طرز تهیه البالو پلو رستورانی نی نی سایت

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه البالو پلو رستورانی نی نی سایت

البالوپلو یکی از انواع پلوهای ایرانی است که با استفاده از میوه البالو و گوشت گوساله درست می‌شود. البالوپلو رستورانی نی‌نی سایت با رعایت تمامی نکات طعمی و بهداشتی، یکی از بهترین البالوپلو های سرو شده در رستوران های کشور می باشد.

برای تهیه البالوپلو رستورانی نی نی سایت ابتدا گوشت گوساله را با توجه به حجم پلوی مورد نظر شما می‌توانید حدود 350 گرم گوشت را انتخاب نمایید. سپس گوشت را به تکه های کوچک تقسیم کرده و مدتی با نمک و فلفل سرخ کرده تا به رنگ طلایی در بیاید.

سپس بهتر است برای آماده سازی سس نیز به صورت مجزا پیش بروید. برای این منظور مقداری پیاز را در روغن تفت داده و پس از اینکه قهوه ای شد، یک قاشق روغن زردچوبه به آن اضافه کرده و پنج دقیقه تفت داده شده، سپس البالوهای خالص شده و بدون هسته که قبلا خیس کرده اید به آن اضافه می‌کنیم. سپس حدود ده دقیقه بعد با استفاده از چند قاشق غذاخوری شکر و ترشیجات و یک کیلوگرم گوجه فرنگی قوام البالوپلو را بدست آورده‌ایم.

بعد از آماده سازی سس، پلو را برای 45 دقیقه دربست پخت می‌کنیم و در انتهای کار با استفاده از روش نهایی دربان از به دست آوردن بهترین البالوپلو رستورانی نی نی سایت مطمئن خواهیم شد.

در نهایت، پلو را با سهمیه، خوراکی سیر، ترشی خورشتی و شیرینی های ایرانی سرو می‌کنیم و از طعم لذیذ البالوپلو رستورانی نی نی سایت لذت می‌بریم.



آشنایی با البالو پلو

البالو پلو یکی از غذاهای سنتی ایران است که در آن با استفاده از البالو، برنج و گوشت، یک پلو خوشمزه و مطبوع تهیه می‌شود. این غذا در استان‌های شمالی ایران به خصوص در گیلان، مازندران و گلستان بسیار معروف است.

مواد لازم برای تهیه البالو پلو عبارتند از برنج، استخوان گوسفند، البالو، پیاز، روغن، زعفران، آب، نمک و فلفل. در ابتدا برنج را شسته و برای چند ساعت به‌صورت خشک کرده و سپس در آب شور مدتی خیسانده می‌شود. پس از آن، استخوان گوسفند را در قابلمه به همراه پیاز و روغن سرخ می‌کنیم و با آب و نمک به‌مدت یک ساعت پخته می‌شود.

همزمان با پخت گوشت، البالو را نیز روی حرارت قرار داده و برای چند دقیقه سرخ کرده و سپس با مقداری نمک و فلفل به‌صورت همجوش درحالتی نسبتاً خمیری آماده می‌شود. بعد از پخت گوشت، آن را از بین می‌بریم و به جای آن، صاف کردن خورشت البالو با پیاز و دیگر مواد را آغاز می‌کنیم. پس از رسیدن خورشت به مرحله ی آمادگی، برنج را به‌صورتی که قبلاً شسته، خشک و خیسانده شده است به آن اضافه و تمامی مواد را باهم مخلوط می‌کنیم. سپس آن را با یک لایه رز حاشیه‌دار و بهتر است با زعفران نیز تزئین کرده و با درب قابلمه محکمی روی آن قرار داده و اجازه می‌دهیم تا مدتی در حرارت کم فر بوده و با خوردنی جذاب و خوشمزه تر کننده بعد از تهیه آشپزی عصرانه خود، خانواده را به شگفتی در مجاورت خود ببخشید.



مواد لازم برای تهیه البالو پلو رستورانی

تهیه البالو پلو رستورانی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در ایران است که با استفاده از چند ماده اصلی، به راحتی در خانه قابل تهیه است.

مواد لازم برای تهیه البالو پلو رستورانی شامل انواع مواد غذایی مختلف مانند آرد برنج، گوشت یا مرغ، تخم مرغ، زردیچ، روغن، پیاز، پودر ادویه، نمک و فلفل سیاه است.

