طرز تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی
پاستا با سس گوجه فرنگی، خوراکی ساده و لذیذی است که میتوان در خانه به راحتی تهیه کرد. این غذایی که همیشه جزو برنامه غذایی خانوادهها به شمار میرود، با چند نکته و روش ساده، میتواند به یک منوی خوشمزه و نشاط بخش تبدیل شود.
قبل از شروع به آمادهسازی پاستا، میتوانید مقداری آب را در دستگاه جوش یا قدر بریزید تا در صورت نیاز، برای پخت پاستا استفاده کنید. سپس، بستهای پاستای مورد نظر را انتخاب کنید و در آب جوش برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید.
حالا میتوانید به آمادهسازی سس گوجه فرنگی بپردازید. برای تهیه این سس، میتوانید یک قاشق غذاخوری روغن را در تابه داغ کنید و پیاز را ریز خرد کنید و به همراه سیر ریز شده و بادمجان ریز خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد از تفت دادن این مواد، میتوانید پودر گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه به همراه سرکه و شکر بپزید تا سس به رنگ صورت گرفته و غلیظ شود.
در نهایت، پاستای آبپز را از روی حرارت برداشته و آن را به مواد تهیه شده سس گوجه فرنگی در تابه اضافه کنید. سپس، با هم مخلوط کرده و بر آتش ملایم و به مدت کمی زمان بیشتری به همراه سس پزیده و نحوه تهیه شده پاستا را تغییر دهید. پاستای سرخ شده را در داخل تابه پختهشده به همراه سس گوجه فرنگی سرو کنید و به صورت دستور پخت زینتی و تزیین شده سرو کنید.
طرز تهیه پاستا با سس قارچ و نعناع
پاستا با سس قارچ و نعناع یکی از غذاهایی است که با استفاده از مواد ساده و در عین حال خوشمزه، در کمتر از نیم ساعت آماده می شود. در این غذا، سس قارچ و نعناع به عنوان دو اصلی ترین مواد به کار می روند. با دنبال کردن چند مرحله ساده، می توانید در خانه آن را تهیه کنید و از طعم منحصر به فردش لذت ببرید.
برای شروع، برنج پاستا را در آب نمکی جوشانده و به مدت پوزه ایی بپزید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و با استفاده از یک قاشق پاستا رو از هم جدا کنید تا جمع نشوند.
در طرف دیگری از سبد آشپزخانه، قارچ های تازه را بشویید و خرد کنید. سپس روغن را در تابه ایی زیاد داغ کنید و قارچ های خرد شده را به آن اضافه کنید. به مدت چند دقیقه به آرامی با حرارت ملایم به آن ها بپزید تا قارچ ها به طرز کامل پخته شوند.
بعد از آماده شدن قارچ ها، می توانید به آن ها یک پیاز رنده شده و سیر نیز افزوده کنید. آن ها را به مدت سه تا پنج دقیقه تفت دهید تا بوی تلخ سیر روی دهان قارچ ها کم شود.
حالا می توانید یک تکه کره را به مواد قارچی اضافه کرده و وقتی کره بامزه شد، آرد را به آن ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سپس به آرامی، شیر و آب مرغ را به مواد درون تابه اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه مانده به آرامی با حرارت ملایم بپزید. به آرامی پنیر ریز شده را به مواد سس اضافه کرده، کمی شیر تازه و به مقدار کافی تفلو کرده و نعناع فرش ریزی شده را نیز بر روی آن ریخته تا این را بهتر از طعم دهد.
و در نهایت، پاستا های پخته شده را در تابه به مواد سس اضافه کرده و به مدت دو تا سه دقیقه با حرارت آرام با آن ها مخلوط کنید تا پاستا طعم سس قارچ و نعناع را به طور کامل بگیرد. حال غذای شما آماده خوردن می باشد. بفرمایید!
