشوند و فرصتی برای نومیشودن آنها را نیز دارید. بهترین انتخاب، نگهداری این ناولهها در یخچال است. برای پوشش دادن به ناولهها، میتوانید از قطعات از جنس کره استفاده کنید. با استفاده از کره، رطوبت ناولهها نیز کمتر میشود. حالا بامیه عسلی خانگی آمادهی سرو برای مهمانیها و جشنهاست.
آموزش کامل درست کردن بامیه عسلی ساده
سلام، در اینجا قصد داریم به شما آموزش کامل درست کردن بامیه عسلی ساده را بدهیم. بامیه عسلی از دسرهای سنتی و خوشمزهای است که در ایران و کشورهای اطراف معروف است.
ابتدا برای درست کردن این دسر، باید بامیه را به صورت فلهای دریافت کرد. پس از آن، بامیه را با آب بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس بامیه را خیلی ریز درشت خرد کرده و در یک کاسهی بزرگ بریزید.
حالا، شیرهی عسل را به صورت جداگانه در یک قابلمه در حرارت پایین به مدت چند دقیقه داغ کنید. در طی این مرحله شما می توانید چند قطره آبلیمو و یا لیمو عمانی اضافه کنید، تا مزه شیرین عسل تلخ نشود.
حال، شیره را از قابلمه بردارید و به کاسهی حاوی بامیه بریزید و همهی قسمتهای بامیه را خوب ترکیب کنید. به این دو نکته توجه داشته باشید که باید همهی شیره را به خوبی توی بامیه بریزید و باید حداقل یک ساعت این دسر را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
در پایان، بامیه را با ترشی جات، پسته و یا خرما سرو کنید. این دستور پخت بسیار سریع و آسان است و اعتماد داریم که در صورت استفاده درست، برای شما و خانوادهیتان یک دسر خوشمزه و خنک بهمراه خود خواهید داشت. در انتها هم این نکته را به شما یادآوری میکنیم که بهتر است قبل از سرو، بامیه عسلی را ساده و تزئینی کنید تا ظاهر جذابتری داشته باشد.
روش ساخت بامیه عسلی ساده در خانه
ساخت بامیه عسلی ساده در خانه از دستورهای پرکاربردی است که برای علاقهمندان به پخت و پز و تهیه شیرینیها و دسرهای خانگی بسیار مفید و کاربردی است. در این روش ساخت بامیه، نیاز به چندین مواد اولیه ساده داریم که به راحتی در دسترس هر خانوادهای هستند. این بامیه علیرغم سادگی ساخت و اجزای کم، در طعم و خوشمزگی با دسرهای گرم و سرد بسیار هماهنگ و لذیذ است.
برای ساخت بامیه عسلی ساده در خانه ابتدا باید مواد اولیه شامل عسل طبیعی، پودر بیکینگ پودر، آب داغ و زعفران تهیه شود. دراین روش، عسل طبیعی را در یک کاسه مخصوص میریزیم و سپس پودر بیکینگ پودر را به آن اضافه میکنیم. برای این کار به تعداد قاشقهای غذاخوری مورد نیاز است. سپس با استفاده از یک قاشق مخصوص، ترکیب مواد را تا حد نرم داشته باشیم.
بعد از این مرحله، آب داغ را به تدریج به ترکیب عسل و بیکینگ پودر اضافه میکنیم و همراه با ترکیب زعفران به دست میآوریم. این ترکیب را به مدت چند دقیقه هم زده میکنیم تا به صورت یکپارچه تر شود. در این مرحله، برای تغییر در طعم و خوشبویی بامیه، میتوان از انواع مغز و پودر شکر در حجم مناسب استفاده کرد.
برای سفارشی کردن بامیه عسلی، میتوان موادی همچون خرما، پسته، بادام، کنجد و ... را به ترکیب اضافه کرد و سپس به مدت چند دقیقه دیگر هم زد. در این مرحله بامیه آماده شده را در قالب یا قوطیها بریزیم و سپس درون یخچال بگذاریم تا چند ساعتی که به صورت کامل سفت شود و آماده مصرف باشد. در نهایت، میتوانیم با تزیین بامیه با موادی مثل نارگیل رنده شده یا شکلات ریز به آن شکل دهیم و تهیه دسر عسلی ساده خانگی را به پایان برسانیم.