نکات مهم در تهیه اسپاگتی با سس پستو
برای تهیه اسپاگتی با سس پستو، ابتدا باید اسپاگتی را به صورت مناسب و با حفظ موزانه، درون آب نمکی جوشانده شده و به مدت 8-10 دقیقه پخته شود. سپس اسپاگتی درون ظرفهای پذیرایی قرار داده شده و منتظر سس پستو میمانیم.
برای تهیه سس پستو، از موادی مانند پیاز، سیر، فلفل دلمهای، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه استفاده میشود. ابتدا پیاز و سیر را در روغن طلایی شده پخته و به آن فلفل دلمهای نیز اضافه میکنیم. پس از پخت شدن مواد، پستو، رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه میکنیم و به مدت 5-6 دقیقه میگذاریم تا سس پستو آماده شود.
سپس سس پستو را به صورت دلخواه روی اسپاگتی ریخته و اسپاگتی را به خوبی با سس مخلوط میکنیم. برای افزایش طعم، ممکن است از پنیر پارمیزان تازهی رندهشده نیز استفاده کنیم. این غذای خوشمزه به همراه نوشیدنی دلخواه میتواند یکی از غذاهای محبوب و سریع الاجرا برای وعدهی ناهار و شام باشد.
مواد لازم برای تهیه اسپاگتی با سس پستو
اسپاگتی با سس پستو یکی از محبوبترین غذاهای ایتالیایی است که در سراسر جهان مورد توجه و سلیقهی علاقمندانه بسیاری از مردم قرار گرفته است. این غذا با طعم لذیذ سس پستو و طعم غنی آن، میتواند یک غذای کامل و خوشمزهی شام، ناهار یا صبحانه باشد. در ادامه، مواد لازم برای تهیه این غذا را شرح خواهیم داد.
اسپاگتی:
مواد لازم برای تهیه اسپاگتی شامل ۵۰۰ گرم اسپاگتی، ۴ لیوان آب، ۴ قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون است. برای تهیهی اسپاگتی، ابتدا آب را در یک قابلمهی بزرگ به جوش درآورید و سپس نمک و روغن زیتون را به آب اضافه کنید. بعد از حدود ۱ دقیقه، اسپاگتی را به آب اضافه کنید و آن را برای حدود ۷-۱۰ دقیقه در آب جوشان بگذارید یا تا اینکه اسپاگتی کاملا نرم شود. پس از آن، آب اضافه را از اسپاگتی جدا کنید و آن را برای استفاده آماده کنید.
سس پستو:
سس پستو یکی از سسهای محبوب و خوش طعم ایتالیایی است. مواد لازم برای تهیه سس پستو شامل یک فنجان نعناع تازه، یک فنجان جعفری تازه، ۲ سیر، ۲ لیموی تازهترش، ۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده، ۲۰۰ گرم پسته خام، ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک به میزان لازم است. برای تهیه سس پستو، مواد مذکور را به یک پردازندهی غذایی اضافه کنید و آن را تا زمانی که یک مایهی نرم و خمیری شود، مخلوط کنید.
حال که اسپاگتی و سس پستو آماده هستند، میتوانید این دو را با هم ترکیب کرده و یکی از مشهورترین غذاهای ایتالیایی را در خانه خود تهیه کنید. از این غذا بهتر است با یک لیوان شیردوغ و یک نان سیر تازه سرو شود.
طرز تهیه اسپاگتی با سس پستو به روش ساده
اسپاگتی با سس پستو یک غذای خوشمزه و سریع است که طرز تهیه آن به سادگی قابل فهم است. برای تهیه این غذا اولین قدم آماده کردن اسپاگتی است. برای این کار، یک قابلمه را با آب شستشو داده و روی حرارت بالا قرار می دهیم. بعد از جوشیدن آب، اسپاگتی را به داخل قابلمه می ریزیم و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه آن را می پزیم.
در زمانی که اسپاگتی در قابلمه در حال پخت است، می توانیم به تهیه سس پستو بپردازیم. برای تهیه سس پستو، ابتدا باید فقط یک پیاز را خرد کنیم و در یک ماهیتابه با روغن زیتون تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس به پیاز، سس پسته (آماده یا خانگی)، پنیر پارمسان و گوجه فرنگی (تکه شده) اضافه می کنیم. این ترکیب را به آرامی با هم مخلوط می کنیم تا به دمای مساوی رسیده و سس آماده شود.
بعد از پخت اسپاگتی، آن را در یک مشت قرار می دهیم و سس پستو روی آن را می ریزیم. با استفاده از چنگال و قاشق، اسپاگتی و سس را به طور مخلوط کنید تا سس به طور یکنواخت روی همه ی شیرینی های اسپاگتی توزیع شود. نمک و فلفل سیاه به حساب خودتان بستگی دارد که آیا برای خوشمزه تر شدن اضافه شود یا خیر. سپس شامل سبزیجاتی مانند ریحان تازه و نهایتاً پنیر پارمسان روی دوش شیرینی اسپاگتی را تزئین می کنیم و سریعاً به میز نهایی می آوریم.این غذا را می توانید به راحتی در خانه تهیه کرده و با بقیه ی خانواده و دوستانتان به عنوان یک غذای گرم و لذیذ به اشتراک بگذارید.
طرز تهیه اسپاگتی با سس پستو در قابلمه
اسپاگتی با سس پستو یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین خوراکی هایی است که می توانید در هر آشپزخانه ای پدید آورید. این غذا بسیار آسان تهیه می شود و با کمی تلاش و تمرین می توانید به راحتی آن را در منزل خود درست کنید. در این مطلب، مراحل تهیه اسپاگتی با سس پستو به شما آموزش داده خواهد شد.