طرز تهیه پاستا به روش کربنارا
پاستا به عنوان یکی از غذاهای اصلی در بسیاری از کشورها مورد علاقه بسیاری از افراد است. یکی از روشهای محبوب تهیه پاستا، روش کربنارا است. کربنارا پاستایی است که با سسی سرخ شده از تخم مرغ، بیکن و پنیر شوید تهیه میشود و طعم بسیار خوبی را به این غذا می بخشد.
مرحله اول تهیه پاستا برای کربنارا شامل انتخاب و نگهداری مواد اولیه است. ماکارونی پاستا بهترین گزینه برای استفاده در این غذا میباشد. بهتر است از آنهایی که شکل و سایز بزرگتری دارند استفاده شود. نیز بیکن باید دقیقا با حرارت کافی سرخ شود تا بوی خوبی داشته باشد. سپس باید تخم مرغ را تهیه کنید و به راحتی بشکنید و آن را درون ظرفی قرار دهید.
مرحله دوم تهیه پاستا کربنارا، شامل طبخ پاستا است. بهتر است با المانت شروع کنید تا به صورت یکنواخت طبخ شود. باید آن را در داخل یک قابلمه کباب کنید و پس از آشپزی آن را له کنید. باید به روش کنترل شده آب را آبکش کنید و لازم است تا با یک صفحه کار رقیق، پاستا را مخلوط کنید تا باقیمانده آب داخل پاستا جذب شود.
مرحله سوم تهیه پاستا کربنارا، شامل تهیه سس است. سسی که لازم است تهیه شود، شامل تخم مرغ سرخ شده، بیکن، پنیر پارمزان و مقداری نمک و فلفل است. باید تخم مرغ را با چوب پز کن درون سس قرار دهید تا آن بیکن به خوبی جذب شود. سپس با مخلوط کردن تخم مرغ با سایر مواد، سس کربنارا را تهیه خواهید کرد.
در نهایت، پاستا را با سس تهیه شده و بیکن درون مخلوط کن کنید تا به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند. سپس میتوانید آن را به همراه نمک و فلفل سرو کنید و با توجه به سلیقه، مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید. میتوانید اگر دوست داشتید، همراه با سبزیجات و سالاد سرو کنید. این غذا با طعم فوق العاده و مزه دلچسب خود، یکی از محبوب ترین غذاهای خانواده خواهد بود.
طرز تهیه پاستا با سس پستو
همگی میدانیم که پاستا به عنوان یک غذای محبوب جهانی میتواند به سادگی در خانه تهیه شود. اما طریقه ساخت پاستا به طور کامل تأثیرگذار در مزه و عطر غذا دارد. برای تهیه پاستا با سس پستو، بهتر است از پاستاهایی با فرم مشخص استفاده شود. بهترین گزینه برای این منظور، پاستاهای تاریو بوده و باعث شده یک ذوق بسیار خوشمزه در دست آورده شود.
برای شروع، پاستای مورد نظر در آب نمکی جوشانده میشود. با توجه به نوع پاستا و ظرفیت آن، زمان آشپزی ممکن است متفاوت باشد. به همین دلیل پیشنهاد میدهیم پیش از شروع آشپزی زمان مناسب و روش طبخ هر نوع پاستا را جستجو کنید.
در این بخش، سس پستو تهیه میشود، که از موادی چون بادام، پنیر پارمزان، سیر، نعناع، نمک و فلفل سفید تشکیل شده است. این مواد در پودر کوبیده و با یکدیگر تلفیق میشوند. در صورتی که سس پستو خیلی غلیظ بوده ولی سست درآمد، میتوان با اضافه کردن کمی آب داغ یا روغن زیتون به آن تنظیم غلظت آن را انجام داد.
بعد از پخت پاستا به مدت مناسب، آن را از آب برمیداریم و در تابه یا قابلمه ای که با روغن گیاهی چرب شده است، بریزیم. سس پستو را به داخل تابه بریزید و به همراه پاستا به مدت چند دقیقه آن را سرخ کنید. پاستای شما با سس پستو آماده است!
در نهایت، میتوانید با اضافه کردن پنیر پارمزان تازه و خرد شده بر روی پاستا با سس پستو، طعم و مزه ای از غذای ایتالیایی شاهد باشید.