برای شروع باید برنج را به همراه نمک در آب جوش 5 دقیقه پخت دهید سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار گذاشته و در کنار آن، گوشت یا مرغ را در یک قابلمه با روغن داغ سرخ کنید. در ادامه پیاز را برش دهید و در قابلمه باقیمانده با روغن تفت دهید، سپس زردیچ را به آن اضافه کرده و با حرارت کم مخلوط کنید. بعد از مدتی گوشت یا مرغ سرخ شده را به زردیچ و پیاز اضافه کنید و به مدت حدود 10 دقیقه هم بزنید. در نهایت، تخم مرغ را در یک بشقاب شکسته و به خوراک اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر هم بزنید.

قبل از اضافه کردن برنج به قابلمه، باید آن را با یک سیب زمینی و خاس بر اساس تعداد ظرفیت قابلمه اضافه کنید. سپس برنج را به همراه آب آبکشی شده و پودر ادویه و فلفل سیاه همراه با آب جوش به قابلمه اضافه کنید. در ادامه می توانید تخم مرغ های آماده را به شکل مهره هایی همراه با البالو بر روی برنج قرار دهید و برای چند دقیقه دیگر به شماره آخر بگذارید. پس از آن البالو پلو را در ظرفی مناسب تقدیم کنید و از غذا خوشمزه و لذیذ خود لذت ببرید!



مراحل تهیه البالو پلو در خانه

پلوی البالو یکی از خوراکی‌های ایرانی محبوب است که با ترکیب آرد، برنج، البالو و گوشت تهیه می‌شود. در اینجا به مراحل تهیه پلوی البالو خانگی پرداخته می‌شود.

مواد لازم:

- برنج: ۷۰۰ گرم

- گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

- البالو: ۵۰۰ گرم

- پیاز: ۳ عدد

- آرد: ۳ قاشق غذاخوری

- روغن: به مقدار کافی برای سرخ کردن پیاز و گوشت

- زعفران: مقدار کافی

- نمک: به میزان لازم

- ادویه خورشتی: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. برنج را با آب سرد بشویید و برای نیم ساعت خیس کنید.

۲. البالوها را شسته و به دو نیم کنید و هسته‌ها را باز کنید.

۳. پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا سبک شود.

۴. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

۵. آرد را با مقداری آب مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید. ادویه خورشتی و نمک را به آن اضافه کنید.

۶. البالوها را به گوشت اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید.

۷. برنج را با آب روی آن بریزید و نمک اضافه کنید.

۸. بعد از جوشاندن برنج، آب را از روی آن ریخته و با زعفران مخلوط کرده و برای نیم ساعت دیگر به روی حرارت کم به دیگر طرف بگذارید.

۹. نیمی از برنج را در دیگ بگذارید، روی آن گوشت و البالو قرار دهید و نیمی دیگر از برنج را به روی آن بریزید.

۱۰. نان ترد مخلوط با روغن و زعفران را به دیگ اضافه کنید و قبل از سرو کردن به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه پایین روی حرارت بگذارید تا تشکیل یک پوست روی پلو شود و در زمان سرو قسمتی از پلو به صورت کره‌ای شکنده شود. سپس پلو را با ظرف و کناره نعناع و ترشی سرو کنید.

تهیه‌کنندگان: Maryam Sharifzadeh و Sarah Jalali



روش سفت کردن البالو

روش سفت کردن البالو یکی از مهمترین تکنیک‌هایی است که باغبانان برای جلوگیری از جمع شدن زودرس میوه‌ها استفاده می‌کنند. البالو یکی از میوه‌هایی است که برای رسیدن به حالت کامل به عنوان یک میوه پخشی باید به مدت طولانی درخت باقی بماند. بنابراین، باید به صورت صحیح درخت را مراقبت کرده و رژیم آبیاری و تغذیه مناسبی را به آن ارائه دهیم تا البالوی مورد نظر رشد کامل پیدا کند.

روش سفت کردن البالو به دو روش انجام می‌شود. روش اول با استفاده از اینکه در نیمه یک سر بریده شود. بعد از تمام شدن رشد، اگر البالو به رنگ قرمز رسید، پیشنهاد می‌شود که آن را برید. این کار کمک می‌کند تا البالو از درخت جدا شود و همچنین جمع شدن زودرس آن را نیز جلوگیری می‌کند.

