طرز تهیه باقالی پلو با گوشت گردن مجلسی
فرقی نمیکند که غذای مورد علاقه شما چی است، مراسم مجلسی نیاز به یک غذا دارد که نه تنها خواص ویژهای داشته باشد، بلکه دهانآور و جذاب هم باشد. اگر میخواهید یک غذای توپ و با کلاس برای مهمانی خود داشته باشید، باقالی پلو با گوشت گردن یکی از بهترین گزینههاست.
مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با گوشت گردن شامل باقالی، گوشت گردن، پیاز، روغن زیتون، زعفران، نمک، فلفل، دارچین و برگ بنفشه است. روش تهیه این غذا به سادگی انجام میشود. در ابتدا، باقالی را برای حدود چهار ساعت در آب خیس میکنیم. سپس گوشت گردن را با پیاز رنده شده و روغن زیتون تفت میدهیم. در این فرآیند بهتر است از حرارت کم خودداری کنید، تا گوشت گردن خود را از دست ندهد.
آنگاه باقالی را در پارچه پیرک تهیه شده جوش داده و به آن یک قاشق جوش گوشت گردن اضافه میکنیم. هنگام تهیه باقالی پلو با گوشت گردن، برگ بنفشه، زعفران و دارچین را به صورت همزمان باقالی روی گوشت میریزیم. سپس غذا را به مرحله آروم شدن میرسانیم تا بوی خوبی به خود بگیرد.
در انتها، با استفاده از روش عددی، نمک و فلفل را به غذا اضافه کنیم. مهمانانتان به شدت از این غذای خوشمزه و جذاب شما خواهند لذت برد. همچنین میتوانید با تزئین باقالی پلو با گوشت گردن با گردو، خرما و زنجبیل، ظاهر آن را نیز زیباتر کنید. با این غذا، شما مهمانانتان را پرورش داده و همچنین خود را نیز عزیز میکنید.
نحوه پخت باقالی پلو با گوشت گردن همراه با ترفندهایی برای شیرین تر شدن آن
باقالی پلو یکی از غذاهای محبوب در جشنواره های مختلف ایرانی است که با استفاده از انواع مختلفی از گوشت و سبزیجات ساخته می شود. در این مقاله به نحوه پخت باقالی پلو با گوشت گردن همراه با ترفندهایی برای شیرین تر شدن آن پرداخته خواهد شد.
برای پخت باقالی پلو با گوشت گردن ابتدا باقالی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. سپس از قرار دادن آنها در آب خارج شده و آنها را با آب خنک بشویید تا سرد شوند. در صورتی که مایل به بدون گوشت پختن باقالی پلو هستید، کافیست همانند این روش دستور رفتار کرده و گوشت گردن را حذف کنید.
برای پخت گوشت گردن، ابتدا گوشت را به اندازه های کوچک خرد کنید و با یک پیاز و سیر رنده شده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ طلایی بگیرد. سپس به آن نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
پس از تفت دادن گوشت، آرد را به مواد تفت داده شده اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. برای پخت باقالی پلو، دو پیمانه آب را به داخل قابلمه بریزید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بالا بگذارید. سپس باقالی ها را به قابلمه اضافه کنید و به همراه تمامی ادویه های باقی مانده به مدت ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بالا پخته شوند.
برای شیرین تر شدن باقالی پلو، میتوانید ۲ قاشق غذاخوری شکر را به مواد آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت کم تفت دهید. همچنین، افزودن یک قاشق غذاخوری روغن کنجد به باقالی پلو هم می تواند به شیرینی آن کمک کند.
باقالی پلو با گوشت گردن حاصل این دستور غذایی، یکی از خوشمزه ترین و پر مزه ترین غذاهای ایرانی است که به راحتی در خانه می توانید آن را تهیه کنید.
گام به گام آموزش تهیه باقالی پلو با گوشت گردن مجلسی
تهیه باقالی پلو با گوشت گردن مجلسی نوعی پلوی سنتی ایرانی است، که در میان ایرانیان بسیار محبوب است. این غذا با استفاده از باقالی، گوشت گردن و برنج تهیه میشود که ترکیبی شیرین و کمی تند دارد.
برای تهیه این غذا، ابتدا باقالی را باید برای چند ساعت خیس کنید تا نرم شود. پس از خیس کردن باقالی، گوشت گردن را با نمک و فلفل سیاه کمی ترد کنید و سپس با داغ کردن روغن در قابلمه، گوشت را تفت دهید.
سپس باقالی را به گوشت اضافه کنید و به مدت چند دقیقه دیگر تفت دهید. سپس برنج را در آب نمکدار جوشیده و آبکشی کرده، به مرحله بعد بریده و با گوشت و باقالی مخلوط کنید.
سپس قابلمه را با فوقالعاده کاهش حرارت داخل فر داشته و به صورت ملایم در دمای ملایم پخت کنید تا همهی مواد بهخوبی با یکدیگر تلفیق شوند و پلوی لطیفی به دست آید. در نهایت، باقالی پلو با گوشت گردن مجلسی آماده سرو شدن است. غذایی عالی که در مجالس و جشنها میتواند یکی از بهترین انتخابهای قابل دسترس باشد.
ترکیبی شاداب از باقالی پلو با گوشت گردن مجلسی
ترکیبی شاداب از باقالی پلو با گوشت گردن مجلسی، یکی از پر طرفدارترین غذاهای ایرانی است. این غذا به دلیل ترکیب دو مواد اصلی، یعنی باقالی پلو و گوشت گردن، بسیاری از مردم به طور ویژه در مناسبت های مختلف مانند جشن ها و مراسم خانوادگی مانند عروسی و عقد مورد علاقه قرار می گیرد.
