طرز تهیه انواع ترشی میوه جات

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه انواع ترشی میوه جات

تهیه ترشی میوه جات از کاربردی‌ترین روش‌های حفظ میوه جات در فصل تابستان است. علاوه بر این که ترشی میوه جات به عنوان یک طعم‌دهنده خوشمزه برای غذاها و سالادها استفاده می‌شود، به عنوان یک جانشین سالم برای خوردن آجیل و نوشیدنی‌های نامشروع نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مقاله به طرز تهیه سه نوع ترشی میوه جات به طور کامل توضیح داده شده است.

ترشی انگور: برای تهیه ترشی انگور، انگور را شسته و سپس به چند قسمت تقسیم کرده و در ظرفی مناسب قرار دهید. سپس به اندازه کافی ابلیسنج و سرکه ریخته و نمک و گیاهان دلخواه خود را اضافه کنید. محتویات ظرف را به خوبی هم بزنید تا مواد برای هم تراکم شود. پس از این کار، ظرف را در یخچال قرار دهید و حداقل ۲۴ ساعت منتظر بمانید. قبل از مصرف ترشی انگور، مواد را به خوبی هم بزنید تا طعم‌دهی بهتری برای غذاهای شما ایجاد شود.

ترشی هندوانه: برای تهیه ترشی هندوانه، هندوانه را به دو قسمت تقسیم کنید و با قیف مخصوصی به آن بسته بشوید. سپس با یک چاقوی تیز، قطعات هندوانه را از میان گرفته و در ظرف مناسب قرار دهید. سپس به اندازه کافی سرکه و نمک ریخته و چند قطره روغن خوراکی اضافه کنید. پس از ترکیب کامل محتویات ظرف، آن را برای حداقل ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، ترشی هندوانه آماده سرو با غذاهای مختلف است.

ترشی لیمو: برای تهیه ترشی لیمو، لیمو را به دو قسمت تقسیم کرده و در ظرفی مناسب قرار دهید. سپس به اندازه کافی سرکه، نمک و گیاهان دلخواه خود را به آن اضافه کنید. با یک قاشق چوبی یا شیشه‌ای، مواد را به خوبی هم بزنید. پس از ترکیب کامل، آن را در یخچال قرار دهید و حداقل ۲۴ ساعت منتظر بمانید. ترشی لیمو آماده استفاده در سروی با غذاهای شماست.



طرز تهیه ترشی آلبالو

ترشی آلبالو یکی از خوراکی‌های سنتی و خوشمزه‌ی ایرانی است که در بسیاری از خانواده‌ها در فصل تابستان به عنوان یک از محبوب‌ترین انواع ترشی سالادی ذائقه مصرف است. تهیه این ترشی از آلبالوهای تازه، خام و مقداری تند، روغن، سیر، زردچوبه، سبزی‌های تازه و چندین مواد افزودنی دیگر انجام می‌شود.

ابتدا می‌توانید آلبالوهای تازه‌ی خود را با آب شستشو دهید و بعد از آن آنها را به دو نصف تقسیم کنید. آلبالوها را باکیوم قرار داده و برای مدتی در فریزر قرار دهید تا سفتی آلبالوها بیشتر شود.

بعد از گرفتن آلبالوهای یخ زده، آنها را خرد کرده و در قابلمه ای که روغن داغ است، به مدتی بپزید. برای طعم بخصوصی می‌توانید یک سیر را ریز خرد کنید و به روغن اضافه کنید، همچنین زردچوبه را نیز به آن اضافه کنید. بعد از پخت آلبالو‌ها به همراه این مواد افزودنی، باید آنها را در قابلمه ای دیگر قرار داده و چندین باز هم به فرمایشات از جمله نمک، سیر ترش، بندق، مغز گردو، سبزیجات و سرکه اضافه کنید. سرکه بعد از اینکه مواد افزودنی را به آلبالو اضافه کرده‌ایم، به کمی آب تقطیر شده مخلوط شده و به آلبالو اضافه می‌شود.

پس از اینکه تمام مواد را با هم مخلوط کردید، قابلمه را کاملا درب کنید و برای مدت چند ساعت بذارید تا مزه‌ی مواد داخلی بیشتر شود. در نهایت، ترشی را به یخچال انتقال دهید و برای استفاده در طول دوره‌ی تابستان، به عنوان بخشی از صبحانه، میان وعده یا در روزهای گرم تقدیم کنید.