روش دوم برای سفت کردن البالو از استفاده از بصورت‌های مختلف استفاده می‌کند. یکی از این روش‌ها، استفاده از فسفر است. فسفر در سفت شدن و پوست گرفتن البالو موثر است. برای استفاده از فسفر، می‌توانید یک پاکت فسفر را در یک گالون آب حل کنید و پس از مخلوط کردن آن، به درخت البالو بریزید. این کار باید در فصل بهار انجام شود.

در نهایت، باید یادآور شد که سفت کردن البالو یک فن اصولی است. برای حصول به نتایج بهتر، باید تکنیک‌های مورد نیاز را برای سفت کردن البالو در نظر گرفت و دقت کافی را در نحوه مراقبت از درخت البالو داشته باشید.



طرز تهیه صحیح صلصه البالو

صلصه البالو یکی از انواع پنیرهای لبنانی است که از سرشاره از اسیدهای چرب و پروتئین بهره می‌برد. این صلصه با داشتن طعمی ترش و شیرین، به عنوان یکی از پرطرفدارترین صلصه‌ها در انواع غذاهای خاورمیانه و بعضی مناطق اروپای جنوبی شناخته می‌شود. در ادامه شیوه تهیه این صلصه البالو به طور کامل توضیح داده خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه صلصه البالو عبارتند از: یک کیلو یا یک و نیم کیلو یا ۲ کیلو پنیر فیلادلفیا، یک و نیم پوند آلوچه عمانی، اب لیموتابه یا آب لیمو از یک تا دو لیوان، نمک به میزان دلخواه و دو سه تا چهار پیاز از نوع قرمز.

ابتدا پنیرها را در یک ظرف بزرگ قرار می‌دهیم و با استفاده از میکسر آن را همراه با نمک آرام آرام خرد می‌کنیم. سپس آلوچه عمانی را نیز به این ترکیب اضافه کرده و دوباره می‌میکس کنیم. با توجه به ترشی آلوچه عمانی، بهتر است حتماً از مقدار کافی آردوُ سرشار برای تنظیم ترشی استفاده کنیم.

حال باید پیازها را نیز خرد کنیم و آن‌ها را به ترکیب فوق اضافه کنیم. می‌توانیم به طرزی که در دیدنی‌های آموزشی آمده، با نوار سیلیکون ترکیب را در نوارهای مربعی شکل قرار دهیم و به همراه مدت الزمی ابریشمی که به آن تحمل دارد، منجمد کنیم. پس از آن صلصه را در بسته‌هایی به تعداد مشتریان خود بسته بندی کنیم.

در نهایت بهتر است با ماکت یک قالیچه رنگارنگ و دکوری، به عملیات بسته‌بندی خود بپردازید. همچنین از برس دستی برای تمیز کردن صلصه و یا برس موجود در نزدیکی شما، بهره بگیرید.



راهنمایی برای تهیه برنج با داشتن دانش کافی در زمینه پخت آن

پخت برنج یکی از پرکاربردترین فعالیت‌های پخت‌و‌پز در محیط خانگی است، که نکاتِ بسیار مهمی را فرا می‌گیرد. برای تهیه برنج بهترین نوع برنج با حداقل حبن استفاده شود و سپس آن‌را در آب با شور کمی، حدود 30 دقیقه خیس کرده، سپس به ازای هر پیمانه برنج، دو پیمانه آب روی آن‌ریخته می‌شود.

در این مرحله، بر روی برنج تهیه‌شده تمرکز شود، و ابتدا آن را در داخل اجاق‌گاز با حرارت بالا و بسته شدن درب اجاق 5 دقیقه تند می‌پزید. سپس آتش را کم کرده و به مدت 15 دقیقه در خنک شدن گذاشته، و سپس دوباره به مدت 5 دقیقه با آتش تند بیندازید. بعد از آن، آتش را خاموش کرده، اجاق‌گاز را باز کرده و برنج را برای تخلیه بخار تغییر جای داده و آن را درون ظرفی با درب روی آن قرار می‌دهیم.

بعد از 10 دقیقه، برنج را از ظرف بیرون می‌کشیم، و بهترین روش برای تلفیق آن با دیگر غذاها سرو کردن آن با انواع مرغ، قورمه، کباب، فلافل، برنج مخلوط، شوربا و سایر خوراکی‌های سنتی است. با این روش سفید و مرطوب، نرم و با طعم عدالت، برنج خوراکی است که هیچ سایر جایگزین آن نمی‌تواند ارائه کند.