طرز تهیه کوکتل منهتن با ودکا
کوکتل منهتن یکی از محبوبترین و معروفترین کوکتلهای جهان است که با ودکا، شربت آنیگوستورا و بیترز آبی تهیه میشود. این کوکتل نخستین بار در منهتن، نیویورک در دهه ۱۸۶۰ میلادی سرو شد و از آن زمان بهعنوان یک نماد اصالت و عرفان شهر نیویورک در جهان شناخته شده است.
برای تهیه کوکتل منهتن با ودکا، اولین قدم آن است که در یک شیشه شیشهای مناسب، آب یخ، ودکا، شربت آنیگوستورا و بیترز آبی را به ترتیب بندازید. سپس شیشه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با استفاده از لیموی تازه، پوست لیمو و چند تا از قطعات غیر نامی از لیمو، دیواره شیشه را پر کنید و به محکمی درب بسته و برای چند دقیقه به یخچال بگذارید تا سرد شود.
بعد از سرد شدن مواد در شیشه، شیشه را با یک آرایشگری دائم در دست بگیرید و با استفاده از سویل (strain) مواد را ریخته و در داخل یک لیدر یا یک لگری دائم قرار دهید. این کوکتل را با یک تکه پوست لیمو تزئین و سرو کنید. کوکتل منهتن با ودکا را میتوانید در گرما و سردی سرو کنید.
همچنین لازم به ذکر است که ممکن است برخی از مواد در محل خود قابل دسترسی نباشد و لازم باشد به نظر سایر مواد تغییر داده شود. مثلا بعضیها از جایگزینی آن برای بیترز آبی یا شربت آنیگوستورا استفاده میکنند. ضمنا بعضی دیگر از نوع ودکای مشکی یا بودکا را استفاده میکنند به جای ودکای سفید.
طرز تهیه کوکتل کوسموپولیتن با ودکا
تهیه کوکتل کوسموپولیتن با ودکا یکی از محبوبترین و خوشمزهترین کوکتلهای بار است. این کوکتل با مواد اولیه ساده تهیه میشود و قابلیت تازگی طعم را داراست. آمادهسازی این کوکتل نسبتاً آسان است و میتوان به سرعت تهیه کرد.
مواد اولیه برای تهیه کوکتل کوسموپولیتن با ودکا شامل ودکا، لیموترش، لیکور تریپل سک، عصاره کرانبری و یک تکه آبنبات میشود. برای تهیه این کوکتل، ابتدا همه مواد با هم در شیشهای مخلوط شده و سپس به طور حرفهای در شیشههایی با یخ سرو میشود.
قبل از سرو، میتوانید با ترکیب لیموترش و برشته کردن پوست مرباخوری، لبه آن را تزئین کرده و شکل ظاهری آن را زیباتر کنید. همچنین، میتوانید با اضافه کردن نوار لیموترش به آن، عطر و طعم بیشتری به کوکتل بدهید.
به طور کلی، تهیه کوکتل کوسموپولیتن با ودکا بسیار آسان بوده و میتوانید آن را به سرعت تهیه و سرو کنید. با ترکیب مواد اولیه و استفاده از شیشههای دلخواه، میتوانید سرویس دهی خود را به راحتی انجام دهید. به عنوان یک کوکتل با طعمی ویژه، کوسموپولیتن با ودکا برای سرو در میان دوستان و خانواده بسیار مناسب است.
طرز تهیه کوکتل مارتینی با ودکا
تهیه کوکتل مارتینی با ودکا از جمله محبوبترین و معروفترین نوشیدنیهای مخلوط در دنیای بار است. اصولاً این کوکتل با دو قسمت ودکا، یک قسمت ورموت،/یا لیکورهای مختلف و یک عدد خیار شکسته شده سرو میشود.
برای تهیه کوکتل مارتینی با ودکا در اولین قدم ودکا را در شیشه شیشه ای ترکیب کنید، سپس ورموت یا لیکورهای مورد نظر را به اندازه لازم اضافه کنید. در صورت استفاده از ورموت، برای کمک به تسطیح طعم گان پبود پراکنده کنید. در مرحله بعدی، الکل ها را با یک خیار خرد شده ترکیب کرده و به مدت 15 تا 20 ثانیه آن را با یک بار مخلوط کنید، سپس مواد را از روی یخ ترکیب کنید.
برای سرو کوکتل مارتینی با ودکا، از لیموی تازه برای پراکندگی معطر استفاده کنید و کوکتل را به لیوان های درست شده سرو کنید. همچنین، برای تزیین لیوان میتوانید با یک تکه پوست لیمو از جمله لیکور کروازه یا برگ ژاپنی استفاده کنید. نکته پایانی اینست که کوکتل مارتینی با ودکا به دلیل ترکیب ابعاد اتاق و لیوان تاثیر بسزایی در شکل گیری طعم خواهد داست، بنابراین همیشه بکاری و ابعاد استفاده شده در رابطه با هم سازگار باشد.
