طرز تهیه استیک ایتالیایی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه استیک ایتالیایی

استیک ایتالیایی یکی از غذاهای محبوب و لذیذ ایتالیایی است که با مزه و طعم منحصر به فرد خود طرفداران زیادی دارد. برای تهیه یک استیک ایتالیایی لذت بخش، انتخاب گوشت با کیفیت و تازه به عنوان مهمترین قسمت صفحه کردن گوشت بسیار حیاتی است. گوشت باید نرم باشد اما به آن میزانی که باید نباشد تا در هم زدن گوشت و تهیه استیک نیز دشوار نشود.

مراحل تهیه استیک ایتالیایی به صورت زیر می باشد:

ابتدا گوشت را با نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه تحت فشار کمی می گذاریم تا مزه ها به داخل گوشت نفوذ کند. سپس گوشت را به مدت ۳۰ تا ۵۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه ها بهتر جا افتاده و گوشت مرتب شود. سپس گوشت را در یک ماهیتابه داغ و روغن داغ می کنیم و از هر دو طرف آن را سرخ می کنیم.

پس از سرخ کردن گوشت، می توانید آلوورا یا سس فوق العاده ایتالیایی برای همراهی با استیک استفاده کنید. همچنین می توانید گوشت را مخلفات و سبزیجات سرخ کرده نظیر قارچ، پیاز، فلفل دلمه و هویج نیز اضافه کرده و در کنار استیک سرو کنید. این روش تهیه استیک ایتالیایی ساده ولی خوشمزه است و مطمئنا شما و مهمانانتان را به خوشمزه ترین استیک ایتالیایی تا به حال مزه داده خواهد کرد.