طرز تهیه بادمجان کبابی با ماست و سیر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه بادمجان کبابی با ماست و سیر

بادمجان کبابی با ماست و سیر یکی از پرطرفدارترین غذاهای خورشتی در ایران است. طرز تهیه آن بسیار ساده و برای تمام طبقات جامعه قابل دسترسی می باشد. در این روش، بادمجان ها را در اب پخته و سپس سرخ کرده و با ترکیبی از ماست، سیر و پیاز سرو می شوند.

برای شروع، بادمجان ها را با شکل دلخواه بریده و در آب نمکی برای چند دقیقه بجوشانید تا طعم تلخ آن کمتر شود. سپس با یک حوله آبکشی کرده و روی سینی سرو کنید.

بعد از آن، پیاز ها را ریز کرده و در یک قابلمه با روغن تفت دهید تا سبک شود. به این تفت دادن پیاز، باید توجه داشته باشید که رنگ آن زرد نشده و طعم شیرینی نیز نگیرد.

ماست را نیز با سیر رنده شده مخلوط کنید تا یک ترکیب همگن ایجاد شود. سپس بر روی بادمجان ها ریخته و پیاز ها را به آن اضافه کنید. بهتر است بادمجان کبابی با ماست و سیر را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم و مزه یکدست تر و بهتر شود.

نوش جان! بادمجان کبابی با ماست و سیر آماده سرو شد. این غذا را با نان لواش یا نان سنگک همراه کنید و از طعم شیرین و تند آن لذت ببرید.



1. طرز تهیه بادمجان کبابی با ماست و سیر

طرز تهیه بادمجان کبابی با ماست و سیر یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که علاقمندان زیادی به تهیه و مزه‌ی شیرین و شور مخصوص این غذای خوشمزه را تجربه می‌کنند. بادمجان کبابی از جمله غذاهایی است که در میان بسیاری از افراد محبوبیت دارد و می‌توان آن را با چاشنی‌های گوناگون مزه‌ی خاصی بخشید.

برای تهیه بادمجان کبابی با ماست و سیر، باید ابتدا چند بادمجان را به صورت نصف‌هایی راسخی قرار داده و سپس آن‌ها را با کمی نمک و فلفل به همراه روغن پخته یا نیم ساعت در ظرفی به داخل فر ریخت تا کاملا پخته شوند.

در مرحله بعد، ماست را به میزان دلخواه به همراه تکه‌های خرد شده سیر ترکیب کرده و با نمک و فلفل چند لیوان آب اضافه کرده و به مدت چند دقیقه همزنی کرده تا کاملا ترکیب شوند. سپس نصفی از ماست را روی بادمجان‌ها قرار داده و نصفی دیگر را بر روی آن می‌پوشانیم.

بعد از آن، آن را به صورت کاملا آماده شده و با تزیین و افشانه سبزیجات می‌توانبادمجان کبابی با ماست و سیر را سرو کرد. این غذا می‌تواند به صورت داغ و تازه‌سرو شود و همچنین به صورت سرد و به عنوان یک پیش غذا نیز مزه‌ی خاصی بخشید.



2. مواد لازم برای تهیه بادمجان کبابی با ماست و سیر

برای تهیه بادمجان کبابی با ماست و سیر، موادی که باید به دست آورده شود شامل بادمجان، گوشت چرخ کرده، سبزیجات تازه، پیاز، ماست، سیر، نمک، فلفل سیاه و روغن است. در ادامه به توضیح هر کدام از این مواد می‌پردازیم.

- بادمجان: برای تهیه این غذا بهتر است که بادمجان‌ها را در آب شور قرار داده و سپس به مدت یک ساعت از قبل به داخل فر ۲۲۰ درجه سانتیگراد آن را بپزید تا حالت نرم و پخته‌ای بگیرد. سپس به طرز خوشمزه‌ای به‌عنوان فوق‌العاده‌ترین بادمجان کبابی سرو می‌شود.

