طرز تهیه الکل سیب درختی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه الکل سیب درختی

الکل سیب درختی یکی از نوشیدنی های الکلی با پایه میوه سیب بوده که در بسیاری از کشورها محبوب است. بسیاری از مردم این محصول را برای درمان بیماری ها و همچنین تسکین درد استفاده می کنند. الکل سیب درختی از چندین نوع میوه سیب با رنگ ها و طعم های مختلف تهیه می شود. مواد اولیه این نوشیدنی شامل سیب، آب، قند و خمیر آلوچه یا خمیر بذر یونجه می باشد.

برای تهیه الکل سیب درختی، ابتدا باید سیب ها را شسته و بریده و در ظرفی قرار داده، سپس آنها را با آب بپزید تا سیب ها نرم شوند. پس از ظرف گذاشتن سیب ها در حدود یک ساعت زمان برای آب گیری از آن استفاده می شود. در این مرحله، آبگیری از سیب ها بسیار مهم است، بنابراین آنها را به صورت کامل تقطیع کنید تا بتوانید حجم بیشتری از آب را از آنها دریافت کنید.

پس از آبگیری، باید سیب ها را با مقدار قند مناسب و خمیر آلوچه یا خمیر بذر یونجه مخلوط کنید تا سیب ها نرم شوند و مزه شیرین و خوش طعمی به نوشیدنی الکل سیب درختی ببخشد. بعد از خمیر کردن سیب ها، باید آنها را در ظرفی مناسب بریزید و حداقل 14 روز در آن نگه دارید. بهتر است از ظرف سفید استفاده کنید تا بتوانید رنگ الکل سیب درختی را بهتر بیان کنید.

در نهایت، بعد از گذشت 14 روز، برای جداسازی میوه ها و الکل، باید الکل را به ظرفی دیگر ریخت و میوه های سیب را از آن جدا کنید. سپس، محلول را در بطری های شیشه ای تزئین شده با سیب ها جمع کنید و بسته بندی کنید. الکل سیب درختی آماده خوردن می باشد و در دمای اتاق در محیط خشک و خنک بهترین نتیجه را به نمایش می گذارد.



طرز تهیه شراب سیب درختی

شراب سیب درختی یک نوشیدنی خوشمزه و سالم است که به راحتی درست می‌شود. برای تهیه این شراب نیاز به مواد اولیه‌ی ساده و چندین روز زمان دارید. اولین مرحله‌ی تهیه این نوشیدنی، شستشوی سیب‌ها است. بهتر است سیب‌های خود را قبل از شستشو، از میان انواع تخم موجود در آن‌ها خالی کنید. با پوست کردن سیب‌ها و نیم کردن آن‌ها، سپس برش دادن آن‌ها به قسمت‌های ریزتر، سیب‌هایی آماده برای تهیه شراب شده‌اند.

در مرحله‌ی بعدی، سیب‌های خرد شده به تنهایی یا با ریزشدهنده تازه شده‌ی هوا، در یک ظرف بندی و با افزودن شکر و آب، قرار می‌گیرند. در این مرحله، فرامینیک را باید درون شراب بگذارید، تا در رونوشت شدن شراب کمک کند. اینکه چگونه فرامینیک را باید بهترین ها برای شما آماده شده است توصیه می کنیم که قبل از استفاده از آن، با دقت مناسب در مورد روش استفاده انجام دهید.

حالا بسته به تعداد و آب سیب ها، شما می توانید مقدار مورد نظر شکر را در شراب افزایش دهید. بهترین روش برای تنظیم مقدار شکر، آغاز از مقدار کم و افزایش مقدار شکر به تدریج در صورت نیاز، است. پس از افزودن شکر به شراب سیب درختی، باید آن را درون بطری های ضد تر شده شستشو داده شده خالص کنید، تا بتوان با آرامش آن را بدون هیچگونه نگرانی مصرف نمود.



