تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه باقالی پلو با شوید تازه
پلوی باقالی بدون شوید تازه یک غذای محبوب در فرهنگ ایرانی است که با ترکیبات ساده اما خوشمزه تهیه میشود. برای طبخ این غذا ابتدا باقالی را باید به مدت چند ساعت خیساند تا نرم شود. سپس باید برنج را به مدت کمی در آب جوش پخته و آب آن را تا یک سوم از ارتفاع بریزیم. سپس با پیاز رنده شده تفت داده و با گوشت چرخ کرده، زردچوبه، زرشک و نمک پخته میشود.
باقالی را باید بعد از خیساندن و پخته شدن به مخلوط برنج، پیاز و گوشت اضافه و مخلوط کنیم. سپس میتوان از روش بخارپز برای پختن پلوی باقالی استفاده کرد. برای این کار باید تابه را به صورت عمیق پرکرده و روی آن یک لایه نازک از زرشک و نمک بریزیم و لایه بالایی را با خل و نمک اضافی میچینیم. سپس باید تابه را بر روی حرارت ملایم بگذاریم تا پلو پخته شود.
در نهایت میتوان با سرو نکاتی از جمله ریزپوست پرتقال یا پیاز سرخ کرده روی پلوی باقالی تازه تزیین کرد و میتوانید این غذا طعم دلپذیر و منحصر به فرد خود را برای خانواده و مهمانانتان مهیا کنید.