باقالی پلو، یک غذای شیرین و نسبتا سنتی می باشد که بر اساس نوع آشپزی آن، عرضه شده در بسیاری از مناطق مختلف ایران است. این غذا با مزه نفیس و مطبوعی همراه است. علاوه بر آن، گوشت گردن، جز قطعات معجزه آسای گوشتی است که به خوبی تند و نرم می باشد و بسیار طرفدارانی هم دارد.
ترکیبی شاداب از باقالی پلو با گوشت گردن مجلسی، به عنوان یک غذای کامل، شامل کربوهیدرات، پروتئین، چربی و ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است. این غذا به صورت سریع و آسان درست می شود و دارای مزه ترش- شیرین خاصی است که بدون شک عاشقانه آن را دوست خواهید داشت. به عنوان پیش غذا، می توان سالاد و ماست را در کنار آن قرار داد و با یک نبض مردم را به دلیل ترکیبی خوشمزه از این غذا به عشق و آرامش دعوت کرد.
با توجه به سادگی درست کردن این غذا و همچنین مواد تشکیل دهنده آن که بطور طبیعی از مزه دلپذیری ای برخوردارند، ترکیبی شاداب از باقالی پلو با گوشت گردن مجلسی، یکی از آرمان های مردم ایران برای سرو کردن در مهمانی ها، جشن ها و مراسم خانوادگی است.
بویژه برای مجالس، طرز تهیه باقالی پلو با گوشت گردن
باقالی پلو با گوشت گردن یکی از پرطرفدارترین غذاهای محلی ایران است که به دلیل طعم بی نظیر و خواص غذایی متعددش در مناسبتها و مجالس بسیار مورد علاقه قرار میگیرد. برای تهیه این غذا، از برنج، باقالی و گوشت گردن استفاده میشود که با طی دستورالعملی خاص و بهینه به نحوی رنگارنگ و خوشمزه ترکیب میشوند.
برای تهیه باقالی پلو با گوشت گردن، در ابتدا با استفاده از دو قاشق روغن زیتون، یک پیاز خرد شده را تفت دهید تا رنگ طلایی بگیرد. سپس گوشت گردن خرد شده را به آن اضافه کرده و تا زمانی که گوشت سرخ شده و رنگ تغییر کردهاید، تفت دهید. در این مرحله یک قاشق نمک و فلفل سیاه روی گوشت اضافه کنید تا طعم گوشت تقویت شود.
سپس باقالی را در ظرفی جداگانه با یک لیتر آب جوش و نمک برای حداقل ۵ دقیقه آبپز کنید تا کاملا پخته شود. سپس باقالی را از آب جدا کرده و آن را با گوشت گردن و پیاز تفت داده شده در مرحله قبل مخلوط کنید.
در نهایت، برنج را با آب ولرم و نمک در قابلمهای جداگانه مخلوط کرده و به مدت ۱۵ دقیقه پخته شود. سپس برنج را با مخلوط گوشت و باقالی در ظرف سرو کنید و روی آن به تخته های نارگیلی خرد شده اضافه کنید. این غذا را میتوان با سالاد و پیازچه سرو کرد.
در کل، باقالی پلو با گوشت گردن یک غذای خوشمزه و سرشار از مواد مغذی است که به صورت سنتی در مجالس، ایام نوروز و جشنهای مختلف در ایران مصرف میشود. این غذا نه تنها طعم بسیار خوبی دارد بلکه از لحاظ تغذیهای بسیار حاوی پروتئین و کربوهیدرات است که برای تأمین نیازهای بدنی ما بسیار مفید است.
آموزش ساده آماده کردن باقالی پلو با گوشت گردن برای مهمانی ها
باقالی پلو با گوشت گردن، یکی از خوراکی های پرطرفدار و خوشمزه در میان خانواده های ایرانی است. طرز تهیه این غذا بسیار آسان و سریع است و می تواند به عنوان یک غذای کامل و خوشمزه برای هر نوع مهمانی سرو شود.
برای شروع، باید باقالی را به خوبی شسته و در آب نمکی برای مدت چند ساعت خیس کنید تا نرم شوند. گوشت گردن را هم شسته و پس از خشک کردن آن را خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و در تابه با روغن تفت دهید تا طلاایه آن برنزه شود. سپس گوشت گردن را به آن اضافه کرده و تا زمانی که رنگ آن تغییر کامل پیدا کند به آن ادامه دهید.
بعد از آن، باید نان ترد کرده و زعفران را با اب سرد خیس کنید و برای مدتی کنار گوشت قرار دهید. باقالی های خیس شده را هم به تابه اضافه کنید و همراه با گوشت با حرارت کم چند دقیقه تفت دهید. سپس برنج را به آن اضافه می کنیم و آب به مقدار لازم روی آن ریخته و برای ده دقیقه دیگر در حرارت ملایم طبخ می کنیم.
وقتی باقالی پلو همراه با گوشت گردن آماده شده است، باید آن را با اضافه کردن نان ترد شده و زعفران تزئین کنید. این غذا می تواند همراه با شوربای سبزی و سالاد تزیین شده با ترشی فلفل قرمز سرو شود و مطمئنا مهمانان شما را به شگفتی خواهد انداخت.