طرز تهیه ترشی انگور

ترشی انگور یکی از خوراکی‌های محبوب در فصل پاییز است که باعث می‌شود از این فصل شادی و لذت برده شود. ترشی انگور با همه غذاها به خوبی می‌پیوندد و طعم واقعاً بینظیری دارد.

برای تهیه ترشی انگور ابتدا انگور را به آرامی شسته و سپس به اندازه‌ای که مد نظر دارید پاک کرده و قطعات کوچک تری را با یک چاقو یا چیدنگ اختصاصی برش دهید. سپس در یک قابلمه یا دیگ مناسب، انگور را با سرکه، نمک و همچنین چند حبه مورد نظر ادویه جات مخلوط کنید.

سپس دیگر گیاهانی را که دوست دارید مثل لیموی ترش یا عدس سبز، یا حتی خیار شور را به این مخلوط افزوده تا بوی و طعمی متفاوت به ترشی اضافه شود. بعد از افزودن گیاهان دیگر، دیگر آب نباید اضافه شود و بهتر است پس از تهیه ترشی حدود ۱۰ ساعت به خوبی آن را در یخچال نگه دارید. اگر دوست دارید، می‌توانید با اضافه کردن برگ بو ترش، ترشیتان را بسیار خوشبو تر کنید.

با توجه به روش سرخ کردن انگور، قابلیت رنگ‌خوابی آن وجود دارد، به همین دلیل بهتر است انگوری را برای تهیه ترشی استفاده کنید که نقطه سفید روی آن کمتر و شفافیت داشته باشد. حتی می‌توانید برگ‌ها را در عرقی نیز پخته و برای تزیین ترشی از آن استفاده کنید. در نهایت، می‌توانید ترشی خود را در برنامه غذایی خود به کار ببرید یا به عنوان یک خوراکی همراه با برنج، کباب یا سایر پیش‌غذاهای مورد علاقه خود استفاده کنید.



طرز تهیه ترشی هویج

ترشی هویج یکی از پرطرفدارترین ترشی ها است که در هفته های مختلف از سال در سفره های خانوادگی ما قرار می‌گیرد. این ترشی به دلیل طعم شیرین و ترش خود، همیشه مورد توجه و علاقه قرار دارد. در ادامه توضیحاتی را در مورد طرز تهیه ترشی هویج به شما عزیزان می دهیم.

مواد لازم برای تهیه ترشی هویج عبارتند از: هویج، سیر، سرکه، نمک، شکر و آب. برای شروع ابتدا می‌توانید هویج ها را پاک کرده و رنده کنید. سپس به صورتی که به دلخواه شماست، سیر را رنده کرده و همراه با هویج ها در ظرف ترشی ریخته شود.

در مرحله بعد شما می‌توانید با توجه به میزان هویج هایی که با سیر رنده شده اند، مقداری سرکه، شکر، آب و نمک را به آن اضافه کنید. در این مرحله، بهتر است مواد ترشی را به صورت پودر درآورده و به مقدار مناسب به آن اضافه کنید. بعد از آن تمام مواد را باهم مخلوط کرده و در محیطی خنک و خشک قرار دهید. پس از گذشت حدود چهار دهه، ترشی هویج آماده مصرف می‌شود.

در نهایت، باید توجه داشت که برای داشتن طعم پخته شده و جذاب در حین سرو ترشی هویج، کل کار را برای یک شب قبل از سرو قرار داد تا مواد درون ترشی، یکدیگر را تشدید کنند و این ترشی فوق‌العاده خوشمزه شود. دمای مناسب برای نگهداری این ترشی نیز، گرمای معمول آشپزخانه است.



طرز تهیه ترشی سیب

سیب یکی از میوه هایی است که در فصل پاییز بسیار فراوان می‌شود. در این فصل، تهیه ترشی سیب، یکی از بهترین روش های نگهداری این میوه می باشد. ترشی سیب، غذایی پرمزه و خوشمزه است که در بین خانواده های ایرانی بسیار محبوب است.