- گوشت چرخ کرده و سبزیجات: برای ساخت مزه‌دهنده‌ی این غذا، گوشت چرخ کرده به‌آسانی با افزودن پیاز رنده شده و فلفل سیاه چرخیده می‌شود. سپس سبزیجاتی مانند تره و اسفناج به‌عنوان یک نوع افزودنی برای این مخلوط اضافه می‌شود. این افزودنی‌ها، مزه منحصر به فرد این غذا را به‌وجود می‌آورند.

- ماست و سیر: برای ایجاد یک مزه‌ی شیرین و تند در این غذا، می‌توانید ماست و سیر را باهم تلخیص کنید. سپس این مزه‌دهنده غذا، برای همراهی با بادمجان کبابی سرد سرو می‌شود. مزه‌ی تلخ و تند ماست و سیر، با همین دو مزه به بادمجان کبابی اضافه‌است.

- نمک و روغن: نمک و روغن تنها امکان می‌دهد همه مواد از هم جدا نشوند و به یکدیگر چسبیده باشند. بدون آن که نمک و روغن حضور داشته باشند، اضافه کردن سبزیجات، اجزای گوشت چرخ کرده و همچنین ماست و سیر کند شده‌به شدت به‌همراه بادمجان کبابی‌ها جذابیت و تزئینی درست نخواهد داشت. در نتیجه، اضافه‌کردن نمک و روغن به‌طور دقیق، فرآیند تهیه این غذا را کمی جذاب‌تر می‌کند و به‌عنوان یک افزودنی مهم، برای حضور در این غذا به‌کار می‌رود.



3. روش آماده سازی بادمجان برای کبابی با ماست و سیر

روش آماده سازی بادمجان برای کبابی با ماست و سیر یکی از پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانه است که به سادگی در خانه‌ها هم قابل تهیه است. بادمجان، ماست و سیر سه ماده اصلی این غذا هستند که سبب ساختار و طعم خاص آن می‌شوند.

ابتدا بهتر است بادمجان‌ها را شسته و در اب با نمک خوراکی قرار دهید تا مرطوب شوند. پس از ۳۰ دقیقه، آنها را از آب بردارید و خشک کنید. سپس بادمجان‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا ورق بافت بگیرند. سپس بهتر است روی کاغذ آشپزی بگذارید تا اضافه روغن آنها به حذف شود و نیمه سرخ‌شده شوند.

سس کنیسه برای آماده سازی ماست واجب است که به طور جداگانه تهیه شود. برای این کار پودر سیر را با ماست و نمک و فلفل مخلوط کرده و سرد کنید. سپس بادمجان‌های سرخ‌شده را در یک ظرف چینی قرار دهید و روی آنها سس کنیسه را بریزید. از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا بادمجان جذب سس کنیسه شود.

در نهایت می‌توانید بادمجان‌های کبابی را با یک برش دوبل و پاره شده از طرف دیگر سرو کنید. می‌توانید کمی سس کنیسه را روی آن ریخته و به همراه نان لواش یا سبوس بخورید. این غذا با دلایل گوشتی نیز تزیین می‌شود که می‌تواند به سلیقه خودتان تنظیم شود و لذت کامل غذای ایرانی را به شما هدیه کند.



4. آماده سازی ماست و سیر برای همراهی با بادمجان کبابی

برای آماده کردن ماست و سیر برای همراهی با بادمجان کبابی ابتدا از مواد لازم برای تهیه آن باید تهیه شود. برای تهیه این فستیوال غذایی بهتر است از ماست پروبیوتیک استفاده شود که به دلیل خواص بی نظیر خود مورد توجه خاص قرار گرفته است. همچنین برای سیر بهتر است سیر را حداقل یک ساعت قبل از زمان مصرف خرد کرده و درون یک بشقاب به همراه ماست قرار دهید تا مزه خوبی به ماست بدهد.

در مرحله بعد این دو ماده باید به طور جداگانه ریخته شوند و به دلخواه ممکن است به مقدار بیشتر به میل خود اضافه شود. سپس برای ترکیب بهتر می توانید سیر را با ماست ترکیب کنید و به مدت چند دقیقه هم زدئید تا به صورت یکپارچه ترکیب شوند.

