طرز تهیه البالو پلو رستورانی با مرغ

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه البالو پلو رستورانی با مرغ

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه البالو پلو رستورانی با مرغ را به شما آموزش دهیم. البالو پلو یکی از پرطرفدارترین غذاهای مملو از مزه و عطر در کشورمان است و در بسیاری از رستوران‌های ایرانی موجود است.

برای شروع این روش، ابتدا باید برنج را مطابق دستورالعمل پخت درست کنید. برای این منظور، برنج را بشویید و نصف ساعت در آب خیساند. سپس در قابلمه‌ای با آب جوش و مقداری نمک و روغن برای حدود 20-25 دقیقه بپزید.

در مرحله بعدی، یک مرغ را بشویید و پشت و سینه آن را کنده کنید. سپس آن را در قابلمه‌ای گذاشته و با ادویه‌های دلخواه تند، شیرین و غیره از قبیل زنجبیل، فلفل سیاه، سیر و زعفران سرخ بپزید.

در مرحله بعدی، البالوها را برداشته و برش‌های سه تا چهار سانتی آن ها را درست کنید. سپس آن هارا در تابه‌ای تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. به این ترتیب، البالوها مه نما و خوشمزه خواهند بود.

برای افزایش مزه، می توانید قرار دادن چند قطره آبلیموی تازه‌ی خوراکی‌تان در این مرحله را امتحان کنید.

حال شما می‌توانید تمامی اجزای آماده شده، یعنی برنج، مرغ پخته، روغن، آب پلو، البالوها و ادویه با هم مخلوط کنید و 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا مزه‌ها به هم متصل شوند.

در نهایت، برای جلوگیری از افتادن و داغی البالوها و تزئین هم، می‌توانید در تابه با ابعاد مناسب ، ابتدا برنج سفید را بریزید والبالوهای نیمه پخته و مرغ را به صورت گرد ترتیب دهید، سپس اب پلو زیادی را که به راحتی حرارت را منتقل می کند را ریخته و آنرا به صورت پرفشار بر روی حرارت برای 15 دقیقه بگذارید. سپس با دستمال یا پارچه گرم به بشقاب سرو کنید.

البالو پلو رستورانی با مرغ آماده است. کافی است آن را با سس گندم یا سیر با زرشک ترش سرو کنید. این غذا برای هر مراسم خانوادگی و مهمانی می تواند مناسب باشد و حتما به همراه یک خسک خوشمزه نوش جان کنید.



مواد لازم برای البالو پلو رستورانی با مرغ

البالو پلو یکی از غذاهایی است که در منطقه شمالی کشور ما، به خصوص استان گیلان، بسیار محبوب است. این غذا با استفاده از البالو و مرغ پخته می‌شود و طعم و مزه‌ای خاصی دارد که هر کسی را به خود جذب می‌کند. در ادامه، به مواد لازم برای تهیه این غذا در رستوران‌ها پرداخته می‌شود.

مواد لازم:

- ۴ تا ۵ لیوان برنج معمولی

- ۵ تا ۶ عدد البالو

- ۵ عدد مرغ گردان شده

- ۲ قاشق سوپر نمک

- ۱ قاشق چای خوری زعفران

- ۳ پیاز سرخ کرده شده

- ۲ قاشق سرکه سفید

- ۲ پیمانه آب

- روغن گیاهی

ابتدا برنج را شسته و با ۴ لیوان آب یا به اندازه‌ای که همه دانه‌های برنج آب بگیرند اصلاح می‌کنیم. دو قاشق سوپر نمک را بر روی برنج ریخته و برای نیم ساعت خیس کرده و در پایین قابلمه ریخته و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.

بعد از ریختن برنج، پیازهای سرخ شده را داخل یک قابلمه تفت داده و به آن یک قاشق سرکه سفید و سه پیمانه آب اضافه کنید. حالا آن را روی روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید بافت کند. بعد از ۲۰ دقیقه، زغالی را روشن کرده و ۲ قاشق روغن گیاهی را در پایین قابلمه ریخته و مرغ‌هایی که پیشتر گردان شده‌اند را به آن اضافه کنید. حالا با حرارت بالا، مرغ‌ها را تفت داده تا کمی سرخ بشوند.