طرز تهیه الکل سیب درختی با استفاده از میوه تازه

تهیه الکل سیب درختی با استفاده از میوه تازه یکی از روش‌های پرکاربرد در تولید الکل در دنیای گیاهان است. برای تهیه این الکل ابتدا باید میوه‌های سیب درختی را به دست آورد. بهترین زمان برای جمع‌آوری سیب‌ها پاییز است که سیب‌ها به نقطه رسیدگی خود می‌رسند. پس از جمع‌آوری سیب‌ها، آن‌ها را شسته و خرد کنید.

سپس باید آن‌ها را درون یک مخزن بزرگ ریخته و مقداری آب داغ به آن اضافه کنید. اگر آب داغ کافی برای پوشش همه‌ی سیب‌ها نیست، باید آب را به چند بار تقسیم کرده و به مخزن اضافه کنید تا بتوانید همه‌ی سیب‌ها را پوشش دهید. بعد از اضافه کردن آب، مخزن را بسته و جایی در دمای معمولی گذاشته تا چند روز به صورت پایه شروع به جوشیدن کند.

پس از چند روز، الکل سیب درختی آماده است. بهتر است این الکل را با استفاده از مخلوط الکل و آب تقویت کنید، در این صورت الکل سیب درختی شما نه تنها خوش‌عطر است بلکه جلوه زیبایی هم دارد. برای حفظ الکل سیب درختی در بهترین وضعیت، باید آن را در یک شیشه شفاف نگهداری و در جایی خشک و خنک قرار دهید.



چگونه الکل سیب درختی درست کنیم

الکل سیب درختی یکی از نوشیدنی های محبوب در فصل پاییز است که معمولاً با استفاده از سیب درختی، آب و شکر تهیه می شود. تهیه این نوشیدنی بسیار ساده است و می توان در خانه با استفاده از مواد ساده و در دسترس آن تهیه کرد.

برای شروع، باید سیب هایی را که قرار است برای تهیه الکل سیب درختی استفاده کنیم، با دقت شستشو دهیم. سپس آن ها را خشک کرده و به صورت سرخ شده و پوست کنده آن ها را با چاقو یا کارخانه برداشته و دور بریده و به صورتی که با شمشیر نتیجه بخش در آینه شکست نخورند ریز نمایید.

سپس سیب های خرد شده را در مخزن با آب و شکر قرار می دهیم و آن را به مدت دو هفته در دمای حداقل ۲۵ درجه سانتیگراد رها می کنیم. این عمل باعث تبدیل شدن شکر به الکل می شود. سپس الکل سرخ شده به مخزن اضافه شده و نوشابه را به مدت دو هفته دیگر در دمای همانند حالت قبل رها می کنیم.

در پایان، آن را از مخزن خارج کرده و با گذاشتن آن در بطری هایی برای انجام بر روی یخ سرویس دهید. حالا الکل سیب درختی خانگی شما آماده است و می توانید از آن به عنوان یک نوشیدنی خنک و خوشایند در فصل پاییز استفاده کنید.



راهنمای تهیه الکل سیب درختی در خانه

تهیه الکل سیب درختی در خانه یکی از روش‌هایی است که با استفاده از آن، می‌توان در خانه الکل سیب درختی تهیه کرده و از آن به عنوان افزودنی در غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده نمود. برای تهیه الکل سیب درختی در خانه، ابتدا باید سیب‌های خود را خرد کرده و به همراه چند قاشق غذاخوری شکر و مقداری آب در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید.

پس از گذشت چند ساعت، سیب‌ها به صورت نرم و پوست آن‌ها لبریز از الکل خواهند شد. سپس، این مخلوط را کاملا از حرارت برداشته و چند ساعت روی سطح تازه‌وطن نگاه دارید تا از روی آن الکلی که برای خرد شدن سیب‌ها به آن افزودید، بتوانید استخراج نمایید.