طرز تهیه پاستا با سس آلفردو
پاستا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است که در جهان بسیار محبوب است. سسهای مختلفی برای پاستا وجود دارد که سس آلفردو یکی از محبوبترین آنها است. این سس از شیر، پنیر پارمزان و کره تهیه میشود. در ادامه طرز تهیه پاستای با سس آلفردو را برای شما توضیح میدهیم.
ابتدا پاستا را در حالت پخته به صورت نیمه پخته درآورده و در آب نمکی به مدت حدود ۶ تا ۸ دقیقه بجوشانید تا خوب پخته شود. سپس این پاستا را زیر آب سرد بگذارید تا سریعتر خنک شود.
در ظرفی دیگر شیر را روی حرارت قرار داده و به مدت ۵ دقیقه به جوش آورید. سپس کره را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کره به شیر حل شود. سپس پنیر پارمزان را روی حدود نصف حرارتی گذاشته و تا زمانی که پنیر ذوب شده و سس چسبنده شده را باقی بماند آن را به سس شیر اضافه کنید و هم بکنید.
پاستای پخته شده را به آب تنگ و سرد برگردانید و سپس در دیگری ۳ - ۴ قاشق از سس آلفردو را به پاستا اضافه کنید و هم بزنید تا سس روی پاستا چسبیده و مناسب شود. سپس پاستا و سس را در بشقاب سرو کنید. برای تزیین و اضافه کردن ترشی، میتوانید از فلفل سیاه برش خورده استفاده کنید.
از این غذای خوشمزه و ساده برای هر وعده از شبانهروز می توان استفاده کرد. این غذای پرطرفدار برای دانشجویان دانشگاهی و دانش آموزان نیز در ایران محبوبیت دارد.
طرز تهیه پاستا با سس مخصوص ماکارونی
پاستا یکی از انواع غذاهایی است که در سرتاسر دنیا محبوبیت دارد. آن را میتوان با استفاده از انواع مختلف سس، از جمله سس مخصوص ماکارونی تهیه کرد.
تهیه پاستا با سس مخصوص ماکارونی بسیار ساده است. در ابتدا، ابتدا باید یک قابلمه آب نمک را روی حرارت بالا قرار داده و منتظر شدن آن تا آب آن جوش بیاید. سپس، پاستا را به داخل آن قرار داده و آن را به مدت 10-8 دقیقه در آب جوش بگذارید تا کاملا پخته شود.
در هنگامی که پاستا پخته شد، میتوانید سس مخصوص ماکارونی را تهیه کنید. برای این کار، 2 قاشق غذا خوری کره را روی حرارت ملایم قرار داده و منتظر شدن تا کره آبی شود. سپس 2 قاشق غذاخوری آرد را به کره اضافه کرده و آن را به مدت 2 دقیقه هم زده و مخلوط کرده و سپس 2 فنجان شیر را به آن اضافه کنید.
در این مرحله، سس را باید به هم بزنید تا برای تهیه یک سس برشته و آرمانیک بدست آورید. حال، 1/2 قاشق چایخوری نمک، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده و 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده به آن اضافه کنید.
سپس، سس را روی حرارت پایین قرار داده و آن را به مدت 5 دقیقه بجوشانید تا ترکیب همگن شود. سپس، پاستا پخته را به کمک پيچيده و توامان با سس آنرا مخلوط کنید. سپس پاستا آمادهی سرو شدن است. با اضافه کردن پنیر پارمزان روی پاستا، ماکارونی شما به یک بلژیک میدانی با طعمی مطلوب تبدیل میشود.
با توجه به این مواد، پاستا با سس مخصوص ماکارونی را می توان خودتان در کمتر از 30 دقیقه تهیه کنید. باید توجه داشت که نحوه مخلوط کردن پاستا با سس بسیار مهم است و ترکیب آنها باید همگن و سریع باشد تا بهترین نتیجه را برای پاستا خود بدست آورید.