طرز تهیه کوکتل بلو لاگون با ودکا
کوکتل بلو لاگون یکی از محبوبترین کوکتلهای شبانهروزی است که با ترکیبی از ودکا، کوراکائو، عصاره لیمو، سیروپ شکر و آبلیموی تازه تهیه میشود. این کوکتل را میتوان به صورت جذاب و رنگارنگ تزیین کرده و برای مهمانیهای زیبا و شیک استفاده کرد.
برای تهیه کوکتل بلو لاگون با ودکا، ابتدا باید تمامی مواد لازم را آماده کنید، سپس یخ را به لیوان اضافه کنید. در یک شیشه اندازه کوچک، یک قاشق شکر سفید، کیوی و عصاره لیمو را با هم مخلوط کنید و آن را به لیوان اضافه کنید. سپس یک دوم کوراکائو، یک دوم آب لیمو تازه و یک نیم وعده ودکا را به لیوان اضافه کنید و همهی مواد را با چوب خرد کنید.
حال به لیوان بنفش در زیر لیوان آبین تزیین کنید و برای شیک چشم نامه از یک شیشه و یا کاردستی استفاده کنید. سپس یکی دو قطرهی از عصاره لیمو و خشک شده روی کوکتل ریخته و آن را با چوب خرد کنید. در نهایت، یک گل بزرگ پژمردگی از برگ برنج و یک فنجان سیب زمینی شور استفاده کنید و کوکتل بلو لاگون با ودکا را با این مواد تزیین کنید. این کوکتل شیک و خاص را میتوانید در هر مناسبتی برای مهمانان تهیه کنید و از لذت آن لذت ببرید.
طرز تهیه کوکتل بلک رازبه با ودکا
کوکتل بلک رازبه یکی از محبوبترین کوکتلها در بین علاقمندان به مشروبات الکلی است. این کوکتل با ترکیب ودکا، شیرینی و آبلیمو، یک طعم گرم و شیرین به همراه مزهای ترش و تلخ به وجود میآورد. در ادامه ما به شما نحوه تهیه این کوکتل را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم:
- ودکا
- شیرینی نوک مدادی
- آبلیمو
- یک بسته برفک
- شکر (در صورت نیاز)
- لیوان سرویس (برای سرو کوکتل)
طرز تهیه:
1. قبل از هر چیز، دو بسته برفک را در یخچال خود نگه دارید تا سرد باشند و بتوانید از آنها برای سرو کوکتل استفاده کنید.
2. در یک ظرف غذایی کوچک، یک قاشق شیرینی نوک مدادی، یک قاشق آبلیمو و یک قاشق شکر (در صورت نیاز) را به همراه یک قاشق آب سرد آمیزش کنید.
3. یک لیوان خالی را با یخ پر کنید و روی آن دو تا برفک ریخته و آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
4. در یک شیشه مخصوص سرو کوکتل، دو قاشق ودکا و مخلوط شیرینی-آبلیمو-شکر را ریخته و با هم مخلوط کنید.
5. شیشهای که محتوای آن را به هم ریختهاید، را بر روی برفک سرو شدهی لیوان قرار دهید و با یک برگه نعناع تزیین کنید.
کوکتل بلک رازبه با ودکا آماده سرو است. لذت ببرید!
طرز تهیه کوکتل لن سکس با ودکا
کوکتل لن سکس با ودکا یکی از محبوبترین کوکتلهای جهان است که با ترکیب شربت زغال اخته، آبلیمو، ودکا و آبنبات تهیه میشود. این کوکتل بسیار ساده و سریع تهیه میشود و متریال مورد نیاز برای آن نیز بسیار اندک است.
اولین قدم در تهیه کوکتل لن سکس با ودکا، تهیه شربت زغال اخته است. برای تهیه این شربت، یک لیوان آب را در قابلمه ای برای جوش آن قرار دهید و بعد از جوشیدن آن، دو قاشق غذاخوری شربت زغال اخته را به آن اضافه کنید. سپس آب و شربت را باهم مخلوط کنید.
در مرحله بعد، شربت تهیه شده را در گلیسرین ریخته و همزمان با اضافه کردن پنجاه میلی لیتر آبلیمو ترشک، یکقاشق غذاخوری شکر و چند قطره اسانس لیمو ترش، همه مواد را با هم مخلوط کرده و آماده استفاده کردن از آن میشود.
حال نوبت به تهیه کوکتل است. برای این کار، ابتدا یک لیوان یخ خرد شده را در اسکناس شیشهای کوکتل قرار داده و سپس دو قاشق ودکا و یک قاشق شربت مورد نظر را به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن متریالها، شیشه را با قاشق یا استیرگان مخصوص کوکتلها مخلوط کنید.
نکتهی مهم در تهیه کوکتل لن سکس با ودکا این است که باید حتماً برای مخلوط کردن مواد، از استیرگان و قاشق استفاده کنید. در این کوکتل که بسیار پرطرفدار است، متریالها به خوبی با هم ترکیب شده و طعم خاصی را ایجاد میکنند. با تهیه این کوکتل میتوانید در مهمانی و جشنهای خود بهترین بارمن باشید.