این ماست و سیر عالی به همراه بادمجان کبابی که به روش رستورانی و با استفاده از فریزر تهیه شده در کنار هم سرو می شوند. این ترکیب به صورت فوق العاده مزه دار و خوشمزه است و در هر فصلی می توان از آن به عنوان یک غذای خوشمزه و نیم نگاه استفاده کرد.



5. آماده سازی مواد برای سس بادمجان کبابی با ماست و سیر

آماده سازی مواد برای سس بادمجان کبابی با ماست و سیر، یکی از خوشمزه‌ترین سس‌های مورد علاقه مردم ایران است. این سس، به سادگی با ترکیبی از ماست، سیر و بادمجان کبابی تهیه می‌شود. برای آماده سازی این سس، موادی مانند بادمجان، ماست، سیر، نمک و فلفل مورد نیاز است.

اولین گام در آماده سازی سس بادمجان کبابی با ماست و سیر، خرد کردن بادمجان است. برای این‌کار، بادمجان‌ها را برش داده و آن‌ها را قبل از کباب کردن، با مقدار کمی نمک و فلفل ترکیب کنید. در ادامه، بادمجان‌های روی روی گریل را به مدت حدود ۱۰ دقیقه کباب کنید تا برای تهیه سس آماده شوند.

بعد از کباب کردن بادمجان‌ها، آن‌ها را بر روی یک ظرف مسطح قرار دهید و بر روی آن‌ها ماست، سیر خرد شده و نمک و فلفل را به ترتیب بریزید. سپس با استفاده از یک قاشق جمع کن، تمام مواد را به طور یکنواخت با هم مخلوط کنید تا سس بادمجان کبابی با ماست و سیر به خوبی ترکیب شود.

در نهایت، سس بادمجان کبابی با ماست و سیر را به یک ظرف جداگانه منتقل کرده و آن را در یخچال قرار دهید تا بهترین حالت خودش را به خود بگیرد. این سس را می‌توان با بادمجان کبابی، خورشت قیمه، کوکو سبزی و یا دلخواه خود ترکیب کرد و از آن به عنوان یک سس خوشمزه برای غذاهای مختلف استفاده کرد.



6. پخت بادمجان کبابی با ماست و سیر در فر

بادمجان کبابی با ماست و سیر در فر یکی از اصلی‌ترین غذاهای ایرانی است که در طول ده‌ها سال مورد توجه قرار گرفته است. این غذا از نوعی بادمجان کندو که در روش کبابی تهیه شده است ، شامل یک سس خوشمزه با قند و اسیدیته کم و یک مزه مطبوع از سیر و ماست است که برای تعادل دادن به طعم‌های قوی بادمجان کبابی به کار می‌رود.

برای تهیه بادمجان کبابی با ماست و سیر در فر، باید ابتدا نوع مناسبی از بادمجان را انتخاب کرد که بهتر است از نوعی بادمجان هندی که شکلش دایره‌ای و چرخه و نرم است استفاده کنیم. باید بادمجان ها را برش بزنیم و به همراه زعفران، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون به مدت 20 دقیقه درون فر درجه‌ای 180 درجه سانتیگراد قرار دهیم تا کاملا طلايی شوند.

بعد از پخت بادمجان ها ، باید مزه‌ای از سیر و ماست را که از قبل باشامه تهیه شده به همراه آنها ارائه داد. سیر خرد شده خودرا با ماست شیرین و یک قاشق سوپ خوری نمک و مقدار کافی آب ترکیب کرد. ترکیبی را که در قواره‌ای شیشه‌ای یا پیاله به نام ماست کبابی است تهیه کنید و روی بادمجان های کبابی خنک سرو کنید.

استفاده از این ترکیب بادمجان کبابی با ماست و سیر در فر ، برای رستوران ها و خانواده ها ، بسیار محبوب است. این غذا ساده به نظر می‌رسد ، اما طعمی شیرین و تلخ از بادمجان با کرمی و تولیدی معطر و شیرینی از سیر و ماست را به ارمغان می‌آورد که همه را به شگفتی درمی‌آورده است.