سپس البالو را شسته و به همراه زعفران در یک قابلمه قرار دهید و آن را با حرارت‌ ملایم خاموش کنید. هنگامی که برنج نیم رس شد، برنج و مرغ را روی هم قرار داده و آب البالو و زعفران را به آن اضافه کرده و تلاش کنید آن را با حرارت کم و بدون آشفته کردن طبقات برنج روی زغالی بگذارید. پس از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت، البالو پلو را آماده می‌کنید و با سالاد، ماست، ترشیجات و سیر خرد شده سرو می‌کنید.



طریقه پخت مرغ برای البالو پلو

طرز تهیه مرغ برای البالو پلو از مزه‌های خوشمزه‌ای است که می‌توان با رعایت تکنیک‌های درست پخت آن را به راحتی تهیه کرد. در ادامه به طریقه پخت مرغ برای البالو پلو پرداخته می‌شود.

ابتدا دو عدد مرغ را شسته، خشک کرده و به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس با مقدار کافی نمک و فلفل به آن‌ها ابتدا بپوشانید و سپس در ادویه‌هایی مانند زعفران، کمی زنجبیل، ریحان، کمی زیره و کمی دارچین قرار دهید و خوب مخلوط کنید.

برای پخت مرغ، از یک قابلمه‌ی ساخته شده از جنس چدن استفاده کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، دو قاشق غذاخوری روغن را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس قطعات مرغ را به قابلمه با قرار دادن آن‌ها به صورت یک لایه تخم مرغی با دنباله‌هایشان روی روغن می‌گذاریم. سپس قادر خواهید بود به همان خوبی از قابلمه برای پخت غذا استفاده کنید.

فقط مرغ را تا زمانی که به طور کامل برای برگشتن شسته شده‌اند، به مدت چند دقیقه به روی حرارت بالا، سرخ کنید. سپس با لوبیا، بادمجان، انواع سبزیجات و البالو در پلوی خود درست می‌شود و شما می‌توانید لذت کامل از پلوی خود داشته باشید.



روش آماده کردن البالو برای البالو پلو

روش آماده کردن البالو برای البالو پلو

البالو یک میوه لذیذ و مغذی است که در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد، مخصوصاً در البالو پلو. در ادامه به روش آماده کردن البالو برای البالو پلو پرداخته می‌شود.

مرحله اول: انتخاب البالو

برای آماده کردن البالو برای البالو پلو، اولین قدم، انتخاب الموتی البالو است. برای این منظور، باید البالوهایی با پوستی نرم و بافتی خوب انتخاب کرد.

مرحله دوم: شستن البالو

بعد از انتخاب البالو، باید آن‌ها را به طور دقیق شستشو داد. برای این کار، البالوها را تحت آب جاری قرار دهید و پوست آن‌ها را با یک پوست کن یا تراشه‌گیر حذف کنید. سپس الموتی البالوها را خوب بشویید تا از هر گونه اثر آلودگی و کثیفی خارج گردند.

مرحله سوم: خرد کردن البالو

در ادامه، البالوهای خشک شده را با یک تیغه خوب خرد کنید. برای این کار، می‌توانید البالوها را به دو نیمکره تقسیم کرده و سپس با نیمه‌ی تیغه خرد کنید.

در نهایت، البالوها را درون ظرف شیرینی بریزید و به عنوان تزئینی برای البالو پلو استفاده کنید. بهتر است البالوها را در فر متوسط حرارت تا پوست آن‌ها به رنگ طلایی برسد بپزید و در طبقه‌اول پلو قرار دهید.



طرز تهیه سس البالو پلو

سالاد یکی از مهم‌ترین انواع غذاهای مصرفی در روزانه است که باعث افزایش سلامت و رسیدن به وزن مناسب می‌شود. سالاد البالو پلو یکی از سالادهای خوشمزه، خوش‌رنگ و خوش‌طعم است که ترکیب هویج، لوبیا، و سیب‌زمینی را با سس البالو در خود دارد.

برای تهیه سس البالو پلو، نیاز به ترکیب مواد زیر است:

- 2 عدد البالو تازه

- 1 عدد پیاز خرد شده

- 1/4 پیمانه شیره انگور

- 1 قاشق غذاخوری عسل

- مقداری نمک و فلفل سیاه

اتفاق پس از جمع‌آوری مواد ، البالو را به دو نیم کرده و مغز آن را از بیرون خارج می‌کنیم. بعد از آن آن را در ماست بریزید و سپس به رگبار شدن آن کمک کنید. سپس پیاز را روی حرارت، تا زمانی که طلایی و طرفین آن کمی تیره شوند، تفت دهید. پس از آن شیره انگور، عسل، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا یک سس ضخیم درست شود.