روش تهیه ترشی سیب بسیار ساده است. ابتدا سیب ها را به صورت دلخواه خلال کرده و سپس آن ها را در مقداری نمک میریانه مدتی دراز میدهیم تا آب سیب ها جدا شود. سپس سیب ها را با آب کره یا به صورت دستی با روغن کمی تفت داده و آن ها را به همراه موادی مانند سیر، هویج، فلفل، ادویه کاری، سرکه و نمک به مدت چند ساعت در دیگر بگذارید تا خوب ترش شود. سپس ترشی سیب را در شیشه های به صورت بهداشتی تکه تکه قرار داده و آن ها را با سرکه تازه و آب شیرین کرده به مدت چند روز به خوبی نگهداری کرد.

به نظر می‌رسد که ترشی سیب بسیار سرشار از مواد مغذی و دارای خواص ضد التهابی و ضد سرطانی است. با تهیه این غذای خوشمزه و سالم، به فصل پاییز و خودمان نیز قدردانی بیشتری خواهیم داشت.



طرز تهیه ترشی زرشک

ترشی زرشک یکی از خوراکی‌هایی است که معمولا به صورت پیش غذا در سفره خانوادگی و رستوران‌ها سرو می‌شود. به دلیل خواص غذایی بالایی که دارد، بسیاری از مردم به دنبال یادگیری روش تهیه آن هستند.

برای تهیه ترشی زرشک ابتدا باید زرشک را خریداری کرد. بهتر است زرشک‌های جزء گونه‌های طبیعی باشند که در باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی کشت می‌شوند. زرشک‌های فروشگاهی نیز معمولا کیفیت بالایی دارند.

قبل از شروع به تهیه ترشی زرشک، باید بر اساس تعدادی دریچه آن را شست و خشک کرد. سپس آنها را درون یک کاسه ریخته و به مدت یک شب در آب نمک قرار داد. روز بعد، زرشک‌ها را از آب نمک خارج کرده و به مقدار کافی آن را با سرکه ترش کنید.

در مرحله بعد، گلاب، شکر و ادویه‌های مورد نظر به ترشی اضافه می‌شود. باید توجه داشت که استفاده از گلاب به عنوان یک عنصر اصلی درتهیه ترشی زرشک امری بسیار مهم است و برای به دست آوردن طعم بسیار خوشمزه و دلچسب و حفظ ترشی در مدت طولانی، نباید آن را حذف کرد. سپس تمام مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کرده و در ظروف مناسبی برای نگهداری قرار دهید.

نکته مهم در تهیه ترشی زرشک، تنظیم میزان شکر است. برای پختن ترشی زرشک باید شکر را به کمک استادما ریخت و آن را به صورت کامل حل کرد. پس از حل کردن شکر باید ترشی را به مدت ۲۴ ساعت در محیط خنک نگهداری کرد.

در نهایت، ترشی زرشک آماده است و می‌توان آن را بعد از گذشت چند روز، به عنوان پیش غذا یا در هنگام صرف غذا سرو کرد. در صورتی که ترشی زرشک را برای مصارف آینده نگهداری می‌کنید، داخل ظروف را تا آن حد پر کنید که حجم هوایی کمتر شود.



طرز تهیه ترشی لیمو

ترشی لیمو یکی از خوراکی های خانگی ایرانی است که با استفاده از لیمو ترش تهیه می شود. طرز تهیه این خوراکی در ادامه توضیح داده خواهد شد.

۱. ابتدا لیمو ها را به دسته های کوچک تقسیم کرده و سپس هر دسته را به دقت شستشو داده می شود. سپس لیمو ها را کوبیده یا رنده کرده و در کنار آن چند برگ نعناع تر شده را نیز اضافه می کنیم.

۲. در مرحله بعد، به اندازه کافی نمک و سیر خرد شده را به مواد تهیه شده در مرحله قبل اضافه می کنیم. سپس همه مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.

۳. برای حفظ ترشی شدگی لیمو، باید از یک قوری چوبی یا شیشه ای استفاده کنیم؛ مواد را به داخل آن ریخته و سپس با استفاده از دستکش، آن را به شدت فشار می دهیم تا آب ترش لیمو از آن خارج شود.

۴. پس از خارج شدن تمام آب لیمو، ترشی را با غلاف بسته شده به یخچال منتقل می کنیم تا در آنجا برای مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت قرار گیرد. پس از گذشت این مدت، ترشی آماده مصرف است.

لازم به ذکر است که ترشی لیمو می تواند بسیار خوشمزه و مفید برای قراردادن در تندیس های مختلف باشد. همچنین، به عنوان یک ماده غذایی غنی در رژیم غذایی درمانی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.