ابتدا اسپاگتی را در یک قابلمه و با آب نمکی جوشانید. بهتر است هنگام جوش آمدن آب، یک قاشق مرغوب روغن زیتون را به آب افزوده و بعد اسپاگتی را به داخل آب ریخته و برای 8 تا 10 دقیقه بپزید. طبق سلیقه خود می توانید درجه نرمی اسپاگتی را تغییر دهید.
پس از پخت اسپاگتی، آن را به صورت مخلوط شده با سس پستو در هم می زنیم. سس پستو معمولاً از روغن زیتون، پسته های خرد شده، بادام پنجه، سیر، خردل، پنیر و نعناع تهیه می شود. صددرصد طعم پستو را نیز مخلوط کرده هستند. پستو غذایی سریع الهضم و پر چرب بوده و افزودنی بهترین غذای اسپاگتی است. برخی از افراد سس پستو را با فلفل قرمز، پیاز، پودر پنیر و لیمو ترش نیز مخلوط می کنند.
بعد از مخلوط کردن سس پستو با اسپاگتی، آن را به روی ظرف های پذیرایی خود سرو کنید. بسته به سلیقه خود می توانید روی آن پنیر تندر و یا کمبری بپاشید. اسپاگتی با سس پستو معمولاً با سلطه، سالاد و خردل مرغابی یا قارچ تزیین می شود. در اخر بیشتر افراد روی پستو فلفل قرمز خردشده ریخته یا نعنا خشک خرد کرده و میل می کنند.
نتیجه نهایی این است که طعم توام اسپاگتی با سس پستو به شما اجازه می دهد تا با یک غذای خوشمزه، پرکالری و شیرین لذت ببرید. بنابراین، اگر شما عاشق غذاهایی هستید که سرخپوش با طعم خوب می شوند، پیشنهاد می شود تا امتحان کنید اسپاگتی با سس پستو در قابلمه را در خانه پدید آورید.
طرز تهیه اسپاگتی با سس پستو در فر
اسپاگتی با سس پستو یکی از پرطرفدار ترین غذاهای ایتالیایی است که در سراسر جهان مورد پسند است. این غذا از دو قسمت تشکیل شده است، اسپاگتی که معمولاً از نوع طولانی و نازک است و سس پستو که از ترکیب تکه هایی از پودر بادام زمینی، روغن زیتون، پیاز، سیر، پارمزان و برگه های ریحان ساخته می شود.
برای تهیه این غذا در فر ، اولین قدم آماده کردن اسپاگتی است. برای این کار، اسپاگتی را در آب جوش حداکثر برای 8-10 دقیقه می پزیم تا نرم شود، و با استفاده از دستگاه آبکش، آن را آبگیری می کنیم.
سپس برای تهیه سس پستو، ابتدا بهتر است برگه های ریحان را خرد کرده و در یک میکسر با پودر بادام زمینی، روغن زیتون و پارمزان خرد شده مخلوط کنیم تا یک سس کرمی بسازیم. در این مرحله، پیاز و سیر را نیز در یک قابلمه با روغن زیتون تفت داده و به مواد موجود در میکسر اضافه می کنیم.
در نهایت، اسپاگتی پخته شده را در یک سینی فر می ریزیم و سس پستو را در بالای آن ریخته و با خمیر پارمزان پخش شده پنیر شور و ریحان تزیین می کنیم. سپس سینی را به مدت 10-15 دقیقه در فر قرار می دهیم تا سس پستو کاملاً بپزد و باقیمانده اجزای خوراکی نرم شود. پس از گرم شدن، غذای خود را از فر خارج کرده و آماده سرو کردن است.
به صورت کلی، تهیه این غذا بسیار ساده و سریع است و همواره می توان در آن تغییرات کوچکی ایجاد کرد تا به طعم دلخواه خود برسیم. بهتر است در زمان سرو غذا، با خرد کردن تکه های بزرگ پودر پارمزان و خمیر شور پنیر روی آن ریخت و بهترین و مختصرترین روش سرو آن است.
طرز تهیه اسپاگتی با سس پستو با روش فرشته ها
روش تهیه اسپاگتی با سس پستو با نام "فرشته ها" با چندین مرحله ساده ای دست پیدا می کند. برای شروع ، آب را در یک قابلمه بریزید و به جوش درآورید. پس از اینکه آب به جوش آمد ، اسپاگتی را در آن قرار دهید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا آن کاملاً پخته شود.
بعد از پخت اسپاگتی، آن را با استفاده از ماهیچه بر روی سطح یک ظرف پخته قرار دهید. سپس سس پستو را درون یک کاسه قرار داده و با استفاده از قاشق آن را به روی اسپاگتی بریزید. برای افزایش عطر و طعم سس، می توانید یک قاشق روغن زیتون نیز به آن اضافه کنید.
در مرحله بعد، در صورت تمایل، می توانید موادی مانند فلفل قرمز، پنیر پارمزان و ماهی آبزی اضافه کنید. پس از اینکه مواد را به روی اسپاگتی اضافه کردید آن را با استفاده از ماهیچه به طور کامل مخلوط کنید و آماده سرو کردن باشد. سرو کردن با پارمزان پوشش داده شده و مزین به گیاهان خشک شده می تواند به شکل خاصی روی میز سفره قرار بگیرد.