آخرین مرحله برای تهیه سالاد البالو پلو این است که سالاد به طور کامل تهیه شده را در دستگاه ترک کنید و پس از سرد، با سس البالو تزئین کنید و سرو کنید. سالم و خوشمزه باشید!



طریقه استفاده از آیتم‌های دیگر در البالو پلو

البالو پلو یکی از غذاهای ایروانی است که با استفاده از آیتمهای مختلفی مانند جوانه، مغز پسته، زعفران و غیره تهیه می شود. با این حال، با توجه به تنوع فراوانی از خوراکی هایی مانند مرغ و گوشت، می توان از آنها در تهیه البالو پلو نیز استفاده کرد تا طعم و مزه ی آن بیشتر شود.

برای تهیه البالو پلو با استفاده از مرغ، می توانید نصف کیلوگرم مرغ را با آب و سبزیجات مورد علاقه خود در یک قابلمه بپزید. در این هنگام، توجه داشته باشید که آشغال های موجود در طیور را حتماً دفع کنید. پس از پخت مرغ، از آن پوست و استخوان ها را جدا کنید و درصورت تمایل ترد کنید. در یک قابلمه جداگانه، البالو را تهیه کنید و با مرغ تردشده و چند خلال پسته مخلوط کنید تا مزه بهتری بدست آید.

استفاده از گوشت برای تهیه البالو پلو نیز امکان پذیر است. در این حالت، بهتر است گوشت را پیش از تهیه با آب و سبزیجات در قابلمه بپزید. سپس پس از جداسازی استخوان ها و پوست، گوشت را ترد کنید و با البالو و سایر مواد مورد نیاز دیگر مثل زعفران، ادویه کاری، خلال پسته و مرغ تهیه کنید. به این ترتیب، آرامش خود را با یک غذای شاداب و تنوع پذیر که می تواند هر لحظه با استفاده از آیتم های مختلف تهیه شود، بیابید.



روش سرو کردن البالو پلو رستورانی با مرغ

جا داره اول از همه بگم که البالو پلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در رستوران‌های ایرانی است. برای سرو کردن این غذا، چند مرحله وجود دارد که در ادامه به شرح آن‌ها خواهیم پرداخت.

مرحله اول: پخت مرغ

برای سرو کردن البالو پلو با مرغ، ابتدا باید مرغ را پخت کرد. بهتر است که از مرغ قطعات کوچک و بدون استخوان استفاده کنید و آن را با روش پخت مورد علاقه خودتان، مثل سرخ کردن یا پخت در آب، آماده کنید. پس از پخت مرغ، آن را در ظروفی جداگانه به همراه چند قاشق غذاخوری اب لیمو و نمک و فلفل سیاه قرار دهید و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا غذای شما طعم بهتری داشته باشد.

مرحله دوم: آماده کردن البالو پلو

پس از آماده کردن مرغ، باید به سراغ البالو پلو بروید. برای این منظور، ابتدا باید البالو را با شکر، زردچوبه و فلفل سیاه پخت کرد. بعد از آن، باید این مواد را به همراه برنج، نخودفرنگی، دوغ، روغن و نمک در قابلمه‌ای جمع کنید و به مدت نیم ساعت به بخارید روی حرارت کم. پس از مدتی، البالو پلو شما آماده است.

مرحله سوم: سرو کردن البالو پلو با مرغ

حالا که هر دو مرحله قبلی را به پایان رسانده‌اید، می‌توانید به سرو کردن البالو پلو با مرغ بپردازید. برای این منظور، در ظرف مناسبی البالو پلو را کنار مرغ سرو کنید و با تزییناتی مثل آجیل، زرشک و خلال پسته تزئین کنید. بهتر است که البالو پلو شما گرم سرو شود تا بوی و طعم خوبی به دست آید. البته می‌توانید آن را در بشقاب‌های زیبا و به صورت مناسب به میز مهمانی خود ببرید و لذت ببرید.