بعد از استخراج الکل، می‌توانید از آن به عنوان افزودنی در شیرینی‌ها و دسرهای مختلف استفاده کنید. همچنین، می‌توانید این الکل را با دیگر نوشیدنی‌ها مانند نوشابه‌ها و سایر نوشیدنی‌های الکلی ترکیب و مصرف کنید. در هر صورت، تهیه الکل سیب درختی در خانه، از راه‌های ساده و پرطرفداری برای تهیه شیرینی، دسر و نوشیدنی‌های الکلی شده است.



طرز تهیه محلول الکلی سیب درختی با استفاده از سیب خشک

جهت تهیه محلول الکلی سیب درختی با استفاده از سیب خشک، فرایند زیر رعایت می‌شود:

۱. خشک کردن سیب: برای خشک کردن سیب، ابتدا سیب‌ها را خوب شستشو داده و هسته و دم جدا شده و برش خورده‌اند. سپس سیب‌ها را به صورت برش خورده با ضخامت حدود ۳ تا ۵ میلیمتر درآورده و در معرض نور خورشید یا در یک خشک کن مناسب در دمای مناسب و تا حداقل ۲۴ ساعت خشک می‌شوند.

۲. تهیه محلول الکلی: برای تهیه محلول الکلی، ابتدا به ازای هر سیب، دو گرم بزرگ سیب را در ۵۰ میلی‌لیتر آب جوشانده و بعد از ۴۵ دقیقه، آن را با کمک فیلتر جدا کرده و سپس الکل ۹۶ درصدی را به مقدار حدود ۵۰ میلی‌لیتر اضافه کرده و در ظرف شیشه‌ای نگهداری می‌شود.

۳. ترکیب سیب خشک با محلول الکلی: سپس سیب خشک با وزن معادل ۵ گرم را با ۵۰ میلی‌لیتر از محلول الکلی تهیه شده در مرحله قبل ترکیب می‌کنیم.

۴. نگهداری: پس از ترکیب سیب خشک با محلول الکلی، ظرف شیشه‌ای را با درپوش محکم بسته و در محیط خشک و خنک نگهداری می‌شود تا بازتابدهی کامل مواد فعال در سیب به محلول انجام شود. در نهایت محلول الکلی سیب درختی تهیه شده را می‌توان به عنوان یک داروی طبیعی برای درمان برخی از بیماری‌ها استفاده کرد.



مراحل تولید الکل سیب درختی دستساز

مراحل تولید الکل سیب درختی دستساز مراحلی است که به وسیله ی تلاش و دقت کارگران در این رشته به دست می‌آید و اولین مرحله در این روند، انتخاب سیب درختی است. به عنوان یک ماده اولیه برای تولید الکل، سیب‌های درختی در انتخابی دقیق بهترین‌ نوع از سیب‌های خوش طعم و بزرگ ترین سیب هایی که برای کاشت درختان در نظر گرفته شده باید انتخاب شوند.

سپس در مرحله ی دوم سیب ها باید شسته شوند و سپس قابلیت خرد کردن را به خود بگیرند تا به راحتی بطور موثری از آن‌ها میتوان استفاده کرد. در مرحله سوم ،سیب‌های خرد شده در مخزنی قرار می‌گیرند که به آن دیگ نیز گفته می‌شود و به آن‌ها آب اضافه می‌شود تا به راحتی دمیده شود.

در مرحله بعد الکل از طریق تقطیر جداسازی می‌شود، در واقع آب و الکل را از یکدیگر جدا می‌کنیم تا بتوانیم بهترین نسبت الکل و آب را برای تولید الکل تعیین کنیم. در نهایت، پس از تقطیر الکل، باید در دیگی که به خود الکل‌سازی گفته می‌شود چندین بار تصفیه شود تا به مرحله بعدی برسیم. بعد از اتمام تصفیه، الکل آماده برای استفاده خواهد بود.

طبق اتفاق، تولید الکل سیب درختی دستساز به دقت انجام شود تا بهترین و مطمئن‌ترین نوع الکل تولید شود. این پروسه یک مزیت برای تولید کنندگان آن را به ارمغان داشته است نسبت به الکل جعبه ای که این روزها در فروشگاه ها به وفور یافت می‌شود.