تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه اشترودل مشهدی
اشترودل مشهدی یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به صورت شیرینی سنتی در شهر مشهد تهیه و مورد استفاده قرار میگیرد. این دسر از مواد اصلی شامل آب، شکر، سویا، نیشکر و آرد تهیه میشود و با روشی خاص در یک قابلمه یا ظرف مناسب پخته میشود.
برای تهیه اشترودل مشهدی ابتدا باید از شکر، آب و آرد اسفناج استفاده کرد. شکر و آب را در قابلمهای بزرگ مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر به آب ذوب شود و مخلوط شیرینی درست شود. سپس آرد اسفناج را به تدریج به شکر و آب اضافه کرده و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه همزن کرده تا خمیری یکدست بدست آید.
در مرحله بعد، خمیر حاصل را به دستههای کوچک تقسیم کرده و به شکلهای مختلف مانند گلی، گلابی یا دایرههای کوچک مدلسازی کرده و روی سطحهای صاف میگذاریم. سپس این دستههای خمیری را درست زیر نیشکر خرد شده قرار داده و با دقت بیشتر به شکلهای مورد نظر آراسته و زیبا کنیم. در نهایت آنها را بر روی سطح صاف یا ظرفی مناسب میچینیم و آن را برای خنک شدن به یخچال منتقل میکنیم. بهتر است قبل از مصرف اشترودل مشهدی را حداقل چند ساعت در یخچال قرار دهید. این دستههای خوراکی شیرین را میتوان با پودر زعفران یا فلفل سیاه تزیین کرد.